DrTrav Åldersgräns 18 år. Regler & villkor gäller. stödlinjen.se. spelpaus.se. Spela ansvarsfullt. Spela inte för mer än du har råd att förlora.
DrTrav

V64 Tips Åby Torsdag 20/8

20 Augusti 2020 - 12:46

Ikväll är det Åby som står som värd för V64 tävlingarna. Nedan följer min lösning av omgången.

Jag spelar med en spik. 3 Gazza B.R. i den femte avdelningen.

V64 Tips Åby Torsdag 20/8
V64-1 6,8
V64-2 1,4,5,6,8
V64-3 3,5,7,12
V64-4 1,2,3,6,9
V64-5 3 Gazza B.R.
V64-6 5,10,11

600 rader x 1 = 600 kr (spelar utdelning endast på 6 rätt)

DD Tips Åby Torsdag 20/8
DD1: 3,6
DD2: 5,10,11

6 rader x 30 kr = 180 kr

Spelbolag med fasta odds på trav:
Casumo - bet365 - LeoVegas - Unibet

V64 TIPS ÅBY TORSDAG 20 AUGUSTI

V64-1
Vi inleder V64 med Dr. Schaettes B-Tränarserie - omgång 9 över 2140 meter och jag har streckat två hästar. 8 Vikens Brummer har varit väldigt bra i två starter efter vila. Näst senast så kom han med en stark avslutning men det räckte bara till andraplatsen bakom Galilio Am som vann det loppet. Senast på Vaggeryd så fick han vandra större delen av loppet i dödens på Lucky Truc och han gjorde det bra men han tog sig inte förbi så det slutade med en andraplats. Springspår nu och med bara två hästar på startvolten så vid en lyckad start här så tror jag att han kan nå ledningen i ett tidigt skede av loppet och skulle så bli fallet så kan det räcka långt här. Från spets så har han vunnit tre av de fyra gångerna han har körts i den positionen. Björn Goop upp för första gången på Mikael Fellbrandt tränat nu är klart intressant. Han är anmäld barfota bak istället för med skor runt om som han har haft på slutet.

6 Zelante C.R. satt i den näst senaste starten i tredje utvändigt innan han attackerade på den sista bortre långsidan och via en stark avslutning så tog han ner den ledande Listas Psycho men Farlander Am kom loss från vinnarhålet så han fick nöja sig med andraplatsen. Senast på Mantorp efter en tids frånvaro så attackerade han på den sista bortre långsidan och han klev då runt sitt motstånd på ett bra vis till en överlägsen seger. Nu får Stefan Persson chansen för första gången och löser det sig med positionerna så kan han blanda sig i segerstriden igen. Skor på den här gången nu.

I övrigt kan 5 Igor Ribb som höll okej som femma i ett lopp som vanns av Tyson Dimanche näst senast vara tänkbar. Han har många galopper i raden så han är inte att lita på. Felfri nu så kan han ha vissa möjligheter här om Adrian Kolgjini kan servera honom ett passande lopp fast han får ses främst som ett platsbud.

Min Vinnare: 8 Vikens Brummer
Spets efter 500m: 8 Vikens Brummer
Skrällen: 5 Igor Ribb
Ranking: A 8,6 B 5,9,12,3,11 C 4,2,1,7

V64-2
Ett Treåringslopp över 2140 meter och jag har streckat fem hästar. 1 Simone K.J. har tävlingsdebuten avklarad. Hon var då med i spetskörningen i början av loppet men hon fick släppa på den första långsidan och hon hängde sedan med klart godkänt och kom in som tvåa bakom J.J.Stitch som vann det loppet. Med det loppet i kroppen nu så kan hon vara lite vassare nu. Här tror jag att Robert Bergh har ställt in siktet på ledningen och från spets så kan hon bli svår att plocka ner så hon ska räknas tidigt här.

6 Hannibal Face var väldigt bra när han vann i debuten men efter det så har det blivit tre raka galoppmisslyckanden. Han öppnade fort och tog enkelt hand om ledningen men i den första kurvan så slog han på en galopp och så var den dagen förstörd senast. Bold Eagle sonen är inte att lita på men inför den senaste starten så sa man från stallet att man trodde han skulle gå en 13-tid över full distans. I ett litet fält här så räcker en sådan tid långt om han kan hålla ordning på benen.

8 Take It Easy Tour började karriären positivt med två raka andraplatser. Efter det har han inte riktigt lyckats och han är ännu utan seger efter fyra starter. Han pullade bort en del krafter senast men han såg annars bra ut aktionsmässigt när han tävlade barfota bak för första gången. Han tränar starkt och han är bra för klassen och med rätt resa här så kan det vara läge för en fullträff.

4 Forever Shadow var väldigt trög i debuten när han kom i mål som fyra i ett lopp som vanns av Namaste. Peter Untersteiner meddelar att han kommer att få på sig ett halvstängt huvudlag den här gången och det kanske kan väcka lite liv i honom så får han ett passande lopp så kan han utmana om en framskjuten placering här.

5 Forest Photo ledde loppet från start till mål näst senast. Gången efter det så hängde han med okej och kom in som trea i ett lopp som Boira V.W. vann från ledningen. Kan Axel Jacobsen som både tränar och kör hästen hitta en bra väg med honom så kan han duga en bit mot det här gänget.

Min Vinnare: 1 Simone K.J.
Spets efter 500m: 1 Simone K.J.
Skrällen: 5 Forest Photo
Ranking: A 1,6 B 8,4,5 C 7,3,2

V64-3
Ett lopp över 2140 meter och jag har streckat fyra hästar. 7 Spectacular gick bra efter en startgalopp näst senast när han kom in som fyra i ett lopp som vanns av Brunello Hall. Gången efter det så tappade han mycket mark på en ny startgalopp. Han anslöt sedan och via en sen lucka på upploppet så kom han med en stark avslutning men åt Deal Done Zet som tog ner sitt motstånd från utvändig position fanns inget att göra så han fick nöja sig med andraplatsen. I ett felfritt lopp nu så kan han bli svår att stå emot när Björn Goop väljer att sätta in slutstöten.

5 Estreet Simoni kommer till den här starten med fin form. Näst senast så avslutade han bra men han var utan chans mot Joker Of Steel som vann lätt så det blev en andraplats. Gången efter det så tog han hand om ledningen omgående och sedan så vann han på ett bra vis från den positionen. Det var karriärens första seger och med den startsnabbheten han besitter så gäller han som spetsfavorit igen. Får han sedan bestämma som han vill där framme i täten så kan han rinna undan till en ny seger även om det är halvvarvet längre distans nu än senast.

3 T.J. kommer från en seger. Han tog då hand om ledningen och trots att Vogue Face blev närgången på upploppet så höll han undan till karriärens andra seger. Han kan öppna bra men jag tror att Estreet Simoni är ännu Snabbare men han kanske kan komma ner i vinnarhålet istället. Får han ett passande lopp på innerspår så kan han få chansen via open stretchen till slut och då kan det räcka en bit här.

12 Racing In Time är en tysk gäst som kommer från två raka galoppmisslyckanden. Han har annars vunnit fyra av elva starter så här långt så det finns kunnande. Nu gör han en intressant debut på svensk mark. Utgångsläget här är mindre bra men får han hjälp med att tempot hålls uppe och om han kan hålla ihop aktionen så kan han vara intressant till en låg procent på spelet.

Min Vinnare: 7 Spectacular
Spets efter 500m: 5 Estreet Simoni
Skrällen: 12 Racing In Time
Ranking: A 7,5 B 3,12,2,8,1,6 C 10,11,9,4

V64-4
Ett lopp över 2140 meter och jag har streckat fem hästar. 1 Olympic Tile kommer med två raka segrar. Han tog ledningen och vann enkelt från den positionen på Jarlsberg näst senast. Gången efter det så vann han över lång distans på Bjerke från spets. Han har gjort en start i Sverige tidigare och då blev han trea på Färjestad i våras. Han är kvick iväg och här kan det bli spets eller kanske vinnarhålet och får Kristian Malmin som kör åt Trond Andersen ett passande lopp i den främre träffen så kan det bli en ny seger här.

3 Bonaparte gjorde det bra när han tog ner den ledande Awesome Kronos till seger på Solvalla för fyra starter sedan. Han är lite ojämn och han har efter den vinsten inte riktigt fått till det. Trevligt läge nu och kan Björn Goop som kör med ett härligt självförtroende för dagen hitta en bra väg med honom så kan han duga en bit mot det här motståndet. Eventuellt blir det jänkarvagn den här gången igen.

9 Baron Frontline har lyft sig rejält sedan han kom i träning hos Robert Bergh. Han tog över ledningen med 1350 meter kvar av loppet och han hade sedan full kontroll och vann lätt näst senast. Han orkade inte hela vägen från ledningen senast och kom i mål som trea i ett lopp där Galileo Am segrade. Han har pausat en månad nu men om det löser sig med positionerna så kan han han bli att räkna med över upploppet.

6 Opulent Tile tog hand om ledningen men släppte sedan när Kantens Rose kom fram efter ett varv. Sedan så tog han sig loss och han avslutade klart bra men han fick aldrig tag i ledaren som höll undan till seger näst senast. Gången efter det så travade han i ledningen igen men han åkte dit den sista biten när Lucky Wind kom loss från rygg på ledaren och avslutade vasst. Han kan öppna fort och skulle han snuva tipsettan på ledningen så kan han leda loppet länge om han slipper att utstå alltför hård press under vägen. Blir det inte spets så kanske Peter Untersteiner kan komma ner i en hygglig position och då kan han utmana om en fin placering.

2 Dixidore var utan chans mot Eddie The Eagle när han blev trea på Billund senast. Gången innan det vann han från ledningen i högervarv på Århus. Här blir det nog ingen ledning men kan Flemming Jensen få till en bra styrning så kan han bli farlig när han väljer att sätta in slutstöten.

Min Vinnare: 1 Olympic Tile
Spets efter 500m: 1 Olympic Tile
Skrällen: 4 Zurich As
Ranking: A 1 B 3,9,6,2,8,4,7 C 5

V64-5
Ett Stayerspårtrappa lopp över 2640 meter. Jag har spikat 3 Gazza B.R. som startade på tätt ett tag och han blev lite sliten och har fått lite behandling och vila i tre månader nu. Han har vunnit 7 av karriärens 15 starter fast det kan saknas en del till toppformen nu efter lång frånvaro. Den långa distansen är annars passande för båda gångerna han tävlat över aktuell distans tidigare har slutat med segrar. Här tror jag att Björn Goop tidigt sitter i ledningen och från spets så blir han inte helt lätt att plocka ner om han skulle få styra och ställa som han vill där framme i täten.

Vid gardering kan 6 Dekanen K. som kommer med två raka segrar vara tänkbar. Han vann lätt från spets i debuten för Flemming Jensen näst senast. Gången efter det så drog han nytta av att Little Brigadoon i ledningen slog på en galopp in på upploppet och han höll sedan undan för en bra avslutande Zacapa Grim till seger. Kort distans då men lång distans nu ska inte vara några bekymmer och kan han få ett passande lopp så kan det räcka en bit mot det här motståndet.

1 Mr Rapide är jämn och säker men har bara 2 vinster efter 44 starter. Intressant utgångsläge nu med Mikael J Andersson i vagnen från innerspår. Här kan han få en fin smygare och då kan han ställa till med en rejäl överraskning. Det är anmält barfota runt om nu och så har han aldrig tävlat tidigare så blir det den balansen till loppet så kan det lyfta honom ett par snäpp.

Min Vinnare: 3 Gazza B.R.
Spets efter 500m: 3 Gazza B.R.
Skrällen: 1 Mr Rapide
Ranking: A 3 B 6,1,2,5 C 7,10,9,8,11,4

V64-6
Vi avslutar V64 med ett lopp över 1640 meter och jag har streckat tre hästar.10 Zoccoloduro O.P. gjorde debut på svensk mark i första starten för Sofia Aronsson senast. Han travade då en stor del av loppet i dödens men in på upploppet så hade han sedan inga problem med att plocka ner den ledande Rushlight Face till seger. Med lopp i kroppen nu så kan han vara ännu vassare den här gången. Han är dock lite utlämnad då han har fått bakspår över den korta distansen men med en vettig rygg att gå i innan attacken sätts in så kan han bli farlig över upploppet.

11 Little Brigadoon har gjort två starter för Björn Goop. Han gick okej som trea i debuten bakom Ajusco som vann det loppet. Gången efter det så var han i ledningen in på upploppet när han slog på en galopp och det var troligen en framskjuten placering som försvann i det läget. Tråkigt utgångsläge här men kan han få lite draghjälp under slutrundan så kan han avsluta loppet fort och då kan det vara läge för en seger. Eventuellt jänkarvagn på nu.

5 Confusion Tårs kommer från en färsk seger på Skive. Hon satt då i andra utvändigt innan hon satte in slutstöten och då avgjorde hon väldigt enkelt över upploppet. Hon kan öppna fort och kommer Flemming Jensen till ledningen så tror jag hon körs i spets och då kan hon leda loppet länge över den korta distansen. Hon har gått i ledningen två gånger tidigare på svensk mark och hon har vunnit båda.

Min Vinnare: 10 Zoccoloduro O.P.
Spets efter 500m: 5 Confusion Tårs
Skrällen: 4 Hurricane N.L.
Ranking: A 10,11,5 B 9,8,4,7 C 3,2,6,1

Lycka till

/ Henrik Hilmersson

0 Kommentarer Odds kan ändras. Alla odds var korrekta vid den tidpunkt de publicerades.
Kommentarer
För att kommentera måste du vara inloggad.

Bettingbonusar för nya kunder

Åldersgräns 18 år. Regler & villkor gäller. stödlinjen.se. spelpaus.se. Spela ansvarsfullt. Spela inte för mer än du har råd att förlora.

Lucky Sports:

100 kr tillbaka vid förlust!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Unibet:

Sätt in 100 kr spela för 200 kr!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

bet365:

Upp till 1250 kr i spelkrediter!
Minsta insats 50 kr och krav på 1x fastställt spel för att få spelkrediterna. Minsta odds, spel och betalningsmetod exkluderingar gäller. Utbetalningar exkluderar insatser i spelkrediter. Tidsbegränsningar och villkor tillämpas. 18+

Snabbare:

100% bonus upp till 100 kr!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Hajper:

Sätt in 100 kr - Spela för 200 kr
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

SpeedyBet:

100% bonus upp till 100 kr!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Casumo:

Spela för 100 kr, få 100 kr!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

LeoVegas:

Sätt in 100, få 100 kr gratisspel!

Senaste Spelbloggar

Åldersgräns 18 år. Regler & villkor gäller. stödlinjen.se. spelpaus.se. Spela ansvarsfullt. Spela inte för mer än du har råd att förlora.

Oddsbonusar för nya kunder

Åldersgräns 18 år. Regler & villkor gäller. stödlinjen.se. spelpaus.se. Spela ansvarsfullt. Spela inte för mer än du har råd att förlora.
  Dagens Bästa Speltips
Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. stödlinjen.se.
Odds
19:00  Växjö - Örebro
Ishockey - SHL - 1
1.86
  Rekatochklart Speltips
Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. stödlinjen.se.
Odds
19:00  Växjö - Örebro
Ishockey - SHL - 1
1.86
19:00  Rögle - Skellefteå
Ishockey - SHL - 1
1.86
19:00  Hudiksvall - Gefle
Fotboll - Division 1 Norra - 2 hcp -1
2.35
20:56  Lopp 8 - 5 Hemisphere
Fotboll - Åby - Plats
1.90
21:00  Arsenal - Everton
Fotboll - Premier League - 2 Asian +0.5
1.85
01:00  NY Rangers - Philadelphia
Ishockey - NHL - 1
2.00
02:00  Rockets-Clippers
Basket - NBA - 1 Wood U19,5 poäng
1.76
13:30  Liverpool - Newcastle
Fotboll - Premier League - NEW ö 2,5 hörnor
1.80
15:00  BK Häcken - Sirius
Fotboll - Allsvenskan - 1
1.80
18:30  West Ham - Chelsea
Fotboll - Premier League - 2
1.83
18:30  Valencia - Alaves
Fotboll - La Liga - BLGM
2.00
21:00  Real Madrid - Betis
Fotboll - La Liga - 1 asian -1
1.86
  Rekatochklart Poolspel
Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. stödlinjen.se.
18:45  Topptipset Tips Fredag 23/4
Insats: 144 kr - Tipsexperten
19:00  Powerplay Tips Fredag 23/4
Insats: 162 kr - MrHockey
19:30  V64 Tips Åby 23/4
Insats: 540 kr - DrTrav
20:55  DD Tips Åby 23/4
Insats: 240 kr - DrTrav
16:00  Stryktipset Tips Lördag 24 April
Insats: 864 kr - Tipsexperten
16:20  V75 Tips Halmstad 24/4
Insats: 1215 kr - DrTrav
18:20  DD Tips Halmstad 24/4
Insats: 250 kr - DrTrav

Livestreaming