V64 Tips Åby 25/8

Publicerad på 25 Aug 2022 - 11:28

DrTrav

DrTrav

25 Aug 2022 - 11:28

V64 hämtar vi från Åby på torsdagskvällen och vi spelar om en JACKPOT på 5 Miljoner. Nämnvärt är att det finns två spår av Open Stretch att tillgå på upploppet.

Jag spelar med två spikar ikväll. 6 Hill Of Cash i den andra avdelningen och 4 Eagle Rocki den sjätte avdelningen.

V64-tips Åby Torsdag 25/8
v64-1 1,5,6,7
v64-2 6 Hill Of Cash
v64-3 1,3,4,6,7
v64-4 1,3,6,7,9,10,11
v64-5 1,2,5,9,10
v64-6 4 Eagle Rock

700 x 1kr = 700kr (spelar utdelning på endast 6 rätt)

DD-tips Åby Torsdag 25/8
DD-1 1,2,5,9,10
DD-2 4 Eagle Rock

5 rader x 40kr = 200kr

Spelbolag med fasta odds på trav:
bet365 - Casumo - LeoVegas - Unibet

V64-1 2140m volt
1 Jarel Boko kommer med en färsk spetsseger i bagaget, det var karriärens andra framträdande och intrycket var klart positivt på Jarel Boko. Utgångsläget är pånytt passande och skulle Björn Goop i vagnen vända bort övriga på start och återigen ta hand om ledningen bakom Jarel Boko så är också segerchansen god. Men det handlar om treåringar som ska volta och det känns givet att gardera på förhand.

Skrällen är 5 Platinum som senast gjorde comeback efter nästan tre månaders uppehåll. Insatsen i comebacken var bra och man blev trea imål bakom segrande Jikken. Han borde nu gå framåt med lopp i kroppen och tränare Jerry Riordan låter optimistisk på förhand. Löser bara Platinum bricka fem i volten är han ett tidigt streck till 7%.

Nämner även 7 Longgone River som nu gör comeback efter drygt två månaders uppehåll. Men Longgone River har segrat med liknande intervall tidigare och har visat bra kunnande de gånger man besökt tävlingsovalen. Ikväll är utgångsläget spännande med springspår på start och dessutom är det anmält barfota bak vilket är intressant. Även detta är ett tidigt streck på kupongen.

Min Vinnare: 1 Jarel Boko
Spets efter 500m: 1 Jarel Boko
Skrällen: 5 Platinum
Ranking: A 1,5,7 B 6,9,4,2 C 3,8

V64-2 2140m auto
I ett lopp där tre hästar sticker ut på förhand kommer jag ta ställning och spika en utav dem. På pappret ser detta ut som en passande uppgift för 6 Hill Of Cash och jag kommer ta ställning för henne. Hon har varit ute och tampats mot kulltoppar i två av sina starter i Sverige hittills. Nu har man fått två lopp i kroppen för sin nya tränare Jerry Riordan och i debuten för honom avslutade han sista 400m på 12,2. Senast fick hon ett tufft lopp i dödens i ett Margareta-lopp men höll ändå godkänt hela vägen. Nu är motståndet helt annorlunda och dessutom sitter för sammanhanget rutinerade Peter Arnqvist i vagnen vilket ska ses som ett plus. Kapaciteten finns i Hill Of Cash som nu står på tur för att ta första seger på svensk mark. Spik.

Motbud
2 Merci Charly kommer med en färsk seger i bagaget till dagens start. Då stod man för en positiv insats från ledningen och gick i mål med sparade krafter. Merci Charly är kvick iväg från start och från ett passande utgångsläge talar mycket för att man initialt sitter i spets pånytt här ikväll. Väl från den positionen är man obesegrade efter tre försök och ska ses som det främsta motbudet till min spik.

Nämner även 7 Lexington Zon har tidigare har visat upp kunnande som bör räcka långt i ett lopp som detta. Utgångsläget är dock aningen tufft med spår en bit ut bakom bilen men med minsta klaff från start ikväll besitter Lexington Zon fart och kunnande för att utmana om segern ikväll.

Min Vinnare: 6 Hill Of Cash
Spets efter 500m: 2 Merci Charly
Skrällen:
Ranking: A 6 B 2,7,10,11,9 C 1,5,3,8,4

V64-3 2140m auto
4 Hercule De Sajan är en femåring med bra grundkapacitet men som inte alltid är att lita på. Det har blivit två segrar på de fyra senaste starterna men det har samtidigt två galopper på de fem senaste framträdanden. Ikväll är utgångsläget passande och mot ett motstånd på förhand som inte skrämmer nämnvärt så startar Hercule De Sajan med bra segerchans om han håller sig till rätt gångart hela loppet.

7 Hockey Am stod för en mersmakande upphämtning efter galopp senast och satte tillslut nosen föst över linjen trots allt. Han visade att formen är bra. Utgångsläget är lite chansartat en bit ut bakom bilen, men Hockey Am är kvick iväg och med ett offensivt upplägg så är det inte omöjligt att man forceras hela vägen till spets efter en bit. Skulle den manövern inte bli för kostsam för Hockey Am så är detta ett givet streck på min kupong.

Nämner även 1 Narciso som senast fick ge sig från ledningen. Men detta är en grundkapabel individ som ikväll kommer kunna få ett passande smyglopp med Björn Goop. Uppenbarar sig bara luckan tillslut vet vi att både häst och kusk är två individer som är skickliga på att avsluta rappt över upploppet.

Min Vinnare: 4 Hercule De Sajan
Spets efter 500m: 7 Hockey Am
Skrällen:
Ranking: A 4,7 B 1,3,6,2,5 C 10,8,9

V64-4 2140m auto
6 Effective är en spännande treåring som är obesegrad efter två starter i livet och är under fin utveckling. Tränaren André Eklundh pratar varmt om hästen och känslan är att han kommer kunna öppna bra bakom bilen ikväll. Skulle Effective hitta tidigt till ledningen ökar också segerchanser. Båda tidigare segrarna är tagna från spets.

9 Idoanythingforlove visade upp bra kunnande när han vann från dödens för två starter sedan. Senast blev det återigen en tuff resa i dödens för Idoanythingforlove men den gången blev det trötta ben tillslut. Men nu blir det återigen barfota runt om precis som vid segern, vilket är positivt. Skulle man dessutom få ett mer passande löpningsförlopp ikväll känns 8% i underkant och Idoanythingforlovem är ett tidigt streck på kupongen.

Nämner även 3 Laban Lagö som nu har fått ett lopp i kroppen efter längre vila. Insatsen i comebacken var godkänd och nu med en formkurva som pekar uppåt lär man vara offensiva från stall Lugauer. Man lär ladda för ledningen då Laban Lagö är obesegrad i den positionen efter två försök. Men Laban Lagö är inte beroende av spets för att utmana om segern. Det är anmält barfota fram för första gången vilket är intressant.Tidigt streck.

Min Vinnare: 6 Effective
Spets efter 500m: 6 Effective / 3 Laban Lagö
Skrällen: 9 Idoanythingforlove
Ranking: A 6,9,3 B 10,1,7,11 C 2,8,5,4,12

V64-5 2640m volt
5 Ture L.A. är en V75 meriterad häst som ikväll möter enklare motstånd på pappret. Senast var han ute mot bland andra Zorro Wind och Bugatti Miles och gick i mål med sparade krafter efter ett struligt lopp. Lång distans är inga problem och dessutom kommer han ikväll få anfalla bakifrån vilket Zorro Wind visat tidigare passar honom bättre. Förstahäst i loppet.

1 Jello W. var ute i maratonloppet på Axevalla näst senast och orkade då inte hela vägen i mål. Men senast visade Jello W upp sitt kunnande igen men kunde då inte ta något tillsllut då han blev tempotorsk tillslut. Styrkan för distansen finns och ikväll är utgångsläget passande. Jello W är den troliga ledaren av loppet och i den positionen är han sen hästen att slå för övriga.

Nämner även 2 Woogie Broline som kommer med toppform till kvällens start. Senast stod han för en vass avslutngin som tvåa i mål och gången innan vann Woogie Broline på bra sätt mot enklare motstånd. Ikväll är man garanterad en bra resa och Tomas Malmqvists femåring ska inte nonchaleras ikväll.

Min Vinnare: 5 Ture L.A.
Spets efter 500m: 1 Jello W.
Skrällen:
Ranking: A 5,1,2 B 10,9,8,4 C 6,7,3

V64-6 2140m auto
Vi avslutar med att spika 4 Eagle Rock. Detta är en lovande fyraåring hos Conrad Lugauer som ikväll gör comeback efter drygt två månaders frånvaro. Formen är visserligen lite svårbedömd men kapacitetsmässigt står han bra inne i loppet och ses dessutom som den troliga ledaren av loppet på förhand. Väl i spets är Eagle Rock obesegrad efter ett försök och kommer han bara upp till en normal prestation här ikväll ska segerchansen vara god. När procenten ligger runt 33% så är spelvärdet högt i min bok och jag spikar.

Motbud
10 Tailored Arrival kommer med tre segrar på de fyra senaste starterna och höll klart bra senast som trea i Kalmar. Bakspår ikväll är inte optimalt men blir det bara lite tempo på loppet från start kommer Tailored Arrival kunna dra nytta av det tillslut. Han besitter en vass speed och ska ses som det främsta motbudet till min spik på förhand.

Nämner även 2 Glorias Donna som är kvick iväg från start och skulle kunna vara den som sitter i rygg på ledaren ikväll. På Åby vet vi att man är garanterad lucka tiulllsut i så fall och ska inte nonchaleras vid gardering till låg procent.

Min Vinnare: 4 Eagle Rock
Spets efter 500m: 4 Eagle Rock
Skrällen: 2 Glorias Donna
Ranking: A 4 B 10,2,7,5,3,9,8,11 C 1,6,12

Lycka till
DrTrav

Kommentarer

Logga in för att kommentera.

Vill du vara med i gemenskapen? Logga in eller registrera dig gratis!

Skapa konto