DrTrav Åldersgräns 18 år. Regler & villkor gäller. stödlinjen.se. spelpaus.se. Spela ansvarsfullt. Spela inte för mer än du har råd att förlora.
DrTrav

V64 Tips Axevalla 13/1

13 Januari 2022 - 10:15

V64 hämtar vi från Axevalla denna torsdagskvällen. Min lösning på omgången finner ni nedan. Noterbart är att det är långt upplopp som gäller på Axevalla, längst i hela landet vilket brukar betyda många trötta ben tillslut.

Jag spelar med en spik och den hittar vi i den första avdelningen, 4 Cash And Carry

V64-tips Axevalla Torsdag 13/1
v64-1 4 Cash And Carry
v64-2 1,2,4,6,7,8
v64-3 4,7
v64-4 1,4,8,9
v64-5 1,2,3,5,6,12
v64-6 2,10,12

864 x 1kr = 864kr (spelar utdelning på endast 6 rätt)

DD-tips Axevalla Torsdag 13/1
DD-1 2,3,5,6,12
DD-2 12 Boke Palema

5 rader x 40kr = 200kr

Spelbolag med fasta odds på trav:
bet365 - Casumo - LeoVegas - Unibet

v64-1 2140m auto
4 Cash And Carry är den minst rutinerade hästen i loppet, men är samtidigt med med högst kapacitet. Hon har vunnit sex av sina 14 starter i livet och i den senaste starten blev segern helt överlägsen. Att hon tål att göra en hel del jobb själv visade Cash And Carry inte minst förra säsongen när hon vann på V86 från dödens. Nu är det första starten sedan November, men det är inget jag lägger för stor vikt vid, utan presterar bara Cash And Carry en normal prestation ikväll så vinner hon loppet. Däremot har hon två galopper på de fem senaste starterna vilket jag i så fall oroar mig något mer över inför kvällens start. Men tränaren Anders Svanstedt låter confident och menar att med en normal prestation ikväll ska segerchansen vara hög och jag spikar.

Motbud
8 M.T.One Wish stod för dubbla galopper senast och det blev även galopp gången för det. Men skulle hon sköta sig och trava hela vägen är detta en tjej som duger bra för klassen. Det är amerikansk vagn anmält vilket är ett plus och även om utgångsläget inte är det bästa så är M.T.One Wish ett viet streck vid gardering.

Min Vinnare: 4 Cash And Carry
Spets efter 500: 4 Cash And Carry
Skrällen: 8 M.T.One Wish
Rankingen: A 4 B 8,6,3,7 C 2,5,1

v64-2 1640m auto
4 Ingela K. var senast ute på V75, men det slutade med galopperade direkt i starten. Dock gjorde man det bra gången före som tvåa bakom Sweet Muscles vilket borde betyda att formen är bibehållen. Att det är bilstart ikväll ska ses som ett plus och från stallet är man optimistiska och meddelar att Ingela K. känns fin hemma i träningen. Från bricka fyra kommer man kunna sitta bra på det direkt och ska i min bok ses som förstahäst här.

2 Clever Cash tävlade med jänkarvagn för första gången i den senaste starten och presterade då bra i en rapp avslutning. Bricka två är perfekt, och Clever Cash kommer sitta bra på frå start. Stefan Persson sitter dessutom i vagnen på nytt och ekipaget känns givet på kupongen vid gardering.

6 Royal Vacation kommer med en färsk seger i bagaget till kvällens start, då vann man säkert från ledning. Royal Vacation kan öppna kvickt och skulle han återigen sitta i ledningen tidig kommer man leda loppet länge. Täta starter har fungerat tidigare och han ska inte nonchaleras ikväll.

Nämner även skrällen 7 Linnea Fargo som stod för en bra prestation i den senaste starten. Då gjorde man comeback efter ett långt tävlingsuppehåll och visade direkt upp en inställning som kommer bära frukt framöver. Nu med ett lopp i kroppen bör dessutom formkurvan vara framflyttad en hel del till kvällens start. Motståndet är heller inget som skrämmer nämnvärt och med tanke på hur Anders K Brekke ställt iordning sin travare senast räknar jag med en minst lika bra prestation ikväll. Till lång procent är detta en skräll jag betalar tidigt för.

Min Vinnare: 4 Ingela K.
Spets efter 500:
Skrällen: 6 Royal Vacation
Rankingen: A 4 B 2,6,7,1,8,9,5,10 C 11,3,12

v64-3 2140m auto
7 Ikaros di Quattro har nu ett lopp i kroppen efter lite vila, Hans Crebas sjuåring såg fin ut efter ett snällt lopp i rygg på ledaren. Ikväll lär formkurvan vara framflyttad en hel del och dessutom är man startsnabb och det kommer med all säkerhet laddas den första biten. I ett litet startfält kommer man oavsett om det blir ledningen eller inte kunna få en bra position på nytt och ska därför ses som ett givet segerbud i min bok.

4 Beethoven kommer senast från en stark prestation på V75 där man höll strongt hela vägen från positionen utvändigt om ledaren Bravo Sabotage. Gången före visade han upp en vass avslutning den sista biten och formen är onekligen på topp. Han kan öppna kvickt från start och lyckas han komma till ledningen ikväll är man hästen att slå för övriga. Carl Johan Jepson är åter tillbaka i vagnen vilket också ska ses som ett plus.

Min Vinnare: 7 Ikaros di Quattro
Spets efter 500: 7 Ikaros di Quattro / 4 Beethoven
Skrällen:
Rankingen: A 7,4 B 6,2 C 5,3

v64-4 1640m auto
4 Dats Pepito var ute på V75 i den senaste starten men hade lite otur med löpningen. Dats Pepito gjorde det dock klart bra hela vägen in i mål och med tanke på prestationerna dessförinnan så är formen fortsatt bra inför kvällens start. Nu är det kort distans som gäller, över den distansen har man en andraplats som bäst och jagar ikväll första segern över 1640m. Till kvällens start får man dessutom Carl Johan Jepson i vagnen och i ett öppet sprinterlopp är detta mitt första val.

1 Our Pleasure har inte startat sedan slutet av november vilket såklart gör formen svårbedömd och med liknande pausförhållanden har det blivit en seger på sex försök. Att man dessutom startar från ett chansartat innerspår som favorit på V64 gör att jag inte kommer hålla Our Pleasure ensam i handen här. Men väljer man inte att gå på någon ide i detta öppna lopp så är Our Pleasure ändå ett givet streck i loppet när man garderar.

Skrällen är 9 Bull Lock som också återkommer efter långt uppehåll ikväll och har tre segrar på tio starter med liknande förutsättningarna. Kapacitetsmässigt står Bull Locks sig bra i loppet och vid gardering ska man inte nonchalera Mikael Wallgrens sjuåring.

Min Vinnare: 4 Dats Pepito
Spets efter 500:
Skrällen: 9 Bull Lock
Rankingen: A 4 B 1,9,8,3,6 C 10,7,5

v64-5 2140m volt
3 Rally Gunnar är en kapabel sort som tränas av skickliga Ulf Stenströmer som ikväll återkommer efter ett långt uppehåll. Formen är såklart ett frågetecken inför kvällens start men kapacitetsmässigt står han sig huvudet högre än sina konkurrenter. Innerspår på tilläggs volten är dock en faktor som försvårar det för Rally Gunnar och det känns givet att gardera på förhand.

2 Conrads Diderot testade monté i den senaste starten, men Conrads Diderot var inte som bäst den dagen och han var trött redan 500m från mål. Ikväll är förutsättningarna spännande med att stå start, men samtidigt bär man med sig frågetecken ifrån den senast vilket försvarar chans bedömningen ikväll. Studsar Conrads Diderot tillbak direkt och presterar som han gjorde före monté starten skulle han kunna leda detta loppet länge.

Kioskvältaren är 1 Digital Ocean som i den senaste starten aldrig fick chansen. Ikväll är man garanterad ett bra lopp och skulle som helt ospelad kunna vara miljonskrällen här. Med frågetecken på två av de betrodda känns det givet att gardera och då plockar jag med Digital Ocean tidigt.

Min Vinnare:
Spets efter 500: 2 Conrads Diderot
Skrällen: 1 Digital Ocean
Rankingen: A 2,3,12,6 B 1,5,8,7 C 9,4,11,10

v64-6 2640m auto
2 Harper Smart gjorde comeback i den senaste starten och gjorde då det helt okej utan att prestera på topp, nu med det loppet innanför västen räknar jag med att formkurvan är framflyttad en hel del och från ett bra utgångsläge måste man ses med bra segerchans. Detta är en individ som segrat i sju av sina 17 starter. I mitt badkar sitter Harper Smart i ledningen efter en bit och väl i är man hästen att slå. Har vunnit över distansen tidigare.

12 Boke Palema besitter bra kapacitet i grunden och är van att möta tufft motstånd. I den senaste starten blev det galopp, galoppen kom med 600m kvar till mål och det var inte tomt i tanken vid det tillfället och dessförinnan har man även visat bra form. Ikväll mot enklare motstånd ska man räknas tidigt trots utgångsläget, och lång distans ska även ses som en fördel för Boke Palema. Jag chansspikar på DD.

10 Theycallmesixten var ute på V75 i den senaste starten, men backades sist och kom aldrig in i matchen sen. Men även han har visat form på slutet och har två raka segrar på kontot dessförinnan, Theycallmesixten verkar även trivas utmärkt på Axevalla. Han har segrat i tre av fyra starter på Acevalla och ska inte nonchaleras vid gardering.

Min Vinnare: 2 Harper Smart
Spets efter 500: 2 Harper Smart
Skrällen:
Rankingen: A 2,12,10 B 6,5,1,9,3,13 C 11,4,8

Lycka till
DrTrav

0 Kommentarer Odds kan ändras. Alla odds var korrekta vid den tidpunkt de publicerades.
Kommentarer
För att kommentera måste du vara inloggad.

Bettingbonusar för nya kunder

Åldersgräns 18 år. Regler & villkor gäller. stödlinjen.se. spelpaus.se. Spela ansvarsfullt. Spela inte för mer än du har råd att förlora.

Betinia:

120 kr gratisspel
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

SpeedyBet:

100% upp till 1000 kr
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Pinnacle:

Alltid höga odds på betting
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Unibet:

100 kr gratisspel
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Hajper:

500 kr tillbaka vid förlust
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Lucky Sports:

100 kr tillbaka vid förlust
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

No Account Bet:

100% upp till 2000 kr

Bethard:

100% upp till 1000 kr
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Snabbare:

800 kr tillbaka vid förlust
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

FastBet:

100% upp till 1000 kr
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Expekt:

100% upp till 1500 kr gratisspel
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

bet365:

Upp till 1250 kr i spelkrediter!
Upp till 1.250 kr i spelkrediter för nya kunder hos bet365. Minsta insats 50 kr och krav på 1x fastställt spel för att få spelkrediterna. Minsta odds, spel och betalningsmetod ekluderingar gäller. Utbetalningar exkluderar insatser i spelkrediter. Tidsbegränsningar och villkor tillämpas. Bonuskoden REKAT kan användas under registreringen, men ändrar inte erbjudandebeloppet på något sätt. Tidsbegränsningar och villkor tillämpas. 18+

Snabbis:

100% upp till 400 kr
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Betfair:

100% upp till 1000 kr!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

CampoBet:

120 kr gratisspel
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

MrGreen:

Gratisspel värt 500 kr!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Turbo Vegas:

Snabba uttag med BankID
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Betway:

100% upp till 100 kr
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

ComeOn:

100% upp till 1000 kr
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

888sport:

100% upp till 500 kr
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

LeoVegas:

100 kr gratisspel
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Casumo:

100% upp till 100 kr
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

William Hill:

Gratisspel upp till 500kr
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Casinostugan:

100 kr gratisspel
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Interwetten:

Brett utbud och höga odds!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Betsson:

100% upp till 100 kr
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Betsafe:

100% upp till 500 kr
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Nordicbet:

100% upp till 500 kr
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Coolbet:

100% upp till 500 kr
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

10bet:

50% upp till 500 kr
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Lyllo Casino:

Nytt spelbolag med BankID
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Senaste Spelbloggar

Åldersgräns 18 år. Regler & villkor gäller. stödlinjen.se. spelpaus.se. Spela ansvarsfullt. Spela inte för mer än du har råd att förlora.

Oddsbonusar för nya kunder

Åldersgräns 18 år. Regler & villkor gäller. stödlinjen.se. spelpaus.se. Spela ansvarsfullt. Spela inte för mer än du har råd att förlora.
Bethard Sätt in 1000 kr & få 2000 kr att spela för. Endast 6x i omsättning!

18+. Kampanjen är endast giltig för nya spelare som har aldrig tidigare spelat på Bethard Groups licens 18Li7392. Bonusen kan hämtas från insättningsmenyn innan den första insättningen har gjorts och kan endast användas i sportsbook. Minsta insats för att ta del av erbjudandet är 100 kr. Max bonus är 1000 kr. Insättning och bonus måste omsättas fyra (4) gånger med min. odds 1,80 inom 60 dagar före ett uttag kan göras. Regler och villkor gäller.

Betinia Snabba uttag och registering med BankID. Bra utbud och bonus!

Åldersgräns 18 år | Endast nya spelare | Min. insättning 100 kr. | Sport: Gratisspel på 120 kr vid första insättningen. Gratisspelet måste spelas inom 60 dagar. Vinster krediteras minus värdet på Gratisspelet | Casino: Insättningsbonus 100% upp till max 3000 kr - Måste användas inom 60 dagar. Omsättningskrav 30x | Spela ansvarsfullt | Stodlinjen.se (020-819100) | Spelpaus.se | Fullständiga villkor gäller

  Dagens Bästa Speltips
Odds kan ändras. Spela ansvarsfullt. stödlinjen.se.
Odds
19:00  Halmstad - Trelleborg
Fotboll - Superettan - 1
1.63
  Rekatochklart Speltips
Odds kan ändras. Spela ansvarsfullt. stödlinjen.se.
Odds
03:00  Holloway - Volkanovski
Annat - UFC - Holloway vinner
2.7
  Rekatochklart Andelsspel
Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. stödlinjen.se.
15:55  Melkers Stryktips 300kr
Insats: 300 kr -  
Köp här!
  Rekatochklart Poolspel
Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. stödlinjen.se.
18:30  Topptipset Tips Onsdag 29/6
Insats: 144 kr - Tipsexperten

Livestreaming