V64 Tips Ã…by 18/11

Publicerad på 18 Nov 2021 - 11:43

DrTrav

DrTrav

18 Nov 2021 - 11:43

V64 hämtar vi från Åby denna torsdagskväll och min lösning på omgången finner ni nedan. Noterbart är att det finns två spår av Open Stretch att tillgå på upploppet och att omgången kryddas av en Jackpot på 4,5 Miljoner.

Jag spelar med en spik, 2 Jogga In i den tredje avdelningen.

V64-tips Ã…by Torsdag 18/11
v64-1 4,5,6,8
v64-2 3,5,13
v64-3 2 Jogga In
v64-4 1,2,7
v64-5 1,5,9,10
v64-6 2,4,5,6

576 x 1kr = 576kr (spelar utdelning på endast 6 rätt)

DD-tips Ã…by Torsdag 18/11
DD-1 1,5,9,10
DD-2 2 Behind Bars

4 rader x 50kr = 200kr

Spelbolag med fasta odds på trav:
bet365 - Casumo - LeoVegas - Unibet

V64-1 1640m auto
4 Reddington startade på V75 förra lördagen på Bjerke och vad då ett drag på mångas läppar. Han fick ett tufft lopp och styrdes på först i tredjespår med varvet kvar, men fick aldrig det att blixtra till i spåren. Nu med täta starter är känslan oviss om det är en hit eller diss men kapacitetsmässigt finns det mycket i hästen och från ett bra utgångsläge måste man ses med bra segerchans. Motståndet är även mer passande ikväll och Reddington är min förstahäst.

5 Zen Bi är ett oskrivet blad på svensk mark vilket gör sexåringen svår att sätta in i sammanhanget. Han har dessutom inte startat på ett tak vilket bör innebära att avsaknaden av lopp i kroppen är påtaglig. Men Zen Bi är kvick iväg från start och distansen är en fördel. Är man dessutom väl förberedd inför kvällens uppgift ska man inte nonchaleras vid gardering.

Nämner även 8 Pantani där man inte ska dra för stora växlar av den senaste starten. Man fick dagen förstörd av en galopp och var heller inte helt kurant den kvällen. Pantani har innan dess visat fin form och i ett litet startfält är inte bricka åtta lika iskallt som vid ett fullt startfällt. Skräll.

Min Vinnare: 4 Reddington
Spets efter 500m:
Skrällen: 8 Pantani
Ranking: A 4 B 5,8,6,7,3 C 2,1

V64-2 2140m volt
5 Global Virgin har en bra säsong bakom sig och står på tur för seger. För två starter sedan satt hon fast i en klass-ll final och i den senaste framträdandet behövde han loppet i kroppen efter att varit struken. Ikväll är motståndet enklare än vad man mött på slutet och kommer man bara iväg från spår två i volten så ska man ses med bra segerchans. Dock är startmomentet ett litet frågetecken, något som kusken Johnny Takter får som uppgift att reda ut ikväll.

13 Bankrobber hade inte startat sedan januari inför senaste starten och är därför ursäktad för att han tröttnade i ledningen då. Men nu med lopp i kroppen bör formkurvan vara framflyttad en hel del till kvällens start. Johan Untersteiner känner hästen väl och blir inte förvånad om han är med och utmanar om segern ikväll trots sitt utgångsläge.

Nämner även skrällen 3 Hickory Jaam som står på start. Detta är en kapabel fyraåring som emellanåt har en del hyss för sig. I den senaste starten gjorde han bort sig med galopp efter att kört sig till ledningen. Men intressant ikväll är att det är anmält barfota runt om för första gången och nu med en rutinerad kusk i form av Stefan Persson är detta en skräll som kommer med tidigt på min kupong.

Min Vinnare: 5 Global Virgin
Spets efter 500m:
Skrällen: 3 Hickory Jaam
Ranking: A 5,13, B 3,9,2,10,6,7,4,1 C 15,8,11,12,14

V64-3 1640m auto
2 Jogga In kommer med en färsk seger i bagaget till kvällens start. Senast fick hon verkligen bekänna färg direkt via en tuff inledningen på loppet, men Jogga In visade också upp bra inställning när hon höll nosen först hela vägen. Med en formkurva som pekar uppåt och ett bättre utgångsläge än favoriten är detta min förstahäst i loppet och jag spikar.

Motbud
3 Lozano Boko är en spännande treåring som numera tränas av Jerry Riordan. Han kommer till kvällens start med tre segrar på sina sex framträdanden och Lozano Boko har dessutom aldrig slutat sämre än tvåa. I den senaste starten avslutade man sista 700m via 11,6 vilket räckte till seger. Han kan öppna bra från start och kommer från ett bra utgångsläge kunna sitta bra till direkt från start. Dock måste man ha med sig att Riordans stallform inte är på topp vilket gör att graderings pennan ligger nära till hands ikväll.

Nämner även 9 Gliding Eagle som har klart minst rutin loppet men kommer med två raka segrar och har visat bra uppfattning och kunnande. Utgångsläget behöver heller inte vara något minus då man kan sitta bra på det i ett andraspår direkt. Går det sen lite för snabbt där framme i loppet är detta något Gliding Eagle kan profitera på.

Min Vinnare: 2 Jogga In
Spets efter 500m: 2 Jogga In
Skrällen: 9 Gliding Eagle
Ranking: A 2 B 3,9,5,6,7,10 C 8,4,1

V64-4 2640m volt
7 These Days är en stor och rejäl treåring som lever mer på sin styrka än sin snabbhet just nu. Att det ikväll är lång distans ses därför som en klar fördel då flera av motståndarna gör debut över 2640m. These Days har två segrar på kontot och båda är tagna från ledningen. Ikväll har man dessutom ett spännande springspår och prickar kusken Claes Svensson starten kan man hitta till spets även ikväll. Därifrån blir man sen svårslagen. Men noterbart är att det är viss galopprisk från start.

2 Ivana Cash gör ikväll debut över 2640m men känslan är att detta är en stark och rejäl häst som gynnas av den längre distansen. För två starter sedan vann man via 1.12 sista 700m och senast visade man att formen är intakt. Bricka två i volten är okej och en felfri Ivana Cash lär kunna få en bra resa ikväll.

1 Midnight Running blandar och ger i sina prestationer. Det finns en hel del bra insatser i raden men också en del galopper. Men ikväll är utgångsläget intressant och dessutom får Midnight Running Johan Untersteiner i vagnen för första gången vilket är spännande. Kanske är han rätt man för att få Midnight Running att prestera på topp hela vägen ikväll.

Min Vinnare: 7 These Days
Spets efter 500m: 7 These Days
Skrällen:
Ranking: A 7 B 2,1,6,10,5,8,11 C 9,3,4

V64-5 2140m auto
1 Le Adonai är en Joke Face avkomma som ännu inte varit sämre än tvåa när han gått felfritt. För två starter sedan visade han startsnabbhet när han höll upp innerspåret på Mantorp. I den senaste starten vann man säkert efter att Le Adonai kört sig till ledningen i ett andraskede och sen avslutat sista 800m via 13,2. Ikväll ser förutsättningarna återigen bra ut med ett innerspår men man ska ha med sig att det gått två månader nu mellan starterna på grund av en halsinfektion. Så det känns givet att gardera ikväll.

10 Let It Be Steel har visat en bra utveckling under året och kommer till kvällens start med bra form. Let It Be Steel har två bra prestationer med sig i ryggen och i den senaste starten vann han enkelt men på ett bra sätt via 10,8 sista 600m. Trots bakspår ikväll är man ett tidigt segerbud bakom favoriten.

Två skrällar är Robert Berghs duo som är ute i loppet, 9 Easter Dream och 5 Gone Fishing. Den förstnämnda har imponerat sedan han kom till Berghs träning, det har blivit tre segrar på sina fyra starter och håller bra form för dagen. Gone Fishing var senast ute och mötte Let It Be Steel men kunde då inte stå emot honom. Nu är utgångsläget bättre och han ska inte nonchaleras vid gardering.

Min Vinnare: 1 Le Adonai
Spets efter 500m: 1 Le Adonai
Skrällen: 9 Easter Dream / 5 Gone Fishing
Ranking: A 1,10 B 9,5,6,2,4,11 C 7,8,12,13

V64-6 2140m auto
2 Behind Bars är en segervan femåring som dessutom är härdad i V75 sammanhang. I den senaste starten var det comeback och det slutade med seger direkt. Han besegrade redan då ett par av kvällens motståndare och Behind Bars bör rimligtvis gå framåt en del med det loppet i kroppen nu. Från stallet meddelar man att det kommer bli norskt huvudlag för första gången vilket är spännande. Klar förstahäst här.

5 Profinitif är en skräll som verkligen står på tur för seger. Han har visserligen inte vunnit lopp på två år nu. Men senast var man ute på V75 och avslutade riktigt bra sista 800m, klockan stannade på 11,5 den gången. Formen är på topp och det borde bara vara en tidsfråga innan Profinitif får sätta nosen först i ett travlopp igen.

Nämner även 4 Ribot som ikväll gör en spännande debut för Robert Bergh. Detta är en välstammad femåring som tidigare återfanns hos Peter G Norman. Ribot Kan öppna bra från start och bör från ett bra utgångsläge kunna få en bra resa här. Är sen bara Ribot bara väl förberedd inför kvällens start efter att varit borta ett tag så känns det spännande på förhand.

Min Vinnare: 2 Behind Bars
Spets efter 500m: 2 Behind Bars
Skrällen: 5 Profinitif
Ranking: A 2 B 5,4,6,7,8,10,9 C 1,12,11,3

Lycka till
DrTrav

Kommentarer

Logga in eller skapa ett konto för att kommentera
Skapa ett konto