DrTrav Åldersgräns 18 år. Regler & villkor gäller. stödlinjen.se. spelpaus.se. Spela ansvarsfullt. Spela inte för mer än du har råd att förlora.
DrTrav

V64 Tips Åby 3/3

3 Mars 2022 - 09:19

V64 hämtar vi på från Åby på torsdagskvällen. Nämnvärt är att det finns två spår av Open Stretch att tillgå på upploppet. Min Lösning på omgången finner ni nedan.

Jag spelar med en spik ikväll och det är i den inledande avdelningen, 8 Jeans’N Passion.

V64-tips Åby Torsdag 3/3
v64-1 8 Jeans’N Passion
v64-2 4,7
v64-3 2,3,4,8,9
v64-4 1,2,3,5
v64-5 3,4,5,10
v64-6 3,5,9,11

640 x 1kr = 640kr (spelar utdelning på endast 6 rätt)

DD-tips Åby Torsdag 3/3
DD-1 5 Labyad Bros
DD-2 3,5,9,11

4 rader x 50kr = 200kr

Spelbolag med fasta odds på trav:
bet365 - Casumo - LeoVegas - Unibet

V64-1 2640m volt
Vi inleder omgången med att koppla grepp direkt och spika 8 Jeans’N Passion. Han var ute på V75 senast men fick aldrig chansen den dagen och hade sparade krafter med sig in i mål. Men vid segrarna på slutet har Lövgren sto visat upp både bra form och bra kunnande. Ikväll är det litet startfält vilket gynnar hästarna där bak och när man dessutom har ett spännande utgångsläge med springspår lär Jeans’N Passion vara den som först är ikapp 1 Jane Attack som står ensam på start. I min bok är segerchansen än de 29% är är streckad på och därför ser jag spelvärdet som högt och jag spikar.

Motbud
4 Amore Bello avgjorde på bra sätt efter fin resa vid segern för två starter sedan. Senast blev det galopp direkt men ikväll är motståndet enklare och nu är det dessutom anmält barfota runt om vilket är spännande. Kommer man bara iväg från start är Amore Bello med och gör upp om segern ikväll.

Nämner även 1 Jane Attack som står ensam på start och kommer med två raka segrar i bagaget. Sedan Hans Crebas tog över träningen för Jane Attack har det blivit tre segrar på sex starter. Ikväll är det garanti på spets och kommer på nytt leda loppet länge. Given vid gardering.

Min Vinnare: 8 Jeans’N Passion
Spets efter 500: 1 Jane Attack
Skrällen:
Rankingen: A: 8 B 4,1,3 C 5,7,2

V64-2 2140m auto
4 Altezza Reale fick ett tufft lopp senast och är ursäktad för den prestationen, Altezza Reale blev hängandes ute i spåren och att det blev trötta ben tisllut är det inget att säga något om. Men nu har man fått en ordentlig genomkörare innanför västen efter ett längre uppehåll och bör nu därför gå framåt en hel del formmässigt tills ikväll. Altezza Reale kan öppna bra från start och har tagit sina segrar när hon varit med i den främre träffen från start. Nu är Kim Eriksson åter i vagnen och från ett bra utgångsläge är Altezza Reale mitt förstaval från ledningen.

7 Valrhona Face är en bra femåring för klassen, han visade bland annat 13,5 i 1900m meter förra sommaren. Då var det visserligen barfota runt om men ikväll får vi nöja oss med barfota fram. Detta är första gången vilket också gör det hela lite intressant. Valrhona Face har ett lopp i kroppen och lär kommer med en formkurva som pekar uppåt. Med lite klaff från start är man med och segerstrider ikväll.

Min Vinnare: 4 Altezza Reale
Spets efter 500: 4 Altezza Reale
Skrällen:
Rankingen: A:4,7 B 3,1,13,8,12,5,9,2,6 C 10,14,15,11

V64-3 1640m auto
Här väntar ett kortlopp där det lär gå undan från start, fler konkurrenter kan öppna kvickt den första biten och är angelägna om ledningen.

En som gynnas av hård körning från början är 8 Natorp Bo. Detta är en individ som är vass på speed och skulle med tempo från start även kunna hitta ner i ett vettigt slagläge trots bricka åẗta från start. I den senaste starten visade Natorp Bo upp fin form trots att han fick ge sig från spets. Han kommer fälla många den sista biten och blir mitt första val ikväll.

En annan som kommer med bra form till kvällens start är 9 Hindy Heikant. Det har blivit fyra segrar på de fem senaste starterna för Wolfgang Nimczyks sto. men Ikväll missgynnas hon något av bakspår, men samtidigt har Hindy Heikant rygg på startsnabba konkurrenter. Skulle kunna lösa sig perfekt ikväll och då är också segerchansen hög.

Vill även nämna Erik Killingmo duo 2 Park View och 4 Vitro Diablo som båda kan öppna kvickt den första biten och kommer bli en faktor i spets körningen från start. Den som får de bästa loppet av dessa två kommer också vara med långt framme när det ska avgöras.

Min Vinnare: 8 Natorp Bo
Spets efter 500: 2 Park View
Skrällen: 4 Vitro Diablo
Rankingen: A: 8,9 B 2,4,3,6,1 C 5,7

V64-4 2640m auto
5 King Of Greenwood har vunnit tre av sina fem starter för Per Henriksen och är även 100% från ledningen med två av två för honom. Från bricka fem ikväll är siktet inställt på ledningen på nytt och med en normal prestation kommer King Of Greenwood bli svårslagen ikväll. Han är heller inte beroende av spets för att utmana om segern. Men det som hamnar på minuskontot är att tränaren Per Henriksen har haft en del sjukdom i stallet vilket gör att jag kommer gardera King Of Greenwood till över 60%.

2 La Moss gör ikväll en spännande comeback, han har inte startat sedan Norskt Travderbyt där La Moss slutade femma. Enligt rapporterna inför ikväll så är La Moss väl förberedd inför uppgiften och tränaren Göran Antonsen är optimistiskt. Man har fått ett perfekt utgångsläge och detta är en individ som är stark och gynnas av distansen ikväll. Till 6% är han tidig på min kupong.

Nämner även 1 Midnight Special har fått ett spännande smygläge ikväll och kommer kunna lifta med bra på innerspåret här. Han har dessutom fått ett lopp i kroppen nu efter efter vila vilket bör flytta fram formen en hel del. Ska inte nonchaleras om man garderar.

Min Vinnare: 5 King Of Greenwood
Spets efter 500: 5 King Of Greenwood
Skrällen: 2 La Moss
Rankingen: A: 5 B 2,1,3,6,8 C 7,9,4

V64-5 2140m auto
5 Labyad Bros gjorde en bra prestation senast och närmar sig nu mera allt toppformen med två lopp innanför västen. Från bricka tillsammans med Stefan Persson är detta min ledaren av loppet och väl in den positionen är Labyad Bros hästen att slå för övriga. Han inledde karriären med två raka segrar och kommer blomma ut mer och mer för varje start i år. Labyad Bros har visat att han även tål en del jobb längs vägen och är mitt förstaval här i DD-1.

10 Swish the Cash är obesegrad felfri efter fyra starter i karriären, men det har också slutat med två galopper. I den senaste starten stod han för en stark upphämtning efter sin galopp och blev tillslut tvåa. Ikväll behöver inte utgångsläget heller inte vara en nackdel. Han tål att göra en hel del jobb på egen hand och med en felfri avgång kommer Swish the Cash i högsta grad vara segeraktuell på nytt.

Nämner även 3 T.Wall’s Kastor som i den senaste starten fick göra mycket jobb på egna hand och höll trots detta klart bra som trea. Ikväll är utgångsläget spännande och skulle han kunna lifta med lite mera nu och hushålla med krafterna tillslut kommer T.Wall’s Kastor kunna gå fort den sista biten.

Min Vinnare: 5 Labyad Bros
Spets efter 500: 5 Labyad Bros
Skrällen: 3 T.Wall’s Kastor
Rankingen: A: 5,10 B 3,4,1,7,11,9 C 6,8,12,2

V64-6 1640m auto
5 Stepping Dreamboy kommer med en säker seger från ledningen senast. Nu har man även det loppet innanför västen och lär knappast vara sämre i kvällens start. Stepping Dreamboy kan öppna kvickt och är den troliga ledaren av loppet, väl i den positionen har det blivit fyra segrar och en tredjeplats på fem försök, vilket är imponerande. Över kort distans är han givna förstavalet i loppet och kommer bli tuff att rå på för övriga.

Även 3 Mas Credit kommer med lopp i kroppen till kvällens start. I comebacken senast stod han för en klart bra insats men har dock varit struken för sårskada efter det. Ska bli spännande att se vart Mas Credit befinner sig formmässigt ikväll men utgångsläget är bra och han ska även lättas i balansen vilket känns spännande.

Nämner även 11 Heart of Courage som gick i mål med krafter sparade bakom Stepping Dreamboy i den senaste starten. Även näst senast fanns det krut sparat när man passerade mållinjen. Utgångsläget inte optimalt ikväll men skulle det gå aningen för fort där framme och många av konkurrenterna väljer att tävla på innerspår kan det öppna upp för Heart of Courage som kommer fälla många den sista biten.

Min Vinnare: 5 Stepping Dreamboy
Spets efter 500: 5 Stepping Dreamboy
Skrällen: 11 Heart of Courage
Rankingen: A: 5 B 3,11,9,4,12,10,1,7 C 2,6,8

Lycka till
DrTrav

0 Kommentarer Odds kan ändras. Alla odds var korrekta vid den tidpunkt de publicerades.
Kommentarer
För att kommentera måste du vara inloggad.

Bettingbonusar för nya kunder

Åldersgräns 18 år. Regler & villkor gäller. stödlinjen.se. spelpaus.se. Spela ansvarsfullt. Spela inte för mer än du har råd att förlora.

Betinia:

120 kr gratisspel
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

SpeedyBet:

100% upp till 1000 kr
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Pinnacle:

Alltid höga odds på betting
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Unibet:

100% upp till 1000 kr
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Hajper:

500 kr tillbaka vid förlust
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Lucky Sports:

100 kr tillbaka vid förlust
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

No Account Bet:

100% upp till 2000 kr

Bethard:

100% upp till 1000 kr
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Snabbare:

800 kr tillbaka vid förlust
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

FastBet:

100% upp till 1000 kr
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Expekt:

100% upp till 1500 kr gratisspel
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

bet365:

Upp till 1250 kr i spelkrediter!
Upp till 1.250 kr i spelkrediter för nya kunder hos bet365. Minsta insats 50 kr och krav på 1x fastställt spel för att få spelkrediterna. Minsta odds, spel och betalningsmetod exkluderingar gäller. Utbetalningar exkluderar insatser i spelkrediter. Tidsbegränsningar och villkor tillämpas. Bonuskoden REKAT kan användas under registreringen, men ändrar inte erbjudandebeloppet på något sätt. Tidsbegränsningar och villkor tillämpas. 18+

Snabbis:

100% upp till 400 kr
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Betfair:

100% upp till 1000 kr!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

CampoBet:

120 kr gratisspel
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

MrGreen:

Gratisspel värt 500 kr!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Turbo Vegas:

Snabba uttag med BankID
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Betway:

100% upp till 100 kr
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

ComeOn:

100% upp till 1000 kr
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

888sport:

100% upp till 500 kr
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

LeoVegas:

100 kr gratisspel
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Casumo:

100% upp till 100 kr
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

William Hill:

Gratisspel upp till 500kr
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Casinostugan:

100 kr gratisspel
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Interwetten:

Brett utbud och höga odds!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Betsson:

100% bonus upp till 500 kr!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Betsafe:

100% upp till 500 kr
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Nordicbet:

100% upp till 500 kr
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Coolbet:

100% upp till 500 kr
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

10bet:

50% upp till 500 kr
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Lyllo Casino:

100 kr tillbaka vid förlust
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Senaste Spelbloggar

Åldersgräns 18 år. Regler & villkor gäller. stödlinjen.se. spelpaus.se. Spela ansvarsfullt. Spela inte för mer än du har råd att förlora.

Oddsbonusar för nya kunder

Åldersgräns 18 år. Regler & villkor gäller. stödlinjen.se. spelpaus.se. Spela ansvarsfullt. Spela inte för mer än du har råd att förlora.
Lyllo Casino Riskfritt spel utan omsättning. Helt nylanserad sportsbook.

18+. Gäller nya kunder. 100 kr matchat spel om du inte vinner på ditt första spel. Maxbonus 100 kr. Min insättning 100 kr. Det är inga omsättningskrav på återbetald insats. Giltigt i 60 dagar. Stodlinjen.se, Spelpaus.se, Spela Ansvarsfullt, Läs fullständiga Regler & Villkor här.

Bethard Sätt in 1000 kr & få 2000 kr att spela för. Endast 6x i omsättning!

18+. Kampanjen är endast giltig för nya spelare som har aldrig tidigare spelat på Bethard Groups licens 18Li7392. Bonusen kan hämtas från insättningsmenyn innan den första insättningen har gjorts och kan endast användas i sportsbook. Minsta insats för att ta del av erbjudandet är 100 kr. Max bonus är 1000 kr. Insättning och bonus måste omsättas fyra (4) gånger med min. odds 1,80 inom 60 dagar före ett uttag kan göras. Regler och villkor gäller.

Betinia Registering med BankID. Bra utbud och bonus!

Åldersgräns 18 år | Endast nya spelare | Min. insättning 100 kr. | Sport: Gratisspel på 120 kr vid första insättningen. Gratisspelet måste spelas inom 60 dagar. Vinster krediteras minus värdet på Gratisspelet | Casino: Insättningsbonus 100% upp till max 3000 kr - Måste användas inom 60 dagar. Omsättningskrav 30x | Spela ansvarsfullt | Stodlinjen.se (020-819100) | Spelpaus.se | Fullständiga villkor gäller

  Dagens Bästa Speltips
Odds kan ändras. Spela ansvarsfullt. stödlinjen.se.
Odds
18:30  Milan - Udinese
Fotboll - Serie A - 1 asian -1
1.72
  Rekatochklart Speltips
Odds kan ändras. Spela ansvarsfullt. stödlinjen.se.
Odds
15:00  Nottingham - West Ham
Fotboll - Premier League - 2
1.92
15:00  Malmö FF - GIF Sundsvall
Fotboll - Allsvenskan - MFF -1 ht
2.00
17:30  IF Elfsborg - IFK Norrköping
Fotboll - Allsvenskan - BLGM + ö2,5
1.90
17:30  Chelsea - Tottenham
Fotboll - Premier League - Spurs +0,5
1.72
  Rekatochklart Andelsspel
Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. stödlinjen.se.
14:55  Melkers Europatips 200kr
Insats: 200 kr -  
Köp här!
  Rekatochklart Poolspel
Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. stödlinjen.se.
15:00  GS75 Tips Åmål 14/8
Insats: 1080 kr - DrTrav
15:00  Europatipset Speltips Söndag 14/8
Insats: 864 kr - Tipsexperten
  Läsarnas Speltips
Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. stödlinjen.se.
Odds
15:00  AIK - Värnamo
Fotboll - Allsvenskan - 2 (+1)
1.85
19:30  Valencia - Girona FC
Fotboll - La Liga - Flervalsspel
3.15
17:30  Athletic Bilbao - Mallorca
Fotboll - La Liga - Flervalsspel
2.02

Livestreaming