DrTrav

V64 Tips Åby Torsdag 31/10

31 Oktober 2019 - 14:09

Kvällens V64 tävlingar avgörs på Åby och här följer min lösning av omgången.

Jag spikar endast i V64-6 på nummer 4 Eddie Arctous som spurtade bra till andraplatsen näst senast och gången efter det så höll han upp ledningen och vann sedan lätt från den positionen. Han är snabb ut men det är inte säkert att han kan ta sig förbi alla invändiga hästar men jag tror att Marius Höitomt gör ett allvarligt försök att komma till täten här och från ledningen så tror jag han blir svårslagen. Han är bra nog att han kan vinna loppet från andra positioner också om det skulle behövas.

V64-1 3,5,6,8,9
V64-2 1,2,5,6,7
V64-3 1,3,6,10
V64-4 2,8,10
V64-5 7,12
V64-6 4 Eddie Arctous

600 rader x 1 = 600 kr (spelar utdelning endast på 6 rätt)

Dagens Dubbel
DD1: 3,4,7,9,12
DD2: 4 Eddie Arctous

5 rader x 40 kr = 200 kr

Här kan du spela på fasta odds på trav:
bet365 , Unibet , 888sport , MrGreen, LeoVegas

V64-1
Vi inleder V64 med ett lopp över 2140 meter och jag har streckat fem hästar, 8 Sanda Love agerar ojämnt i sina prestationer men har han en bra dag så kan det räcka långt här. I den senaste starten så tog han över ledningen efter ett varv men stumnade med 200 meter kvar av loppet och slutade sedan oplacerad i ett lopp som vanns av Demolition Man F. Nu har han inte vunnit på ett tag men om Robert Bergh kan servera honom en fin löpning så kan han blanda sig i segerstriden här, 6 Obi Degato har även han blandat och gett en del i prestationerna i år. Han kan mycket och nu ska han gå barfota runt om jämfört med endast barfota fram som det var senast och på barfotabalansen är han mycket vassare och om Björn Goop är offensiv här så kanske han kan bli släppt till ledningen efter en bit och skulle så bli fallet så kan han vara långt framme här, 5 Can Lane har bara vunnit ett lopp i år och det skedde vid årsdebuten i april. Senast så gick han en godkänd avslutning till andraplatsen bakom vinnande Dokonjo. Från spår fem här så borde han kunna hitta ner i ett vettigt slagläge och kan då bli farlig över upploppet.

Min Vinnare: 8 Sanda Love
Spets efter 500m: 6 Obi Degato
Skrällen: 9 Yippie Chic
Ranking: A 8,6 B 5,3,9 C 1,7,4,2
Bonus: 100% upp till 3000 kr hos LeoVegas

V64-2
Ett Lärlingslopp över 2140 meter och jag har streckat fem hästar, 6 Usiana Face orkade inte från dödens i tufft tempo senast men har efter det fått en paus på tre månader. Här har hon springspår för första gången men hon kan öppna rätt så vettigt ur volten och prickar Dwight Pieters starten så kan hon nå ledningen in i första sväng här och skulle så bli fallet så kan hon leda loppet länge om hon slipper att utstå alltför hård press under vägen, 5 Nelle Atticus Lane galopperade näst senast men han gick rätt bra efter den och nådde femteplatsen i ett lopp som vanns av Leia Palema. I den senaste starten så avgjorde han till en knapp seger efter att ha travat större delen av loppet utvändigt ledaren. Kan han kliva iväg i rätt gångart från ett knepigt spår i volten här så kan han bli att räkna med över upploppet, 2 Ståhlebos Mums har ännu ingen seger men gjorde en positiv insats senast även om han var utan chans mot vinnande Conrads Janne utan fick nöja sig med andraplatsen. Kan Gustav Johansson servera honom en fin resa här så kan det vara läge för den första vinsten, 1 Vasco Da Gama hade inte startat sedan mars inför loppet senast och kan vara klart förbättrad till den här starten och med en fin smygare på innerspår här så kan han få chansen via open stretchen till slut.

Min Vinnare: 6 Usiana Face
Spets efter 500m: 6 Usiana Face
Skrällen: 7 Patos Race
Ranking: A 6 B 5,2,1,7 C 8,3,4,10,9
Spela på loppet hos bet365, Unibet, LeoVegas

V64-3
Makita's Stolopp - Summer Meeting Fall - Uttagningslopp över 1640 meter och jag har streckat fyra hästar, 3 Sweet Lins var väldigt bra när hon för fyra starter sedan vann ett uttagningslopp till Norskt Stokrieterium från ledningen. Hon är kvick ut och jag tror att Marius Höitomt har ledningen i sikte här och från den positionen så kan hon bli svårfångad över den korta distansen här. Nu ska hon lättas i balansen från järn till aluminiumskor och dessutom blir det första gången i jänkarvagn, 10 Crazymonsterheart tog hand om ledningen men släppte sedan ifrån sig spets med 1350 meter kvar av loppet och fastnade sedan med alla krafter kvar senast. Kan Kevin Oscarsson komma iväg bra från bakspåret här och kan hitta en vettig rygg att gå i under slutvarvet så fäller hon många hästar till slut, 6 Luna Brodda är ännu utan seger efter fem starter hos Björn Goop men hon gick en godkänd avslutning till andraplatsen bakom vinnande Jasmin Band senast. Kan Björn Goop hitta ner i en hygglig position och få spara speeden fram till upploppet så kan hon utmana om en framskjuten placering här, 1 Zaira Del Ronco avslutade positivt som tvåa bakom vinnande Ivana Boko från fjärde utvändigt senast. Hon kan öppna fort och kan få ett bra lopp i vinnarhålet och kan då få chansen via open stretchen till slut.

Min Vinnare: 3 Sweet Lins
Spets efter 500m: 3 Sweet Lins
Skrällen: 10 Crazymonsterheart
Ranking: A 3,10 B 6,1,7,9,5,4 C 11,8,12
Bonus: 100% upp till 3000 kr hos LeoVegas

V64-4
Ett Amatörlopp - Spårtrappa över 2140 meter och jag har streckat tre hästar, 2 Alma Winner har inte startat på länge men gör nu en intressant debut för stall Robert Bergh. Hon kan öppna rätt bra så jag tror att Håkan B Johansson som sitter i vagnen här kan nå ledningen i ett tidigt skede och skulle hon få bestämma en del i täten så kan hon rinna undan till en seger, 10 Twentyfourseven De var rejäl vid vinsten näst senast. Gången efter det gjorde han bort sig med galopp som slagen men om Thomas Linder som kör hästen komma iväg rätt vettigt här så kanske han kan hitta ner i en hygglig position och klaffar det med löpningsförloppet här så kan han bli svår att stå emot över upploppet, 8 Silver Fashion gick en bra avslutning till tredjeplatsen bakom vinnande Evangeline Face senast. Här är spåret dåligt men han lägga iväg rätt hyggligt till en början och löser det sig med positionerna så kan han duga en bit mot det här gänget, 5 Bosse Rich vann ett billigt lopp från spets för tre starter sedan och blir en del betrodd här men senast så blev det galopp innan starten gick så han är inte att lita på och får inte plats på systemet.

Min Vinnare: 2 Alma Winner
Spets efter 500m: 2 Alma Winner
Skrällen: 8 Silver Fashion
Ranking: A 2 B 10,8,5,1,15,13,9,7,3 C 4,11,14,12,6
Spela på loppet hos bet365, Unibet, LeoVegas

V64-5
Weber's Lopp över 2640 meter och jag har streckat två hästar, 12 Roofparty har gjort två starter i år efter lång tävlingsfrånvaro. Han hamnade i en trött rygg och blev dragen bakåt i comebacken näst senast och det följde han upp med en snygg seger när han avgjorde på ett bra vis via 11,9 sista 800 meterna. Från springspår på tilläggsvolten här så tror jag att han kan få en bra start och då är det inte omöjligt att han sitter i ledningen efter en bit och skulle så bli fallet så kan han bli svårfångad från den positionen men han går bra även i ryggar så oavsett så ska han räknas tidigt här, 7 Digital Science gjorde det bra vid vinsten för tre starter sedan. Nu fick han ett bra läge med nummer två i volten och kan då sitta bra till i ett vettigt slagläge på en gång. Den långa distansen är en fördel för honom då han är mer stark än snabb så om det blir lågt tempo där framme så tror jag att Robert Bergh är offensiv och kan då visa sig vara starkast över upploppet, vid ytterligare gardering kan 9 Nordmann som gick en bra avslutning till seger senast vara tänkbar om Peter Untersteiner som kör hästen kan ge honom ett bra lopp.

Min Vinnare: 12 Roofparty
Spets efter 500m: 12 Roofparty
Skrällen: 3 T.Rex Face
Ranking: A 12,7 B 9,3,4,5 C 8,11,10,6,1
Bonus: 100% upp till 3000 kr hos LeoVegas

V64-6
Vi avslutar V64 med Isover's Lopp över 1640 meter och jag har spikat nummer 4 Eddie Arctous som spurtade bra till andraplatsen näst senast och gången efter det så höll han upp ledningen och vann sedan lätt från den positionen. Han är snabb ut men det är inte säkert att han kan ta sig förbi alla invändiga hästar men jag tror att Marius Höitomt gör ett allvarligt försök att komma till täten här och från ledningen så tror jag han blir svårslagen. Han är bra nog att han kan vinna loppet från andra positioner också om det skulle behövas. Det blir jänkarvagn och barfota fram som senast meddelar man från stallet, vid gardering kan 2 Raket Brodde som kommer med två raka segrar vara tänkbar. Han trivs bra i ledningen så Peter Ingves kanske vill köra i spets men då det finns open stretch är det inte omöjligt att han släpper och kan då få chansen till slut, 3 Zakk Wise gör en intressant debut för Björn Goop. Han har visat bra styrka i tidigare regi och kan duga en bit här även om det var längesedan han startade.

Min Vinnare: 4 Eddie Arctous
Spets efter 500m: 4 Eddie Arctous
Skrällen: 8 Dallas As
Ranking: A 4 B 2,3,1,8,11,6 C 9,10,5,7
Spela på loppet hos bet365, Unibet, LeoVegas

Lycka till

/ Henrik Hilmersson

0 Kommentarer
Kommentarer
För att kommentera måste du vara inloggad.

Bettingbonusar

Åldersgräns 18 år. Regler & villkor gäller. stödlinjen.se. spelpaus.se. Spela ansvarsfullt. Spela inte för mer än du har råd att förlora.

bet365:

Upp till 1250 kr i spelkrediter!
Minsta insats 50 kr och krav på 1x fastställt spel för att få spelkrediterna. Minsta odds, spel och betalningsmetod exkluderingar gäller. Utbetalningar exkluderar insatser i spelkrediter. Tidsbegränsningar och villkor tillämpas. 18+

Unibet:

100% bonus upp till 2000 kr!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

LeoVegas:

100% bonus upp till 3000 kr!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se. Erbjudandet gäller nya spelare som registrerat sig från 1 Jan 2019 och framåt. Min. insättning 100 kr. 8x omsättningskrav till min odds 1.80. Bonusen är giltig i 60 dagar.

Nordicbet:

100% bonus upp till 1000 kr!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Betsafe:

100% bonus upp till 500 kr!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Casumo:

100% bonus upp till 1000 kr!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Bethard:

Startbonus upp till 1000 kr!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Betfair:

100% bonus upp till 1000 kr!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Senaste Bloggar

Sveriges Bästa Oddsbonusar

Åldersgräns 18 år. Regler & villkor gäller. stödlinjen.se. spelpaus.se. Spela ansvarsfullt. Spela inte för mer än du har råd att förlora.
  Dagens Bästa Speltips Odds
20:30  Freiburg - Mönchengladbach
Fotboll - Bundesliga - 2
1.85
  Rekatochklart Speltips Odds
15:30  Leipzig - Paderborn
Fotboll - Bundesliga - 1 asian hcp -2.5
2.11
15:30  Eintracht Frankfurt - Mainz
Fotboll - Bundesliga - 1
2.08
18:30  Dortmund - Hertha Berlin
Fotboll - Bundesliga - 1 asian hcp -1,5
1.98
18:30  Dortmund - Hertha Berlin
Fotboll - Bundesliga - Hertha u3,5 skott
2.10
13:30  Werder Bremen - Wolfsburg
Fotboll - Bundesliga - 2
2.02
18:00  Augsburg - Köln
Fotboll - Bundesliga - 2 asian hcp 0
1.84
20:30  Hamburger - Holstein Kiel
Fotboll - 2. Bundesliga - BLGM
1.80
  Rekatochklart Poolspel
19:30  V64 Tips östersund Fredag 5/6
Insats: 630 kr - DrTrav
20:55  DD Tips Östersund Fredag 5/6
Insats: 180 kr - DrTrav
15:30  Europatipset Tips Lördag 6/6
Insats: 144 / 864 kr - Tipsexperten
15:30  Europatipset Tips Lördag 6 juni
Insats: 864 kr - USandeback
15:30  Topptipset Tips Lördag 6 Juni
Insats: 36 kr - USandeback
15:30  Europatipset Tips 6/6 2020
Insats: 216 kr - Aston
16:20  V75 Tips Östersund Lördag 6 Juni
Insats: 960 kr - TravTipster
16:20  V75 Tips Östersund Lördag 6/6
Insats: 960 kr - DrTrav
18:20  DD Tips Östersund Lördag 6 Juni
Insats: 200 kr - TravTipster
18:20  DD Tips Östersund Lördag 6/6
Insats: 200 kr - DrTrav
19:15  V65 Tips Lindesberg Lördag 6/6
Insats: 600 kr - DrTrav
15:30  Topptipset Tips Söndag 7 Juni
Insats: 324 kr - USandeback

Livestreaming