V64 Tips Årjäng 12/8

Publicerad på 11 Aug 2022 - 22:37

DrTrav

DrTrav

11 Aug 2022 - 22:37

Vi sparkar igång helgen med en V65 från Årjäng. Jag spelar med två spikar i omgången som jag tror leder från start till mål.

Nedan följer min lösning på omgången.

V64 Årjäng 12/8
V65-1 5 Jackson Avery
V65-2 1.3.4.8.9.10
V65-3 1.3.4.6.9.10.13
V65-4 1.7.14
V65-5 2.3.5.7.9.13
V65-6 6 Velocius Crowd One

756 rader x 1 kr = 756 kr (spelar för endast 6 rätt)

Lunch Dubbel Årjäng 12/8
LD-1 3.13
LD-2 6 Velocius Crowd One

2 rader x 100kr = 200kr

Spelbolag med fasta odds på trav:
bet365 - Casumo - LeoVegas - Unibet

V65-1 1640m Auto
5 Jackson Ivory är van tuffare motstånd och har matchats på V75 och var bland annat ute i en bronsdivisons-final under elitloppshelgen. Han trivs dessutom över kort distans och kommer närmast från en seger i ett speedrace när han vann från positionen utvändigt om ledaren. Det finns ett par startsnabba konkurrenter men jag tror ändå att Erlends Rennesvik sitter i ledningen tidigt och då bör det vara en toppchans att infria sitt stora favoritskap. Spik.

Motbud
1 Boltigeur Erre är en sprinter som jag tror är värst emot om man ser till ren kapacitet. Han kommer dock bli över från start och även om det förmodligen kommer lösa sig i ett lopp med få hästar till start så tror jag uppgiften att plocka ner Jackson Ivory är övermäktig.

2 Bianca Sisa har inte fått till det fullt ut på ett tag men hon är mycket bättre än raden i grunden och hon kan dessutom öppna fort från start. Får hon lifta med i ryggen på favoriten kanske det kan vara en tänkbar tvilling /komb-aspirant bakom favoriten.

Min Vinnare: 5 Jackson Ivory
Spets efter 500m: 5 Jackson Ivory
Skrällen:
Rankingen A:5 B:1.2.6.4.3.7

V65-2 2140m Volt
4 Giulietta får tipset i ett svårlöst treåringslopp. Hon är ännu utan seger men stod för sin bästa insats hittills senast och utvecklingen går åt rätt håll. Hon var tvåa på en 14-tid över distansen då och en liknande insats borde räcka långt om hon hanterar spåret.

1 Executive Xit avslutade snabbt senast från rygg ledare och var inte långt ifrån segern. Nu har hon passande förutsättningar och mitt huvudscenario är att hon når ledningen och då kan karriärens första seger komma.

3 Lantern Creation utmanar om ledningen men frågan är om man vill köra där om man kommer dit eller vill släppa till stallkamraten 4 Giulietta?. Hon borde få en bra resa i främre träffen åtminstone.

10 Heide tycker jag var bra vid sina första två starter men har inte gått framåt speciellt mycket därefter men loppet är öppet och det händer mycket från start till start för treåringar.

9 Eternity Rhyme har papperna i ordning och är halvsyster till Milliondollarrhyme. Det måste klaffa lite härifrån men hon kan förmodligen mer än hon visat hittills.

Jätteskrällen i loppet är 8 Infinity Bellezza som har en del fart i sig och jag tycker inte hon ska känna sig avsågad med rätt lopp.

Min Vinnare: 4 Giulietta
Spets efter 500m: 1 Executive Xit
Skrällen: 8 Infinity Bellezza
Rankingen A:4.1 B:3.10.9.8 C:7.6.5.11.2

V65-3 2140m Volt
13 Sogns Basse är stark och har inga problem att dra tåget ute i spåren och jag tycker han var tapper från dödens senast. Det är tjugo meter att ta in men samtidigt är det bara ston där framme och jag tycker att han startar med högst segerchans i loppet.

6 Aske Eira är kanske som allra bäst över kort distans men hon har vunnit över medeldistans också och är rapp i benen. Jag tror Cato Andersen kan köra henne till ledningen och får hon bestämma lite där framme kan det bli långt fram för tipsettan.

9 N.O Dröm har matchats tufft och var ute i guldtäcket senast och det är lättare emot nu. Det var bara fem dagar sedan det loppet och vi får se hur det sitter i benen men om hon hanterar täta starter på ett bra sätt är hon intressant.

10 Tenning tillhör de bättre i fältet men är både ojämn och osäker. Det kan dessutom blistrul med positioner från det här läget men löser det sig någorlunda känns det som han har lite mer hårdhet än stona där framme.

Jag betalar även för 1 Båstadstjerna, 3 Björnli Ada samt 4 Saganatt.

Min Vinnare: 13 Sogns Basse
Spets efter 500m: 6 Aske Eira
Skrällen_ 9 N.O Dröm
Rankingen A:13.6.9.10 B:4.3.1.14.7.12.2 C:8.5.11

V65-4 2140m Volt
1 Crowd One Evo har ännu inte vunnit lopp på tre försök och kanske har varit lite utav en besvikelse sett till hur pass påpassad han har varit av spelarna. Nu kan inte förutsättningarna bli så mycket bättre med spår 1 i den främre volten och hästarna på tillägg är i ärlighetens namn inga som man får skrämselhicka av. En bra uppgift och vettig chans till karriärens första seger men ingen spik för min del.

7 Kiss Me Lucky har agerat förbättrat på slutet och följde upp segern näst senast med en ytterligare en bra prestation som tvåa efter att ha fått en hel del press på sig i ledningen. Nu blir det barfota runt om för första gången, vilket skulle kunna ge en bra effekt och trots att hon står tjugo meter bakom skulle hon kunna utmana.

Jag vill även betala för en häst som är helt ospelad i skrivande stund. 14 Max Orlando är hopplöst osäker och har tvingats till kval inför det här och risken är förstås överhängande att han galopperar men det finns mycket fart i honom och han har visat att han kan vinna lopp tidigare när han väl fungerar.

Min Vinnare: 1 Crowd One Evo
Spets efter 500m: 1 Crowd One Evo
Skrällen: 14 Max Orlando
Rankingen A:1.7.14 B:2.6.13.4.3.8.11 C:9.10.12.5

V65-5 1640m Volt
13 Harkar håller jag utan tvekan som loppets bästa häst och trots att han startar med tjugo meters tillägg tycker jag att det är en hyggligt god chans att han kliver runt sin konkurrenter. Med det sagt så är det många att runda och det kan bli strul med positioner och då kan det förstås bli för långt fram.

3 Valle Grid trivs över kort distans och är kapabel till att gå en 24-tid över distansen. Han visade form vid en andraplats senast och skulle Björn Steinseth kunna få henne till ledningen blir hon ingen lätt nöt att knäcka över kort distans.

2 Kleppe Tuå har vunnit i snitt var fjärde start i karriären och från ett framspår talar det mesta för att hon kommer få en bra resa i den främre träffen. Jag är inte säker på att kort distans är någon fördel men å andra sidan startar hennes värsta konkurrent tjugo meter bakom.


7 MC Vilja har matchats mycket i monté men senast var hon ute i ett tufft stolopp med sulky och gjorde det klart bra. Carl Johan Jepson och springspår brukar vara ett framgångsrikt koncept och skulle han träffa starten kan det bära hela vägen till ledningen.

9 Eld Riga var ute i samma lopp som MC Vilja men det blev en galopp till slut efter en invändig resa och hon kom aldrig in i matchen. Hon är ojämn i sina prestationer men inte alls oäven när hon fungerar och det är klart lättare emot den här gången.

Sista platsen på systemet får 5 Gull Tina som imponerade vid segern för tre starter sedan men som därefter gjort bort sig med galopp två gånger om.

Min Vinnare: 13 Harkar
Spets efter 500m: 3 Valle Grid / 7 MC Vilja
Skrällen: 
Rankingen A:13.3 B:2.7.9.5.4.11.12.6 C:8.1.10

V65-6 2140m Volt
6 Velocius Crowd One tycker jag har visat klart mest i det här fältet och utvecklingen verkar gå åt rätt håll för Björn Goop nu. Han avslutade riktigt fort senast och gick en 10.4/700m och från ett perfekt springspår tror jag att Björn Goop sitter i ledningen tidigt och därifrån borde han få styra och ställa lite som han vill. Hästen står på tur för en seger och jag har en god tro till att han leder det här från start till mål.

Motbud
10 Bontoni Degato hävdar sig normalt i den här typen av lopp men han kommer från en blek prestation när han vek ner sig lite väl enkelt från ledningen som storfavorit. Han har dock gjort det bra i lite tuffare sällskap tidigare och får han en bra resa är det en tidig utmanare om han agerar förbättrat igen.

8 Omega Lama kommer från en plusbetonad insats och André Eklundh har bra snurr på stallet för dagen. Det kan bli problem med positioner från ett lurigt utgångsläge men hästen är bra och kommer vara med där framme.

Min Vinnare: 6 Velicious Crowd One
Spets efter 500m: 6 Velocius Crowd One
Skrällen:
Rankingen A:6 B:10.8.11.3.12.1.7 C:13.2.9.14.15.4.5

Lycka till 
DrTrav 

Kommentarer

Logga in för att kommentera.

Vill du vara med i gemenskapen? Logga in eller registrera dig gratis!

Skapa konto