V64 Tips Åby 28/10

Publicerad på 28 Okt 2021 - 13:24

DrTrav

DrTrav

28 Okt 2021 - 13:24

V64 hämtar vi från Åby denna torsdagskväll, omgången innehåller en jackpot på 3,5 Miljoner och min lösning på omgången finner ni nedan.

Jag spelar med en spik och den hittar vi i den femte avdelningen, 3 Matchpoint Pellini.

V64-tips Åby Torsdag 28/10
v64-1 3,6,8
v64-2 1,2,4,6
v64-3 4,8,10
v64-4 1,2,5,6,7,8,10
v64-5 3 Matchpoint Pellini
v64-6 3,7,8

756 x 1kr = 756kr (spelar utdelning på endast 6 rätt)

DD-tips Åby Torsdag 28/10
DD-1 3 Matchpoint Pellini
DD-2 3,7,8

3 rader x 70kr = 210kr

Spelbolag med fasta odds på trav:
bet365 - Casumo - LeoVegas - Unibet

V64-1 2640m auto
3 Global Lover är en segervan fyraåring som nu kommer med tre raka segrar på kontot för tränaren Robert Bergh, totalt har det blivit sex segrar på sina femton starter i livet. Fyraåringen är kvick iväg från starten och har ikväll ett bra utgångsläge. Han är den troliga ledaren av loppet och ska från den positionen ses med störst segerchans här. Formen är på topp och väl i ledningen är man obesegrad efter fyra starter i Sverige.

Vill även nämna skrällen 8 Akela Play som avslutade 10,9 sista 400m på V75 senast, ett lopp som Bravo Sabotage vann. Det var ett formbesked och nu är man dessutom nedstruken ett spår i banan vilket har stor betydelse när man startar längst ut bakom bilen. Till 5% kan detta vara en skräll att ta med i beaktning denna jackpott omgång.

6 Twigs Honor är en kapabel individ som när han presterar på topp håller bra klass. Tyvärr är han lite ojämn i sina prestationer men skulle han fungera ikväll för Björn Goop kommer Twigs Honor stå för en bra insats. Dessutom är han också nedstruken ett hack i banan vilket är positivt.

Min Vinnare: 3 Global Lover
Spets efter 500: 3 Global Lover
Skrällen: 8 Akela Play
Rankingen: A: 3 B 8,6,11,9,10,13 C 12,5,4,1,2,7

V64-2 2140m auto
2 Deborah S.H är en fin individ som visat upp bra kunnande. Hon har bara missat pallplatsen vid ett tillfälle på sina nio starter och det var i den senaste starten när hon höll starkt i finalen av Svenskt Trav-Oaks. Ikväll är utgångsläget bra och motståndet är aningen enklare. I ett lopp med endast sju startande är detta bästa segerchansen i loppet.

6 Cintra är jämn och gedigen i sina prestationer och detta är ett sto som bara blir bättre och bättre för varje start. Hon lever på sin styrka och gynnas om det blir bra tempo på loppet. Robert Bergh lär vara offensiv från start i loppet och oavsett om man får göra jobbet utvändigt om ledaren är Cintra ett tidigt segerbud.

Nämner även 4 Miss Irma som inte var långt efter 6 Cintra i den senaste starten. Hon visade då form genom att avsluta 10,5 sista 700m. Kapacitetsmässigt håller Miss Irma bra för loppet och skulle de två ovan köra lite för mycket emot varandra så kan detta vara vinnaren av loppet.

Skrällen är 1 Seventh Heaven som visserligen haft en del problem med att sköta sig på slutet. Men hon kommer till start med en totalt missvisande programrad. Seventh Heaven är kapabel i grunden och när hon väl fungerar kan hon dessutom öppna kvickt bakom bilen. Till kvällens start räknar jag även med att kusk och tränare Christoffer Eriksson har gjort vad han kan för att få Seventh Heaven att förstå vad det handlar om. Från ett bra utgångsläge kommer hon vara garanterad ett bra lopp om hon sköter sig och till endast 6% är skrällen ett faktum i loppet.

Min Vinnare: 2 Deborah S.H
Spets efter 500:
Skrällen: 1 Seventh Heaven
Rankingen: A: 2,6,4 B 1,5,3,7 C -

V64-3 2140m volt
8 Amorcer Levallo gjorde det bra senast trots andraplatsen, han avslutade sista 1000m via 10,9 men hann aldrig ifatt vinnaren Stepping Moneyboy. Amorcer Levallo har nu hunnit med fyra starter för tränaren Hanna Lähdekorpi och har slutat topp-2 vid samtliga tillfällen. Ikväll är utgångsläget tilltalande med springspår och med tanke på prestationen senast är detta förstahästen för mig.

4 Dali Pagadi var ute i monté senast och det slutade då med galopp men för två starter sedan avslutade han bra som tvåa bakom Galantis och med en liknande prestation ikväll är detta främsta utmanaren till Amorcer Levallo om segern på förhand. Det är även anmält barfota runt om vilket ska ses som ett plus.

Nämner även 10 Zoko Lane som har tjänat klart mest pengar i fältet. Roger Perssons nioåring stod för en snabb avslutning i skymundan senast och klaffar det bara någorlunda med positionerna ikväll kan Björn Goop som sitter i vagnen vara med och slåss om en framskjuten placering.

Min Vinnare: 8 Amorcer Levallo
Spets efter 500: 8 Amorcer Levallo
Skrällen:
Rankingen: A: 8 B 4,10,6,1,7 C 3,9,2,5

V64-4 2140m auto
2 Wilma C.D imponerade i sin tävlingsdebut för fyra starter sedan, då vann hon enkelt från ledningen. Men efter den starten har det inte riktigt stämt för treåringen fullt ut. Det har blivit två galopper på de tre senaste starterna. Men kapacitet finns och ikväll är även utgångsläget bra. Hon är dock favorit i loppet och det känns givet att gardera.

1 Inara O.E är ett fyraårigt sto som fortfarande jagar första segern. Men hon har visat bra fart i sina avslutningar och kommer nu med två positiva insatser för tränaren Peter Untersteiner. Ikväll är utgångsläget spännande och även om hon inte är någon blixt från start är känslan att Inara O.E kommer få ett bra lopp ikväll. Stämmer det bara någorlunda längs vägen med tempo osv, så kan denna tjejen spurta riktigt bra via Open-Stretch tillslut.

Skrällen är 6 And Away We Go som var positiv i sin comeback senast, hon vann då på bra sätt direkt. Nu med den prestationen i kroppen kommer vi kunna förvänta oss en än bättre insats ikväll. När vi dessutom får under 10% på strecken är spelvärdet högt och hon är ett givet streck på min kupong.

Min Vinnare: 1 Inara O.E
Spets efter 500:
Skrällen: 6 And Away We Go
Rankingen: A: 1,2,6 B 5,7,10,8 C 3,4,9,11

V64-5 2140m volt
Här hittar vi omgångens enda spik, 3 Matchpoint Pellini. Detta är en numera femåring som köptes dyrt på auktion och som inledde karriären med att vinna två raka lopp men som egentligen under hela sin karriär brottats med skadeproblem. Men senast gjorde han comeback efter nästan ett år och nu med lopp i kroppen lär formkurvan vara framflyttade en hel del tills ikväll. På pappret ser uppgiften passande ut, kunnande fart finns som sträcker sig en bit över motståndet han ställs emot ikväll. Han öppnar okej från start och Robert Bergh kommer säkerligen vara aktiv för att försöka ta hand om ledningen direkt, väl i den positionen har jag svårt att se Matchpoint Pellini förlora. Given spik på min kupong.

Motbud
9 I.D.Undeniable besitter högt kunnande i grunden vilket han visade upp för två starter sedan, då travade han på 14,6 över 2140 i ledning och vann enkelt. Ikväll är dock uppgiften annorlunda och man har ett tufft femtespår i volten, men klarar man bara av startmomentet och kan hitta en vettig position så kommer I.D.Undeniablem kunna avsluta snabbt den sista biten. Främsta motbudet till min spik på förhand.

Nämner även 1 Merge'em som vann enkelt från ledningen för tre starter sedan och visade då upp bra kunnande. Ikväll har man bricka ett i volten och troligtvis är taktiken densamma ikväll. Men frågan är bara vad man väljer att göra om Matchpoint Pellini tidigt kommer fram ochs ställer en fråga om spets? Men oavsett val så finns det tillgång till Open-Stretch på Åby över upploppet.

Min Vinnare: 3 Matchpoint Pellini
Spets efter 500: 3 Matchpoint Pellini
Skrällen: 1 Merge'em
Rankingen: A: 3 B 9,1,8,7,2,13,4,14 C 10,6,5

V64-6 1640m auto
3 Nouba Mom kommer med en färsk seger i bagaget till kvällens start, då vann hon på ett bra sätt efter att ha fått överta ledningen med varvet kvar till mål. Nouba Mom är ett sto som besitter hög kapacitet vilket hon också visat vid flera tillfällen, men hon har även i vissa starter haft svårt att hålla ihop travet hela vägen. Får hon aktionen att funka som senast hela vägen är segerchansen bra här ikväll, men som favorit på V64 vill jag ändå gardera med två skrällar.

Främsta skräll budet är 7 Kattis J.Boko som kan öppna bra från start och är i min bok knapp spetsfavorit i loppet. Skulle Markus Waldmûller lyckas med att ta sig till ledningen bakom Kattis J.Boko är detta en position hästen trivs i. Kattis J.Boko har nämligen tagit fem av sina sju segrar just från spets och ikväll är dessutom distansen passande. En spännande skräll til 7%.

Kioskvältaren är 8 La Plus Belle som visade upp bra kunnande tidigt på året och som nu gör comeback efter ett längre uppehåll. Skulle Christoffer Erikssons femåring vara väl förberedd för uppgiften här är segerchansen klart högre än de 2% hon är spelad till i nuläget.

Min Vinnare: 3 Nouba Mom
Spets efter 500: 7 Kattis J.Boko
Skrällen: 7 Kattis J.Boko
Rankingen: A: 3,7 B 8,10,6,5,4,1,9 C 11,12,2

Lycka till
DrTrav

Kommentarer

Logga in för att kommentera.

Vill du vara med i gemenskapen? Logga in eller registrera dig gratis!

Skapa konto