DrTrav Åldersgräns 18 år. Regler & villkor gäller. stödlinjen.se. spelpaus.se. Spela ansvarsfullt. Spela inte för mer än du har råd att förlora.
DrTrav

GS75 Tips Tingsryd Söndag 16/8

15 Augusti 2020 - 13:40

Det är Grand Slam 75-tävlingar ifrån milebanan Tingsryd på söndagen. Nedan följer min lösning av omgången.

Jag spelar med två spikar. 4 Zacapa Grim i den fjärde avdelningen och 1 Racing Mange i den femte avdelningen.

SVERIGES BÄSTA TRAVBONUS
Upp till 1250 kr i spelkrediter hos bet365
Fasta odds på alla GS75-lopp. KLICKA HÄR.


GS75 Tips Tingsryd Söndag 16/8
GS75-1 1,2,4,5,9
GS75-2 2,3,8,11,12
GS75-3 1,12
GS75-4 4 Zacapa Grim
GS75-5 1 Racing Mange
GS75-6 1,2,5,6,9
GS75-7 3,10

500 rader x 1 = 500 kr

DD Tips Tingsryd Söndag 16/8
DD-1 1,2,5
DD-2 3,10 

6 rader x 30 kr = 180 kr

Spelbolag med fasta odds på trav:
bet365 - Casumo - LeoVegas - Unibet

GS75 TIPS TINGSRYD SÖNDAG 16 AUGUSTI

GS75-1
Vi inleder GS75 med Stayermästaren över 3218 meter och jag har streckat fem hästar. 4 Gullabo Däck Bling tog en överlägsen seger över lång distans senast. Han trivs bra över den långa distansen och han gynnas av autostart på grund av att det blir lite tempo då. Tingsryds bana i sig passar honom ypperligt för han är ganska stor. Trevligt utgångsläge nu och han tål att göra en del grovjobb på egen hand fast han är nog som allra bäst med ett rygglopp så får han smyga med så länge som möjligt innan attacken sätts in så kan han bli farlig över upploppet.

5 Wingait Erik kommer från två raka andraplatser. Han avslutade starkt i ett lopp som vanns av Roofparty senast. Han går bra över lång distans och med rätt resa här så fäller han många hästar till slut om det blir ett uppskruvat tempo på tillställningen. Han ska lättas lite i balansen fram till denna starten. I övrigt inga andra ändringar meddelar man från stallet.

2 Tengil Face har ingen rolig rad och han är inte att lita på för det har blivit många galopper. Normal sett duger han bra över den långa distansen. Han var bara sådär näst senast på Solvalla även om det var tufft motstånd och senast blev det inget riktigt lopp för honom för han försvann med en startgalopp. Formen är kanske en del på retur men utgångsläget nu blev perfekt och här tror jag på tidig ledning. Skulle Lutfi Kolgjini sedan få bestämma en del där framme i täten så kan han bli svår att fånga in. Barfota fram istället för skor runt om som det var senast.

1 Thriller N.P. har gjort bort sig med galopp i två lopp i följd. Nu har han inte startat på några månader så formen är svårbedömd. Han vann det här loppet ifjol från ledningen men det kan bli tuffare att komma till spets nu när han fick innerspår bakom bilen. Han har gott kunnande och löser det sig så kan han bli att räkna med den sista biten.

9 Eldorado Mearas var okej i sin comeback i ett breddlopp på Jägersro där han blev trea bakom Roofie som avgick med segern senast. Lopp i kroppen nu så han kan vara klart förbättrad till den här starten. Han känns bara fin efter det meddelar Peter Untersteiner som både tränar och kör hästen. Med lite klaff så kan han utmana om en framskjuten placering här.

Min Vinnare: 4 Gullabo Däck Bling
Spets efter 500m: 2 Tengil Face
Skrällen: 5 Wingait Erik
Ranking: A 4,5,2 B 1,9,7,8 C 11,6,3,10
SVERIGES BÄSTA TRAVBONUS
Upp till 1250 kr i spelkrediter hos bet365


GS75-2
Ett lopp över 1609 meter och jag har streckat fem hästar. 11 Happy Few har galopperat i starten i två lopp i följd. Han gjorde en bra upphämtning senast och kom in som fyra i ett lopp som vanns av Ups Face då. Det har varit voltstart vid båda galopperna på slutet så att det är autostart nu tror jag är en fördel. Dåligt läge nu men kan han hålla ihop aktionen och om Joakim Lövgren kan hitta en bra väg med honom så kan det räcka en bit mot det här gänget.

3 Navaho Ghostdance har ingen vidare rad. Han har varit helt vild innan loppen. På Axevalla senast så pep han iväg i en provstart och sedan fick André Eklundh inte stopp på honom så han sprang nästan ett helt lopp innan själva loppet gick så den starten kan vi glömma. Han är bra för den klassen han befinner sig i och kan han hålla sig lugnare innan loppet nu så kanske han kan nå ledningen här. Från spets så tog han sin hittills enda seger för fem starter sedan så kan han hushålla med krafterna i täten så kan det räcka en bit här.

12 Nydalens Finity var överlägsen vid en spetsseger på Tingsryd i juni. Efter det på Vaggeryd så kom han med en härlig avslutning och då plockade han ner Stepping Moneyboy till seger kort före mål. Senast på Solvalla så blev han störd till galopp. Tråkigt utgångsläge nu och det är inte lätt att runda ett helt fält från spår 12 men klaffar det med löpningsförloppet så kan han blanda sig i segerstriden här.

8 Cena kommer till den här starten med fin form. Han vann från spets näst senast och gången efter det så gjorde han det bra som tvåa i ett lopp som vanns av Erik. Han är snabb från start fast han har ett spår långt ut här men kan han slinka ner i en vettig position innan attacken sätts in så kan han vara med och kämpa om en framskjuten placering igen.

2 Bruno Jet debuterade på svensk mark i ny regi för Magnus Dahlén senast. Han gick då okej som fyra på aktuell bana i ett lopp där Joule V.S. segrade. Det loppet i kroppen nu kan ha fört fram honom en del till den här starten. Trevligt läge och jänkarvagn på nu och får han ett passande lopp så kan han ha vissa möjligheter här.

Min Vinnare: 11 Happy Few
Spets efter 500m: 3 Navaho Ghostdance
Skrällen: 5 Dixie Dick
Ranking: A 11 B 3,12,8,2,10,4,9,5,7 C 1,6
Travbonus: Spela för 100 kr & få 300 kr att spela för hos Casumo

GS75-3
Ett lopp över 1609 meter och jag har streckat två hästar. 1 Toto Barosso är inte helt att lita på och är krånglig i munnen så det har blivit en del galopper. Han har varit duktig vid två raka segrar nu. Näst senast så tog han över ledningen efter ett drygt halvvarv och sedan så hade han full kontroll och vann mycket lätt. Gången efter det så tog han hand om ledningen efter 600 meter och från den positionen så blev det en enkel seger. Han siktas mot det tyska Derbyt senare i år. Innerspår är inte optimalt men blir han inte instängd så kan han bli farlig när Peter Untersteiner väljer att sätta in slutstöten.

12 Jackpot Of Steel debuterade i ny regi för Peter Untersteiner senast. Han tog då över ledningen på den första långsidan och han var i täten in i den sista kurvan när han tappade stilen och galopperade bort sig. Han hade lite skavanker i benen som är åtgärdade och han känns fin nu meddelar man från stallet. Tråkigt läge nu men löser det sig med positionerna och om han kan få lite hjälp med att tempot hålls uppe så kan han komma in i matchen.

I övrigt kan 5 Matilda Cash som har gjort det bra och kommer till den här starten med två raka andraplatser vara tänkbar. Hon gjorde en bra avslutning bakom Claire Di Quattro senast. Hon kan öppna bra och hittar Marc Elias till ledningen så kan hon leda loppet länge om hon slipper att utstå alltför hård press under vägen. Hon är anmäld barfota runt om för första gången nu vilket kan lyfta henne ett par snäpp.

Min Vinnare: 1 Toto Barosso
Spets efter 500m: 5 Matilda Cash
Skrällen: 2 Move It Brodde
Ranking: A 1,12 B 5,2,7,10,9,4 C 6,3,8,11
SVERIGES BÄSTA TRAVBONUS
Upp till 1250 kr i spelkrediter hos bet365


GS75-4
Ett lopp över 1609 meter. Jag har spikat 4 Zacapa Grim som har gjort det bra i fyra starter för Sofia Aronsson. Två vinster och två andraplatser har det blivit. Han avslutade mycket vasst till seger i debuten. Gången efter det så fullföljde han positivt och räddade andrapriset bakom en överlägsen Zenzero Jet. Gången efter det så blev han fint framdragen av Expensive och han tackade för det med att spurta ner denne till en knapp seger kort före mål. Han satt långt bak i kön senast men han avslutade strålande i vida spår och kom in som tvåa i ett lopp där Dekanen K. spurtade in till seger. Han har inte visat upp någon startsnabbhet men utgångsläget passar bra och får Stefan Persson till en bra styrning så tror jag han blir svår att stå emot den sista biten.

Vid gardering kan 10 Oscar L.A. som är en spännande fyraåring som är på väg upp genom klasserna vara tänkbar. För fem starter sedan så kördes han till ledningen i ett tidigt skede och han vann sedan lätt från den positionen. Gången efter det klarade han inte spåret i volten. Han var tillbaka i vinnarcirkeln för tre starter sedan. Han attackerade då i tredjespår på den sista bortre långsidan och via en stark slutrunda så plockade han ner den ledande Taxi Out på ett bra vis till seger. Näst senast så gick han i närkamp med den ledande O.M.Faststeep på upploppet men han tappade stilen och galopperade bort sig. Han plockade ner den ledande Gigant Coger till seger på upploppet senast. Läget med ett bakspår över kort distans är chansartat men får han ett passande lopp så kan det räcka en bit här.

2 Booze återkom efter en paus senast. Han fick då aldrig fritt och satt fast med rubbet kvar. Lopp i kroppen nu kan ha fört fram honom en hel del till den här starten. Den här gången så har han ett trevligt utgångsläge så här tror jag det blir full laddning mot spets och kommer han till täten smärtfritt så kan han leda loppet länge om han slipper att utstå alltför hård press under vägen fast han får ses främst som ett platsbud.

Min Vinnare: 4 Zacapa Grim
Spets efter 500m: 2 Booze
Skrällen: 2 Booze
Ranking: A 4 B 10,2,1,9,3,6,5 C 11,12,7,8
Travbonus: Spela för 100 kr & få 300 kr att spela för hos Casumo

GS75-5
Ett lopp över 1609 meter. Jag har spikat 1 Racing Mange som är härdad mot tufft motstånd i den högsta klassen. Han vann ett lopp över kort distans i Gulddivisionen på Gävle i maj och belönades med en biljett till Elitloppet. Han blev då tvåa i försöket och i den efterföljande Elitloppsfinalen så kom han in som sjua bakom Propulsion som var först i mål. Efter det var han ute i Årjängs Stora Sprinterlopp för en månad sedan och där höll han mest farten och kunde inte ta något i en snabb avslutning så han fick nöja sig med sjätteplatsen bakom Milligan's School som vann från spets. Han fullföljde bra och kom in som femma i Hugo Åbergs Memorial senast. Han är kvick iväg och utan några direkta startkanoner på utsidan så tror jag Joakim Lövgren håller upp ledningen och från spets så blir han svårstoppad här.

Vid gardering kan 2 Heart Of Steel som var fin vid segern i Copenhagen Cup i mitten på maj vara tänkbar. Han var betydligt sämre senast när det bara blev en fjärdeplats bakom Tsunami Diamant i ett lopp på Skive. Han har blivit halsopererad efter senaste starten och nu känns han bara bra meddelar Peter Untersteiner. Jag tror inte han tar sig förbi min spik i startögonblicket och då finns det risk att han tvingas till en del grovjobb på egen hand vilket gör det tuffare för honom att vinna loppet.

3 Volnik Du Kras debuterade i ny regi för Magnus Dahlén senast. Han fullföljde då starkt och kom in som tvåa bakom Harran Boko som knäckte Partizan Face till seger. Det var första starten på länge så med det loppet innanför västen nu så kan han vara klart förbättrad till den här starten. Kan Carl Johan Jepson få till en bra styrning så kan han ha vissa möjligheter här men jag tror mer på min spik.

Min Vinnare: 1 Racing Mange
Spets efter 500m: 1 Racing Mange
Skrällen: 3 Volnik Du Kras
Ranking: A 1 B 2,3,10,11,9,5,4 C 6,7,12,8
SVERIGES BÄSTA TRAVBONUS
Upp till 1250 kr i spelkrediter hos bet365


GS75-6
Ett lopp över 1609 meter och jag har streckat fem hästar. 2 Key Mom fullföljde godkänt till tredjeplatsen i ett lopp som vanns av Procalate för tre starter sedan. Hon satt djupt nere i kön senast men via en rykande avslutning så fångade hon in sitt motstånd till seger näst senast. Hon kom med en stark spurt senast men fick aldrig tag i Sobel Jasmine så det slutade med en andraplats. Från ett fint utgångsläge nu borde hon kunna få ett passande lopp och sitter hon i ett bra slagläge inför avgörandet så har hon en härlig avslutning att tillgå och då fäller hon många hästar till slut.

5 Kick The Dust Ås har två lopp i kroppen efter lång frånvaro. Han avslutade strålande och var inte långtifrån segern men han fick nöja sig med andraplatsen bakom Arapaho Ghostdance i comebacken näst senast. Gången efter det så testade han lyckan i SprinterMästaren och där galopperade han bort en plats i finalen på upploppet i kampen om andraplatsen bakom Don Fanucci Zet. Han är behandlad efter det och kändes fin i ett jobb nyligen meddelar man från stallet. Med en trevlig löpning i den främre träffen så kan han blanda sig i segerstriden här.

1 Hasty Helene travade i dödens och hon tog ner ledaren men fick ge sig mot en stark Timo Lane den sista biten så det slutade med en andraplats för tre starter sedan. Gången efter det så var hon stark utvändigt om den ledande Jamaica Boko och avgjorde till seger kort före mål. Näst senast i ett V75 lopp i Halmstad så gick hon bra som tvåa bakom Bring Me Money. Hon gjorde bort sig med en startgalopp senast men hon gick sedan fullt godkänt och kom in som sexa i ett lopp där Ritz Guiness avgjorde till seger. Får hon smyga med på innerspår här så kan hon överraska med en lucka till slut.

6 Sobel Jasmine kommer från en färsk seger. Hon gjorde det bra då när hon vann från dödens. Hon är en vass sprinter och hon har tagit de allra flesta vinsterna från ledningen så här tror jag det blir full laddning för att komma till favoritpositionen ledningen. Skulle hon komma till spets smärtfritt så kan hon leda loppet länge om hon slipper att utstå alltför hård press under vägen.

9 Zanna Jet ledde loppet från start till mål senast. Annat läge nu när hon har bakspår men kan Victor Rosleff som kör hästen få smyga med i en trevlig rygg innan attacken sätts in så kan hon bli farlig över upploppet och får hon hjälp med att tempot hålls uppe så kan hon utmana om en framskjuten placering igen.

Min Vinnare: 2 Key Mom
Spets efter 500m: 6 Sobel Jasmine
Skrällen: 1 Hasty Helene
Ranking: A 2,5 B 1,6,9,8,7 C 10,4,3
Travbonus: Spela för 100 kr & få 300 kr att spela för hos Casumo

GS75-7
Vi avslutar GS75 med ett Stolopp över 1609 meter och jag har streckat två hästar. 10 Arwen As har gjort det bra i tre starter på svensk mark. Hon fullföljde godkänt som trea bakom Ale' Pride Gar på Mantorp i Sverigedebuten. Efter det har hon plockat två raka segrar. Hon vann väldigt enkelt från ledningen på aktuell bana senast. Bakspår nu så det är ett helt annat utgångsläge nu men kan Rick Ebbinge få gå med i en vettig rygg innan attacken sätts in så kan hon blanda sig i segerstriden på nytt.

3 Chumani har varit duktig i de senaste starterna. Näst senast så attackerade hon i tredjespår på den sista bortre långsidan och då tog hon över ledningen i den sista kurvan och sedan så länsade hon undan till en förkrossande seger. Gången efter det så fick hon vandra större delen av loppet i dödens och hon fullföljde klart godkänt som tvåa i ett lopp som vanns av Kattis J.Boko från ledningen. Hon har inte startat på en månad nu men utgångsläget är fint och hittar Joakim Lövgren en bra väg med henne så kan hon vara med och kämpa om segern här.

I övrigt kan 1 Someone Special Ås som gick bra som tvåa senast vara tänkbar. Hon tog då ledningen och släppte och hon fick sedan luckan på upploppet men hon fick aldrig tag i Lisa Lisieux som vann det loppet från ledningen. Hon är snabb iväg och gäller som spetsfavorit här. Sedan är det upp till Johan Untersteiner att välja taktik. Hon vinner inte så ofta fast hon gillar distansen och får hon ett passande lopp så kan hon duga en bit mot det här motståndet. Hon gick barfota runt om senast men nu ska hon tävla med skor istället.

Min Vinnare: 10 Arwen As
Spets efter 500m: 1 Someone Special Ås
Skrällen: 8 Zambesia Dany
Ranking: A 10,3 B 1,11,9,8,7,5,6 C 4,2,12
SVERIGES BÄSTA TRAVBONUS
Upp till 1250 kr i spelkrediter hos bet365


Lycka till

/ Henrik Hilmersson

0 Kommentarer Odds kan ändras. Alla odds var korrekta vid den tidpunkt de publicerades.
Kommentarer
För att kommentera måste du vara inloggad.

Bettingbonusar för nya kunder

Åldersgräns 18 år. Regler & villkor gäller. stödlinjen.se. spelpaus.se. Spela ansvarsfullt. Spela inte för mer än du har råd att förlora.

bet365:

Upp till 1250 kr i spelkrediter!
Minsta insats 50 kr och krav på 1x fastställt spel för att få spelkrediterna. Minsta odds, spel och betalningsmetod exkluderingar gäller. Utbetalningar exkluderar insatser i spelkrediter. Tidsbegränsningar och villkor tillämpas. 18+

Unibet:

Sätt in 100 kr spela för 200 kr!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Betsafe:

100% bonus upp till 100 kr!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

888sport:

100 kr i gratisspel!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Nordicbet:

100% bonus upp till 100 kr!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Bethard:

100% bonus upp till 100 kr!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

LeoVegas:

Sätt in 100, få 100 kr gratisspel!

SpeedyBet:

100% bonus upp till 100 kr!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Senaste Spelbloggar

Åldersgräns 18 år. Regler & villkor gäller. stödlinjen.se. spelpaus.se. Spela ansvarsfullt. Spela inte för mer än du har råd att förlora.

Oddsbonusar för nya kunder

Åldersgräns 18 år. Regler & villkor gäller. stödlinjen.se. spelpaus.se. Spela ansvarsfullt. Spela inte för mer än du har råd att förlora.
  Dagens Bästa Speltips
Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. stödlinjen.se.
Odds
21:00  Real Madrid - Real Sociedad
Fotboll - La Liga - 1
2.05
  Rekatochklart Speltips
Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. stödlinjen.se.
Odds
18:00  Mora - Modo
Ishockey - Hockeyallsvenskan  - 1
2.03
18:00  Malmö - Frölunda
Ishockey - SHL - 1
3.10
18:30  Lazio - Torino
Fotboll - Serie A - 1 asian -1
1.81
20:45  Juventus - Spezia
Fotboll - Serie A - 1 & håller nollan
2.10
21:00  Manchester City - Wolves
Fotboll - Premier League - 1 asian hcp -2
2.11
19:00  Burnley - Leicester
Fotboll - Premier League - 1
4.20
21:15  Crystal Palace - Man United
Fotboll - Premier League - 2 asian hcp -1,5
2.30
19:00  Fulham - Tottenham
Fotboll - Premier League - 2
2.00
  Rekatochklart Poolspel
Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. stödlinjen.se.
20:00  Topptipset Tips Tisdag 2/3
Insats: 144 kr - Tipsexperten

Livestreaming