DrTrav Åldersgräns 18 år. Regler & villkor gäller. stödlinjen.se. spelpaus.se. Spela ansvarsfullt. Spela inte för mer än du har råd att förlora.
DrTrav

V64 Färjestad Tips 14/12

14 December 2020 - 09:41

Kvällens V64 tävlingar hämtar vi från Färjestad. Nedan följer min lösning av omgången.

Jag spelar med två spikar. 2 P.S.Felix. i den andra avdelning och 3 C.M.T.Queen Bee i den tredje avdelningen.

V64 Tips Färjestad Måndag 14/12
V64-1 1,2,3,4,8,9
V64-2 2 P.S.Felix.
V64-3 3 C.M.T.Queen Bee
V64-4 1,2,5,7,9,10,11
V64-5 3,5,6,9
V64-6 4,5,6

504 rader x 1 = 504 kr (spelar utdelning endast på 6 rätt)

DD Tips Färjestad Måndag 14/12
DD1: 3,5,6,9
DD2: 4,5

8 rader x 30 kr = 240 kr

Spelbolag med fasta odds på trav:
bet365 - Casumo - LeoVegas - Unibet

V64-1 2140m volt
9 Zeta Kronos är ett femårigt sto som bara starta två gånger i år hittills. I den senaste starten stod man tufft till med dubbla tillägg, det var även comeback då med två månaders frånvaro. Ikväll bör man gå framåt kraftigt med lopp i kroppen, nu med mindre fält och mer gynnsamt motstånd är 9 Zeta Kronos min förstahäst i loppet.

8 Vikens Fingerprint gjorde också debut efter knappt två månader tävlings frånvaro och stod då för ett fint intryck när man spurtade vasst från sjätte ytter och gick i mål som trea. Nu med loppet i kroppen bör formen vara ännu bättre till dagens start och Vikens Fingerprint är ett givet streck på kupongen.

1 Polly Avenue stod för positiv insats i sin comebacken för tre starter sedan, då spurtade hon in till andraplatsen via 11,5 sista 800. Efter det har det strulat lite för henne och inte riktigt kommit in i loppen. Men hon har gått bra varje gång så formen bör sitta där. Ikväll med ett bra utgångsläge så är hon min tidiga ledare av loppet och blir från ledningen hästen att slå för övriga.

Min Vinnare: 9 Zeta Kronos
Spets efter 500m: 1 Polly Avenue
Skrällen: 8 Vikens Fingerprint
Ranking: A 9,8,1 B 2,3,4 C 6,5,7

V64-2 2140m auto
Här hittar vi omgångens första spik, 2 P.S.Felix. Han hade tre raka segrar från ledningen inför senaste starte, då blev det galopp på grund av en hovspricka. Nu har man fått återhämta sig och hovsprickan ska vara läkt. Man meddelar från stallet även att P.S.Felix inte behövt stå över något i träningen. Idag ser det återigen upplägget ut för ledningen och väl i spets är segerchansen hög och jag spikar.

Motbud
15 Julita Express är en segervan fyraåring som vunnit fem av sina sjutton starter. Kapacitet och kunnande finns för att göra jobbet i spåren och runda många här ikväll. Men Julita Express var inte som bäst i senaste starten och man har blivit åtgärdad efter det men formen är såklart ett frågetecken ikväll. Lever han upp till en normal prestation är man tidig för den som garderar.
  
14 Aft Galley har formen på topp, för två starter sedan fick man sätta nosen först i mål mot enklare motstånd. I den senaste starten stod man för en bra prestation. Ikväll är inte utgångsläget speciellt roligt, men skulle det bli tempo på loppet besitter Aft Galley en vass slutspurt.

Min Vinnare: 2 P.S.Felix.
Spets efter 500m: 2 P.S.Felix.
Skrällen: 15 Julita Express
Ranking: A 2 B 15,14,6,5,13,11,12,8 C 9,10,1,7,3,4

V64-3 2140m auto
Här hittar vi kvällens andra spik, 3 C.M.T.Queen Bee. Hon är storfavorit men har en lämplig uppgift idag. C.M.T.Queen Bee är kvick iväg från start och Mikael J Anderssons som sitter i vagnen sitter tidigt i ledningen i min bok. Väl i ledningen kommer man sen sälja sig dyrt. I de två senaste starterna har denna fyraåring startat i lopp med över 100,000kr i förstapris, hon kommer även med två bra prestationer från de starterna. Ikväll är det enklare emot och jag hamrar in omgångens andra spik.

Motbud
9 Botox stod för en lovande treåring säsong men har fått fyraåringssäsongen delvis grusad av olika anledningar. Ikväll gör man comeback efter ett långt uppehåll och formen kommer såklart inte vara på topp. Men kunnande och kapacitet besitter denna tjejen som ska räknas tidigt för den som vill gardera.

10 Christer Palema är rejäl typ som bara blir bättre och bättre för varje gång, och jag tycker mig kunna se utveckling för varje start. Skulle man få en bra resa från detta tråkiga utgångsläge så kommer man vara med långt framme.

Min Vinnare: 3 C.M.T.Queen Bee
Spets efter 500m: 3 C.M.T.Queen Bee
Skrällen: 10 Christer Palema
Ranking: A 3 B 10,9,2,5,1,4 C 6,12,7,8

V64-4 2140m volt
2 Annie Flame har stått på tur för seger i min bok ett antal gånger och idag känns det lite som de är upp till bevis för Annie Flame. Om hon ska strykas ut boken eller om hon får en efterlängtad seger ikväll. Hon har en bra uppgift framför sig, med ett bra spår och mot lämpligt motstånd. Markus B Svedberg som både tränar och kör ikväll är garanterad en fin resa i den främre träffen och till endast 13% i skrivande stund är detta min ide i loppet. Förstahäst.

9 Quickly S.W. såg inte slagen ut vid galoppen i den senaste starten och hade utan galopp slutat långt framme. Med bra utgångsläge med springspår på andra volten kommer Quickly S.W. laddas iväg från start och jag är inte främmande för att man hittar till ledningen efter en bit. Formen ska vara bra och för två starter sedan stod man för en snabb avslutning ute i spåren. Quickly S.W. är obesegrad från ledningen så hittar hon dit är mycket vunnet.

10 No Limit Queen har inte fått vinna lopp sedan uttagning till Svenskt Travoaks förra året. Den här säsongen har denna kapabla fyraåring alls levt upp till förväntningarna. Dock vill jag ändå nämna att hon sett allt formrstarkare ut i de senaste framträdanden och kanske är hon nu påväg att hitta tillbaka till sitt fina kunnande? Ikväll möter hon enklare än vad hon är van vid och ska ses som en utmanare till segern.

5 Alfredo Sauce är en rätt så rejäl sort som gynnas av att motståndarna måste tävla med skor. I den senaste starten var man dock sämre och frågan är om det bara var en engångsföreteelse då hon visat fin form dessförinnan, eller vad den sämre prestationen berodde på? Plockas ändå med på systemet.

Min Vinnare: 2 Annie Flame
Spets efter 500m: 9 Quickly S.W.
Skrällen:
Ranking: A 2,9 B 10,5,1,7,11 C 4,8,6,12,3

V64-5 2140m auto
3 Inspector kördes offensivt direkt i comebacken i den senaste starten och höll bra som tvåa då. Nu lär formen vara förbättrad ytterligare med lopp i kroppen och han kan öppna kvickt bakom bilen. Inspector är den tidiga ledaren av loppet för mig. Han har tävlat barfota runt om i de sju senaste starterna vilket är ett minus inför idag. Men samtidigt har han vunnit två av sju lopp med skor. Knapp förstahäst.

5 Man of Steel har brottats med skador under en tid men nu har denna sjuåring kommit tillbaka på ett fint sätt. Han kommer till dagens start med en färsk seger i ryggen efter snygg spurt från fjärde ytter. Man of Steel ska räknas tidigt in i segerstriden idag.
  
9 Uncle Töll vann en klass II-final på rejält sätt för tre starter sedan och han har visat att han kan bära de prispengarna bra. Kommer senast från en seger från ledningen i ett kort lopp på Åby. Uncle Töll ska räknas tidigt här och spår nio behöver inte vara så dumt för honom.

Min Vinnare: 3 Inspector
Spets efter 500m: 3 Inspector
Skrällen:
Ranking: A 3,9,5 B 6,7,2 C 8,4,1

V64-6 1640m auto
4 Gazza B.R. kommer med en fin seger i bagaget till dagens start, han fick öppna tufft för att nå ledningen men vann på bra sätt. Ikväll möter han passande motstånd och behöver troligen inte lägga lika mycket kraft för att komma till ledningen den här gången.Från ledningen är man hästen att slå. Given förstahäst.

Skrällen för mig är 5 Aces High. Denna åttaårige valacken har ikväll ett perfekt utgångsläge och kommer sitta bra med i loppet direkt. Skulle inte bli förvånad om Jan Silvén som sitter i vagnen kan hitta ner i rygg på ledaren och då skulle det bli mycket intressant att se vad Jörgen Johanssons travare kan skjuta till med om luckan uppenbarar sig på upploppet. Givet streck för mig bakom favoriten.

6 Gandalf Jaam kommer till kvällens start med tre raka segrar med sig i bagaget. I den senaste starten var man ute på V75 och vann via ledningen, då visade man mycket fin inställning när man såg slagen ut och kunde kontra tillbaka. Gandalf Jaam är också kvick iväg från start och det ska bli intressant att se hur mycket Jonas Moberg väljer att skicka iväg sin fyraåring ikväll. Tuppkammen på Jonas lär vara hög med tanke på tre raka segrar.

Min Vinnare: 4 Gazza B.R.
Spets efter 500m: 4 Gazza B.R.
Skrällen: 5 Aces High
Ranking: A 4,6 B 5,1,3,9,11 C 8,5,10,2,7,12

Lycka till med spelet!

Oliver Bergman

0 Kommentarer Odds kan ändras. Alla odds var korrekta vid den tidpunkt de publicerades.
Kommentarer
För att kommentera måste du vara inloggad.

Bettingbonusar för nya kunder

Åldersgräns 18 år. Regler & villkor gäller. stödlinjen.se. spelpaus.se. Spela ansvarsfullt. Spela inte för mer än du har råd att förlora.

Lucky Sports:

100 kr tillbaka vid förlust!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Unibet:

Sätt in 100 kr spela för 200 kr!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

bet365:

Upp till 1250 kr i spelkrediter!
Minsta insats 50 kr och krav på 1x fastställt spel för att få spelkrediterna. Minsta odds, spel och betalningsmetod exkluderingar gäller. Utbetalningar exkluderar insatser i spelkrediter. Tidsbegränsningar och villkor tillämpas. 18+

Snabbare:

100% bonus upp till 100 kr!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Hajper:

100% bonus upp till 100 kr!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

SpeedyBet:

100% bonus upp till 100 kr!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Casumo:

Spela för 100 kr, få 100 kr!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

LeoVegas:

Sätt in 100, få 100 kr gratisspel!

Senaste Spelbloggar

Åldersgräns 18 år. Regler & villkor gäller. stödlinjen.se. spelpaus.se. Spela ansvarsfullt. Spela inte för mer än du har råd att förlora.

Oddsbonusar för nya kunder

Åldersgräns 18 år. Regler & villkor gäller. stödlinjen.se. spelpaus.se. Spela ansvarsfullt. Spela inte för mer än du har råd att förlora.
  Dagens Bästa Speltips
Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. stödlinjen.se.
Odds
22:00  Barcelona - Getafe
Fotboll - La Liga - 1 asian -1,5
1.75
  Rekatochklart Speltips
Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. stödlinjen.se.
Odds
19:00  Växjö - Örebro
Ishockey - SHL - 1
1.86
19:00  Hudiksvall - Gefle
Fotboll - Division 1 Norra - 2 hcp -1
2.35
21:00  Arsenal - Everton
Fotboll - Premier League - 2 Asian +0.5
1.85
18:30  West Ham - Chelsea
Fotboll - Premier League - 2
1.83
18:30  Valencia - Alaves
Fotboll - La Liga - BLGM
2.00
  Rekatochklart Poolspel
Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. stödlinjen.se.
12:45  V65 Tips Gävle 23/4
Insats: 616 kr - DrTrav
16:00  Stryktipset Tips Lördag 24 April
Insats: 864 kr - Tipsexperten
16:20  V75 Tips Halmstad 24/4
Insats: 1215 kr - DrTrav
18:20  DD Tips Halmstad 24/4
Insats: 250 kr - DrTrav

Livestreaming