DrTrav Åldersgräns 18 år. Regler & villkor gäller. stödlinjen.se. spelpaus.se. Spela ansvarsfullt. Spela inte för mer än du har råd att förlora.
DrTrav

GS75 Tips Halmstad 3/4

2 April 2022 - 22:37

Halmstad står som värd för veckans GS75-omgång och jag spelar med två spikar i omgången. I den tredje avdelningen spikar jag 4 It’s A Girl och i GS75-5 tror jag att 5 Irvine Am visar sig starkast.

Nedan följer min lösning på omgången.

Gs75 Halmstad 3/4
GS75-1 2.4
GS75-2 2.5.6.8.10
GS75-3 4 It’s A Girl
GS75-4 12.15
GS75-5 5 Irvine Am
GS75-6 3.5.7.8.9.10
GS75-7 1.2.3.4.5.6.7.8.9.10.11.12

1200 rader x 1kr = 1200kr

Dagens Dubbel Halmstad 3/4
DD-1 3.5.7.8.10
DD-2 8 Upper Face

5 rader x 50kr = 250kr

Spelbolag med fasta odds på trav:
bet365 - Casumo - LeoVegas - Unibet

GS75-1 1640m Auto
2 Nikita Vrijthout får tipset i loppet eftersom jag håller henne som knapp spetsfavorit i loppet. Hon trivs ypperligt på distansen och vann på 1.12.4 senast efter ett lopp utvändigt om ledaren. Skulle hon komma till ledningen tycker jag att det är en ypperlig chans att vinna loppet men det är långt ifrån någon garanti att hon lyckas hålla ut 4 Wingait Henke från start.

4 Wingait Henke inledde karriären lovande men det har inte riktigt blivit den utväxlingen på honom som jag trodde. Jag tycker insatsen senast gav en klar fingervisning om att han är på gång nu igen och han höjde sig ett par snäpp när han fick tävla barfota runt om för första gången. Han är kvick iväg bakom bilen och kommer att utmana Nikita Vrijthout om ledningen och tar han sig förbi kan det bli helt avgörande för loppets utgång.

Jag låser på två hästar på mitt system men bakom räknas främst 11 Remus Eck som har form samt 6 Danilo H.B som kan mer än vad han har gett sken av i sina senaste lopp.

Min Vinnare: 2 Nikita Vrijthout
Spets efter 500m: 2 Nikita Vrijthout / 4 Wingait Henke
Skrällen:
Rankingen A:2.4 B:11.6.5.10 C:9.8.1.7.3

GS75-2 2640m Auto
8 Labyad Bros känns som en motiverad favorit i loppet. Spår åtta är såklart aldrig bra men det är en spårtrappa och då brukar det vara lättare att komma till från ett spår långt ut bakom bilen. Han var rejäl vid segern senast och det är en stark häst som tål tuffa upplägg. Han är dock inte helt fläckfri i sin aktion och jag tycker att en gardering är på sin plats.

10 Global Coldplay har skött sig på slutet och visat prov på att han besitter ett stort kunnande för den här typen av lopp. Formen är bra och Per Nordström väljer dessutom att lätta honom i balansen till den här starten. Kan runda allt om han sköter sig.

2 Demir K.M.E är inte så tokig och han kan komma till ledningen. Det är inte alls säkert att man vill prova i den positionen mot bra hästar över lång distans men han kommer åtminstone få en bra resa i den främre träffen.

6. T.Walls Castor är en annan kandidat till att ta hand om ledningen. Senast stannade han helt under sista halvvarvet men han fick gå ett tufft lopp och var ursäktad. Lövgren har bra snurr på stallet och T. Walls Castor kan vara med där framme.

5 Darn Pleasing är ett rejält långskott och är helt ospelad i skrivande stund. Det har såklart med att han har fyra raka galopper i raden att göra men skulle han fungera tycker jag inte att han är så långt efter de bästa i loppet.

Min Vinnare: 8 Labyad Bros
Spets efter 500m: 2 Demir K.M.E / 6 T. Walls Castor / 8 Labyad Bros
Skrällen: 5 Darn Pleasing
Rankingen A:8.10 B:2.6.5 C:3.9.7.13.11.1.4.1.14.12

GS75-3 2140m Auto
Endast sex hästar kommer till start i det här loppet och jag väljer att ta ställning för den jag tror kommer att ta hand om ledningen.
4 It’s A Girl blir min första spik i omgången. Hon kommer med full form till den här starten och har sett fin ut vid två raka segrar. Hon är väldigt snabb från start och jag tror att Adrian Kolgjini sitter i ledningen tidigt och därifrån lär han inte släppa någon över bron. Det blir dessutom bike för första gången och jag tror det blir en klassisk spets och slut.

Motbud
2 Readly´s Dream är en spännande avkomma efter Readly Express som jag tror kommer ta rejäla kliv under året. Jag tror i grund och botten att det är en bättre häst än min spik men nu är det årsdebut och det bli skor runt om samt vanlig vagn.

Det är bra hästar överlag i loppet och ingen är egentligen helt avsågad på förhand men jag tror att form och positioner blir avgörande och därmed känns spiken sund.

Min Vinnare: 4 It’s A Girl
Spets efter 500m: 4 It’s A Girl
Skrällen:
Rankingen A:4 B:2.4.3.6.1

GS75-4 2640m Volt
12 Quantum Roc har jag pratat mycket om i tipsen och nu möter han ett mycket lämpligt motstånd. Tävlar han på topp borde det vara en toppchans att rund allt men det skulle kunna bli lite strul med positioner och han var inte alls att känna igen vid sitt senaste lopp även om han fick ett tufft upplägg.

15 First One In har inte vunnit lopp sedan hösten 2020 men jag tycker han var mycket bra senast som trea över kort distans. Längre distanser passar honom bättre och kapacitetsmässigt är det han som är närmast Quantum Roc. Det känns som att formen är på väg åt rätt håll och han kan mycket väl utmana favoriten.

Jag tycker att dessa två höjer sig över mängden och jag tror att vi hittar vinnaren på 40 meters tillägg.

Min Vinnare: 12 Quantum Roc
Spets efter 500m: 1 Vikens Ale / 2 Uronometro L.G
Skrällen:
Rankingen A:12.15 B:13.5.10.6.1 C:8,7.11.14.9.2.4.3

GS75-5 2140m Auto
5 Irvine Am tror jag har en toppchans i det här loppet. Rick Ebbinge presenterade henne i ett fantastiskt skick i debuten på svensk mark senast och det finns ingen anledning att tro att hon skulle vara sämre nu. Rick Ebbinges stall har gått otroligt bra på svensk mark under en längre tid och det ser ut som att den här hästen är lite utöver det vanliga. Hon kommer troligen få gå utvändigt om Yara Dream nu och dessa två höjer sig en aning över resten av startfältet men jag tror att Irvine Am är huvudet högre till slut och tar ställning för Rick Ebbinges fyraåriga sto.

Motbud
6 Yara Dream har visat sig vara mycket startsnabb i volt men nu är det debuten bakom bilen. Känslan är dock att hon kommer att hantera det bra och och jag håller henne som spetsfavorit i loppet. Hon har vunnit 2/3 lopp hittills i karriären men nu är det lite tuffare emot och hon blev utmanad över upploppet senast. Det kan bli en spännande duell över upploppet men jag tror ändå att hon får vika in årorna till slut.

Min Vinnare: 5 Irvine Am
Spets efter 500m: 6 Yara Dream
Skrällen:
Rankingen A:5 B:6.11.9.3.8 C:10.7.1.4.2.12

GS75-6 1640m Auto
7 Broadway Sun ska såklart vara favorit i loppet och han kommer till den här starten med tre raka segrar och han har sett väldigt fin ut. Blir han släppt till ledningen är loppet med största sannolikhet över men det finns några startsnabba hästar invändigt som mycket väl kan tänkas att köras i ledningen. Han är spelad till närmare 80% i skrivande stund och det är alldeles för högt.

3 It’s Time och 5 Fromming gör upp om ledningen initialt och jag hoppas verkligen att man vill köra i den positionen över kort distans. 3 It’s Time har vunnit nio gånger från ledningen på fem försök och han visade prov på en bra inställning vid segern senast.

5 Fromming fick en tuff resa senast och jag tycker han är klart bäst när han får gå i ledningen. Om han kommer dit är han intressant.

8 Piccadilly kommer vara förbättrad nu med årsdebuten avklarad. Han brukar gå hela vägen in i mål och skulle det bli ett hårt tempo på loppet kommer han in i matchen.

10 Borups Umami gick en 11-tid över distansen näst senast och var betrodd av spelarna på V75 i starten i starten därefter. Från det här läget behövs det såklart lite tur tempo och tur med positioner men om det klaffar är han bra nog att utmana.

Jag betalar även för 9 Global Workaholic som ska göra året första start. Han är svårbedömd nu men kan mycket i grunden och jag vill inte spricka på honom.

Min Vinnare: 7 Brodway Sun
Spets efter 500m: 3 It’s Time / 5 Fromming / 7 Broadway Sun
Skrällen: 5 Fromming
Rankingen A: 7 B:3.5.8.10.9 C:11.6.4.1.2

GS75-7 2140m Auto
8 Upper Face var påpassad av spelarna på V75 senast men satt fast på innerspåret då och fick aldrig chansen. Han glänste vid segern dessförinnan när han vann på 11.8 över kort distans och formen är det säkerligen inget fel på. Vi kan förvänta oss en offensiv styrning av Kolgjini och jag blir inte ett dugg förvånad om han bara är bäst här. DD-spik.

1 Romero är snabb från start och skulle han lyckas med att hålla upp ledningen är han extra intressant. Han fick det förvisso perfekt serverat vid segern senast men intrycket var bra och oavsett om det blir någon ledningen eller inte tror jag att han är med där framme till slut.

5 Andre Ward kan riktigt mycket i sina ljusa stunder och att han ska tävla barfota är ett stort plus. Nu har han bytt regi från Flemming Jensen till Steen Juul och förhoppningsvis har miljöombytet gjort honom gott.

9 Copaca Banana har varit bra varje gång på slutet och han har en ruskigt snabb avslutning när han får gå med i ryggar och spara på sin speed. Näst senast gick han en stark slutrunda som tvåa bakom Stenson och starten därefter höll hon bra som tvåa bakom en överlägsen Laradja Vrijthout.

Jag tycker loppet är vidöppet på förhand och jag streckar samtliga hästar på mitt system.

Min Vinnare: 8 Upper Face
Spets efter 500m: 1 Romero / 3 Toto Barosso / 5 Andre Ward
Skrällen: 9 Copaca Banana
Rankingen A:8.1.5.9 B:7.3.6.4.2.10

Lycka till 

0 Kommentarer Odds kan ändras. Alla odds var korrekta vid den tidpunkt de publicerades.
Kommentarer
För att kommentera måste du vara inloggad.

Bettingbonusar för nya kunder

Åldersgräns 18 år. Regler & villkor gäller. stödlinjen.se. spelpaus.se. Spela ansvarsfullt. Spela inte för mer än du har råd att förlora.

Betinia:

120 kr gratisspel
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

SpeedyBet:

100% upp till 1000 kr
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Pinnacle:

Alltid höga odds på betting
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Unibet:

100% upp till 1000 kr
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Hajper:

500 kr tillbaka vid förlust
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Lucky Sports:

100 kr tillbaka vid förlust
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

No Account Bet:

100% upp till 2000 kr

Bethard:

100% upp till 1000 kr
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Snabbare:

800 kr tillbaka vid förlust
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

FastBet:

100% upp till 1000 kr
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Expekt:

100% upp till 1500 kr gratisspel
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

bet365:

Upp till 1250 kr i spelkrediter!
Upp till 1.250 kr i spelkrediter för nya kunder hos bet365. Minsta insats 50 kr och krav på 1x fastställt spel för att få spelkrediterna. Minsta odds, spel och betalningsmetod exkluderingar gäller. Utbetalningar exkluderar insatser i spelkrediter. Tidsbegränsningar och villkor tillämpas. Bonuskoden REKAT kan användas under registreringen, men ändrar inte erbjudandebeloppet på något sätt. Tidsbegränsningar och villkor tillämpas. 18+

Snabbis:

100% upp till 400 kr
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Betfair:

100% upp till 1000 kr!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

CampoBet:

120 kr gratisspel
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

MrGreen:

Gratisspel värt 500 kr!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Turbo Vegas:

Snabba uttag med BankID
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Betway:

100% upp till 100 kr
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

ComeOn:

100% upp till 1000 kr
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

888sport:

100% upp till 500 kr
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

LeoVegas:

100 kr gratisspel
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Casumo:

100% upp till 100 kr
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

William Hill:

Gratisspel upp till 500kr
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Casinostugan:

100 kr gratisspel
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Interwetten:

Brett utbud och höga odds!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Betsson:

100% bonus upp till 500 kr!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Betsafe:

100% upp till 500 kr
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Nordicbet:

100% upp till 500 kr
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Coolbet:

100% upp till 500 kr
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

10bet:

50% upp till 500 kr
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Lyllo Casino:

100 kr tillbaka vid förlust
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Senaste Spelbloggar

Åldersgräns 18 år. Regler & villkor gäller. stödlinjen.se. spelpaus.se. Spela ansvarsfullt. Spela inte för mer än du har råd att förlora.

Oddsbonusar för nya kunder

Åldersgräns 18 år. Regler & villkor gäller. stödlinjen.se. spelpaus.se. Spela ansvarsfullt. Spela inte för mer än du har råd att förlora.
Lyllo Casino Riskfritt spel utan omsättning. Helt nylanserad sportsbook.

18+. Gäller nya kunder. 100 kr matchat spel om du inte vinner på ditt första spel. Maxbonus 100 kr. Min insättning 100 kr. Det är inga omsättningskrav på återbetald insats. Giltigt i 60 dagar. Stodlinjen.se, Spelpaus.se, Spela Ansvarsfullt, Läs fullständiga Regler & Villkor här.

Bethard Sätt in 1000 kr & få 2000 kr att spela för. Endast 6x i omsättning!

18+. Kampanjen är endast giltig för nya spelare som har aldrig tidigare spelat på Bethard Groups licens 18Li7392. Bonusen kan hämtas från insättningsmenyn innan den första insättningen har gjorts och kan endast användas i sportsbook. Minsta insats för att ta del av erbjudandet är 100 kr. Max bonus är 1000 kr. Insättning och bonus måste omsättas fyra (4) gånger med min. odds 1,80 inom 60 dagar före ett uttag kan göras. Regler och villkor gäller.

Betinia Registering med BankID. Bra utbud och bonus!

Åldersgräns 18 år | Endast nya spelare | Min. insättning 100 kr. | Sport: Gratisspel på 120 kr vid första insättningen. Gratisspelet måste spelas inom 60 dagar. Vinster krediteras minus värdet på Gratisspelet | Casino: Insättningsbonus 100% upp till max 3000 kr - Måste användas inom 60 dagar. Omsättningskrav 30x | Spela ansvarsfullt | Stodlinjen.se (020-819100) | Spelpaus.se | Fullständiga villkor gäller

  Dagens Bästa Speltips
Odds kan ändras. Spela ansvarsfullt. stödlinjen.se.
Odds
18:30  Milan - Udinese
Fotboll - Serie A - 1 asian -1
1.72
  Rekatochklart Speltips
Odds kan ändras. Spela ansvarsfullt. stödlinjen.se.
Odds
15:00  Nottingham - West Ham
Fotboll - Premier League - 2
1.92
15:00  Malmö FF - GIF Sundsvall
Fotboll - Allsvenskan - MFF -1 ht
2.00
17:30  IF Elfsborg - IFK Norrköping
Fotboll - Allsvenskan - BLGM + ö2,5
1.90
17:30  Chelsea - Tottenham
Fotboll - Premier League - Spurs +0,5
1.72
  Rekatochklart Andelsspel
Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. stödlinjen.se.
14:55  Melkers Europatips 200kr
Insats: 200 kr -  
Köp här!
  Rekatochklart Poolspel
Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. stödlinjen.se.
15:00  GS75 Tips Åmål 14/8
Insats: 1080 kr - DrTrav
15:00  Europatipset Speltips Söndag 14/8
Insats: 864 kr - Tipsexperten
  Läsarnas Speltips
Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. stödlinjen.se.
Odds
15:00  AIK - Värnamo
Fotboll - Allsvenskan - 2 (+1)
1.85
19:30  Valencia - Girona FC
Fotboll - La Liga - Flervalsspel
3.15
17:30  Athletic Bilbao - Mallorca
Fotboll - La Liga - Flervalsspel
2.02

Livestreaming