DrTrav Åldersgräns 18 år. Regler & villkor gäller. stödlinjen.se. spelpaus.se. Spela ansvarsfullt. Spela inte för mer än du har råd att förlora.
DrTrav

V64 Tips Axevalla 14/12

14 December 2021 - 12:41

V64 hämtar vi från Axevalla denna tisdagskvällen. Noterbart är att detta är banan med det längsta upploppet i landet, 227m mäter upploppet. Min lösning på omgången finner ni nedan.
Jag spelar med en spik och den hittar vi i den första avdelningen, 5 Nymke Brigadoon
V64-tips Axevalla Tisdag 14/12
v64-1 5 Nymke Brigadoon
v64-2 2,6,7
v64-3 3,7,9
v64-4 2,8,13
v64-5 2,3,4,9,10
v64-6 2,4,10,11
540 x 1kr = 530kr (spelar utdelning på endast 6 rätt)
DD-tips Axevalla Tisdag 14/12
DD-1 9 Pewdeipie
DD-2 2,4,10,11
4 rader x 50kr = 200kr
Spelbolag med fasta odds på trav:
bet365 - Casumo - LeoVegas - Unibet
V64-1 2140m auto
5 Nymke Brigadoon har återigen hittat formtoppen och kommer med två raka segrar på kontot. Tidigare i år övertygade man vid två raka segrar och startade sen på i V75 ett par gånger. Då var motståndet tuffare och Nymke Brigadoon har på det sättet införskaffat sig nödvändig hårdhet nu. Nu har man två raka segrar att luta sig emot, hon är kvick iväg från start och ska från ett bra utgångsläge ses som den troliga ledaren av loppet på förhand. Väl i den positionen är man hästen att slå. Spik.
Motbud
4 Hipster K. har bara gjort fyra starter i livet och i den senaste starten var det Sverige debut, och det då levde man inte upp till förväntningarna. Men att det finns kunnande vet vi. Hipster K har innan den senaste starten tre raka segrar på kontot och fart finns i hästen. Nu är det andra starten på svensk mark och har hon tagit debuten senast på rätt sätt så kommer man utmana Nymke Brigadoon ikväll.

Nämner även 2 Saonoi som är tuff och rejäl. Skulle det klaffa längs vägen ikväll från ett bra utgångsläge kommer hennes avslutning bita bra över Axevallas långa upplopp.
Min Vinnare: 5 Nymke Brigadoon
Spets efter 500m: 5 Nymke Brigadoon
Skrällen:
Ranking: A 5 B 4,2,1,7,10,8 C 3,6,9
V64-2 2140m auto
2 Theycallmesixten har inlett lovande med två segrar på sina fyra starter. Theycallmesixten ger ett pampigt intryck och i den senaste starten vann man från dödens trots att man inte startat på två månader. Nu med det loppet innanför västen lär både formen och utvecklingskurvan peka uppåt och dessutom har man fått ett bra utgångsläge ikväll. Det finns bra konkurrenter med i loppet men med tanke på intrycket och insatsen senast så är jag spänd på vad Theycallmesixten kan visa ikväll.

7 Vinci Nice håller bra form för dagen och att man inte räckte mot Akilles Face senast är inte mycket att säga om. Dessförinnan har Vinci Nice två raka segrar på kontot. Ikväll är det enklare emot på papperet. Vinci Nice kan öppna bra från start men även avsluta rappt. Så oavsett vilken taktik kusken Stefan Persson väljer ikväll så ska Vinci Nice ses med segerchans.

6 A Nunja Kid har visat fin utveckling på slutet och framförallt sedan han började tävla barfota vilket såklart är ett minus nu när det är sko-tvång på samtliga banor i Sverige. Men skulle han även prestera bra på den balansen numera så finns både kunnande och kapacitet för att segerstrida ikväll.

Min Vinnare: 2 Theycallmesixten
Spets efter 500m:
Skrällen:
Ranking: A 2 B 7,6,5,4,1,3
V64-3 1640m auto
7 Fly Fly My Dream är en individ med höga toppar men som inte alls är att lita på. Det har blivit galopp i tio av sina 14 starter men felfri är hon fortsatt obesegrad. Hon återfinns numera hos skickliga Thomas Dalborg som har tre segrar på fem starter som facit. Dessutom kommer hon nu med två raka segrar på kontot och har övertygat i båda starterna. Fly Fly My Dream kan öppna kvickt den första biten men är samtidigt tuff och rejäl, vilket gör henne allround och kusken kan själv välja taktik efter vad som passar i loppet. Vaknar hon bara på rätt sida står hon sig huvudet högre än motståndet ikväll och ska felfri ses med väldigt bra segerchans.

3 Digital Extension stod för en bra prestation i den senaste starten, då krigade hon hela vägen och fick göra grovjobb själv det sista varvet men kunde ändå sätta nosen först över mål. Skulle favoriten komma bort på något sätt kommer övriga få tufft att stå emot Digital Extension över det långa upploppet ikväll.

Nämner även 9 Janita Honey Love som alltid gör sitt och är jämn i sina prestationer. Hon lever på sin speed och får hon spara den in i det sista ikväll kommer hon fälla många den sista biten. Kommer med två raka andraplatser till kvällen startat.

Min Vinnare: 7 Fly Fly My Dream
Spets efter 500m: 7 Fly Fly My Dream
Skrällen: 9 Janita Honey Love
Ranking: A 7 B 3,9,8,5,4,6 C 11,10,12,2,1
V64-4 2140m volt
2 M.T.Rick Nash är en treåring som endast gjort två starter i livet. Hann vann enkelt i tävlingsdebuten efter att han från ledningen avslutat sista 800m via 16,6. Han såg ut att gå emot segern även senast, men i sista sväng vars vann både gnistan och farten och man bröt ner i banan. Utgångsläget ikväll är bra och man är den troliga ledaren av loppet. Får man sen fuska bort en bit av loppet är jag inne på att M.T.Rick Nash kan bli tuff att ta sig förbi. Men med tanke på det som hände i senaste starten är det givet att gardera på V64.
8 Legend V.S. är en rejäl sort som blandar och ger i sina prestationer. När han tävlar på topp står han sig bra i ett lopp som detta och från ett bra utgångsläge på tillägg bör man kunna få ett vettigt lopp ikväll. André eklund sitter i vagnen och han har vunnit med hästen tidigare vilket är ett plus. Har Legend V.S. vaknat på rätt sida idag är man ett givet segerbud.

13 Mamaneedshismoney startar ikväll med spännande förutsättningar med tillägg på bakvolten. Han har gjort det bra vid sina båda segrar i karriären, anmärkningsvärt är dock att båda segrarna är tagna barfota runt om. Detta gör såklart att det är ett minus ikväll med sko-tvång. Men skulle man komma till bra direkt från start kommer man kunna få ett bra lopp och ska därför inte nonchaleras vid gardering,

Min Vinnare: 2 M.T.Rick Nash
Spets efter 500m: 2 M.T.Rick Nash
Skrällen:
Ranking: A 2 B 8,13,9,10,12,3,1,11 C 4,14,6,7,5
V64-5 2140m auto
9 Pewdeipie är en fyraåring som tränas av Björn Goop och som i den senaste starten gjorde en bra comeback. Han fick göra jobbet utvändigt om ledaren och klockan stannade på 13,3 sista 1000m, vilket räckte till en hedrande andraplats. Innan det har man testat på en Breeders' Crown-semifinal där motståndet blev för tufft. Nu med lopp i kroppen och mot enklare motstånd måste man ses med bra chans. Pewdeipie är en tuffing som lever på styrkan och trots bakspår kommer man bli tuff att stå emot över Axevallas långa upplopp. Spik på DD.

Nämner även 10 Akela Play som är beroende av sitt lopp för att bjuda till men han besitter bra kunnande för klassen och skulle han få smyga med i de rätta ryggarna under loppet kommer han kunna avsluyta bra den sista biten.

Skrällen är 2 Bearicecream som besitter viss kapacitet men som inte levererat på tävlingsbanan på ett tag. I den senaste starten visade man i alla fall att formkurvan är påväg uppåt i tuff omgivning. Från stallet meddelar dessutom att Bearicecream tränar på formstarkt hemma på gården och att han gillar årstiden. Från ett bra utgångsläge till låg procent skulle jag inte lämna Bearicecream utanför kupongen vid gardering.

Min Vinnare: 9 Pewdeipie
Spets efter 500m: 4 Roc Star Joli
Skrällen: 2 Bearicecream
Ranking: A 9 B 10,4,2,3,5,11,8 C 1,7,6

V64-6 2140m auto
Ett fint lopp avslutar V64 spelet.
11 Can Lane kommer med två raka andraplatser efter lika många bra prestationer från utvändigt om ledaren. Formkurvan är i stigande och nu med täta starter tror jag vi kan förvänta oss en än bättre insats ikväll. Han står sett till pengarna bra inne i loppet och ställer inte utgångsläget till det allt för mycket så ska man ses med störst segerchans i loppet.
10 Sato gjorde det bra senast i snabb avslutning. Sato är aningen ojämn i sina prestationer men när han lever upp till sitt kunnande så duger man klart bar i ett lopp som detta. Given om man garderar.
4 Roofparty är frågan vart man har formmässigt men är i grunden en kapabel häst. Ikväll är det debut för Robert Bergh vilket känns intressant. Har han lyckats väcka hästen direkt till första starten så kommer från ett bra utgångsläge kunna leda detta loppet länge.
Min Vinnare: 11 Can Lane
Spets efter 500m: 4 Roofparty
Skrällen: 10 Sato
Ranking: A 11 B 10,4,2,6,8,1,7 C 5,9,3
Lycka till
DrTrav

0 Kommentarer Odds kan ändras. Alla odds var korrekta vid den tidpunkt de publicerades.
Kommentarer
För att kommentera måste du vara inloggad.

Bettingbonusar för nya kunder

Åldersgräns 18 år. Regler & villkor gäller. stödlinjen.se. spelpaus.se. Spela ansvarsfullt. Spela inte för mer än du har råd att förlora.

Betinia:

120 kr gratisspel
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

SpeedyBet:

100% upp till 1000 kr
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Pinnacle:

Alltid höga odds på betting
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Unibet:

100 kr gratisspel
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Hajper:

500 kr tillbaka vid förlust
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Lucky Sports:

100 kr tillbaka vid förlust
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

No Account Bet:

100% upp till 2000 kr

Bethard:

100% upp till 1000 kr
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Snabbare:

800 kr tillbaka vid förlust
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

FastBet:

100% upp till 1000 kr
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Expekt:

100% upp till 1500 kr gratisspel
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

bet365:

Upp till 1250 kr i spelkrediter!
Upp till 1.250 kr i spelkrediter för nya kunder hos bet365. Minsta insats 50 kr och krav på 1x fastställt spel för att få spelkrediterna. Minsta odds, spel och betalningsmetod ekluderingar gäller. Utbetalningar exkluderar insatser i spelkrediter. Tidsbegränsningar och villkor tillämpas. Bonuskoden REKAT kan användas under registreringen, men ändrar inte erbjudandebeloppet på något sätt. Tidsbegränsningar och villkor tillämpas. 18+

Snabbis:

100% upp till 400 kr
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Betfair:

100% upp till 1000 kr!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

CampoBet:

120 kr gratisspel
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

MrGreen:

Gratisspel värt 500 kr!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Turbo Vegas:

Snabba uttag med BankID
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Betway:

100% upp till 100 kr
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

ComeOn:

100% upp till 1000 kr
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

888sport:

100% upp till 500 kr
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

LeoVegas:

100 kr gratisspel
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Casumo:

100% upp till 100 kr
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

William Hill:

Gratisspel upp till 500kr
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Casinostugan:

100 kr gratisspel
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Interwetten:

Brett utbud och höga odds!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Betsson:

100% upp till 100 kr
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Betsafe:

100% upp till 500 kr
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Nordicbet:

100% upp till 500 kr
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Coolbet:

100% upp till 500 kr
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

10bet:

50% upp till 500 kr
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Lyllo Casino:

Nytt spelbolag med BankID
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Senaste Spelbloggar

Åldersgräns 18 år. Regler & villkor gäller. stödlinjen.se. spelpaus.se. Spela ansvarsfullt. Spela inte för mer än du har råd att förlora.

Oddsbonusar för nya kunder

Åldersgräns 18 år. Regler & villkor gäller. stödlinjen.se. spelpaus.se. Spela ansvarsfullt. Spela inte för mer än du har råd att förlora.
Bethard Sätt in 1000 kr & få 2000 kr att spela för. Endast 6x i omsättning!

18+. Kampanjen är endast giltig för nya spelare som har aldrig tidigare spelat på Bethard Groups licens 18Li7392. Bonusen kan hämtas från insättningsmenyn innan den första insättningen har gjorts och kan endast användas i sportsbook. Minsta insats för att ta del av erbjudandet är 100 kr. Max bonus är 1000 kr. Insättning och bonus måste omsättas fyra (4) gånger med min. odds 1,80 inom 60 dagar före ett uttag kan göras. Regler och villkor gäller.

Betinia Snabba uttag och registering med BankID. Bra utbud och bonus!

Åldersgräns 18 år | Endast nya spelare | Min. insättning 100 kr. | Sport: Gratisspel på 120 kr vid första insättningen. Gratisspelet måste spelas inom 60 dagar. Vinster krediteras minus värdet på Gratisspelet | Casino: Insättningsbonus 100% upp till max 3000 kr - Måste användas inom 60 dagar. Omsättningskrav 30x | Spela ansvarsfullt | Stodlinjen.se (020-819100) | Spelpaus.se | Fullständiga villkor gäller

  Dagens Bästa Speltips
Odds kan ändras. Spela ansvarsfullt. stödlinjen.se.
Odds
19:00  Halmstad - Trelleborg
Fotboll - Superettan - 1
1.63
  Rekatochklart Speltips
Odds kan ändras. Spela ansvarsfullt. stödlinjen.se.
Odds
03:00  Holloway - Volkanovski
Annat - UFC - Holloway vinner
2.7
  Rekatochklart Andelsspel
Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. stödlinjen.se.
15:55  Melkers Stryktips 300kr
Insats: 300 kr -  
Köp här!
  Rekatochklart Poolspel
Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. stödlinjen.se.
18:30  Topptipset Tips Onsdag 29/6
Insats: 144 kr - Tipsexperten

Livestreaming