DrTrav Åldersgräns 18 år. Regler & villkor gäller. stödlinjen.se. spelpaus.se. Spela ansvarsfullt. Spela inte för mer än du har råd att förlora.
DrTrav

GS75 Tips Umåker 13/2

13 Februari 2022 - 10:43

Det är GS75 och istrav från Umåker på söndag och trots att det finns en väldigt stor favorit som har toppchans finns det ändå utrymme för skrällar i övriga lopp och en av mina kompletterande spikar är endast spelad till 4% i skrivande stund.

Nedan följer min lösning på omgången.

GS75 Umåker 13/2

GS75-1 5 Gazoline Mearas
GS75-2 3.4.5.7.8.9.11.12
GS75-3 3.5.8.10
GS75-4 2 Caribbean Blue Ås
GS75-5 8 Hallsta Vinnex
GS75-6 2.4.7.8.9.12
GS75-7 2.3.5.7.9.12

1152 rader x 1 kr = 1152kr

Dagens Dubbel Umåker 13/2

DD-1 7 Eskimo Brother
DD-2 2.5.7

3 rader x 80kr =240kr

GS75-1 1640m Auto
5 Gazoline Mearas har en mycket lämpligt uppgift på förhand. Han trivs alldeles ypperligt på isen och har vunnit 5/7 lopp sedan han började tävla i Sandra Erikssons regi. Han kan öppna snabbt från start och det blir full laddning mot ledningen och sedan borde loppet vara över. Han kommer säkert utmanas av framförallt 6 La Norna från start som går som allra bäst i ledningen men Gazoline Mearas är rejäl och tål att gå utvändigt också och motståndet är lämpligt.

Motbud
Lyckas 6 La Norna ta en längd sida vid sida på Gazoline Mearas skulle det åtminstone kunna bli lopp av det här. Hon är kvick iväg bakom bilen och är som allra bäst när hon får gå i ledningen och hon har faktiskt vunnit hela 11/13 lopp från tätpositionen.

Det är väldigt öppet bakom den stora favoriten och skulle Gazoline Mearas svika är det många om budet men jag väljer att lyfta fram 4 Orlando Triss. Han är bättre än raden och står väldigt bra inne på pengarna och jämfört med senaste starten går han ner i klass.

Min Vinnare: 5 Gazoline Mearas
Spets efter 500m: 5 Gazoline Mearas / 6 La Norna
Skrällen: 4 Orlando Triss
Rankingen A:5 B:6.4.3.11.8.1 C:10.2.7.9

GS75-2 2140m Volt
9 Eldar är favorit och han är väldigt kapabel för den här typen av lopp och kommer dessutom från en seger där han vann trots dubbla galopper, om än kortare sådana. Han har ett passande springspår på tillägg och kan hamna bra på det direkt och är ett givet segerbud i loppet. Jag litar ändå inte på honom alls och han kan lika gärna vara borta direkt.

4 Lill Alfred är segervan och har vunnit 10/34 starter i karriären och var bra direkt efter uppehåll senast när han vann tryggt från ledningen. Jag tror faktiskt att han kan vara snabbast fram av hästarna på tillägg och eftersom man har aviserat att man vill köra i rygglopp med 2 Vännfors Grynet är det en stor möjlighet att Mats E Djuse kan överta ledningen tidigt.

12 Philip startar med 40 meters tillägg och står tufft inne i loppet men han kommer från en rejäl seger där han bland annat slog favoriten Eldar. Han tål att gå ute i spåren under slutrundan och är mycket tidig trots utgångsläget.

8 Slotts Pila kan inte utnyttja sitt springspår men hon svarade för några bra prestationer i somras och om hon går felfritt tycker jag att hon är en outsider.

5 Zolglimten har dokumenterad form och galopperade bort en bra placering senast. Starten dessförinnan vann han på ett bra sätt och även om han möter några tuffa nu är han inte avsågad.

Jag betalar även för 3 Guli Stella , 7 Rötungen samt 11 Fräcke Vicke.

Min Vinnare: 4 Lill Alfred
Spets efter 500m: 4 Lill Alfred
Skrällen: 5 Zolglimten
Rankingen A:4.9.12 B:8.5.3.11.7 C:6.2.10.1

GS75-3 1640m Auto
5 Prosperity W.F vann över distansen för tre starter sedan efter en ryggresa och nu ser det ut att vara läge för ledningen. Han satt fast med krafter kvar över mål senast och såg pigg ut och om Hanna Olofsson tar sig till tät är det hästen att slå.

10 Somebody’s Miracle var jättefin senast när hon vann med tanke på att hon dessutom hade varit ifrån tävlandet i ett halvår. Det är såklart tufft med ett bakspår över kort distans men hon är gynnad av att det har blivit ett par strykningar och med lite tempo på loppet blir hon farlig igen.

3 Hercules Star har inte startat sedan Augusti och det är svårt att veta vart han står rent formmässigt. Han står dock bäst inne på pengarna i loppet och gick bra tider i somras mot tuffare motstånd än vad han ställs emot nu och trots avsaknad av lopp ska han räknas direkt.

Jag tar även med en jätteskräll i 8 Tour Possession som är spelad till under 1% i skrivande stund. Det var ett tag sen han rosade marknaden men intrycket senast tycker jag var ett fall framåt och vid samma tidpunkt i fjol var han betrodd och vann mot hästar som Suarez och M.T Oberon. Det finns inga hästar av den kalibern här och om han är på gång igen blir jag inte ett dugg förvånad om han vinner det här.

Jag får nöja mig med fyra hästar på systemet men det är ett vidöppet lopp och det behöver inte vara fel att helgardera ett sånt här lopp.

Min Vinnare: 5 Prosperity W.F
Spets efter 500m: 5 Prosperity W.F
Skrällen: 8 Tour Possesion
Rankingen A:5.10.3.8 B:6.2.1 C:4.11.12

GS75-4 2140m Auto
Här hade jag tänkt spika 8 A.W’s Fastlight som stod inför en lämplig uppgift men han ströks tyvärr och då fick jag tänka om. Det är dyrt med strecken inom GS75 och man behöver nästan tre spikar för att få ihop systemet och därför väljer jag att ta ställning och spika.

2 Caribbean Blue Ås är endast spelad till 4% i skrivande stund men efter strykning på favoriten tycker jag faktiskt att uppgiften ser lämplig ut. Formen känns klart på gång nu och näst senast satt han fast på V75 med gott om krafter kvar över mål. Han följde upp det med en bra insats senast efter att ha fått trava större delen av loppet utvändigt om ledaren.
Visst, han vinner inte speciellt ofta men han har tävlat i tuffa sällskap och det är en lämpligare konkurrens nu. Jag grundar mitt tips i att Ove A lindqvist tar sig till ledningen och i den positionen tror jag han kan bli svår att rubba.

Motbud
4 Gurra Palema ser ut att bli stor favorit i loppet och det kan vara så enkelt att han bara är bäst här. Det är en stark och rejäl häst som tål tuffa upplägg och om han är väl förberedd kan han vinna det här från dödens. Han har inte startat sedan oktober och det låter på Thule Jonsson som tränar att det förmodligen inte är någon toppform direkt.

3 Fille Am ska inte nonchaleras. Han hade inget särskilt lyckat fjolår men han kan mycket mer i grund i botten och har passande förutsättningar. Han trivs med isen och är snabb iväg bakom bilen och även om jag inte tror att man är intresserad av att köra i ledningen då hästen kan bli hetsig. Skulle han få ett passande rygglopp har han en vass speed till slut och kan utmana. 1 %!

Min Vinnare: 4 Caribbean Blue Ås
Spets efter 500m: 4 Caribbean Blue Ås
Skrällen: 3 Fille Am
Rankingen A:2 B:4.3.10.12.5.7.1 C:9.6.11

GS75-5 2140m Volt
Vid en första anblick ser det ut som en bra uppgift för 1 Rönningsgutten som har tagit enorma kliv under fjolåret och blivit allt mer stabil i travet. Han skulle mycket väl kunna leda det här från start till mål men han har kommit upp en del i klasserna nu med snabba pengar på sig och han går som allra bäst över längre distanser. Han har startat över medeldistans 29 gånger vilket endast har resulterat i en seger och det gör att jag tror mer på en annan.

Jag väljer istället att spika fjortonåriga 8 Hallsta Vinnex som fortfarande ser ut att älska att tävla och på isen trivs han som allra bäst. Han imponerade stort när han vann på V75 i december men var inte lika bra i starten därefter och var nedsatt av en infektion då. Nu har han fått ladda om i en dryg månad och allt känns bra hemma i träning och han är kraftigt gynnad av det lilla fältet. Om han är lika bra som på V75 i december tror jag han rundar allt.

Min Vinnare: 8 Hallsta Vinnex
Spets efter 500m: 1 Rönningsgutten
Skrällen:
Rankingen A:8 B:1.5.6 C:7.2.4.3.9

GS75-6 2140m Auto
7 Eskimo Brother känns väldigt intressant om han skulle ta sig till ledningen, vilket inte alls är någon omöjlighet trots ett spår långt ut på vingen. Han var rejäl som tvåa senast efter att ha fått trava loppet utvändigt om Harry Ruda och från ledningen finns form för att vinna det här loppet och han blir min tipsetta.

4 Ladybug Lara har haft en fantastiskt fin vinter och har tre segrar i raden. Jag har tidigare alltid tyckt att hon behöver ha det serverat in i det sista för att bjuda till fullt ut men hon har faktiskt visat att hon tål att göra jobb själv på slutet. Hon kommer att sluta långt fram nu också men det är några tuffa hästar emot och hon har faktiskt aldrig vunnit utanför Bodentravet.

2 Arizona Dream trivs alldeles ypperligt på Umåker och har vunnit här fyra gånger på nio försök. Senaste starten han gjorde var på V75 i december i tuff konkurrens och nu har han pausat ett par månader och gör årsdebut. Han ska räknas direkt.

9 Atlas Eagra Har varit klen på slutet och inte fått det att stämma men han är mycket bättre än så och älskar att tävla på isen. Läget behöver inte vara fel och om han kan smyga med i bra ryggar blir han farlig om han fungerar bättre nu.

Jag betalar även för 8 Jimpeto Joy spurtade vasst senast samt 12 Harry Ruda som höll undan på ett bra sätt från ledningen mot Eskimo Brother senast.

Min Vinnare: 4 Ladybug Lara
Spets efter 500m: 7 Eskimo Brother
Skrällen: 9 Atlas Eagra
Rankingen A: 7.4.2 B:9.8.12 C:5.1.6.3.11.10

GS75-7 1640m Auto
2 Rossi Palema svek rejält från ledningen senast vilket oroar men normalt tycker jag det ser ut som en vettig uppgift. Senast var det medeldistans och att det är kort distans nu är en stor fördel och Ulf Ohlsson som är tillbaka i sulkyn känner hästen väl. Från ledningen är det hästen att slå men med senaste insatsen i åtanke vill jag gardera och det finns fler som är intresserade av ledningen.

7 Ready For More kommer även han från en sämre insats och har aldrig startat på isen tidigare men om han fungerar och Micael Melander trycker av honom från start tror jag faktiskt att han kan utmana om ledningen. Distansen är rätt och även om han har blivit till åren och inte vinner speciellt ofta så är han härdad i tuff konkurrens.

5 Mr Perfect trivs med förutsättningarna och står lite på tur för en seger. Han behöver kanske ha det lite serverat och har sin bästa bit till slut men med överpace ska han räknas.

12 From The Mine har högst kapacitet i fältet och jag blir inte förvånad om han vinner men han har varit ifrån tävlandet länge och det har varit en del strul under tiden han har varit ifrån och han var nära att mista livet i somras. Det ska bli intressant att följa honom framöver för det är en fantastiskt fin häst men jag har inga större krav på honom nu även om jag inte blir förvånad om han är med där framme till slut.

3 Importedfromdetroit kommer förmodligen tappa lite från start men han har vunnit 2/5 lopp på Umåker och går alltid hela vägen in i mål och kommer in i matchen om det blir ett hårt tempo på loppet.

9 Hesiod är ojämn i sina prestationer men om han är på rätt humör kan han vara med där framme.

Min Vinnare:2 Rossi Palema
Spets efter 500m: 2 Rossi Palema / 7 Ready For More
Skrällen: 7 Ready For More
Rankingen A:2.7.5 B:12.3.9 C:1.8.6.11.4.10

Lycks till 

0 Kommentarer Odds kan ändras. Alla odds var korrekta vid den tidpunkt de publicerades.
Kommentarer
För att kommentera måste du vara inloggad.

Bettingbonusar för nya kunder

Åldersgräns 18 år. Regler & villkor gäller. stödlinjen.se. spelpaus.se. Spela ansvarsfullt. Spela inte för mer än du har råd att förlora.

Betinia:

120 kr gratisspel
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

SpeedyBet:

100% upp till 1000 kr
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Pinnacle:

Alltid höga odds på betting
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Unibet:

100 kr Gratisspel
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Hajper:

500 kr tillbaka vid förlust
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Lucky Sports:

100 kr tillbaka vid förlust
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

No Account Bet:

100% upp till 2000 kr

Bethard:

100% upp till 1000 kr
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Snabbare:

800 kr tillbaka vid förlust
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

FastBet:

100% upp till 1000 kr
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Expekt:

100% upp till 1500 kr gratisspel
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

bet365:

Upp till 1250 kr i spelkrediter!
Upp till 1.250 kr i spelkrediter för nya kunder hos bet365. Minsta insats 50 kr och krav på 1x fastställt spel för att få spelkrediterna. Minsta odds, spel och betalningsmetod exkluderingar gäller. Utbetalningar exkluderar insatser i spelkrediter. Tidsbegränsningar och villkor tillämpas. Bonuskoden REKAT kan användas under registreringen, men ändrar inte erbjudandebeloppet på något sätt. Tidsbegränsningar och villkor tillämpas. 18+

Betfair:

100% upp till 1000 kr!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

CampoBet:

120 kr gratisspel
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

MrGreen:

Gratisspel värt 500 kr!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Turbo Vegas:

Snabba uttag med BankID
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Betway:

500 kr gratisspel
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

ComeOn:

100% upp till 1000 kr
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

LeoVegas:

100 kr gratisspel
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Casumo:

100% upp till 100 kr
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

William Hill:

Gratisspel upp till 500kr
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Casinostugan:

100 kr gratisspel
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Interwetten:

Brett utbud och höga odds!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Betsson:

100% bonus upp till 500 kr!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Betsafe:

100% upp till 500 kr
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Nordicbet:

100% upp till 500 kr
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Coolbet:

100% upp till 500 kr
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

10bet:

50% upp till 500 kr
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Lyllo Casino:

100 kr tillbaka vid förlust
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Senaste Spelbloggar

Åldersgräns 18 år. Regler & villkor gäller. stödlinjen.se. spelpaus.se. Spela ansvarsfullt. Spela inte för mer än du har råd att förlora.

Oddsbonusar för nya kunder

Åldersgräns 18 år. Regler & villkor gäller. stödlinjen.se. spelpaus.se. Spela ansvarsfullt. Spela inte för mer än du har råd att förlora.
Lyllo Casino Riskfritt spel utan omsättning. Helt nylanserad sportsbook.

18+. Gäller nya kunder. 100 kr matchat spel om du inte vinner på ditt första spel. Maxbonus 100 kr. Min insättning 100 kr. Det är inga omsättningskrav på återbetald insats. Giltigt i 60 dagar. Stodlinjen.se, Spelpaus.se, Spela Ansvarsfullt, Läs fullständiga Regler & Villkor här.

Betinia Registering med BankID. Bra utbud och bonus!

Åldersgräns 18 år | Endast nya spelare | Min. insättning 100 kr. | Sport: Gratisspel på 120 kr vid första insättningen. Gratisspelet måste spelas inom 60 dagar. Vinster krediteras minus värdet på Gratisspelet | Casino: Insättningsbonus 100% upp till max 3000 kr - Måste användas inom 60 dagar. Omsättningskrav 30x | Spela ansvarsfullt | Stodlinjen.se (020-819100) | Spelpaus.se | Fullständiga villkor gäller

  Dagens Bästa Speltips
Odds kan ändras. Spela ansvarsfullt. stödlinjen.se.
Odds
21:00  Athletic Bilbao - Almeria
Fotboll - La Liga - 1 asian -1,5
2.10
  Rekatochklart Speltips
Odds kan ändras. Spela ansvarsfullt. stödlinjen.se.
Odds
19:00  Motala - Sylvia
Fotboll - Ettan Norra - Motala ö1.5 mål
2.00
19:00  Karlskoga - Västervik
Ishockey - Hockeyallsvenskan  - 1
1.79
21:00  Athletic Bilbao - Almeria
Fotboll - La Liga - 1 asian -1,5
2.10
13:30  Arsenal - Tottenham
Fotboll - Premier League - BLGM
1.65
15:00  Malmö FF - Hammarby
Fotboll - Allsvenskan - 1
2.10
23:00  Jotko - Allen
Annat - UFC - Allen vinner
2.04
15:00  Varberg BoIS - Häcken
Fotboll - Allsvenskan - U3 mål asian
1.76
  Rekatochklart Andelsspel
Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. stödlinjen.se.
20:30  V86 - Bergmans V86:a
Insats: 199 kr -  
Köp här!
15:55  Melkers Fullträff 100kr
Insats: 100 kr -  
Köp här!
15:55  Melkers Jackpott Stryktips 300kr
Insats: 300 kr -  
Köp här!
16:00  V75 - RoK BigOne (Unikt)
Insats: 550 kr -  
Köp här!
16:00  V75 - Bergman spelar snävt
Insats: 210 kr -  
Köp här!
14:55  Melkers Europatips 200kr
Insats: 200 kr -  
Köp här!
  Rekatochklart Poolspel
Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. stödlinjen.se.
12:45  V65 Tips Solvalla 30/9
Insats: 640 kr - DrTrav
19:00  Powerplay Tips Fredag 30/9
Insats: 162 kr - Tipsexperten
20:30  V86 Tips Axevalla & Bollnäs 30/9
Insats: 1181 kr - DrTrav
20:30  Topptipset Tips Fredag 30/9
Insats: 144 kr - Tipsexperten
21:40  DD Tips Axevalla & Bollnäs 30/9
Insats: 200 kr - DrTrav
16:00  Stryktipset Tips Lördag 1/10
Insats: 144 kr - Tipsexperten
16:20  V75 Tips Skellefteå 1/10
Insats: 1200 kr - DrTrav

Livestreaming