DrTrav Åldersgräns 18 år. Regler & villkor gäller. stödlinjen.se. spelpaus.se. Spela ansvarsfullt. Spela inte för mer än du har råd att förlora.
DrTrav

V64 Tips Åby 11/11

11 November 2021 - 12:06

V64 hämtar vi från Åby denna torsdagskväll och min lösning på omgången finner ni nedan. Noterbart är att det finns två spår av Open Stretch att tillgå på upploppet.

Jag spelar med en spik och den hittar vi i den avslutande sjätte avdelningen, 3 Lucifer Boko.

V64-tips Åby Torsdag 11/11
v64-1 5,10
v64-2 1,7
v64-3 2,3,4,5,6,7,9,11
v64-4 1,3,4,5,6
v64-5 1,2,6,9
v64-6 3 Lucifer Boko

640 x 1kr = 640kr (spelar utdelning på endast 6 rätt)

DD-tips Åby Torsdag 11/11
DD-1 1,2,6,9
DD-2 3 Lucifer Boko

4 rader x 50kr = 200kr

Spelbolag med fasta odds på trav:
bet365 - Casumo - LeoVegas - Unibet

V64-1 2140m volt
5 La Sassicaia har gjort det bra sedan han kom till Robert Bergh. Det har blivit fyra pallplatser varav två segrar på sina fem starter. Senast visade hon även upp en fin inställning när hon kontrade tillbaka över upploppet och satte nosen först över mållinjen. Hon trivs i ledning och skulle hon kliva iväg bra från start blir jag inte förvånad om Johnny Takter som sitter i vagnen tidigt avancerar för att överta ledningen. Men La Sassicaia fungerar även bra bakifrån så oavsett taktik är hon ett givet segerbud i loppet.

Dubblar ändå systemet med 10 Bitcoin. Detta är en ett sjuårigt sto som tränas av Flemming Jensen som besitter bra grundkapacitet. I den senaste starten var man på just Åby och spurtade bra över upploppet efter att varit sist i loppet med 350m kvar till mål. Det var ett fint formbesked Bitcoin stod för och till kvällens start räknar jag med en än bättre prestation. Bitcoin står bra inne i loppet och har ikväll ett spännande utgångsläge med springspår. Prickar Flemming starten kommer man sitta bra på det direkt och är ett givet segerbud ikväll.

7 Whitelighttrotter håller bra form och har vid flera tillfällen visat upp sin fina avslutning. Hon har klarat av snäva utgångslägen förut och med en kusk som är skicklig i voltstart bör man komma iväg okej trots allt. Med en normal prestation fäller Whitelighttrotter många över upploppet på nytt ikväll.

Nämner även 8 Hazyshadeofwinter som ikväll möter något enklare motstånd. Hon har vid tidigare starter tampats empt de bästa i kullen och inte riktigt räckt till då. Hon trivs bra på Åby och nu mot mer passande motstånd ska hon inte nonchaleras vid gardering.

Min Vinnare: 5 La Sassicaia
Spets efter 500m: 5 La Sassicaia
Skrällen: 8 Hazyshadeofwinter
Ranking: A 5,10 B 7,8,9,4,2,1 C 6,3

V64-2 1640m auto
1 Ture L.A. kommer med formen på topp och med en färsk seger på V75 i bagaget. I den senaste starten vann han på en bra tid för klassen och ikväll ser uppgiften passande ut på nytt. Han kan öppna kvickt och trivs i ledningen. Det har blivit tre segrar på fyra försök i spets och från den positionen ikväll är han det givna segerbudet på förhand.

7 Prosecco har visat fin utveckling på slutet och verkar trivas bra på barfotabalansen. Det har blivit två segrar och en andraplats på de tre senaste starterna och senast var man ute på V75, då avslutade man rappt över upploppet och satte nosen först. Prosecco gynnas om de blir tempo på loppet och att de två ovan skulle köra lite för mycket emot varandra i början. Ikväll är det anmält amerikansk vagn för första gången vilket känns intressant.

4 Mister K.O.Z. fick ett tufft lopp senast men var heller inte som bäst den dagen. Detta är också en individ som trivs i den främre träffen vilket man kan se i statistiken. Fem av karriärens sex segrar är tagna från ledningen. Skulle man kunna hitta ner i rygg på ledaren ikväll kommer man kunna avsluta snabbt den sista biten via Open-Stretch.

Min Vinnare: 1 Ture L.A.
Spets efter 500m: 1 Ture L.A.
Skrällen:
Ranking: A 1,7 B 4,6,3,2,5

V64-3 2140m auto
9 Oracle Tile har visat toppform på slutet och även om det blev en galopp i den senaste starten är det inget att lägga för stor vikt vid. Han stördes till galopp med drygt 1100m kvar, men stod för en bra upphämtning. För tre starter sedan besegrade man bland annat Maestro Crowe i ett långlopp. Nu har det gått lite drygt 30-dagar mellan starterna men det är heller inget som bekymrar nämnvärt då Oracle Tile presterat bra tidigare med liknande startintervall. Ikväll är det återigen anmält amerikansk vagn vilket är ett plus och han ska ses som den givna förstahästen trots att han kommer behöva göra en hel del jobb själv längs vägen från bakspår.

5 Tony Afrika är en individ med högt kunnande som fortsatt letar formen efter sitt korta uppehåll. Men att han ikväll är anmäld barfota runt om är ett plus och dessutom är utgångsläget bra. Han är den troliga ledaren av loppet och i den positionen har sex av karriärens åtta segrar tagits. Spännande motbud vid gardering.

Nämner även 2 Inertial som visserligen inte vinner så ofta med han är alltid med långt framme i loppen. Inertial har nu fått fyra lopp i kroppen efter ett längre uppehåll, vilket bör innebära att toppformen är nära. Skulle man kunna få rygg på ledaren här ikväll kan han bli farlig över upploppet via Open-Stretch.

Min Vinnare: 9 Oracle Tile
Spets efter 500m: 5 Tony Afrika ä
Skrällen: 2 Inertial
Ranking: A 9 B 5,2,3,11,4,6,7 C 12,1,8,10

V64-4 2140m auto
1 Lozano Boko har på sina fem starter i livet aldrig placerat sig sämre än tvåa. I den senaste starten var det debut på svensk mark och man stod för en vass prestation när man avslutade sista 500m via 11,5 från fjärde utvändigt. Han bröt ner en del under loppet och känslan är att han skulle gynnas av att gå i ledningen alternativt i rygg på ledaren ikväll. Lozano Boko bör gå framåt nu med ett lopp i kroppen för Jerry Riordan och är förstahästen i loppet.

6 Global Commission är en individ som har lätt för att strula till det vilket sex galopper på nio starter skvallrar om. Men samtidigt har han i sina felfri starter visat upp bra kunnande och fart. I den senaste starten gjorde Global Commission det bra och satte nosen först. Formen finns där och felfri utmanar man min förstahäst ikväll.

Nämner även 5 Kövras Joker som har inlett karriären bra, det har blivit tre stycken topp-3 placeringar på sina fyra starter. Att man inför kvällens start har pausat i drygt två månader sätter såklart vissa frågetecken för formen. Men samtidigt kan unga hästar utvecklas snabbt under vissa träningsperioder och jag skulle inte bli förvånad om vi får se en bra prestation här direkt. Kövras Joker är kvick iväg från start och bör kunna få en lämplig resa ikväll.

Min Vinnare: 1 Lozano Boko
Spets efter 500m: 1 Lozano Boko / 5 Kövras Joker
Skrällen: 6 Global Commission
Ranking: A 1 B 6,5,2,4,3,9,2, C 7,8

V64-5 1640m auto
9 B.G.Pastor Jonte är en annan Dansk gäst jag vill varna för ikväll. Man har ett bra utgångsläge med rygg på startsnabba hästar och skulle kunna kan komma igenom bra från start. För två starter sedan var det debut för Flemming Jensen och då slutade det med galopp och senast fick man ett tufft lopp på V75. Jag är inne på att formen är bättre än vad resultatraden antyder och med ett bra lopp ikväll så ska man inte nonchalera B.G.Pastor Jonte till låg procent.

2 Kattis J.Boko kommer med toppform till kvällens start. Hon har ett bra utgångsläge och kan öppna kvickt från början. Kattis J.Boko har en speed som många inte kan mäta sig med ikväll och är därför inte beroende av något speciellt lopp för att utmana om segern. Givet segerbud på förhand.

Skrällen är 1 Milos Ganador som också håller bra form för dagen och har ett bra utgångsläge. Hon är kvick iväg från start och på Åby med Open-Stretch att tillgå är 1 Milos Ganador garanterad ett bra lopp ikväll. Till endast 4% är detta ett tidigt streck på min kupong.

Nämner även 6 Hat Trick som kommer med en minst sagt tråkig resultatrad, men det ska noteras att hästen har varit ute mot Önas Prince, Chiru, Mister Hercules på slutet och att tampas mot dessa är inte enkelt. Ikväll går han ner lite i klass och ska inte nonchaleras vid gardering.

Min Vinnare: 9 B.G.Pastor Jonte
Spets efter 500m: 2 Kattis J.Boko
Skrällen: 1 Milos Ganador
Ranking: A 9,2,1 B 6,4,5,8,10 C 3,7

V64-6 2140m auto
Vi avslutar V64 spelet med att ta ställning för 3 Lucifer Boko. I den senaste starten bjöd man konkurrenterna på 80-90m när man galopperade tidigt i loppet. Men han visade upp bra form den gången när han avslutade sylvasst över upploppet och gick i mål på mersmakande sätt. Det lös om hästen och med ett mer offensivt upplägg under slutvarvet hade det till och med kunnat bli seger. Lucifer Boko skrevs upp i boken för nästagångare och nu är det dags igen. Kapacitetsmässigt är han överlägsen i loppet och tävlar här emot sig själv. Håller han sig bara till rätt gångart är det ingen som rår på honom. Till 17% är spelvärdet högt och jag väljer därför att spika.

Motbud
9 Imperias Juliette var ute på V75 senast och blev två då efter att fått se sig besegrade strax före mål. Formen är bra och från bricka nio kommer hon kunna sitta bra på det direkt. Givet motbud vid gardering ikväll.

Framhåller även 4 Lexington Zon som har gjort det bra på slutet. Han kan öppna bra från start och från stallet låter man även även uppåt inför kvällens start. Detta är skrällen som man inte får missa vid gardering.

Min Vinnare: 3 Lucifer Boko
Spets efter 500m: 4 Lexington Zon / 3 Lucifer Boko
Skrällen: 4 Lexington Zon
Ranking: A 3 B 9,4,8,5,7 C 2,6,1,11,10,12

Lycka till
DrTrav

0 Kommentarer Odds kan ändras. Alla odds var korrekta vid den tidpunkt de publicerades.
Kommentarer
För att kommentera måste du vara inloggad.

Bettingbonusar för nya kunder

Åldersgräns 18 år. Regler & villkor gäller. stödlinjen.se. spelpaus.se. Spela ansvarsfullt. Spela inte för mer än du har råd att förlora.

Betinia:

120 kr gratisspel
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

SpeedyBet:

100% upp till 1000 kr
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Pinnacle:

Alltid höga odds på betting
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Unibet:

100 kr gratisspel
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Hajper:

500 kr tillbaka vid förlust
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Lucky Sports:

100 kr tillbaka vid förlust
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

No Account Bet:

100% upp till 2000 kr

Bethard:

100% upp till 1000 kr
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Snabbare:

800 kr tillbaka vid förlust
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

FastBet:

100% upp till 1000 kr
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Expekt:

100% upp till 1500 kr gratisspel
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

bet365:

Upp till 1250 kr i spelkrediter!
För nya kunder hos bet365. Minsta insats 50 kr och krav på 1x fastställt spel för att få spelkrediterna. Minsta odds, spel och betalningsmetod exkluderingar gäller. Utbetalningar exkluderar insatser i spelkrediter. Bonuskoden REKAT kan användas under registreringen, men ändrar inte erbjudandebeloppet på något sätt. Tidsbegränsningar och villkor tillämpas. 18+

Snabbis:

100% upp till 400 kr
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Betfair:

100% upp till 1000 kr!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

CampoBet:

120 kr gratisspel
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

MrGreen:

Gratisspel värt 500 kr!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Turbo Vegas:

Snabba uttag med BankID
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Betway:

100% upp till 100 kr
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

ComeOn:

100% upp till 1000 kr
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

888sport:

100% upp till 500 kr
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

LeoVegas:

100 kr gratisspel
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Casumo:

100% upp till 100 kr
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

William Hill:

Gratisspel upp till 500kr
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Casinostugan:

100 kr gratisspel
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Interwetten:

Brett utbud och höga odds!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Betsson:

100% upp till 100 kr
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Betsafe:

100% upp till 500 kr
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Nordicbet:

100% upp till 500 kr
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Coolbet:

100% upp till 500 kr
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

10bet:

50% upp till 500 kr
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Senaste Spelbloggar

Åldersgräns 18 år. Regler & villkor gäller. stödlinjen.se. spelpaus.se. Spela ansvarsfullt. Spela inte för mer än du har råd att förlora.

Oddsbonusar för nya kunder

Åldersgräns 18 år. Regler & villkor gäller. stödlinjen.se. spelpaus.se. Spela ansvarsfullt. Spela inte för mer än du har råd att förlora.
Bethard Sätt in 1000 kr & få 2000 kr att spela för. Endast 6x i omsättning!

18+. Kampanjen är endast giltig för nya spelare som har aldrig tidigare spelat på Bethard Groups licens 18Li7392. Bonusen kan hämtas från insättningsmenyn innan den första insättningen har gjorts och kan endast användas i sportsbook. Minsta insats för att ta del av erbjudandet är 100 kr. Max bonus är 1000 kr. Insättning och bonus måste omsättas fyra (4) gånger med min. odds 1,80 inom 60 dagar före ett uttag kan göras. Regler och villkor gäller.

Betinia Snabba uttag och registering med BankID. Bra utbud och bonus!

Åldersgräns 18 år | Endast nya spelare | Min. insättning 100 kr. | Sport: Gratisspel på 120 kr vid första insättningen. Gratisspelet måste spelas inom 60 dagar. Vinster krediteras minus värdet på Gratisspelet | Casino: Insättningsbonus 100% upp till max 3000 kr - Måste användas inom 60 dagar. Omsättningskrav 30x | Spela ansvarsfullt | Stodlinjen.se (020-819100) | Spelpaus.se | Fullständiga villkor gäller

  Dagens Bästa Speltips
Odds kan ändras. Spela ansvarsfullt. stödlinjen.se.
Odds
21:00  Roma - Feyenoord
Fotboll - Europa Conference League - 1
2.39
  Rekatochklart Speltips
Odds kan ändras. Spela ansvarsfullt. stödlinjen.se.
Odds
18:00  Bodö/Glimt - Strömsgodset
Fotboll - Elitserien - 1 -1 (asian)
1.68
19:00  HTFF - Haninge
Fotboll - Ettan Norra - Haninge dnb
1.80
19:00  Forward - Karlstad
Fotboll - Division 1 Norra - BLGM
1.72
21:00  Roma - Feyenoord
Fotboll - Europa Conference League - 1
2.39
02:00  Colorado - St Louis
Ishockey - NHL - 2 hcp +0,5
2.27
15:00  Hammarby - Malmö
Fotboll - Svenska Cupen - 1
2.10
19:00  Auxerre - St Etienne
Fotboll - Ligue 1 - BLGM
1.88
19:20  Schweiz - USA
Ishockey - VM - 1
2.00
15:00  IFK Göteborg - Sundsvall
Fotboll - Allsvenskan - 1 asian -1
2.0
15:00  Norrköping - Elfsborg
Fotboll - Allsvenskan - 2
2.70
17:30  Helsingborg - AIK
Fotboll - Allsvenskan - 2
1.60
  Rekatochklart Andelsspel
Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. stödlinjen.se.
18:55  Melker Jackpott Europatips 200kr
Insats: 200 kr -  
Köp här!
20:10  V86 - DrTravs Unika
Insats: 199 kr -  
Köp här!
14:30  V75 - Elitloppsspecial Oliver Bergman Lör (unik)
Insats: 700 kr -  
Köp här!
14:30  V75 - RoK BigOne Lördag (Unikt)
Insats: 499 kr -  
Köp här!
14:30  V75 - Bergmans succétåg Elitloppshelgen Lör (unikt)
Insats: 300 kr -  
Köp här!
14:30  V75 - Bergman spelar snävt
Insats: 200 kr -  
Köp här!
15:55  Melker Jackpott Stryktips 300kr
Insats: 300 kr -  
Köp här!
  Rekatochklart Poolspel
Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. stödlinjen.se.
19:00  Europatipset Tips Onsdag 25/5
Insats: 144 kr - Tipsexperten
20:30  V86 Tips Åby & Romme 25/5
Insats: 1080 kr - DrTrav
21:40  DD Tips Åby & Romme 25/5
Insats: 240 kr - DrTrav
15:00  Topptipset Tips Torsdag 26/5
Insats: 144 kr - Tipsexperten

Livestreaming