V64 Tips Åby 11/11

Publicerad på 11 Nov 2021 - 12:06

DrTrav

DrTrav

11 Nov 2021 - 12:06

V64 hämtar vi från Åby denna torsdagskväll och min lösning på omgången finner ni nedan. Noterbart är att det finns två spår av Open Stretch att tillgå på upploppet.

Jag spelar med en spik och den hittar vi i den avslutande sjätte avdelningen, 3 Lucifer Boko.

V64-tips Åby Torsdag 11/11
v64-1 5,10
v64-2 1,7
v64-3 2,3,4,5,6,7,9,11
v64-4 1,3,4,5,6
v64-5 1,2,6,9
v64-6 3 Lucifer Boko

640 x 1kr = 640kr (spelar utdelning på endast 6 rätt)

DD-tips Åby Torsdag 11/11
DD-1 1,2,6,9
DD-2 3 Lucifer Boko

4 rader x 50kr = 200kr

Spelbolag med fasta odds på trav:
bet365 - Casumo - LeoVegas - Unibet

V64-1 2140m volt
5 La Sassicaia har gjort det bra sedan han kom till Robert Bergh. Det har blivit fyra pallplatser varav två segrar på sina fem starter. Senast visade hon även upp en fin inställning när hon kontrade tillbaka över upploppet och satte nosen först över mållinjen. Hon trivs i ledning och skulle hon kliva iväg bra från start blir jag inte förvånad om Johnny Takter som sitter i vagnen tidigt avancerar för att överta ledningen. Men La Sassicaia fungerar även bra bakifrån så oavsett taktik är hon ett givet segerbud i loppet.

Dubblar ändå systemet med 10 Bitcoin. Detta är en ett sjuårigt sto som tränas av Flemming Jensen som besitter bra grundkapacitet. I den senaste starten var man på just Åby och spurtade bra över upploppet efter att varit sist i loppet med 350m kvar till mål. Det var ett fint formbesked Bitcoin stod för och till kvällens start räknar jag med en än bättre prestation. Bitcoin står bra inne i loppet och har ikväll ett spännande utgångsläge med springspår. Prickar Flemming starten kommer man sitta bra på det direkt och är ett givet segerbud ikväll.

7 Whitelighttrotter håller bra form och har vid flera tillfällen visat upp sin fina avslutning. Hon har klarat av snäva utgångslägen förut och med en kusk som är skicklig i voltstart bör man komma iväg okej trots allt. Med en normal prestation fäller Whitelighttrotter många över upploppet på nytt ikväll.

Nämner även 8 Hazyshadeofwinter som ikväll möter något enklare motstånd. Hon har vid tidigare starter tampats empt de bästa i kullen och inte riktigt räckt till då. Hon trivs bra på Åby och nu mot mer passande motstånd ska hon inte nonchaleras vid gardering.

Min Vinnare: 5 La Sassicaia
Spets efter 500m: 5 La Sassicaia
Skrällen: 8 Hazyshadeofwinter
Ranking: A 5,10 B 7,8,9,4,2,1 C 6,3

V64-2 1640m auto
1 Ture L.A. kommer med formen på topp och med en färsk seger på V75 i bagaget. I den senaste starten vann han på en bra tid för klassen och ikväll ser uppgiften passande ut på nytt. Han kan öppna kvickt och trivs i ledningen. Det har blivit tre segrar på fyra försök i spets och från den positionen ikväll är han det givna segerbudet på förhand.

7 Prosecco har visat fin utveckling på slutet och verkar trivas bra på barfotabalansen. Det har blivit två segrar och en andraplats på de tre senaste starterna och senast var man ute på V75, då avslutade man rappt över upploppet och satte nosen först. Prosecco gynnas om de blir tempo på loppet och att de två ovan skulle köra lite för mycket emot varandra i början. Ikväll är det anmält amerikansk vagn för första gången vilket känns intressant.

4 Mister K.O.Z. fick ett tufft lopp senast men var heller inte som bäst den dagen. Detta är också en individ som trivs i den främre träffen vilket man kan se i statistiken. Fem av karriärens sex segrar är tagna från ledningen. Skulle man kunna hitta ner i rygg på ledaren ikväll kommer man kunna avsluta snabbt den sista biten via Open-Stretch.

Min Vinnare: 1 Ture L.A.
Spets efter 500m: 1 Ture L.A.
Skrällen:
Ranking: A 1,7 B 4,6,3,2,5

V64-3 2140m auto
9 Oracle Tile har visat toppform på slutet och även om det blev en galopp i den senaste starten är det inget att lägga för stor vikt vid. Han stördes till galopp med drygt 1100m kvar, men stod för en bra upphämtning. För tre starter sedan besegrade man bland annat Maestro Crowe i ett långlopp. Nu har det gått lite drygt 30-dagar mellan starterna men det är heller inget som bekymrar nämnvärt då Oracle Tile presterat bra tidigare med liknande startintervall. Ikväll är det återigen anmält amerikansk vagn vilket är ett plus och han ska ses som den givna förstahästen trots att han kommer behöva göra en hel del jobb själv längs vägen från bakspår.

5 Tony Afrika är en individ med högt kunnande som fortsatt letar formen efter sitt korta uppehåll. Men att han ikväll är anmäld barfota runt om är ett plus och dessutom är utgångsläget bra. Han är den troliga ledaren av loppet och i den positionen har sex av karriärens åtta segrar tagits. Spännande motbud vid gardering.

Nämner även 2 Inertial som visserligen inte vinner så ofta med han är alltid med långt framme i loppen. Inertial har nu fått fyra lopp i kroppen efter ett längre uppehåll, vilket bör innebära att toppformen är nära. Skulle man kunna få rygg på ledaren här ikväll kan han bli farlig över upploppet via Open-Stretch.

Min Vinnare: 9 Oracle Tile
Spets efter 500m: 5 Tony Afrika ä
Skrällen: 2 Inertial
Ranking: A 9 B 5,2,3,11,4,6,7 C 12,1,8,10

V64-4 2140m auto
1 Lozano Boko har på sina fem starter i livet aldrig placerat sig sämre än tvåa. I den senaste starten var det debut på svensk mark och man stod för en vass prestation när man avslutade sista 500m via 11,5 från fjärde utvändigt. Han bröt ner en del under loppet och känslan är att han skulle gynnas av att gå i ledningen alternativt i rygg på ledaren ikväll. Lozano Boko bör gå framåt nu med ett lopp i kroppen för Jerry Riordan och är förstahästen i loppet.

6 Global Commission är en individ som har lätt för att strula till det vilket sex galopper på nio starter skvallrar om. Men samtidigt har han i sina felfri starter visat upp bra kunnande och fart. I den senaste starten gjorde Global Commission det bra och satte nosen först. Formen finns där och felfri utmanar man min förstahäst ikväll.

Nämner även 5 Kövras Joker som har inlett karriären bra, det har blivit tre stycken topp-3 placeringar på sina fyra starter. Att man inför kvällens start har pausat i drygt två månader sätter såklart vissa frågetecken för formen. Men samtidigt kan unga hästar utvecklas snabbt under vissa träningsperioder och jag skulle inte bli förvånad om vi får se en bra prestation här direkt. Kövras Joker är kvick iväg från start och bör kunna få en lämplig resa ikväll.

Min Vinnare: 1 Lozano Boko
Spets efter 500m: 1 Lozano Boko / 5 Kövras Joker
Skrällen: 6 Global Commission
Ranking: A 1 B 6,5,2,4,3,9,2, C 7,8

V64-5 1640m auto
9 B.G.Pastor Jonte är en annan Dansk gäst jag vill varna för ikväll. Man har ett bra utgångsläge med rygg på startsnabba hästar och skulle kunna kan komma igenom bra från start. För två starter sedan var det debut för Flemming Jensen och då slutade det med galopp och senast fick man ett tufft lopp på V75. Jag är inne på att formen är bättre än vad resultatraden antyder och med ett bra lopp ikväll så ska man inte nonchalera B.G.Pastor Jonte till låg procent.

2 Kattis J.Boko kommer med toppform till kvällens start. Hon har ett bra utgångsläge och kan öppna kvickt från början. Kattis J.Boko har en speed som många inte kan mäta sig med ikväll och är därför inte beroende av något speciellt lopp för att utmana om segern. Givet segerbud på förhand.

Skrällen är 1 Milos Ganador som också håller bra form för dagen och har ett bra utgångsläge. Hon är kvick iväg från start och på Åby med Open-Stretch att tillgå är 1 Milos Ganador garanterad ett bra lopp ikväll. Till endast 4% är detta ett tidigt streck på min kupong.

Nämner även 6 Hat Trick som kommer med en minst sagt tråkig resultatrad, men det ska noteras att hästen har varit ute mot Önas Prince, Chiru, Mister Hercules på slutet och att tampas mot dessa är inte enkelt. Ikväll går han ner lite i klass och ska inte nonchaleras vid gardering.

Min Vinnare: 9 B.G.Pastor Jonte
Spets efter 500m: 2 Kattis J.Boko
Skrällen: 1 Milos Ganador
Ranking: A 9,2,1 B 6,4,5,8,10 C 3,7

V64-6 2140m auto
Vi avslutar V64 spelet med att ta ställning för 3 Lucifer Boko. I den senaste starten bjöd man konkurrenterna på 80-90m när man galopperade tidigt i loppet. Men han visade upp bra form den gången när han avslutade sylvasst över upploppet och gick i mål på mersmakande sätt. Det lös om hästen och med ett mer offensivt upplägg under slutvarvet hade det till och med kunnat bli seger. Lucifer Boko skrevs upp i boken för nästagångare och nu är det dags igen. Kapacitetsmässigt är han överlägsen i loppet och tävlar här emot sig själv. Håller han sig bara till rätt gångart är det ingen som rår på honom. Till 17% är spelvärdet högt och jag väljer därför att spika.

Motbud
9 Imperias Juliette var ute på V75 senast och blev två då efter att fått se sig besegrade strax före mål. Formen är bra och från bricka nio kommer hon kunna sitta bra på det direkt. Givet motbud vid gardering ikväll.

Framhåller även 4 Lexington Zon som har gjort det bra på slutet. Han kan öppna bra från start och från stallet låter man även även uppåt inför kvällens start. Detta är skrällen som man inte får missa vid gardering.

Min Vinnare: 3 Lucifer Boko
Spets efter 500m: 4 Lexington Zon / 3 Lucifer Boko
Skrällen: 4 Lexington Zon
Ranking: A 3 B 9,4,8,5,7 C 2,6,1,11,10,12

Lycka till
DrTrav

Kommentarer

Logga in eller skapa ett konto för att kommentera
Skapa ett konto