V64 Tips Åby 31/3

Publicerad på 31 Mar 2022 - 13:13

DrTrav

DrTrav

31 Mar 2022 - 13:13

V64 hämtar vi på från Åby på torsdagskvällen. Nämnvärt är att det finns två spår av Open Stretch att tillgå på upploppet och att vi spelar om en JACKPOT på 4 Miljoner ikväll. Min lösning på omgången finner ni nedan.

Jag spelar med två spikar ikväll. 6 Ibelieveinamerica i den andra avdelningen och 6 Extreme i den tredje avdelningen.

V64-tips Åby Torsdag 31/3
v64-1 1,2,3,5,6,7,9
v64-2 6 Ibelieveinamerica
v64-3 6 Extreme
v64-4 1,5,7,8,11,12,14
v64-5 2,5,8,9
v64-6 6,7,8,10

784 x 1kr = 784kr (spelar utdelning på endast 6 rätt)

DD-tips Åby Torsdag 31/3
DD-1 2,5,8,9
DD-2 7 Nashy Håleryd

4 rader x 50kr = 200kr

Spelbolag med fasta odds på trav:
bet365 - Casumo - LeoVegas - Unibet

V64-1 2640m auto
Ett fint lopp inleder V64 spelet denna kvällen.

9 Laradja Vrijthout är en högkapabel häst som senast gjorde årsdebut och vann då direkt på ett bra sätt. Kapacitetsmässigt står han huvuden högre än konkurrenterna här, men ha trivs som bäst när han få tävla i spets vilket det knappast lär bli ikväll. Dessutom är det debut över lång distans i sverige och med tanke på att han har visat sig kunna bli het i vissa av sina framträdanden känns det givet att gardera honom ikväll från bricka nio.

3 FromHeaven Idzarda imponerade med flera segrar under förra sommaren men har efter det haft en liten sämre period. Men i den senaste starten fick vi se ett formbesked av FromHeaven Idzarda, då vann han säkert via en rapp avsutnign. Han är kvick iväg från start och är den troliga ledaren av loppet. Väl i spets har det blivit seger i tre av sina fem försök och ikväll är FromHeaven Idzarda given på kupongen.

Nämner även 6 Kate Baldwin som senast gjorde comeback och avslutade då klart bra den sista biten. Nu med det loppet i kroppen bör formkurvan vara framflyttad tills ikväll och skulle hon få lifta med i bra ryggar under slutvarvet besitter Kate Baldwin fart som kommer slå av många den sista biten.

Min Vinnare: 9 Laradja Vrijthout
Spets efter 500m: 3 FromHeaven Idzarda
Skrällen:
Ranking: A 9,3 B 6,1,7,2,5 C 4,8

V64-2 2140m volt monté
Här hittar vi omgångens JACKPOT-drag, 6 Ibelieveinamerica. Han avslutade bra som tvåa bakom McGarret senast och visade då att formkurvan pekar uppåt. Monté är en framgångsrik disciplin för Ibelieveinamerica och han har även visat sig trivas bra på Åbys oval tidigare. Motståndet är enklare ikväll jämfört med senast och till endast 16% är detta mitt givna förstaval och jag väljer även att spika.

Motbud
4 Black In Black visade i den senaste starten att formen är på topp, då avslutade han sista 800m via 09,8 från femte utvändigt. Black In Black har tidigare gjort två starter i monté vilket resulterat i en seger och en andraplats. Ikväll står man bra inne i loppet och ska räknas tidigt vid gardering.

1 Strong Lover gjorde det bra senast som tvåa bakom Selfie Brodde. Detta är en häst som visat sig trivas bra i monté och har i sex av sina sju monté starter sltat bland de tre bästa. Strong Lover är kvick iväg från start och trivs även i spets, ikväll talar mycket för att han tidigt sitter i ledningen och väl i den positionen ska sen hästen slås.

Min Vinnare: 6 Ibelieveinamerica
Spets efter 500m: 1 Strong Lover
Skrällen: 6 Ibelieveinamerica
Ranking: A 6 B 4,1,3,2,8,9 C 11,5,7,10

V64-3 2140m auto
Ett lopp med endast sju startande hästar där högkapable 6 Extreme gör en spännande årsdebut. Under förra året tog han klivet in i finrummet och utmanande den äldre eliten, för fyra starter sedan besegrade han bland annat Aetos Kronos och Don Fanucci Zet på just Åby. Extreme är kvick iväg från start och det troliga är att Björn Goop som sitter i vagnen enkelt kan köra sig till ledningen från start och väl i den positionen ska sen seger chansen vara mycket hög. Extreme ska även ha toppchans från andra positioner också och jag spikar.

Motbud
2 Harran Boko gjorde årsdebut i den senaste starten, då handlade det om gulddivisionen på Åbytravet och dagens lutadade med en galopp på upploppet med 300m kvar. Nu har man fått ett lopp i kroppen vilket är positivt, han är även kvick iväg från start och skulle kunna vara den som får loppet i rygg på Extreme ikväll. Dock är det anmält med skor vilket är ett litet minus men trots det ska Harran Boko ses som det främsta motbudet på förhand.

4 Guzz Mearas gjorde det bra under 2021 och stod för flera fina prestationer. Ikväll är det comeback efter ett länge uppehåll, men enligt stallet kommer Guzz Mearas väl förberedd och dessutom har han segrat efter lång paus tidigare. Kan vara en tänkbar skräll vid gardering.

Min Vinnare: 6 Extreme
Spets efter 500m: 6 Extreme
Skrällen: 2 Harran Boko
Ranking: A 6 B 2,4 C 3,1,5

V64-4 2140m volt
2 Eieio är en spännande fyraåring som i den senaste starten lyckades med bedriften att orsaka två omstarter och därför bli struken. Men innan det har han visat upp startsnabbhet och har på sina tre framträdanden segrat två gånger från ledningen. Från bricka två ikväll är han den troliga ledaren på nytt och från den positionen är Eieio hästen att slå.

8 Waitingashell stod för en vass avslutngin senast och var nära att hinna fram till segern. Formen är bra och en seger ligger på lut för Waitingashell. Utgångsläget idag blev dock inte det bästa men skulle det lösa sig bra längs vägen kan han få ett passande smyglopp ikväll. Med fritt den sista biten fäller han många.

7 Exclusive J.M. skrällvann för två starter sedan till över 80ggr på toton och i den efterföljande starten var man positiv på nytt som tvåa i mål. Formen är onekligen på topp men i grunden är detta en osäker individ som inte är lätt att räkna på. Men skulle Anders Christiansson pricka starten från springspår och Exclusive J.M. håller sig till trav hela vägen så finns både fart och form för att utmana om en framskjuten placering ikväll.

Min Vinnare: 2 Eieio
Spets efter 500m: 2 Eieio
Skrällen: 8 Waitingashell
Ranking: A 2 B 8,7,5,14,12,11,1,3,10,6 C 4,9,13,15

V64-5 2140m volt
5 Ture L.A. är ett känt ansikte för många V75 spelare. Nu har det visserligen gått sju starter sedan senast han vann, och i merparten av dessa starter har han också varit hårt betrodd. Detta väcker såklart lite frågetecken kring formen, men i de senaste starten gjorde han det bra som tvåa efter ett tufft lopp i dödens. Han klev då iväg bra från samma spår som ikväll och skulle han efter en bit hitta till ledningen här blir Ture L.A. normalt svårslagen.

2 Solkattens Ferrari gjorde även han det bra senast efter att blivit tvåa från dödens. Detta är en femåring som vi också fått bekanta oss med på V75, han var tvåa bakom Amalencius B.B. i Januari. André Eklundh sitter i vagnen, tillsammans har de segrar i två av sina tre lopp tillsammans. Med ett passande lopp ikväll är detta främsta utmanaren till Ture L.A.

8 Chopin Gar gjorde under 2021 det bra i flera tuffa treåringslopp. Nu ska ha ut i voltstart för första gången vilket är svårbedömt. Men utgångsläget är bra med springspår och träffar Mika Forss starten blir han att räkna med även här.

Min Vinnare: 5 Ture L.A.
Spets efter 500m: 5 Ture L.A.
Skrällen: 8 Chopin Gar
Ranking: A 5 B 2,8,9,4,10,7 C 3,1,6

V64-6 2140m auto
Draget i loppet är 7 Nashy Håleryd som nu fått tre lopp i kroppen för sin nya tränaren Per Nordström. För två starter sedan höll man klart godkänt från ledningen och den senaste starten blev dagen förstörd av en galopp med 350m kvar. Nashy Håleryd kan öppna kvickt den första boten och dessutom ska man utrustas med barfota runt om och amerikansk vagn för första gånge vilket är spännande. Nashy Håleryd har segrat två av tre gånger han tävlat i spets och kommer hon dit ikväll är Nashy Håleryd hästen att slå.

8 Honor kommer med en färsk seger i bagaget till kvällens start, då vann hon från ledningen på Ålborg efter att travat första varvet på 12,5. För två starter sedan stod hon för en rapp upphämtning efter galopp. Formen är bra men utgångsläget är chansartat. Men skulle det lösa sig med positionerna i början av loppet så besitter Honor både form och kunnande för att segerstrida här.

Nämner även 10 Jeopardy som i den senaste starten galopperade med 400m kvar till mål som hår betrodd i ett Diamantstoförsök. Jeopardy är en tuff märr som är härdad och tål att göra en del jobb på egen hand. Är formen bibehållen inför ikväll kommer Jeopardy på ren kapacitet blanda sig i segersnacket här.

Min Vinnare: 7 Nashy Håleryd
Spets efter 500m: 7 Nashy Håleryd
Skrällen: 8 Honor
Ranking: A 7,8,10 B 6,13,4,5,1,2,11 C 14,9,3

Lycka till
DrTrav

Kommentarer

Logga in eller skapa ett konto för att kommentera
Skapa ett konto