DrTrav Åldersgräns 18 år. Regler & villkor gäller. stödlinjen.se. spelpaus.se. Spela ansvarsfullt. Spela inte för mer än du har råd att förlora.
DrTrav

V64 Tips Åby 20/1

20 Januari 2022 - 12:47

V64 hämtar vi på från Åby på torsdagskvällen. Nämnvärt är att det finns två spår av Open Stretch att tillgå på upploppet. Min lösning på omgången finner ni nedan.

Jag spelar med en spik ikväll och det är i den tredje avdelningen. 6 Orkan von Haithabu.

V64-tips Åby Torsdag 20/1
v64-1 2,4,7
v64-2 1,2,3,4,9,10
v64-3 6 Orkan von Haithabu
v64-4 1,4
v64-5 1,3,9,10
v64-6 1,3,4,7,11

720 x 1kr = 720kr (spelar utdelning på endast 6 rätt)

DD-tips Åby Torsdag 20/1
DD-1 1 Nikita Vrijthout
DD-2 1,3,4,7,11

5 rader x 40kr = 200kr

Spelbolag med fasta odds på trav:
bet365 - Casumo - LeoVegas - Unibet

V64-1 2640m volt
7 Baronerosso Play startar ikväll med spännande förutsättningar från sitt springspår med Mika Forss i vagnen. Prickar man starten kan man hitta hela vägen till ledningen och därifrån är man sen hästen att slå. Baronerosso Play är jämn och stabil i sina prestationer och distansen har han visat tidigare att han klarar av. I min bok är detta förstahästen i loppet men jag kommer gardera.

4 Wingait Henke inledde karriären lovande med fyra raka segrar och har visat upp kapacitet som duger en bit upp i klasserna. På slutat har visserligen segrrna uteblivit men med två raka andraplatser på kontot står man på tur för seger nu. Formen är bra och löser man bara bricka fyra i volten på att bra sätt ska man räknas in i segerstriden här.

Nämner även 2 Amoa King står bra inne i loppet och gynnas av det är långa distans ikväll. Han lever på sin styrka och till kvällens start pekar även formkurvan uppåt. I den senaste starten gick han bra i skymundan bakom en överlägsen Piemonte i ett klass II-försök. Streckas.

Min Vinnare: 7 Baronerosso Play
Spets efter 500: 7 Baronerosso Play
Skrällen: 2 Amoa King
Rankingen: A: 7,4,2 B 5,9,1,11 C 8,6,3,10

V64-2 2140m auto
10 Strong Vacation gör ikväll sin andra start på svensk mark . Detta är en spännande häst som under sin fyraåringssäsong visade upp högt kunnande. Ikväll står man billigt inne i loppet sett till kapacitet kontra pengarna han bär. Stian Eilefsen som tränar har höga tankar om hästen. I den senaste starten gjorde han comeback på V75 under julhelgen och stod då för en mersmakande prestation. Det lilla minus som finns på förhand är kuskens Line Marie Andersens orutin men hon har vunnit med hästen tidigare och ikväll är man solklar förstahäst.

3 Dionysos L.I. har en fin utvecklingskurva och ser ut att bara bli bättre och bättre för varje start. Nu är det comeback efter lite längre vila vilket såklart är ett frågetecken för formen. Men han trivs i ledningen och från ett bra utgångsläge är man min troliga ledare av loppet. Att det är skor på hovarna är ett minus men om man väljer att gardera loppet så är Dionysos L.I. en tänkbar vinnare bakom favoriten.

Nämner även 4 Brady D.E. som visade form i den senaste starten när man avslutade bra från kön. Med ett passande smyglopp här ikväll kommer man på nytt fälla många den sista biten.

Min Vinnare: 10 Strong Vacation
Spets efter 500: 3 Dionysos L.I.
Skrällen: 3 Dionysos L.I.
Rankingen: A:10 B 3,4,2,9,1,5,7 C 12,11,8,6

V64-3 1640m auto
Här hittar vi omgångens enda spik, 6 Orkan von Haithabu. Nu har man gjort två tilltalande starter på svensk mark. I den senaste starten fick man ett lopp på rulle och fick för långt fram för att utmana om segern, men man fick ändå med sig en andraplats. För två starter sedan i debuten på svensk mark vann man på ett övertygande sätt. I ett lopp som ser ut att bli jämnstreckat på förhand så väljer jag att ta ställning för Orkan von Haithabu. Till kvällens start från man dessutom Adrian Kolgjini i vagnen vilket känns spännande. Orkan von Haithabu kan öppna kvickt om med främsta motbudet Natorp Bo på innerspåret kan mycket strula för honom. Det skulle inte heller förvåna mig om Adrian sitter i ledningen med min spik efter en bit. Men samtidigt är man inte beroende av spets för att vinna loppet. Kapaciteten är hög och för mig är det vget att ta ställningen för Orkan von Haithabu är procenten är tilltalande. Spik.

Motbud
1 Natorp Bo kommer med bra form och har stått för rappa avslutningar från dåliga utgångslägen på sistone. Ikväll är utgångsläget bättre men samtidigt kan innerspåret både innebära succe eller fiasko. Per Nordström låter påställd och meddelar att man vill ladda från start och håller sig Natorp Bo till trav hela vägen är han främsta motbudet till min spik. Men som jag var inne på kan det också häxa från start vilket skulle innebära att det ligger uppdukat för min spik istället. För den som garderar är Natorp Bo ett givet motbud även om jag ser mer orosmoment än plusfaktorer på förhand.

Min Vinnare: 6 Orkan von Haithabu
Spets efter 500: 1 Natorp Bo / 6 Orkan von Haithabu
Skrällen:
Rankingen: A:6 B 1,4,5,10,7,2 C 9,3,8

V64-4 2140m auto
4 Claw var toppad inför den senaste starten, då handlade det om V75 på hemmaplan men dagen förstördes snabbt på grund av en startgalopp. Men med tanke på att man var väl förberedd inför senaste starten så räknar jag med att formen fortsatt är på topp och att man istället kan få utdelning ikväll. Att Claw kan skruva upp sig bakom startbilen är något man får ha med sig och är såklart en faktor men skulle det bli felfri avgång nu är detta en individ som kapacitetsmässigt hör hemma på V75. Förstahäst.

1 Wolf Of Wallstreet har tagit ytterligare kliv i utvecklingen sedan man kom till Conrad Lugauer, det har blivit tre segrar på åtta starter. I den senaste starten blev det galopp och att formen är ett litet frågetecken är såklart inget plus inför ikväll. Men sett till kapacitet så höjer sig Wolf Of Wallstreet och från bricka ett så leder man loppet länge ikväll.

Min Vinnare: 4 Claw
Spets efter 500: 1 Wolf Of Wallstreet
Skrällen:
Rankingen: A: 4,1 B 10,1,7,5 C 3,2,8,9

V64-5 1640m auto
1 Nikita Vrijthout är en häst jag personligen gillar. I den senaste starten var man ute på V75 och Nikita Vrijthout hade utan ett felval från Rikard N Skoglund med 600m kvar till mål slutat ännu längre fram i loppet. Dessförinnan har hon stått för bra prestationer vid två raka andraplatser. Ikväll är förutsättningarna optimala för startsnabba Nikita, det är spetsläge över 1640m och det är anmält amerikansk vagn. Carl Johan Jepson som sitter i vagnen kommer gör allt han kan för att hålla upp innerspåret från start. Lyckas man med det är också segern nära till hands. Spik på DD.

3 Quiz Roc kommer med två raka segrar i bagaget till kvällens start, båda segrarna är tagna från ledningen. I den senaste starten var hon ute på V86, där fick hon själv bestämma tempot och hon kunde tillslut hålla undan hela vägen in i mål via en rapp avslutngin. Quiz Roc kommer vara en utmanare i spetsstriden ikväll och skulle hon mot min förmodan snuva Nikita Vrijthout på ledningen är detta hästen att slå för övriga. Men annars är det såklart ett minus för Quiz Roc.

Nämner även 9 Nanny’s Girl som kommer med toppform till kvällens start. I den senaste starten vann hon med krafter sparade och för två starter sedan var hon bra som tvåa bakom Piemonte. Ikväll skulle Nanny’s Girl kunna vara den som får loppet i rygg på ledande Nikita Vrijthout och skulle det bli en lite för tuff öppning på loppet så kan Nanny’s Girl profitera på detta och vara vinnaren via Open-Stretch.

Min Vinnare: 1 Nikita Vrijthout
Spets efter 500: 1 Nikita Vrijthout
Skrällen:
Rankingen: A: 1 B 3,9,10,4,5,6,7 C 2,8

V64-6 2140m auto
Min ide i loppet är 7 Cassiel Font som kommer med två raka pallplatser på svensk mark och som ikväll för tredje starten här i Sverige. Kapaciteten är hög och i den senaste starten var prestationen mersmakande vid andraplatsen bakom en överlägsen vinnare. Ikväll är motståndet mer passande och med Adrian Kolgjini i vagnen för första gången känns 10% som man är streckad på i nuläget alldeles för lågt.

3 Speedy Cash Vicane fick en tuff resa senast när han fick göra jobbet i dödens men höll trots detta bra hela vägen in i mål. Speedy Cash Vicane har styrkan som sitt främsta vapen. Ikväll är utgångsläget passande och med en formkurva som pekar uppåt ska han inte nonchaleras i segersnacket.

Favoriten 1 My Story is True övertygade vid segern för två starter sedan men var inte som bäst i den senaste starten. Formen är ett frågetecken och utgångsläget är en aningen chansartat. Men skulle My Story is True studsa tillbaka snabbt och prestera som vid segrarna på slutet är man såklart given i segerstriden på nytt. Tuff att lämna utanför systemet vid gardering.

Min Vinnare: 7 Cassiel Font
Spets efter 500:
Skrällen: 3 Speedy Cash Vicane
Rankingen: A: 7,3 B 1,11,4,2,6,5,10 C 12,9,8

Lycka till
DrTrav

0 Kommentarer Odds kan ändras. Alla odds var korrekta vid den tidpunkt de publicerades.
Kommentarer
För att kommentera måste du vara inloggad.

Bettingbonusar för nya kunder

Åldersgräns 18 år. Regler & villkor gäller. stödlinjen.se. spelpaus.se. Spela ansvarsfullt. Spela inte för mer än du har råd att förlora.

Betinia:

120 kr gratisspel
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

SpeedyBet:

100% upp till 1000 kr
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Pinnacle:

Alltid höga odds på betting
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Unibet:

100% upp till 1000 kr
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Hajper:

500 kr tillbaka vid förlust
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Lucky Sports:

100 kr tillbaka vid förlust
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

No Account Bet:

100% upp till 2000 kr

Bethard:

100% upp till 1000 kr
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Snabbare:

800 kr tillbaka vid förlust
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

FastBet:

100% upp till 1000 kr
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Expekt:

100% upp till 1500 kr gratisspel
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

bet365:

Upp till 1250 kr i spelkrediter!
Upp till 1.250 kr i spelkrediter för nya kunder hos bet365. Minsta insats 50 kr och krav på 1x fastställt spel för att få spelkrediterna. Minsta odds, spel och betalningsmetod exkluderingar gäller. Utbetalningar exkluderar insatser i spelkrediter. Tidsbegränsningar och villkor tillämpas. Bonuskoden REKAT kan användas under registreringen, men ändrar inte erbjudandebeloppet på något sätt. Tidsbegränsningar och villkor tillämpas. 18+

Snabbis:

100% upp till 400 kr
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Betfair:

100% upp till 1000 kr!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

CampoBet:

120 kr gratisspel
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

MrGreen:

Gratisspel värt 500 kr!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Turbo Vegas:

Snabba uttag med BankID
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Betway:

100% upp till 100 kr
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

ComeOn:

100% upp till 1000 kr
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

888sport:

100% upp till 500 kr
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

LeoVegas:

100 kr gratisspel
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Casumo:

100% upp till 100 kr
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

William Hill:

Gratisspel upp till 500kr
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Casinostugan:

100 kr gratisspel
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Interwetten:

Brett utbud och höga odds!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Betsson:

100% bonus upp till 500 kr!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Betsafe:

100% upp till 500 kr
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Nordicbet:

100% upp till 500 kr
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Coolbet:

100% upp till 500 kr
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

10bet:

50% upp till 500 kr
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Lyllo Casino:

100 kr tillbaka vid förlust
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Senaste Spelbloggar

Åldersgräns 18 år. Regler & villkor gäller. stödlinjen.se. spelpaus.se. Spela ansvarsfullt. Spela inte för mer än du har råd att förlora.

Oddsbonusar för nya kunder

Åldersgräns 18 år. Regler & villkor gäller. stödlinjen.se. spelpaus.se. Spela ansvarsfullt. Spela inte för mer än du har råd att förlora.
Lyllo Casino Riskfritt spel utan omsättning. Helt nylanserad sportsbook.

18+. Gäller nya kunder. 100 kr matchat spel om du inte vinner på ditt första spel. Maxbonus 100 kr. Min insättning 100 kr. Det är inga omsättningskrav på återbetald insats. Giltigt i 60 dagar. Stodlinjen.se, Spelpaus.se, Spela Ansvarsfullt, Läs fullständiga Regler & Villkor här.

Bethard Sätt in 1000 kr & få 2000 kr att spela för. Endast 6x i omsättning!

18+. Kampanjen är endast giltig för nya spelare som har aldrig tidigare spelat på Bethard Groups licens 18Li7392. Bonusen kan hämtas från insättningsmenyn innan den första insättningen har gjorts och kan endast användas i sportsbook. Minsta insats för att ta del av erbjudandet är 100 kr. Max bonus är 1000 kr. Insättning och bonus måste omsättas fyra (4) gånger med min. odds 1,80 inom 60 dagar före ett uttag kan göras. Regler och villkor gäller.

Betinia Registering med BankID. Bra utbud och bonus!

Åldersgräns 18 år | Endast nya spelare | Min. insättning 100 kr. | Sport: Gratisspel på 120 kr vid första insättningen. Gratisspelet måste spelas inom 60 dagar. Vinster krediteras minus värdet på Gratisspelet | Casino: Insättningsbonus 100% upp till max 3000 kr - Måste användas inom 60 dagar. Omsättningskrav 30x | Spela ansvarsfullt | Stodlinjen.se (020-819100) | Spelpaus.se | Fullständiga villkor gäller

  Dagens Bästa Speltips
Odds kan ändras. Spela ansvarsfullt. stödlinjen.se.
Odds
21:00  Rangers - PSV
Fotboll - Champions League kval - 1 asian 0
1.88
  Rekatochklart Speltips
Odds kan ändras. Spela ansvarsfullt. stödlinjen.se.
Odds
21:00  Rangers - PSV
Fotboll - Champions League kval - 1 asian 0
1.88
21:00  Bodö/Glimt - Dinamo Zagreb
Fotboll - Champions League - 1
2.20
18:45  Qarabag - Plzen
Fotboll - Champions League kval - BLGM
2.01
  Rekatochklart Andelsspel
Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. stödlinjen.se.
18:55  Melkers Europatips 200kr
Insats: 200 kr -  
Köp här!
  Läsarnas Speltips
Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. stödlinjen.se.
Odds
19:00  Slovacko - AIK
Fotboll - Conference League - Under 2,5
1.85

Livestreaming