DrTrav Åldersgräns 18 år. Regler & villkor gäller. stödlinjen.se. spelpaus.se. Spela ansvarsfullt. Spela inte för mer än du har råd att förlora.
DrTrav

V64 Tips Östersund 4/3

4 Mars 2021 - 11:13

V64 på torsdag körs i Östersund och jag spelar med två spikar i omgången. I den andra avdelningen spikar jag 5 Listas Thaitanic som jag tror kommer att få en bra effekt på skorycket samt den stora favoriten Zidane D.E i den femte avdelningen som normalt sett ska vara huvudet högre än sina motståndare.

Nedan följer min lösning på omgången.

V64 Östersund Torsdag 4/3
V64-1 1.4.6.7
V64-2 5 Listas Thaitanic
V64-3 1.2.7.12.13
V64-4 1.2.8.11.13.15
V64-5 10 Zidane D.E
V64-6 2.4.6.7.12.14

720 rader x 1 kr = 840kr (spelar för endast 6 rätt)

Dagens Dubbel Östersund 4/2
DD-1 10 Zidane D.E
DD-2 6 Orvar Mollyn

1 rad x 100kr = 100kr

DD-1 10 Zidane D.E
DD-2 2.4.7.10.12.14

6 rader x 30kr = 180kr

Spelbolag med fasta odds på trav:
bet365 - Casumo - LeoVegas - Unibet

V64-1 1640m Volt
7 S.G Charpentier har högst kunnande i det här fältet och han går ner i klass till den här starten och om han löper upp till sitt kunnande är det god chans att runda det här gänget till en seger. Nu är det dessutom anmält med barfota runt om vilket hästen trivs klart bäst med. Han har dock inte varit riktigt att känna igen och kommer från en klenare insats och även om han förmodligen tänder till av att få springa utan skor kan det bli svårt att hinna i kapp hästarna på den främre volten om formen inte är där.

1 My Gifted My har fått ett par lopp i kroppen och är även hon klart gynnad av att springa barfota. Hon är snabb från start och med spår 1 i kommer hon att få en bra position oavsett om hon väljer att köra i ledningen eller om hon väljer ett lopp i ryggar. Senast hon var ute över den korta distansen med barfotabalans vann hon efter ett lopp från ledarryggen och med tjugo meters försprång på S.G Charpentier är hon en tidig utmanare nu.

4 J.H Respons är ännu snabbare från start men har ett svårare utgångsläge. Kommer Daniel Wäjersten bara i väg vettigt i volten borde J.H Respons kunna köra sig till ledningen. Det finns ett högt grundkunnande men det var ett tag sen hästen levererade fullt ut, men med lite ändring i skobalansen och med två lopp i kroppen i sin nya regi kan hon tända till. Från ledningen blir hon inte lätt att plocka ner om hon tävlar på topp.

8 Assault är anmäld med skor i skrivande stund men jag har en känsla av att det kommer att ändras innan spelstopp och även om hästen främst har imponerat i monté så står han väldigt bra inne i loppet och fart finns. Kan han lifta med i ryggen på S.G Charpentier kan det räcka till en bra placering. Kanske t.om till seger?

Min Vinnare: 7 S.G Charpentier
Spets efter 500m: 1 My Gifted My/4 J.H Respons
Skrällen: 1 My Gifted My
Rankingen: A:7.4.1 B:6.10.8.2.3 C: 5.9

V64-2 2140m Volt
Här kommer min första spik i omgången och på förhand ser det ut som att två hästar höjer sig en aning och jag tror att någon av dessa två vinner loppet och jag väljer att ta ställning.

4 Global Brexit gör årsdebut och är förmodligen den med högst kunnande i fältet och han kommer från en imponerande treårs-säsong där han segrade vid fem tillfällen och var på pallen vid sex tillfällen på totalt sjutton starter. Nu är det årsdebut och även om träningsrapporterna är goda tycker jag det är svårbedömt och man väljer även att spara på barfotabalansen och kör endast med barfota fram nu. Hon har gjort sina flesta lopp med den balansen och hon fungerar bra även med den balansen men nu möter hon en stark motståndare som har fått några lopp i kroppen och som gör intressanta ändringar som jag tror kommer att räcka långt nu.

5 Listas Thaitanic blir alltså min spik i omgången och det är en häst som jag har trott på en hel del på slutet och det känns som att hon är på gång på allvar igen. Hon har varit tvungen att gå med skor i sina senaste starter men det känns som att det är en häst som är klart gynnad av barfotabalans och till den här starten rycker dom skorna. Jag tror det kommer att få en riktigt bra effekt och skulle hon lyckas med att komma före i starten och vara först fram till ledningen tror jag inte att Global Brexit besegrar henne. Med tanke på att Global Brexit saknar lopp i kroppen och att Listas Thaitanic är oöm för positioner och tål att göra jobbet på egen hand är jag heller inte främmande för att Listas Thaitanic kan besegra henne den tunga vägen. Jag tar ställning och spikar.

Om man garderar vidare förespråkar jag främst 7 Young Highness och 12 Secret of Joy som känns formstarka för dagen.

Min Vinnare: 5 Listas Thaitanic
Spets efter 500m: 4 Global Brexit/5 Listas Thaitanic
Skrällen: 12 Secret Of Joy
Rankingen A: 5.4 B: 12.7.3.10.2.9.8. C:1.11.6


V64-3 2140m Volt
1 Ronja Boko har varit positiv i sin nya regi och har läget till sin fördel den här gången. Hon har sett positiv ut i snabba avslutningar till två raka andraplatser och den här gången ser det ut att vara läge att prova i ledningen. Hon har ännu inte vunnit lopp på fem försök men hon har sett klart bättre ut i sin nya regi och den här gången kan det räcka hela vägen till karriärens första seger. Hon är dock orutinerad jämfört med flera konkurrenter och jag är inte övertygad om att hon orkar att stå emot konkurrenterna över upploppet.

7 Kalaxy Boko får tipset i loppet med tanke på den senaste insatsen när han satte han press på ledaren utvändigt och kopplade greppet över upploppet och inkasserade karriärens andra seger. Jag tror att vi kan förvänta oss ett offensivt upplägg även denna gång och sida vid sida med Ronja Boko är det en bättre häst. Det är dock ingen garanti att han kommer vara lika bra till den här starten och han har två galopper i raden och trots allt bara en av flera segerkandidater i loppet.

12 Berra Steel gör årsdebut och har inte startat sedan Oktober. Han visade höga toppar under fjolåret och var bland annat ute i kval till svenskt travkriterium där han stötte på betydligt tuffare motstånd än vad han möter nu. Träningsrapporterna är bra och om formen är på sin plats direkt är det en allvarlig utmanare till segern. Han har dessutom ett springspår på tillägg och prickar Wäjersten starten borde han sitta i en bra position omgående.

2 Bounty Laday är en strulig häst och han har haft svårt att få det att stämma i lopp. Jag tror annars att det är en ganska bra häst och om han börjar fatta vad det går ut på är det en häst som kan utvecklas en del framöver och med tjugo meters försprång på flera konkurrenter är han värd ett streck på kupongen.

Jag betalar även för 13 Lyckans Quick som är jämn och travsäker. Det är ingen häst som tål att göra så mycket jobb på egen han har än så länge inte vunnit något lopp i karriären men det ser ut som att han borde kunna få bra ryggar under loppet och då är han absolut inte borta i den här typen av lopp.

Min Vinnare: 7 Kalaxy Boko
Spets efter 500m: 1 Ronja Boko
Skrällen: 2 Bounty Laday
Rankingen A: 7.12.1 B:2.13.3.11.10 C:5.6.8.4.14.9

V65-4 2140m Volt
8 Ulvsåsen imponerade stort under 2020 och segrade vid sju av nio tillfällen under fjolåret. Han avslutade tävlingssäsongen med en sämre insats och uppehållet har förmodligen bara gjort hästen gott. Det var trots allt väldigt länge hästen startade och jag litar inte full ut på att han kommer att leverera direkt. Han har förvisso varit bra efter uppehåll varje gång och skulle rapporterna under kvällen vara goda är jag inte främmande för att spika ekipaget men i skrivande stund vill jag betala för ytterligare några ekipage.

15 Tekno Viking har ett väldigt högt kunnande men är väldigt besvärlig och har galopperat bort mycket pengar i karriären. Vid felfria lopp är han alltid med och gör upp om segern och det är säkerligen inget undantag den här gången. En felfri Tekno Viking är den främsta utmanaren mot 8 Ulvsåsen och han tål att göra jobb på egen hand ute i spåren.

8 Kavata blir ofta lite borttappad på spelet men det är en fartfylld dam som dessutom kommer med bra form till den här starten. Hon är något ojämn i sina prestationer och näst senast var hon blek efter en invändig resa. Starten innan dess vann hon på ett bra sätt och senast lyckades hon återigen vara först över mållinjen. Läget är besvärligt den här gången med bakspår men jag vågar ändå inte nonchalera henne med tanke på den fina formen.

Jag streckar även 1 Frivolt Galilei på den främre volten som är under utveckling och där träningsrapporterna är bra och man låter optimistiska från stallet.


2 B.W Kungen var rejält förbättrad senast i sin nya regi och även om han normalt sätt inte ska räcka till kan det gå vägen men tjugo meters försprång.

13 Troll Prinsen är inte att lita på men avslutningen senaste i årsdebuten var klart positiv och han har säkert gått framåt ytterligare med det loppet. Det krävs såklart lite tur på vägen men fart finns när han fungerar.

Min Vinnare: 8 Ulvsåsen
Spets efter 500m: 1 Frivolt Galilei
Skrällen: 8 Kavata
Rankingen A:8 B:15.8.1.13.2.3.12.4 C:6.14.7.9.10.5

V64-5 2640m Auto
10 Zidane D.E blir min andra spik i omgången och i en annars ganska klurig omgång känns det tryggt att ha en spik i omgången som normalt sett bara ska vinna sitt lopp. Att hästen är spelad till över 80% i skrivande stund är såklart alltid något man bör ta i beräkningen men jag ser inga större orosmoln på himlen. Det blev förvisso galopp i den näst senaste starten men jag ser det som ett olycksfall i arbetet och han återkom på ett bra sätt efter den galoppen till en tredjeplats. I övrigt har det bara blivit segrar på svensk mark än så länge och mot ett beskedligt motstånd ska han vara huvudet högre än sina konkurrenter den här gången.

Motbud
Om man är ute efter de större pengarna och vill göra ett försök att fälla den stora favoriten räknas främst 1 Fly Bird Fly som är under utveckling och som har högt kunnande. Hon borde vara den som sitter i spets och även om 3 Samira Exclusive möjligtvis är snabbare från start är dom nog inte intresserade av att köra i ledningen och Robert Dunder borde kunna hitta ut och ta över ledningen i ett andra skede. Hon möter en för bra häst den här gången men skulle favoriten göra bort sig är hon med och gör upp om det.

13 Topnotch Liss står bra inne i loppet och är gynnad av den långa distansen men det är ingen häst som radar upp segrar och att han ska besegra favoriten känns långsökt ,men med bra ryggar är hon med och tar en framskjuten placering.

Min Vinnare: 10 Zidane D.E
Spets efter 500m: 1 Fly Bird Fly
Skrällen: 1 Fly Bird Fly
Rankingen: A:10 B:1.13.9.2.11.5.7.12.4 C:8.6.3

V65-6 2140m Auto
3 Vimse Lars blir troligen ganska klar favorit i det här loppet och utgångsläget är bra. Jag tror dock att strykningen på stallkamraten 3 Stjerne Tore kan komma att ställa till det och jag är inte säker på att han lyckas försvara ledningen mot 6 Orvar Mollyn. Jag är inne på att han kommer att få göra jobbet på egen hand och även om formen är på topp är jag inte övertygad om att han kan vinna den tunga vägen.

6 Orvar Mollyn är hästen jag tror sitter i ledning och med två lopp innanför västen borde han vara ytterligare förbättrad till den här starten. Senast orkade han inte hela vägen från ledningen men det var ett tufft lopp han var ute i och bara han inte får alltför mycket press utvändigt tror jag att han kan rinna undan till en seger nu i stället.

7 G.G Ojjdo radade upp topplaceringar under fjolåret och har varit ute och matchats mot tuffare gäng. Det har inte varit samma formintryck på slutet men det är ändå ingen jag vågar räkna bort och han räcker normalt långt här.

12 Backegubben har inte startar sedan i Maj och det är mycket begärt att han bara ska gå ut och runda det här gänget direkt. Han har förmodligen högst kunnande i fältet och streckas med det i åtanke men det är troligt att det blir ett snällt upplägg den här gången.

14 Optandsfröken är alltid farlig att räkna bort och hon vinner med jämna mellanrum. Nu är det årsdebut och hon brukar göra sina bästa lopp när hon är med där framme direkt men som ospelad tycker jag ändå att hon är värd en markering.

Streck även för 4 Klack Nova som har gott kunnande när man lever upp till sin fulla förmåga.

Min Vinnare: 6 Orvar Mollyn
Spets efter 500m : 6 Orvar Mollyn
Skrällen: 7 G.G Ojjdo
Rankingen A: 6.3.7 B:12.14.4.10.9.13.8.11. C:5.1.15

Lycka till med spelet 
Oliver Bergman 

0 Kommentarer Odds kan ändras. Alla odds var korrekta vid den tidpunkt de publicerades.
DrTrav Åldersgräns 18 år. Regler & villkor gäller. stödlinjen.se. spelpaus.se. Spela ansvarsfullt. Spela inte för mer än du har råd att förlora.
DrTrav

DD Tips Bjerke & Solvalla 3/3

2 Mars 2021 - 23:06

DD Tips Bjerke/Solvalla Onsdag 3/3.

Kvällens norska tävlingar har flyttats från Bjerke till Momarken pga Covid-19. Det innebär att DD-1 körs på Momarken och inte på Bjerke. För alla spel som kräver bankod i butik är det dock fortfarande Bjerkes bankod (78) som gäller.

DD1: 6 Always On Time
DD2: 9 Everest Sisu

1 rader x 100 kr = 100 kr

DD1: 6 Always On Time
DD2: 3,4,8

3 rader x 30 kr = 90 kr

Spelbolag med fasta odds på trav:
bet365 - Casumo - LeoVegas - Unibet

Dagens Dubbel 1 - 1609m auto
Här hittar vi kvällens spik på Dagens Dubbel, 6 Always On Time. Han vann enkelt från ledningen i den senaste starten med vad som såg ut som sparade krafter. Nu med det loppet i kroppen efter ett kortare tävlingsuppehåll bör Always On Time ta ytterligare kliv formmässigt till kvällens start. Jag är även inne på att loppcenariot kommer passa denna åttaåring. 3 Patent Leather är kvick iväg från start och kommer vilja svara ut favoriten 4 Classichap vilket förhoppningsvis leder till att tempot trissas upp. Vilket min spik Always On Time kommer profitera på under slutvarvet. Till 24% kommer jag ta ställning och spika Always On Time som har en formkurva som pekar uppåt.

Motbud
3 Patent Leather var jag inne på tidigare, han är den troliga ledaren i min bok. I den senaste starten höll han okej från dödens på min spik. Ikväll ska Patent Leather utrustas med ett helstängt huvudlag för första gången, vilket är klart intressant. Han är stark och rejäl och slår det förändrade huvudlaget väl ut ska man inte nonchaleras för den som garderar.

4 Classichap blir favorit och gör ikväll årsdebut efter ett långt tävlingsuppehåll. Detta är en högkapabel sexåring som kommer vara med och göra upp om segern trots att toppformen inte sitter där. Men ikväll väljer jag att gå emot och spika en mer formstark häst.

Min Vinnare: 6 Always On Time
Spets efter 500m: 3 Patent Leather
Skrällen: 3 Patent Leather
Ranking: A 6 B 3,4,1 B 7,8,5,2

Dagens Dubbel 2 - 2140m auto
9 Everest Sisu är i nuläget inte favorit. Han gör ikväll årsdebut och formen är ett litet frågetecken, men han har tidigare visat att han fungerar bra direkt efter paus. Vilket fyra segrar på tio starter där man vilat mer än 30 dagar skvallrar om. Är bara Everest Sisu förberedd inför dagens start tror jag man har bra segerchans. Förstahäst.

2 Chapuy kanske många tänker, varför inte han blir förstahäst då han både är favorit i loppet och solkar spetsfavorit? Men faktum är att Chapuy enbart har en seger på 25 försök över medeldistans. Givetvis kan man vinna ikväll men när man har den statistiken emot sig och är streckad på över 40% blir jag förvånad. Skulle det bli så att man får bestämma framme i ledningen och förvandla loppet till ett sprinterlopp så är sjuåringen högintressant för segern men jag väljer att gardera loppet och stå över på Dagens Dubbel. 

Skrällen är 8 Jaques Noir, han presterar ojämnt emellanåt men nu har man ett lopp i kroppen och dessutom ska man tävla barfota runt om i kväll, vilket kan få denna åttaåring att tända till lite extra. Löser det sig bara från bricka åtta i starten så kommer detta vara en skräll jag vill betala för.

Min Vinnare: 9 Everest Sisu
Spets efter 500m: 2 Chapuy
Skrällen: 8 Jaques Noir
Ranking: A 9 B 2,8,4,3,1 C 7,6

Lycka till med spelet
Oliver Bergman

0 Kommentarer Odds kan ändras. Alla odds var korrekta vid den tidpunkt de publicerades.
DrTrav Åldersgräns 18 år. Regler & villkor gäller. stödlinjen.se. spelpaus.se. Spela ansvarsfullt. Spela inte för mer än du har råd att förlora.
DrTrav

V86 Tips Bjerke & Solvalla 3/3

2 Mars 2021 - 23:03

Onsdagens V86-tävlingar delas mellan Norge & Sverige. Vad gäller Norge har tävlingarna flyttats från Bjerke till Momarken pga Covid-19. För alla spel som kräver bankod i butik är det dock fortfarande Bjerkes bankod (78) som gäller. 

Jag spelar med två spikar. 4 Mellby Illusion i den andra avdelningen och 6 Always On Time i den sjunde avdelningen. Nedan följer mina V86-tips.

V86 Tips Bjerke/Solvalla Onsdag 3/3
V86-1 1,4,6
V86-2 4 Mellby Illusion
V86-3 5,6,7,8,10
V86-4 2,3,5,6,11
V86-5 1,2,5,8
V86-6 7,8
V86-7 6 Always On Time
V86-8 2,3,4,8,9

3000 rader x 0,25 = 750 kr

DD Tips Bjerke/Solvalla Onsdag 3/3
DD1: 6 Always On Time
DD2: 9 Everest Sisu

1 rader x 100 kr = 100 kr

DD1: 6 Always On Time
DD2: 3,4,8

3 rader x 30 kr = 90 kr

Spelbolag med fasta odds på trav:
bet365 - Casumo - LeoVegas - Unibet

V86-1 2100m auto
Frode Hamre tränar de två hetaste segerbuden i loppet i min bok, 4 Admiral Knick & 6 Harley D.E. Han kör själv den förstnämnda som nu fått två lopp i kroppen efter vila. I den senaste starten orkade man inte utmana om segern efter fått ett tufft lopp, gången före var man klart bra som två. Med en formkurva som pekar uppåt och optimal balans på till dagens start, utan framskor samt med amerikansk vagn så är detta min förstahäst i loppet. Kommer man hela vägen till ledningen här ska det vara toppchans. Men vågar inte helt gå på honom så kommer gardera loppet.

6 Harley D.E. som också tränas av Frode Hamre Han var mer spelad och slog sin stallkamrat Admiral Knick i den senaste starten via en rapp avslutning. Ikväll är det troligt att man får en svårare uppgift än stallkamraten därav den omvända spelfördelningen men klaffar det med positionerna så är Harley D.E. i högsta grad segeraktuell ikväll. Streckas.

Nämner också 1 Bestbyarsenal som i nuläget är spelfavorit. Han avslutade året på bästa sätt med två raka segrar. Nu är det debut i för sin nya tränare Magnus Teien Gundersen. Med 27 segrar på 69 starter talar det om att detta är en individ som vet vart mållinjen befinner sig. Får dessutom nya tränaren Magnus lite extra fart på sin travare till kvällens start är men ett givet streck på min kupong ikväll.

Min Vinnare: 4 Admiral Knick
Spets efter 500m: 4 Admiral Knick
Skrällen: 6 Harley D.E.
Ranking: A 4,6,1 B 8,7,5 C 9,3,2

V86-2 2140m auto
Här hittar vi kvällens första spik, 4 Mellby Illusion. Han har precis som många av tränaren Timo Nurmos hästar inlett karriären genom att rada upp segrar. Detta är inget undantag, fyra segrar på sina sex första starter säger en hel del. I den senaste starten var man favorit i Margaretas tidiga unghästserie med 300.000kr i förstapris. Då rullade man över i passgång och galopperade in i första sväng. Nu är det dags för revansch, med optimistiska tongångar från stallet där man menar att Mellby Illusion fortsatt håller bra form och ska ha en toppchans ikväll. Jag håller med, han har visat att han kan flytta på sig både från start och till slut och från spets blir han normalt inte lätt att rå på. Jag spikar.

Motbud
6 Axel Ruda har till sin nackdel spår utanför favoriten ikväll vilket jag tror gör att man inte kommer besegra min spik. Men detta är annars en fyraåring som gjort det bra på slutet och redan testat på V75. I den senaste starten vann man enkelt över den korta häcken. Skulle min spik ha en sämre dag är detta ett givet segerbud. Hans hårdhet som han införskaffat sig via V75 kommer vara viktig för framtiden.

Nämner även 1 Jumanji Love som såg väldigt fin ut i sin årsdebut via 13,8 sista 700m. Nu rycker man dessutom samtliga skor. Med lopp i kroppen och en bra position ska man inte nonchaleras helt från rygg på ledaren ikväll.

Min Vinnare: 4 Admiral Knick
Spets efter 500m: 4 Admiral Knick
Skrällen: 1 Jumanji Love
Ranking: A 4 B 6,1,3,5,7 C 2,8

V86-3 2100m auto
8 Reime Kongen blir klar favorit och kommer till kvällens start med tre raka segrar i bagaget. Han har visat att han är allround och tål de flesta upplägg. Ikväll har man fått ett tråkigt utgångsläge, men man är kvick iväg från start och jag förväntar mig ett offensivt upplägg trots spår åtta bakom bilen. Det finns risk att man får göra grovjobbet själv ikväll och jag väljer att göra ett försök att gardera även om Reime Kongen är klar förstahäst.

6 Alsaker Pumbaa är intressant ikväll till låg procent, i den senaste starten fick han aldrig chansen och detta är en tioåring som har bättre form än vad resultatraden visar. Alsaker Pumbaa har visat höga toppar och från det här läget bör han kunna sitta långt fram i fältet direkt. En skräll att betala för till 5%.

Nämner även 10 Tyri Loke som inte klarade av att stå emot Reime Kongen senast, men ikväll väntar en ryggresa och då kan han nog plocka ner många över upploppet. Till endast 3% är man också en given skräll jag betalar för.

Min Vinnare: 8 Reime Kongen
Spets efter 500m:
Skrällen: 6 Alsaker Pumbaa / 10 Tyri Loke
Ranking: A 8 B 6,10,5,7,3,4,2 C 7,1,12,10

V86-4 2640m auto
6 Made Of Stars är en femåring som besitter hög högsta nivå. Man hade två raka segrar på kontot innan man i den senaste starten testade att starta på V75. Nu har man inte startat på ett tag och det är årsdebut som väntar här. Från stallet låter man optimistiska direkt i årsdebuten och man antyder att Made Of Stars är väl förberedd inför kvällens start. Med en liknande insats ikväll som vid segrarna tidigare ska han ses med bra chans ikväll. Förstahäst.

2 Vanja är ytterligare en tjej som gör årsdebut ikväll. Hon är mer stark än snabb och från perfekt utgångsläge och över passande distans ska hon tidigt räknas in bland segerkandidaterna. För två starter sedan gjorde man det riktigt bra och vann på 13,5 sista 1400m.

5 Moncler Bo har vunnit fyra av de nio starter man gjort i Sverige, han håller bra kapacitet för klassen och är kvick iväg från start. Men frågan är vilken taktik kusken Ida Riesterer väljer. Moncler Bo är nämligen vass när han får spara speeden tillslut. Oavsett taktik ikväll ska man räknas in i segerstriden.

Skrällen är 11 Gassin Am, han stod för en bra prestation näst senast när man kunde sätta nosen först över mållinjen från ledningen. I den senaste starten var man ute och testade på V75 utan framgång. Ikväll gör man en intressant förändring, då det blir barfota runt om. Gassin Am har tidigare visat att han trivs bra med den balansen. Till endast 8% är man en given skräll att betala för.

Min Vinnare: 6 Made Of Stars
Spets efter 500m: 5 Moncler Bo / 6 Made Of Stars
Skrällen: 11 Gassin Am
Ranking: A 6,2 B 5,11,3,8,9,10 C 4,1,7

V86-5 2100m auto
Ett spännande lopp att vänta där jag väljer att ranka 2 Gone Dancing före storfavoriten 1 Cash D.E. Gone Dancing såg väldigt fin ut via en vass avslutning i den senaste starten, det räckte till hela vägen till en seger. Han är kvick iväg från start och från ett perfekt utgångsläge är man före favoriten från start och är den tidiga ledaren av loppet. Från den positionen är man svårslagen och till 11% som man är streckad på i nuläget är man en spelvärd förstahäst.

Men 1 Cash D.E. vågar man ändå inte lämna utanför systemet. Han är en segervan herre som har ett fint staket i resultatraden, fem raka segrar på de fem senaste starterna säger en helt del. Ikväll är det comeback och årsdebut, och man blir troligtvis över från start. Men trots det är kapaciteten så hög att man kan vinna loppet. Han är i behov av lite tur med positionerna men löser det sig går ingen säker. Streckas.

Skrällen är 8 The Baron, han väldigt kvick från start och kan utmana om ledning trots sitt spår längst ut på vingen. The Baron håller bra form för dagen och från främre träffen är han ett givet streck vid gardering.

Min Vinnare: 2 Gone Dancing
Spets efter 500m: 2 Gone Dancing
Skrällen: 8 The Baron
Ranking: A 2,1 B 8,5,11,6,4,3 C 9,7,10,12

V86-6 1640m volt
I detta lopp blinkar det väldigt rött i startlistan, hela sju av de åtta startande hästarna är anmälda med någon form av balansförändring.

Timo Nurmos tränade 7 Dixie Brick är favorit och rättmätigt om du frågar mig. Han fick förvisso en fin resa i den senaste starten, men intrycket när hon enkelt avgjorde till seger efter att ha attackerat med 650m kvar var imponerande och mersmakande. För två starter sedan blev man tvåa efter att avsluta sista varvet via 10,7. Ikväll blir det barfota runt om vilket är ett plus men Dixie Brick gynnas inte av den korta distansen, men utan strul längs vägen är detta en toppchans i min bok.

Betalar även för 8 Hossiana Boko, hon trivdes inte alls på banan i den senaste starten. Men för två starter sedan var man positiv som tvåa bakom min tipsetta. Det blir barfota runt om ikväll vilket är ett stort plus för denna sjuåring. Jörgen Westholm som både tränar och kör har bra form på hela stallet för dagen och Hossiana Boko ska ses med segerchans med klaff längs vägen här.

För den som vill gardera ytterligare så är 1 Ottilia Fri given. Hon är den troliga ledaren avloppet t och är obesegrad från den positionen på fyra försök. Kommer leda länge även ikväll.

Min Vinnare: 7 Dixie Brick
Spets efter 500m: 1 Ottilia Fri
Skrällen: 8 Hossiana Boko
Ranking: A 7,8 B 1,2,5,4 C 6,3

V86-7 1609m auto
Här hittar vi kvällens andra spik 6 Always On Time, han vann enkelt från ledningen i den senaste starten med vad som såg ut som sparade krafter. Nu med det loppet i kroppen efter ett kortare tävlingsuppehåll bör Always On Time ta ytterligare kliv formmässigt till kvällens start. Jag är även inne på att loppcenariot kommer passa denna åttaåring. 3 Patent Leather är kvick iväg från start och kommer vilja svara ut favoriten 4 Classichap vilket förhoppningsvis leder till att tempot trissas upp. Vilket min spik Always On Time kommer profitera på under slutvarvet. Till 24% kommer jag ta ställning och spika Always On Time som har en formkurva som pekar uppåt.

Motbud
3 Patent Leather var jag inne på tidigare, han är den troliga ledaren i min bok. I den senaste starten höll han okej från dödens på min spik. Ikväll ska Patent Leather utrustas med ett helstängt huvudlag för första gången, vilket är klart intressant. Han är stark och rejäl och slår det förändrade huvudlaget väl ut ska man inte nonchaleras för den som garderar.

4 Classichap blir favorit och gör ikväll årsdebut efter ett långt tävlingsuppehåll. Detta är en högkapabel sexåring som kommer vara med och göra upp om segern trots att toppformen inte sitter där. Men ikväll väljer jag att gå emot och spika en mer formstark häst.

Min Vinnare: 6 Always On Time
Spets efter 500m: 3 Patent Leather
Skrällen: 3 Patent Leather
Ranking: A 6 B 3,4,1 B 7,8,5,2

V86-8 2140m auto
9 Everest Sisu är i nuläget inte favorit. Han gör ikväll årsdebut och formen är ett litet frågetecken, men han har tidigare visat att han fungerar bra direkt efter paus. Vilket fyra segrar på tio starter där man vilat mer än 30 dagar skvallrar om. Är bara Everest Sisu förberedd inför dagens start tror jag man har bra segerchans. Förstahäst.

2 Chapuy kanske många tänker, varför blir inte han förstahäst då han både är favorit i loppet och solkar spetsfavorit? Men faktum är att Chapuy enbart har en seger på 25 försök över medeldistans. Givetvis kan man vinna ikväll men när man har den statistiken emot sig och är streckad på över 40% blir jag förvånad. Skulle det bli så att man får bestämma framme i ledningen och förvandla loppet till ett sprinterlopp så är sjuåringen högintressant för segern men jag väljer att gardera loppet.

Skrällen är 8 Jaques Noir, han presterar ojämnt emellanåt men nu har man ett lopp i kroppen och dessutom ska man tävla barfota runt om i kväll, vilket kan få denna åttaåring att tända till lite extra. Löser det sig bara från bricka åtta i starten så kommer detta vara en skräll jag vill betala för.

Min Vinnare: 9 Everest Sisu
Spets efter 500m: 2 Chapuy
Skrällen: 8 Jaques Noir
Ranking: A 9 B 2,8,4,3,1 C 7,6

Lycka till med spelet
Oliver Bergman

0 Kommentarer Odds kan ändras. Alla odds var korrekta vid den tidpunkt de publicerades.
DrTrav Åldersgräns 18 år. Regler & villkor gäller. stödlinjen.se. spelpaus.se. Spela ansvarsfullt. Spela inte för mer än du har råd att förlora.
DrTrav

DD Tips Axevalla 2/3

2 Mars 2021 - 11:29

DD-tips Axevalla Tisdag 2/3.

DD-1 1,3
DD-2 6 C.M.T.Queen Bee.

2 rader x 100kr = 200kr

Spelbolag med fasta odds på trav:
bet365 - Casumo - LeoVegas - Unibet

Dagens Dubbel 1 - 2140m volt
Låser loppet på två ekipage där ingen är favorit i nuläget.

3 Queen Of Trix fick i den senaste starten en bra genomkörare efter en månads tävlingsuppehåll, hon gjorde det bra och gick i mål som tvåa. Nu med det loppet i kroppen bör formen vara framflyttad ytterligare till kvällens start. Dessutom utrustas Queen Of Trix ikväll med barfota runt om och jänkarvagn, vilket är mycket intressant. Läget är bra och är ett givet segerbud i loppet och hon är min förstahäst.

Men jag betalar även för 1 Karat Band som ikväll gör en spännande årsdebut. Han har fått perfekta förutsättningar då han är startsnabb och är den troliga ledare av loppet. Från ledningen ska detta vara en bra segerchans. Tränaren och kusken Åke Lindblom har oftast sina hästar i ordning när han startar och den här fina femåringen står billigt inne i klassen. En given del i mitt starka lås.

Söker man ytterligare streck är 2 Thengill och 4 Conrads Wilhelm tidiga. Den förstnämnda blir troligen favorit efter att gjort det bra direkt i sin årsdebut efter långt tävlingsuppehåll. Med en framflyttad formkurva och ett perfekt utgångsläge är man ett givet streck på kupongen för den som garderar bredare. 4 Conrads Wilhelm vann på en fin tid för två starter sedan. Gör han en liknande insats ikväll så är han långt framme även här.

Min Vinnare: 3 Queen Of Trix
Spets efter 500: 1 Karat Band
Skrällen:
Rankingen: A 3,1 B 2,4,8,6,7 C 9,5

Dagens Dubbel 2 - 2140m auto
Här hittar vi kvällens spik på Dagens Dubbel, 6 C.M.T.Queen Bee. Detta är ett femårigt sto som jag gillar skarpt och ikväll har man dessutom fått en lämplig uppgift. Man är kvick från start och har dessutom blivit nedstruken ett hack i banan vilket gör att man är den tidiga ledaren av loppet i min bok. Från ledningen är man sen hästen för övriga att slå i loppet, men C.M.T.Queen Bee besitter fin löpskalle och kommer sälja sig mycket dyrt. Jag ska jobba in kusk och tränare Mikael J Andersson från lendingen ikväll, Spik!

Motbud
3 Listas Behindbars kommer från två V75-starter och har hängt med klart okej där. Nu går man ner lite i klass och har dessutom ett bra utgångsläge. Listas Behindbars trivs med ryggresa och kan mycket väl slåss om segern med lite klaff ikväll.

11 Almond Paste besitter bra kapacitet vilket resultatet att vara etta eller tvåa i tio av 18 starter under fjolåret skvallrar om. Ikväll gör man årsdebut men han är säkert väl förberedd då man reser långt för kvällens start. Blir det tempo på loppet kan man runda samtliga över det långa upploppet.

7 Quickly S.W. har fått ett tufft läge men är nu nedstruken ett hack. Man är anmäld barfota runt om och har visat relativt höga toppar. Hon är allround och kommer vara med där framme när det ska avgöras.

Min Vinnare: 6 C.M.T.Queen Bee.
Spets efter 500: 6 C.M.T.Queen Bee.
Skrällen: 3 Listas Behindbars
Rankingen: A 6 B 3,11,7,10,2,8,9 C 1,12,4

Lycka till med spelet
Oliver Bergman

0 Kommentarer Odds kan ändras. Alla odds var korrekta vid den tidpunkt de publicerades.
DrTrav Åldersgräns 18 år. Regler & villkor gäller. stödlinjen.se. spelpaus.se. Spela ansvarsfullt. Spela inte för mer än du har råd att förlora.
DrTrav

V64 Tips Axevalla 2/3

2 Mars 2021 - 11:25

V64 hämtar vi från Axevalla denna tisdagsskväll. Det är Dubbel-Jackpot på menyn och min lösning på omgången finner ni nedan.

Jag spelar med en spik och den hittar vi i den avslutande sjätte avdelningen, 6 C.M.T.Queen Bee.

V64-tips Axevalla Tisdag 2/3
v64-1 3,4,6,7,10
v64-2 2,11
v64-3 1,2,5,6,10,12
v64-4 4,5,6,9,10,12
v64-5 1,3
v64-6 6 C.M.T.Queen Bee.

720 x 1kr = 720kr (spelar utdelning på endast 6 rätt)

DD-tips Axevalla Tisdag 2/3
DD-1 1,3
DD-2 6 C.M.T.Queen Bee.

2 rader x 100kr = 200kr

Spelbolag med fasta odds på trav:
bet365 - Casumo - LeoVegas - Unibet

V64-1 2640m volt
3 Ikaros di Quattro kommer till kvällens start med formen på topp, han har två raka segrar i bagaget. Vid båda segrarna har man gjort det bra och i den seaste starten avslutadse man 13,8 sista 800m på Årjäng. Han är kvick iväg från start och är min tidiga ledare av loppet. Från den positionen är man sen hästen att slå för övriga. Förstahäst för mig.

4 Stepping Moneyboy är härdad på V75 emot tufft sällskap, nu går man ner i klass igen och måste räknas tidigt. Fjärdespår på volten kan kan bli en fälla men kommer man iväg okej från start finns både kapacitet och kunnande för att vara med och göra upp om segern här. Carl Johan Jepson vi vagnen är en är ett säkert kort.

Vill även nämna 7 Battle Jack som nu har gjort två starter för sin nya tränare Oskar J Andersson och visat bra kapacitet vid båda starterna, men det finns ett stort frågetecken då det även blivit galopp i båda starterna. Men kusk och tränare Oskar bör tagit lärdom av de föregående starterna och tillsammans bör de lära känna varandra bättre under loppen också. Går man felfritt ikväll är man segeraktuell. Givet streck.

Min Vinnare: 3 Ikaros di Quattro
Spets efter 500: 3 Ikaros di Quattro
Skrällen: 7 Battle Jack
Rankingen: A 3,4 B 7,10,6,1,2,11 C 9,8,5

V64-2 1640m auto
Låser andra avdelningen på två ekipage. 2 Karls Helge och 11 Gitane d’Inverne.

11 Gitane d’Inverne kan mycket bli den som går vinnande ur loppsenariot ikväll trots sitt elfte spår. Det står nämligen i mitt program att det kommer bli en snabb öppning då många startsnabba ekipage vill blanda sig i spetskörningen initialt. Detta skulle såklart gynna Gitane d’Inverne och trots kort distans måste jag varna för henne. Detta femåriga sto besitter en rykande avslutning och ikväll ska man dessutom rycka skorna för första gången i år vilket är ett plus. Klar förstahäst i min bok.

Plockar även med 2 Karls Helge som är en av hästarna i fältet som kan kliva iväg rappt från start. FRån perfekt läge kommer man kunna skaffa sig en bra position även om jag är inne på att det blir tufft att ta emot 3 Rocking Flax från start. Oavsett om det blir ledningen eller inte så har Karls Helge fina förutsättningar ikväll och ska räknas tidigt.

Min Vinnare: 11 Gitane d’Inverne
Spets efter 500: 2 Karls Helge / 3 Rocking Flax
Skrällen:
Rankingen: A 11,2 B 3,6,12,10,1,4 C 8,7,9,5

V64-3 2140m auto
2 Brad Canyon har nu gjort fyra starter för tränaren Bengt Berg, det har resulterat i två andraplatser och två galopper. Så detta är en femåring som är svår att räkna på, men att man ska vara favorit på V64 spelet som är i nuläget känns lite tufft och han är ingen jag vågar lämna ensam på kupongen. Han är kvick iväg från start och skulle såklart vara en fördel om man hittar till ledningen även om Brad Canyon går från andra positioner också. Oavsett upplägg är man segare aktuell om man håller sig till rätt gångart.

1 Fromheaven Idzarda är en femåring som besitter hög kapacitet när han lever upp till sin fulla förmåga. Idag ser upplägget intressant ut, då man trivs bäst med ryggresa när man får spara speeden in i det sista. Rygg ledaren och lucka in på upploppet? Med lite klaff längs vägen duger man bra för klassen.

Skrällen är 5 Trollhunter, detta är en fyraåring som är betydligt bättre än vad resultatraden skvallrar om. För tre starter sedan hade man liknande förutsättningar som idag, då tog man enkelt hand om ledningen och såg fi ut. Men dessvärre blåste man av loppet mycket sent och den dagen var förstörd. Om det finns någon rättvisa borde Trollhunter få sin revansch inom kort. Från ett bra utgångsläge kommer man kunna ladda iväg från start och lyckas man nå hela vägen till ledningen har ekipaget betydligt större segerchans än de 5% man är streckad på i nuläget. Given skräll för mig att betala för.

Vill även nämna 12 Snowden Still som avslutade fjolåret på bästa sätt med två raka segrar. Ikväll har men ett tufft utgångsläge, men skulle det lösa sig längs vägen är detta en femåring som inte är oäven här.

Min Vinnare: 1 Fromheaven Idzarda
Spets efter 500: 2 Brad Canyon / 5 Trollhunter
Skrällen: 5 Trollhunter
Rankingen: A 1,2,5 B 12,6,10,9,7,4 C 11,8,3

V64-4 2140m volt
5 Gateruds Kashmir har fått ett fint utgångsläge och sitter i ett andraspår direkt. Hästen är normalt sett stabil och för två starter sedan vann men enkelt via 13,8 sista 800m. I den senaste starten var det årsdebut och nu med det loppet i kroppen bör man gått framåt en hel del formmässigt tills ikväll. Kommer avsluta vasst även ikväll, och han är min förstahäst i loppet.

12 Upcoming Artist är allround och gör bra insatser varje gång. Ikväll har man fått ett tufft utgångsläge med bakspår på andravolte men Upcoming Artist går alltid hela vägen in i mål och ikväll blir det kuskförstärkning i form av Carl Johan Jepson. Med lite klaff och överpace på loppet kommer Upcoming Artist bli tuff att stå emot över Axevallas långa upplopp.

Vill varna för 9 Fux De Luxe som ikväll har ett perfekt springspår på bakvolten, prickar kusken Fredrik Claesson starten så är han den som är först framme och får överta ledningen. Därifrån blir man sen inte lätt för övriga att plocka ner. Skräll.

4 Cayucos slapp brodden i den senaste starten och då gick man rappt stillslut. Han har hög kapacitet och med klaff så fäller han många över upploppet.

Min Vinnare: 5 Gateruds Kashmir
Spets efter 500: 9 Fux De Luxe
Skrällen: 9 Fux De Luxe
Rankingen: A 5,12 B 9,4,6,10,2,14,8 C 7,3,11,1,15

V64-5 2140m volt
Låser även detta loppet på två ekipage där ingen är favorit i nuläget.

3 Queen Of Trix fick i den senaste starten en bra genomkörare efter en månads tävlingsuppehåll, hon gjorde det bra och gick i mål som tvåa. Nu med det loppet i kroppen bör formen vara framflyttad ytterligare till kvällens start. Dessutom utrustas Queen Of Trix ikväll med barfota runt om och jänkarvagn, vilket är mycket intressant. Läget är bra och är ett givet segerbud i loppet och hon är min förstahäst.

Men jag betalar även för 1 Karat Band som ikväll gör en spännande årsdebut. Han har fått perfekta förutsättningar då han är startsnabb och är den troliga ledare av loppet. Från ledningen ska detta vara en bra segerchans. Tränaren och kusken Åke Lindblom har oftast sina hästar i ordning när han startar och den här fina femåringen står billigt inne i klassen. En given del i mitt starka lås.

Söker man ytterligare streck är 2 Thengill och 4 Conrads Wilhelm tidiga. Den förstnämnda blir troligen favorit efter att gjort det bra direkt i sin årsdebut efter långt tävlingsuppehåll. Med en framflyttad formkurva och ett perfekt utgångsläge är man ett givet streck på kupongen för den som garderar bredare. 4 Conrads Wilhelm vann på en fin tid för två starter sedan. Gör han en liknande insats ikväll så är han långt framme även här.

Min Vinnare: 3 Queen Of Trix
Spets efter 500: 1 Karat Band
Skrällen:
Rankingen: A 3,1 B 2,4,8,6,7 C 9,5

V64-6 2140m auto
Här hittar vi kvällens första och enda spik, 6 C.M.T.Queen Bee. Detta är ett femårigt sto som jag gillar skarpt och ikväll har man dessutom fått en lämplig uppgift. Man är kvick från start och har dessutom blivit nedstruken ett hack i banan vilket gör att man är den tidiga ledaren av loppet i min bok. Från ledningen är man sen hästen för övriga att slå i loppet, men C.M.T.Queen Bee besitter fin löpskalle och kommer sälja sig mycket dyrt. Jag ska jobba in kusk och tränare Mikael J Andersson från lendingen ikväll, Spik!

Motbud
3 Listas Behindbars kommer från två V75-starter och har hängt med klart okej där. Nu går man ner lite i klass och har dessutom ett bra utgångsläge. Listas Behindbars trivs med ryggresa och kan mycket väl slåss om segern med lite klaff ikväll.

11 Almond Paste besitter bra kapacitet vilket resultatet att vara etta eller tvåa i tio av 18 starter under fjolåret skvallrar om. Ikväll gör man årsdebut men han är säkert väl förberedd då man reser långt för kvällens start. Blir det tempo på loppet kan man runda samtliga över det långa upploppet.

7 Quickly S.W. har fått ett tufft läge men är nu nedstruken ett hack. Man är anmäld barfota runt om och har visat relativt höga toppar. Hon är allround och kommer vara med där framme när det ska avgöras.

Min Vinnare: 6 C.M.T.Queen Bee.
Spets efter 500: 6 C.M.T.Queen Bee.
Skrällen: 3 Listas Behindbars
Rankingen: A 6 B 3,11,7,10,2,8,9 C 1,12,4

Lycka till med spelet
Oliver Bergman

0 Kommentarer Odds kan ändras. Alla odds var korrekta vid den tidpunkt de publicerades.
Fler inlägg: