DrTrav Åldersgräns 18 år. Regler & villkor gäller. stödlinjen.se. spelpaus.se. Spela ansvarsfullt. Spela inte för mer än du har råd att förlora.
DrTrav

GS75 Tips Vaggeryd 21/8

21 Augusti 2022 - 03:34

Söndagens GS75-tävlingar hämtar vi från Vaggeryd. Nedan följer mina GS75-tips. Noterbart är att omgången kryddas av en JACKPOT på 3,4 Miljoner. 

Jag spelar med två spikar. 4 Judge D. i den femte avdelningen och 2 Night Brodde i den sjätte avdelningen. 

GS75 Tips Vaggeryd Söndag 21/8
V75-1 1,2,3,4,6,11
V75-2 5,6
V75-3 6,7,8,10,11,13,15
V75-4 3,5,11,13,14
V75-5 4 Judge D.
V75-6 2 Night Brodde
V75-7 3,5

480 rader x 1 = 840kr


DD Tips Vaggeryd Söndag 21/8
DD1: 2 Night Brodde
DD2: 3,5

2 rader x 100 kr = 200 kr

Spelbolag med fasta odds på trav:
bet365 - Casumo - LeoVegas - Unibet

Gs75-1 2148m auto 
4 Juni Rapid gjorde comeback senast men galopperade dessvärre direkt. Men man valde att köra runt loppet ändå, detta för att ge henne en genomkörare och att nu ha fått ett lopp i kroppen. Formkurvan lär peka uppåt och det är anmält amerikansk vegan och barfota runt om vilket är spännande. Håller Juni Rapid sig till rätt gångart finns kapacitet för att vinna idag och i ett öppet lopp på förhand blir detta mitt förstaval.

2 Rapunzel vinner inte ihjäl sig direkt, men har idag fått spännande förutsättningar. Hon är kvick i benen och från ett perfekt utgångsläge kommer Rapunzel kunna sitta bra på det tidigt. Får hon sen spara sin speed in i det sista kan han skjuta till vasst över upploppet. 

6 Hillbilly Woodland ska bli spännande att följa idag. Detta är en individ som visat upp höga toppar och i comebacken senast vann man direkt på bra sätt. Nu med lopp i kroppen borde vi kunna förvänta oss en minst lika bra insats och med tanke på att Hillbilly Woodland är kvick från start och dessutom allround i loppen så måste hon räknas tidigt idag.

Nämner även 3 Hera Sisu som nu har gjort tre starter för André Eklund och har gjort det bra varje gång. Hera Sisu har alltid visat bra kunnande och när det nu ser ut som man tänt till extra hos André Eklund ska man inte nonchaleras vid gardering. 

Min Vinnare: 4 Juni Rapid
Spets efter 500:
Skrällen: 6 Hillbilly Woodland
Rankingen: A: 4 B 2,6,3,11,1,12,6,5,8 C 10,7,9

Gs75-2 1646m auto
6 Feline Burgerheide gör här en spännande debut på svensk mark och för Hans Crebas idag. I den senaste starten stod Feline Burgerheide för en rejäl långspurt och visade upp fina kvaliteter. Hon har visserligen inte visat upp någon startsnabbhet tidigare, men Feline Burgerheide besitter bra styrka som kommer bära långt här direkt. Jag är inne på att hon står billigt inne i klassen sett till sin kapacitet och Crebas är skicklig på att få igång starka rejäla individer. Feline Burgerheide kommer bli tuff för övriga att stå emot på slutvarvet och hon är mitt förstaval.

Vill ändå dubbla systemet med 5 Ilaria Mearas som är kvick iväg från start och kommer kunna sitta bra på det tidigt. Ilaria Mearas har även visat fin utveckling på slutat och är anmäld barfota runt om för första gången vilket är intressant. 

Nöjer mig med dessa två och försöker gå kort i ett lopp där andra kommer sprida strecken. 

Min Vinnare: 6 Feline Burgerheide
Spets efter 500:
Skrällen: 5 Ilaria Mearas
Rankingen: A: 6 B 5,3,8,10,1,7 C 2,9,4,11,12

Gs75-3 2650m auto
10 Notos har visat upp bra kunnande för klassen men var inte som bäst senast vilket såklart oroar. Formen är aningen svårbedömd men detta är en individ som endast gjort sex starter i livet och är under utveckling. Skulle man studsa tillbaka här direkt och prestera som vid segrarna i raden räcker hanns kapacitet långt. Enligt tränaren är även distansen idag en fördel och att gå bakifrån ska inte heller vara några problem. 

8 Ekas Zalming har fått ett tufft utgångsläge idag men samtidgt att starta bakom vingen i denna spårtrappa ska ändå inte ses som lika illa som att ha bricka åtta i ett “vanligt” lopp där startspåren lottas. Senast gick han bra efter galopp och visade att formkurvan pekar uppåt. Ekas Zalming är kvick iväg från start och det är inte omöjligt att Håkan E Johansson som sitter i vagnen hittar hela vägen till spets här och då kan det också räcka hela vägen. I ett öppet lopp är han given på kupongen. 

13 Honey Dollar lever på sin styrka och är van med liknande upplägg där det kommer krävas en hel del jobb från hennes sida. Formen är bra och hon har tre segrar på sina fyra senaste starter. Senast vann hon trots tredjespår en längre bit av loppet och Honey Dollar kommer inte ha några problem att tugga på hela vägen in i mål idag. 

Min Vinnare: 10 Notos
Spets efter 500: 8 Ekas Zalming
Skrällen:
Rankingen: A: 10,8,13 B 15,7,6,11,5,2,12 C 1,14,4,3

Gs75-4 2148m volt
Ett lopp som på förhand känns omöjligt. Loppet är öppet för B-tränade hästar och ska köras över tre volter.
En som står bra inne i loppet är 5 Mr Montechristo. Detta är en individs om visat en del när han prestera på topp vilket vi fick se vid segern för tre starter sedan, Skulle Mr Montechristo stå för en liknande prestation här idag så kommer det räcka långt och han blir mitt förstaval i ett lopp som är givet att gardera på förhand.

3 Böhmaren står på start och bör inte bli lätt att fånga in för övriga om han skulle hålla sig till trav hela vägen. Men tyvärr är Böhmaren inte helt att lita på och man har fyra raka galopper på kontot. Men senast man travade flefritt slutade det också med seger. Håkan B Johansson kör nu hästen själv för första gången i lopp vilket känns spännande och skulle det flyta på för Böhmaren idag är man med och segerstrider.

14 Global Viscount galopperade bort sig tidigt senast, men var fin i två raka segrar innan dess. Idag har man ett springspår på 40m tillägg och skickliga Carl Johan Jepson i vagnen. Även detta är ett tidigt streck på min kupong. 

11 Vasco De Gama har haft en del otur i loppen på slutet. Men för två starter sedan såg man fin ut som fastlåst. Senast hamnade man helt fel på det efter en tappstart och den insatsen är baar att glömma. Vasco De Gama är vass på speed och skulle han få lifta med i passande ryggar här kommer han fälla många dem sista biten.

Min Vinnare: 5 Mr Montechristo
Spets efter 500: 3 Böhmaren
Skrällen: 11 Vasco De Gama
Rankingen: A: 5,3,14 B 11,13,6,10,7,2,9,4,15 C 8,12,4,1

Gs75-5 2148m auto
I ett lopp som på förhand står mellan två ekipage kommer jag ta ställning och spika en utav dem. Mitt singelstreck landar på 4 Judge D. Detta är en treåring som kommer allt mer för varje start. Senast fick man även sätta nosen först över linjen för första gången. Formen och utvecklingen pekar uppåt och till dagens start kör Magnus A Djuse för första gången vilket känns intressant. Judge D. har även framspår bakom bilen för första gången och även om han inte sett ut som en startkatapult hittills så är Djuse skicklig på att få fart på sina uppsittningar när det behövs. Skulle Judge D ta sig förbi 2 The Flying Eagle från start är såklart mycket vunnet men Judge D har dock visat tillräckligt för att vara segeraktuell även från andra positioner. Jag spikar.

Motbud
2 The Flying Eagle har på sina tre starter i livet tagit testat på samtliga tre pallplatser.
Senast fick han aldrig riktigt slag på ledaren men stod ändå för en bra prestation. Han fick göra en hel del jobb på egen hand den gången och visade att han klarade av det. För två starter sedan vann han helt överlägset från ledningen med sparade krafter imål. Idag är det debut bakom bilen men The Flying Eagle ger ett förnuftigt och är även kvick i benen. Oavsett om man kan hålla ut min spik från start eller inte så är The Flying Eagle det givna motbudet på förhand.

Min Vinnare: 4 Judge D.
Spets efter 500: 2 The Flying Eagle / 4 Judge D.
Skrällen:
Rankingen: A: 4 B 2,9,5,1,8,11 C 3,7,6,10

Gs75-6 2148m auto
Här hittar vi min andra spik, 2 Night Brodde. Detta är en individ som idag möter betydligt enklare motstånd än vad han vanligtvis brottas med. Han blev bland annat inröstad till Elitloppet tidigare iår och stötte då på världseliten. Detta är en individ som lever mycket på sin speed och är ruskigt startsnabb, därför är det extra anmärkningsvärt att man haft oturen att få spår åtta fyra gånger i följd… Nu har man efterlängtat fått ett perfekt utgångsläge och Night Brodde är den troliga ledaren av loppet. Från den positionen har det blivit 13 segrar på 19 försök i Sverige och att det blir skor runt om nu är inget som jag lägger för stor vikt vid. I min bok står det spets och slut och jag spikar.

Motbud
4 Pacific Face är en rejäl häst som trivs över längre distanser där han styrka kommer mer till sin rätt. Men han har visat sig trivas i den amerikanska vagnen och jag minns bland annat insatsen för fem starter sedan när man var tvåa bakom Upstate Face. Gör han om den prestationen här idag kommer Pacific Face utmana om segern hela vägen in mot linjen. Men det troliga är ändå att det kommer bli för långt fram till min spik trots allt.

Nämner även 8 Holy Water som har fått ett tufft utgångsläge men är van att möta tufft motstånd och besitter kapacitet för att hävda sig bra i sammanhanget.

Min Vinnare: 2 Night Brodde
Spets efter 500: 2 Night Brodde
Skrällen: 8 Holy Water
Rankingen: A: 2 B 4,8,1,3 C 6,7,9

Gs75-7 2650m volt

3 King Knas är en bra häst som trivs över lång distans. Hittills har det blivit tre segrar på fem försök i långlopp, där har samtliga segrare kommit från ledningen. En positionen King Knas ser ut att kunna nå pånytt. Senast visade han även bar form, efter att blivit hindrad av galopperande hästar kunde ändå King Knas avsluta sista 700m via 11,4. Väl i ledningen slipper man dessa trafikproblem och King Knas blir mitt förstaval.

Väljer ändå att dubbla med 5 Starbec's A.To.Z som gjorde det mycket bra vid segern för tre starter sedan. Med en liknande prestation idag kommer man pånytt vara med och utmana om seger. Lång distans är ett plus och kapacitetsmässigt står man bra inne i loppet. Från stallet är man optimistiska och meddelar att Starbec's A.To.Z ska vara med och utmana om segern idag med en normal prestation. 

Nämner även 1 Franklin Zet som nu har gjort fyra starter för Hanna Lähdekorpi och har dessförinnan visat bra kunnande för Daniel Redén. Innerspåret på start kan både bli succé eller en fälla. Men skulle Franklin Zet kunna försvara ledningen har han två segrar på fem försök i den positionen. Men fyraåringen behöver bevisa att han hanterar långdistans innan jag kommer gå på honom. 

Min Vinnare: 3 King Knas
Spets efter 500: 3 King Knas / 1 Franklin Zet
Skrällen:
Rankingen: A: 3,5 B 1,8,9,11,12 C 4,10,6,7,2

Lycka till
DrTrav

0 Kommentarer Odds kan ändras. Alla odds var korrekta vid den tidpunkt de publicerades.
Kommentarer
För att kommentera måste du vara inloggad.

Bettingbonusar för nya kunder

Åldersgräns 18 år. Regler & villkor gäller. stödlinjen.se. spelpaus.se. Spela ansvarsfullt. Spela inte för mer än du har råd att förlora.

Betinia:

120 kr gratisspel
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

SpeedyBet:

100% upp till 1000 kr
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Pinnacle:

Alltid höga odds på betting
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Unibet:

100 kr Gratisspel
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Hajper:

500 kr tillbaka vid förlust
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Lucky Sports:

100 kr tillbaka vid förlust
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

No Account Bet:

100% upp till 2000 kr

Bethard:

100% upp till 1000 kr
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Snabbare:

800 kr tillbaka vid förlust
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

FastBet:

100% upp till 1000 kr
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Expekt:

100% upp till 1500 kr gratisspel
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

bet365:

Upp till 1250 kr i spelkrediter!
Upp till 1.250 kr i spelkrediter för nya kunder hos bet365. Minsta insats 50 kr och krav på 1x fastställt spel för att få spelkrediterna. Minsta odds, spel och betalningsmetod exkluderingar gäller. Utbetalningar exkluderar insatser i spelkrediter. Tidsbegränsningar och villkor tillämpas. Bonuskoden REKAT kan användas under registreringen, men ändrar inte erbjudandebeloppet på något sätt. Tidsbegränsningar och villkor tillämpas. 18+

Betfair:

100% upp till 1000 kr!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

CampoBet:

120 kr gratisspel
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

MrGreen:

Gratisspel värt 500 kr!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Turbo Vegas:

Snabba uttag med BankID
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Betway:

500 kr gratisspel
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

ComeOn:

100% upp till 1000 kr
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

LeoVegas:

100 kr gratisspel
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Casumo:

100% upp till 100 kr
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

William Hill:

Gratisspel upp till 500kr
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Casinostugan:

100 kr gratisspel
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Interwetten:

Brett utbud och höga odds!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Betsson:

100% bonus upp till 500 kr!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Betsafe:

100% upp till 500 kr
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Nordicbet:

100% upp till 500 kr
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Coolbet:

100% upp till 500 kr
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

10bet:

50% upp till 500 kr
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Lyllo Casino:

100 kr tillbaka vid förlust
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Senaste Spelbloggar

Åldersgräns 18 år. Regler & villkor gäller. stödlinjen.se. spelpaus.se. Spela ansvarsfullt. Spela inte för mer än du har råd att förlora.

Oddsbonusar för nya kunder

Åldersgräns 18 år. Regler & villkor gäller. stödlinjen.se. spelpaus.se. Spela ansvarsfullt. Spela inte för mer än du har råd att förlora.
Lyllo Casino Riskfritt spel utan omsättning. Helt nylanserad sportsbook.

18+. Gäller nya kunder. 100 kr matchat spel om du inte vinner på ditt första spel. Maxbonus 100 kr. Min insättning 100 kr. Det är inga omsättningskrav på återbetald insats. Giltigt i 60 dagar. Stodlinjen.se, Spelpaus.se, Spela Ansvarsfullt, Läs fullständiga Regler & Villkor här.

Betinia Registering med BankID. Bra utbud och bonus!

Åldersgräns 18 år | Endast nya spelare | Min. insättning 100 kr. | Sport: Gratisspel på 120 kr vid första insättningen. Gratisspelet måste spelas inom 60 dagar. Vinster krediteras minus värdet på Gratisspelet | Casino: Insättningsbonus 100% upp till max 3000 kr - Måste användas inom 60 dagar. Omsättningskrav 30x | Spela ansvarsfullt | Stodlinjen.se (020-819100) | Spelpaus.se | Fullständiga villkor gäller

  Dagens Bästa Speltips
Odds kan ändras. Spela ansvarsfullt. stödlinjen.se.
Odds
21:00  Lyon - Toulouse
Fotboll - Ligue 1 - 1 asian -1
1.81
  Rekatochklart Speltips
Odds kan ändras. Spela ansvarsfullt. stödlinjen.se.
Odds
19:00  Vita Hästen - Kristianstad
Ishockey - Hockeyallsvenskan  - 2
2.35
19:00  Stenungsunds IF - Angered
Fotboll - Div.2 Norra Götaland - Blgm + ö2,5 mål
1.72
21:00  Osasuna - Valencia
Fotboll - La Liga - 1
2.36
21:00  Lyon - Toulouse
Fotboll - Ligue 1 - 1 asian -1
1.81
16:00  Oskarshamn - Tvååker
Fotboll - Ettan Södra - Oskarshamn asian 0
1.90
17:00  Sandvikens IF - FC Stockholm
Fotboll - Ettan Norra - Sandviken -1
1.80
18:00  Brynäs - Skellefteå
Ishockey - SHL - 2
2.21
17:30  AIK - Helsingborg
Fotboll - Allsvenskan - BLGM
2.04
  Rekatochklart Andelsspel
Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. stödlinjen.se.
15:55  Melkers Fullträff 100kr
Insats: 100 kr -  
Köp här!
15:55  Melkers Stryktips 300kr
Insats: 300 kr -  
Köp här!
16:00  V75 - RoK BigOne (Unikt)
Insats: 550 kr -  
Köp här!
16:00  V75 - Bergman spelar snävt
Insats: 210 kr -  
Köp här!
  Rekatochklart Poolspel
Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. stödlinjen.se.
12:45  V65 Tips Solvalla 7/10
Insats: 672 kr - DrTrav
19:00  Powerplay Tips 7/10
Insats: 144 kr kr - MrHockey
20:30  V64 Tips Rättvik & Umåker 7/10
Insats: 720 kr - DrTrav
20:30  Topptipset Tips 7/10
Insats: 144 kr - Tipsexperten
21:15  DD Tips Rättvik & Umåker 7/10
Insats: 200 kr - DrTrav
15:55  Fullträff Lördag 8/10
Insats: 512 kr - BenganSpikar
16:00  Stryktipset Tips 8/10
Insats: 864 kr - Tipsexperten
16:20  V75 Tips Åby 8/10
Insats: 1200 kr - DrTrav

Livestreaming