DrTrav Åldersgräns 18 år. Regler & villkor gäller. stödlinjen.se. spelpaus.se. Spela ansvarsfullt. Spela inte för mer än du har råd att förlora.
DrTrav

V64 Tips Åby 9/12

9 December 2021 - 12:53

V64 hämtar vi på från Åby på torsdagskvällen. Nämnvärt är att det finns två spår av Open Stretch att tillgå på upploppet. Min Lösning på omgången finner ni nedan.

Jag spelar med en spik ikväll och det är 12 Bo C i den tredje avdelningen.

V64-tips Åby Torsdag 9/12
v64-1 1,6,7,8,9
v64-2 3,5,6
v64-3 12 Bo C
v64-4 2,8
v64-5 2,4,5,6,7,9
v64-6 5,8,10,12

720 x 1kr = 720kr (spelar utdelning på endast 6 rätt)

DD-tips Åby Torsdag 9/12
DD-1 7,9
DD-2 5,8,10,12

8 rader x 30kr = 240kr

Spelbolag med fasta odds på trav:
bet365 - Casumo - LeoVegas - Unibet

V64-1 2140m volt
6 Asa Always Ready galopperade med 400m kvar i den senaste starten, när galoppen kom såg man ut att kunna blanda sig i segerstein vilket tyder på att formen är bra. Asa Always Ready är stabil och står för gedigna prestationer nästan varje gång. Att det nu är sko-tvång är bara ett plus för Asa Always Ready som alltid annars tävlar med skor på hovarna. Men voltstart är ett frågetecken för henne, då det blivit galopp i startmomentet de två gångerna man provat volt. Men skulle man gå iväg felfri ikväll tål hon att göra en hel del jobb själv och ska räknas in som ett givet segerbud.

7 Take Me Sober visade bra form senast när hon höll bra hela vägen från dödens. Nu med täta starter bör man gå framåt en hel del och har tidigare visat att hon kan öppna bra från springspår. Prickar kusken Robert Bergh starten kommer Take Me Sober inte bli lätt att plocka ner från ledningen.

Nämner även 9 Almas Caviar som har segrat i fyra av sina nio starter i år och detta är ett fyraårigt sto som vet vart mållinjen befinner sig. Skulle det bli tempo på loppet så gynnas Almas Caviar som kommer fälla många över upploppet med sin avslutning.

Min Vinnare: 6 Asa Always Ready
Spets efter 500: 7 Take Me Sober
Skrällen: 9 Almas Caviar
Rankingen: A: 6,7,9 B 1,8,3,4 C 5,2,10

V64-2 2640m volt
6 Cassiel Font är en treåring som i den senaste starten vann enkelt från ledningen i Hamburg, Tyskland. Han har segrat i tre av nio starter och med tanke på att prispengarna är lägre i Tyskland så står han här bra inne i loppet. Utgångsläget är bra och skulle kusken Michael Nimczyk träffa starten från sitt springspår kan Cassiel Font leda detta på nytt från start till mål.

3 Stepping Dreamboy vann även han enkelt från ledningen i den senaste starten. Stepping Dreamboy har två segrar på kontot och båda är tagna från spets. Ikväll är man säkerligen angelägna om att nå samma position igen från start och Mikael J Andersson som sitter i vagnen kommer vara offensiv direkt. Kommer man dit ska segerchansen vara hög och man ska streckas på kupongen.

Nämner även skrällen 5 Hollywood Trick som inte helt att lita på men besitter en bra styrka i grunden och skulle man vakna på rätt sida idag och det blir lite tempo på loppet från start kommer man ha en tung avslutning att tillgå över lång distans.

Min Vinnare: 6 Cassiel Font
Spets efter 500: 6 Cassiel Font / 3 Stepping Dreamboy
Skrällen: 5 Hollywood Trick
Rankingen: A: 6,7 B 5,4,8 C 7,2

V64-3 2140m volt
Här hittar vi omgångens enda spik, 12 Bo C. I den senaste starten visade han bra form genom att avslutade rappt bakom Eddy West på Solvalla. Bo C är härdad i tuffa sammanhang och var för två starter sedan ute i ett tufft Silverdivisionslopp. Ikväll är motståndet enklare och när man tittar på konkurrenterna på förhand lär många söka sig ner till sargen och i min bok ska det bli tufft för samtliga att stå emot Bo C tillslut. Spik.

Motbud
7 Diversity Pellini gjorde comeback i den senaste starten efter ett långt uppehåll. Nu med lopp i kroppen bör formkurvan dessutom vara framflyttad en hel del. Att det är skor på hovarna är inga problem då han alltid tävlar så. Diversity Pellini trivs med årstiden och ska till låg procent inte nonchaleras vid gardering ikväll.

Nämner även 4 Gloster Gladiator som fick ett snällt lopp senast men avslutade bra efter en lucka och han fram till en knapp seger. Med den prestationen innanför västen lär formen vara bättre ikväll och till endast 3% kan detta vara kioskvältaren i loppet om min spik kommer bort.

Min Vinnare: 12 Bo C
Spets efter 500:
Skrällen: 4 Gloster Gladiator
Rankingen: A: 12 B 7,4,8,5,6,9,11,13 C 10,3,2,1

V64-4 1640m auto
Draget i loppet är 8 Bravo Sabotage som verkligen fått bekänna färg på slutet, denna femåring som tränas av Ola Samuelsson har vid fler tillfällen tvingats göra grovjobbet själv men ändå stå för bra prestationer. Dock har motståndet varit i tuffaste laget och segrarna har uteblivit. Men formen är betydligt bättre än vad som går att utläsa ur programmet och även om utgångsläget inte är det bästa så är startfältet litet och oavsett hur det bli kört kommer samtliga hästar få chansen. Jag är inne på att Thomas Uhrberg som sitter i vagnen kommer ta en lugn start för att spara speeden tillslut. Inte alls otänkbart att Bravo Sabotage blåser ner samtliga. 18% och min förstahäst.

Dubblar ändå systemet med 2 Roller Coaster Ås som i den senaste starten gjorde comeback efter lite vila. Han avsluta då bra efter ett lopp i rygg på ledaren. Nu med lopp i kroppen och täta starter räknar jag med att formkurvan är framflyttad en bit och från ett bra utgångsläge måste man räknas tidigt.

Nämner även 4 Argo Lux som nu har gjort två starter för sin nya tränare PEr Nordström. Argo Lux har ännu inte fått det att lossna men ikväll är förutsättningarna passande. Utgångsläget är bra och han kan öppna kvickt från start. Skulle man sitta i ledningen efter en bit är man sen hästen att slå för övriga.

Min Vinnare: 8 Bravo Sabotage
Spets efter 500: 4 Argo Lux
Skrällen:
Rankingen: A: 8 B 2,4,1,5,6, C 7,3

V64-5 2640m auto
7 Cadiz är stark och rejäl. Han trivs över den långa distansen men det är samtidigt ett litet minus att man ikväll måste tävla med skor. Dock står Cadiz för kapaciteten i loppet och går ner något i klass här. Flemming Jensens vet vad han gör och är inte rädd för att göra grovjobb på egen hand här. Klarar man att prestera med skorna på ikväll är man den givna vinnaren i min bok.

9 Lucifer Sam är stark även han stark och rejäl. I den senaste starten gjorde man det bra som tvåa på Solvalla och att det är ett litet startfält är något som gynna Lucifer Sam som startar med bakspår. Står på tur för seger.

5 Borups Tornado är en grundkapabel individ som ikväll gör comeback på tävlingsbanan. Att formen är ett frågetecken är givet, men sett till hans kapacitet ska man inte nonchaleras vid gardering nu när man väljer att resa långt för kvällens uppgiften. Ska tas på allvar direkt.

Skrällen är 6 Ea som inför den senaste starten hade tre raka segrar på kontot. Men senast fick hon ge sig på Charlottenlund. Men formen är fortsatt bra meddelar stallet och till låg procent känns Ea spännande vid gardering.

Min Vinnare: 7 Cadiz
Spets efter 500:
Skrällen: 6 Ea
Rankingen: A: 7,9 B 5,6,2,4 C 3,1,8

V64-6 2140m auto
I ett öppet lopp på förhand där jag får nöja mig med fyra streck så blir 5 Ready Häggenäs mitt förstaval. Han har varit ute på V75 i två raka starter och gjort det bra i skymundan. Att formen sitter där tvivlar jag inte på och nu när man får möta enklare motstånd och har själv ett bra utgångsläge så kan det vara dags för att få sätta pricken över i på nytt, och vinna ett lopp.

12 Brady D.E. besegrade 10 King of Greenwood från dödens för två starter sedan och visade då att han en mer kapabel häst en sina konkurrent. Ikväll är det första starten på svensk mark men sett till pengarna brukar de Tyska gästerna stå bra inne i loppen när de kommer till Sverige. Brady D.E har nio segrar på sina 20 starter och har visat upp inställning. Givet streck.

Nämner även 8 Elena K.J. som visserligen brottas med ett tufft utgångsläge men till låg procent kan detta vara skrällen. För två starter sedan vann hon enkelt och i den senaste starten galopperade hon bort en topp-3 placering med 400m kvar till mål. Formen sitter där och till 6% är Elena K.J. tidig.

Min Vinnare: 5 Ready Häggenäs
Spets efter 500: 2 Legend Act
Skrällen: 8 Elena K.J.
Rankingen: A: 5,12 B 8,10,2,9,7,1,4 C 6,11,3

Lycka till
DrTrav

0 Kommentarer Odds kan ändras. Alla odds var korrekta vid den tidpunkt de publicerades.
Kommentarer
För att kommentera måste du vara inloggad.

Bettingbonusar för nya kunder

Åldersgräns 18 år. Regler & villkor gäller. stödlinjen.se. spelpaus.se. Spela ansvarsfullt. Spela inte för mer än du har råd att förlora.

Betinia:

120 kr gratisspel
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

SpeedyBet:

100% upp till 1000 kr
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Pinnacle:

Alltid höga odds på betting
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Unibet:

100 kr gratisspel
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Hajper:

500 kr tillbaka vid förlust
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Lucky Sports:

100 kr tillbaka vid förlust
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

No Account Bet:

100% upp till 2000 kr

Bethard:

100% upp till 1000 kr
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Snabbare:

800 kr tillbaka vid förlust
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

FastBet:

100% upp till 1000 kr
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Expekt:

100% upp till 1500 kr gratisspel
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

bet365:

Upp till 1250 kr i spelkrediter!
Upp till 1.250 kr i spelkrediter för nya kunder hos bet365. Minsta insats 50 kr och krav på 1x fastställt spel för att få spelkrediterna. Minsta odds, spel och betalningsmetod ekluderingar gäller. Utbetalningar exkluderar insatser i spelkrediter. Tidsbegränsningar och villkor tillämpas. Bonuskoden REKAT kan användas under registreringen, men ändrar inte erbjudandebeloppet på något sätt. Tidsbegränsningar och villkor tillämpas. 18+

Snabbis:

100% upp till 400 kr
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Betfair:

100% upp till 1000 kr!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

CampoBet:

120 kr gratisspel
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

MrGreen:

Gratisspel värt 500 kr!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Turbo Vegas:

Snabba uttag med BankID
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Betway:

100% upp till 100 kr
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

ComeOn:

100% upp till 1000 kr
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

888sport:

100% upp till 500 kr
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

LeoVegas:

100 kr gratisspel
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Casumo:

100% upp till 100 kr
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

William Hill:

Gratisspel upp till 500kr
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Casinostugan:

100 kr gratisspel
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Interwetten:

Brett utbud och höga odds!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Betsson:

100% upp till 100 kr
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Betsafe:

100% upp till 500 kr
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Nordicbet:

100% upp till 500 kr
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Coolbet:

100% upp till 500 kr
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

10bet:

50% upp till 500 kr
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Lyllo Casino:

Nytt spelbolag med BankID
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Senaste Spelbloggar

Åldersgräns 18 år. Regler & villkor gäller. stödlinjen.se. spelpaus.se. Spela ansvarsfullt. Spela inte för mer än du har råd att förlora.

Oddsbonusar för nya kunder

Åldersgräns 18 år. Regler & villkor gäller. stödlinjen.se. spelpaus.se. Spela ansvarsfullt. Spela inte för mer än du har råd att förlora.
Bethard Sätt in 1000 kr & få 2000 kr att spela för. Endast 6x i omsättning!

18+. Kampanjen är endast giltig för nya spelare som har aldrig tidigare spelat på Bethard Groups licens 18Li7392. Bonusen kan hämtas från insättningsmenyn innan den första insättningen har gjorts och kan endast användas i sportsbook. Minsta insats för att ta del av erbjudandet är 100 kr. Max bonus är 1000 kr. Insättning och bonus måste omsättas fyra (4) gånger med min. odds 1,80 inom 60 dagar före ett uttag kan göras. Regler och villkor gäller.

Betinia Snabba uttag och registering med BankID. Bra utbud och bonus!

Åldersgräns 18 år | Endast nya spelare | Min. insättning 100 kr. | Sport: Gratisspel på 120 kr vid första insättningen. Gratisspelet måste spelas inom 60 dagar. Vinster krediteras minus värdet på Gratisspelet | Casino: Insättningsbonus 100% upp till max 3000 kr - Måste användas inom 60 dagar. Omsättningskrav 30x | Spela ansvarsfullt | Stodlinjen.se (020-819100) | Spelpaus.se | Fullständiga villkor gäller

  Dagens Bästa Speltips
Odds kan ändras. Spela ansvarsfullt. stödlinjen.se.
Odds
19:00  Halmstad - Trelleborg
Fotboll - Superettan - 1
1.63
  Rekatochklart Speltips
Odds kan ändras. Spela ansvarsfullt. stödlinjen.se.
Odds
03:00  Holloway - Volkanovski
Annat - UFC - Holloway vinner
2.7
  Rekatochklart Andelsspel
Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. stödlinjen.se.
15:55  Melkers Stryktips 300kr
Insats: 300 kr -  
Köp här!
  Rekatochklart Poolspel
Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. stödlinjen.se.
18:30  Topptipset Tips Onsdag 29/6
Insats: 144 kr - Tipsexperten

Livestreaming