DrTrav Åldersgräns 18 år. Regler & villkor gäller. stödlinjen.se. spelpaus.se. Spela ansvarsfullt. Spela inte för mer än du har råd att förlora.
DrTrav

V64 Tips Axevalla 19/10

19 Oktober 2021 - 11:56

Tisdagens V64 hämtar vi från Axevalla och jag spelar med två spikar i omgången. i den andra avdelningen tar jag ställning för 7 Marlon Boko och i den sista avdelning spikar jag 8 Handsome Brad som möter ett lämpligt motstånd.
Nedan följer min lösning på omgången.
V64 Axevalla tisdag 19/10
V64-1 2.3.5.7.8.9.10.12
V64-2 7 Marlon Boko
V64-3 2.3.5.7
V64-4 2.5.6.7.9.12
V64-5 2.4.7.12
V64-6 8 Handsome Brad
768 rader x 1 kr = 768kr (spelar för endast 6 rätt)
Dagens Dubbel tisdag 19/10
DD-1 2.4.7.12
DD-2 8 Handsome Brad
4 rader x 50kr = 200kr
Spelbolag med fasta odds på trav:
bet365 - Casumo - LeoVegas - Unibet
V64-1 2640m Auto
12 Digital Eye får första markeringen på kupongen i ett öppet lopp som jag tycker kräver bred gardering. Han var ute över aktuell distans senast inom V75 och slutade trea bakom talangfulla Kapten Brodde och starka Max Håleryd. Det är dock många hästar att runda och det kan bli trafikproblem under vägen.
2 Jumeriah Boko trivs som allra bästa i ledningen där han bara förlorat två gånger på åtta försök och nu ser det ut som att han har en bra chans att hitta till ledningen. Han har dock varit direkt blek på slutet och måste höja sig men kunnandet finns för att vinna om han är förbättrad.
7 Blue Frontline har mycket kapacitet inombords men har inte fått det att stämma i sina senaste lopp och har gjort sig med galopp två starter i rad. Hon kan dock mer än så och svarade för några starka prestationer under sommaren och är van tuffare motstånd än vad hon möter nu.
10 Hugo Journey vinner inte så ofta och kan inte göra så mycket jobb på egen hand men det finns en del fart i honom. Han behöver hjälp under vägen men med rätt ryggar har han en speed som är vass till slut.
9 Conrads Diderot vann i överlägsen stil senast i ett enklare gäng och möter kanske några för bra nu. Den långa distansen är ett stort plus och han brukar kunna gå rejäla slutrundor och han kan vara en tänkbar skräll som flyger lågt över Axevallas långa upplopp.
3 Radio Gaagaa kan mycket i grunden och får en del förtroende från de tidiga spelarna men man ligger väldigt lågt från stallet och aviserar en lugn avgång för att köra till slut.
Min Vinnare: 12 Digital Eye
Spets efter 500m: 2 Jumeriah Boko
Skrällen: 9 Conrads Diderot
Rankingen A: 12.2.7 B:10.9.3.8.5 C: 4.1.11.6
V64-2 2140m Auto
I den andra avdelningen är det bara sju hästar till start men det är en öppen historia där jag väljer att ta ställning för min idé.
7 Marlon Boko inledde karriären knackigt men det har verkligen lossnat för honom sedan han gjorde comeback i somras. Det finns flera startsnabba ekipage i loppet som säkerligen vill komma till ledningen och jag tror att Marlon Boko som har sin bästa bit tillslut kan komma att profitera på en tuff öppning för de värsta konkurrenterna.
Senast gick han i mål som trea bakom That´s So Clever och Crak Di Girifalco som var för bra för dagen och näst senast var han fantastisk fin som tvåa i ett tufft treåringslopp. Han visade då att han kan gå en rejäl slutrunda efter 1.11.4 sista 900 meterna och gör han en liknande prestation nu blir han mycket svår att stå emot över upploppet. När han endast är spelad till 7% i skrivande känns det som en mycket spelvärd spik.
Motbud
4 X.Tour är favorit till att ta hand om ledningen och får han bestämma i den positionen är det hästen att besegra för övriga. Senast gick han 1.13.3 över medeldistans vilket är starka papper och efter att ha släppt ledningen vid två raka tillfällen tror jag att man vill testa honom i ledningen nu. Jag är dock inne på att det kan bli hård körning från start som sagt och såväl obesegrade 5 Lord Boko och 6 Vinci Nice lär vilja utmana från start och då kan det bli stumma ben till slut.
5 Lord Boko är obesegrad efter tre starter och har visat prov på såväl talang som inställning. Han har öppnat bra i voltstart tidigare och känslan är att han borde öppna bra bakom bilen också. Nu stöter han på sitt tuffaste motstånd hittills i karriären men det är klart att han måste räknas om han presterar på samma nivå som tidigare.
6 Vinci Nice blandar och ger i sina prestationer. Han svek rejält som favorit på V86 näst senast från ledningen och tappade massor över upploppet men var tillbaka i bättre skick senast när han vann från ledningen med gott om krafter över mål. Han var dock väldigt stor favorit då och utmanades inte nämnvärt under loppet och det kan bli svårt att hitta till tät nu även om han är startsnabb.
Min Vinnare: 7 Marlon Boko
Spets efter 500m: 4 X.Tour
Skrällen:
Rankingen A:7 B: 4.5.6.2 C:3.1
V64-3 2140m Auto
2 Mellby Image var klart godkänd senast som tvåa efter att ha fått trava mer eller mindre loppet utvändigt om ledaren men hon fick till slut se sig besegrad av en smygkörd häst efter att ha kopplat greppet på ledaren över upploppet.
Nu har hon fått ett perfekt läge bakom bilen och med bra möjligheter att nå ledningen är det hästen att besegra. Faktum är att hon är obesegrad från ledningen på tre försök och hon verkar växa i den positionen och hon får tipset i loppet, även om det inte är någon spik för mig.
7 The Fastlove tror jag nämligen är en bättre häst än favoriten. Senast blev han hängandes i tredjespår från start men hittade till slut ner i ett andra spår och gjorde ett klart godkänt lopp som trea. Gången innan dess var hon ute i ett kval till derbystoet och efter en tidig galopp kom hon tillbaka väldigt starkt som femma efter att ha gått 1.12.2 i 1700 meter. Tidigt motbud.
2 Genta Oh Ja är mycket bättre än vad raden antyder men hon är väldigt osäker och galoppen är ofta nära till hands. Hon har dock visat att farten finns där flera gånger om och skulle hon hålla sig i rätt gångart är det ett skrällbud från ett bra utgångsläge.
Jag nämner även 5 Charlotta S.H som förvisso inte vinner så ofta men jag tycker att hon har visat lite smygform i sina tre senaste starter efter bra avslutningar och skulle det klaffa under vägen kommer hon gå bra till slut igen.
Min Vinnare: 2 Mellby Image
Spets efter 500m: 2 Mellby Image
Skrällen: 2 Genta Oh Ja
Rankingen A: 2.7 B:2.5.6.1 C:8.4
V65-4 2140m Volt
5 Peony har bara vunnit ett enda lopp i karriären men hon har matchats tufft och härdats mot tuffare hästar än så här. Formen känns dessutom på topp även om man inte kan utläsa det av raden. Senast var hon ute mot tuffa hästar och gjorde bort sig med galopp men hon var fin som tvåa bakom Teton Miss Lindy näst senast och gick dessutom bra efter galopp i ett försök till diamantstoet 5/9. Nu tycker jag att motståndet är mer lämpligt än på länge och håller hon sig bara i rätt gångart kan hon mycket väl kliva runt det här gänget.
2 Bluehill’s Wind är en värdig motståndare som startar med tjugo meters försprång till tipsettan. Jag tror att hon kommer att ta hand om ledningen från start och i den positionen vann hon två lopp i somras. Det är kanske långt mellan starterna nu men tävlar hon på topp kan hon bli svår att nå för övriga.
6 Isabel Trot har kanonform för dagen och ryckt upp sig rejält. Hon har gått i mål på 13-tider de två senaste starterna och var inte långt ifrån att ställa till med en skräll senast när Joy Alissa vann.
12 Sanoi gjorde debut i ny regi senast efter en tids vila och jag gillade verkligen intrycket och när hon är i form tål hon att göra en del jobb under vägen och trots utgångsläget är hon inte borta.
Min Vinnare: 5 Peony
Spets efter 500m: 2 Bluehill’s Wind
Skrällen: 12 Sanoi
Rankingen A: 5.2.6 B:12.7.9. C:4.3.3.11.8.10.1
V64-5 2140m Auto
2 Rutger B.L kommer från en stark insats på V75 när han hakade på bra som tvåa bakom vinnande Hannibal Face. Förutsättningarna den här gången är passande med spår två bakom bilen och jag tror inte att någon kan utmana om ledningen från start. Motstånd saknas inte med det ser ut som en bra chans att leda det här loppet från start till mål på förhand.
7 Zapaca Grim är en fartfylld häst som brukar ha sin bästa bit tillslut. Senast blev dagen spolierad med en galopp men han har visat form innan dess och imponerade vid segern 13/9 efter en rapp avslutning. Han har presterat bra även i tuffare konkurrens på V75 och om det inte strular från ett bökigt utgångsläge kommer han att spurta ner de flesta nu också.
12 Bransby Juke Box gör sällan en dålig insats och har visat form mer eller mindre hela året och stått för några riktigt bra prestationer. Han lever mest på sin styrka och Hans Crebas lär köra framåt om det går för sakta där framme och han är en tidig utmanare.
Jag nämner även 4 B.T’s Viclando som var positiv senast och som är kvick från start. Jag tror inte att han kan ta sig förbi Rutger B.L från start men om Magnus A Djuse laddar i väg kan han mycket väl söka sig ner i vinnarhålet och få en bra resa därifrån.
Min Vinnare: 2 Rutger B.L
Spets efter 500m: 2 Rutger B.L
Skrällen: 4 B.T’s Viclando
Rankingen A: 2.7.12 B:4.5.3.9.6.1.10 C:8.11
V64-6 1640m Auto
Jag avslutar omgången med en spik på 8 Handsome Brad. Han var förvisso blek i SM senast men det gick alldeles för sakta där framme för att ta något på så pass bra motstånd och jag tycker ändå han var godkänd.
Nu möter han ett sällskap som han normalt sätt bara ska besegra när värsta motståndaren Disco Volante dessutom startar från ett bakspår. Visst, det finns en klar risk att han kommer få trava loppet utvändigt om 3 Lawmaker men jag tycker ändå att han ska vara huvudet högre vid sunda vätskor.
Motbud
3 Lawmaker är snabb från start och vann från ledningen på 1.11.0 över kort distans näst senast men presterade inte alls på samma nivå starten efter och fick se sig besegrad tidigt.
Han kommer säkert vara förbättrad nu och Magnus A Djuse får chansen för första gången. Skulle Handsome Brad ha en sämre dag kan han mycket väl rinna undan.
9 Disco Volante brukar ju prestera som allra bäst under hösten och vintern och borde ha gått framåt formmässigt med genomköraren senast. Nu blev det ett hopplöst utgångsläge och det krävs såväl tur med positioner och ett hårt tempo där framme för att komma in i matchen.
Min Vinnare: 8 Handsome Brad
Spets efter 500m: 3 Lawmaker /8 Handsome Brad
Skrällen:
Rankingen A:8 B:3.9.2.1.6 B:11.4.7.10
Lycka till DrTrav

0 Kommentarer Odds kan ändras. Alla odds var korrekta vid den tidpunkt de publicerades.
Kommentarer
För att kommentera måste du vara inloggad.

Bettingbonusar för nya kunder

Åldersgräns 18 år. Regler & villkor gäller. stödlinjen.se. spelpaus.se. Spela ansvarsfullt. Spela inte för mer än du har råd att förlora.

Betinia:

120 kr gratisspel
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

SpeedyBet:

100% upp till 1000 kr
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Pinnacle:

Alltid höga odds på betting
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Unibet:

100 kr gratisspel
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Hajper:

500 kr tillbaka vid förlust
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Lucky Sports:

100 kr tillbaka vid förlust
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

No Account Bet:

100% upp till 2000 kr

Bethard:

100% upp till 1000 kr
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Snabbare:

800 kr tillbaka vid förlust
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

FastBet:

100% upp till 1000 kr
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Expekt:

100% upp till 1500 kr gratisspel
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

bet365:

Upp till 1250 kr i spelkrediter!
För nya kunder hos bet365. Minsta insats 50 kr och krav på 1x fastställt spel för att få spelkrediterna. Minsta odds, spel och betalningsmetod exkluderingar gäller. Utbetalningar exkluderar insatser i spelkrediter. Bonuskoden REKAT kan användas under registreringen, men ändrar inte erbjudandebeloppet på något sätt. Tidsbegränsningar och villkor tillämpas. 18+

Snabbis:

100% upp till 400 kr
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Betfair:

100% upp till 1000 kr!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

CampoBet:

120 kr gratisspel
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

MrGreen:

Gratisspel värt 500 kr!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Turbo Vegas:

Snabba uttag med BankID
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Betway:

100% upp till 100 kr
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

ComeOn:

100% upp till 1000 kr
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

888sport:

100% upp till 500 kr
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

LeoVegas:

100 kr gratisspel
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Casumo:

100% upp till 100 kr
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

William Hill:

Gratisspel upp till 500kr
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Casinostugan:

100 kr gratisspel
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Interwetten:

Brett utbud och höga odds!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Betsson:

100% upp till 100 kr
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Betsafe:

100% upp till 500 kr
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Nordicbet:

100% upp till 500 kr
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Coolbet:

100% upp till 500 kr
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

10bet:

50% upp till 500 kr
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Senaste Spelbloggar

Åldersgräns 18 år. Regler & villkor gäller. stödlinjen.se. spelpaus.se. Spela ansvarsfullt. Spela inte för mer än du har råd att förlora.

Oddsbonusar för nya kunder

Åldersgräns 18 år. Regler & villkor gäller. stödlinjen.se. spelpaus.se. Spela ansvarsfullt. Spela inte för mer än du har råd att förlora.
Bethard Sätt in 1000 kr & få 2000 kr att spela för. Endast 6x i omsättning!

18+. Kampanjen är endast giltig för nya spelare som har aldrig tidigare spelat på Bethard Groups licens 18Li7392. Bonusen kan hämtas från insättningsmenyn innan den första insättningen har gjorts och kan endast användas i sportsbook. Minsta insats för att ta del av erbjudandet är 100 kr. Max bonus är 1000 kr. Insättning och bonus måste omsättas fyra (4) gånger med min. odds 1,80 inom 60 dagar före ett uttag kan göras. Regler och villkor gäller.

Betinia Snabba uttag och registering med BankID. Bra utbud och bonus!

Åldersgräns 18 år | Endast nya spelare | Min. insättning 100 kr. | Sport: Gratisspel på 120 kr vid första insättningen. Gratisspelet måste spelas inom 60 dagar. Vinster krediteras minus värdet på Gratisspelet | Casino: Insättningsbonus 100% upp till max 3000 kr - Måste användas inom 60 dagar. Omsättningskrav 30x | Spela ansvarsfullt | Stodlinjen.se (020-819100) | Spelpaus.se | Fullständiga villkor gäller

  Dagens Bästa Speltips
Odds kan ändras. Spela ansvarsfullt. stödlinjen.se.
Odds
21:00  Roma - Feyenoord
Fotboll - Europa Conference League - 1
2.39
  Rekatochklart Speltips
Odds kan ändras. Spela ansvarsfullt. stödlinjen.se.
Odds
18:00  Bodö/Glimt - Strömsgodset
Fotboll - Elitserien - 1 -1 (asian)
1.68
19:00  HTFF - Haninge
Fotboll - Ettan Norra - Haninge dnb
1.80
19:00  Forward - Karlstad
Fotboll - Division 1 Norra - BLGM
1.72
21:00  Roma - Feyenoord
Fotboll - Europa Conference League - 1
2.39
02:00  Colorado - St Louis
Ishockey - NHL - 2 hcp +0,5
2.27
15:00  Hammarby - Malmö
Fotboll - Svenska Cupen - 1
2.10
19:00  Auxerre - St Etienne
Fotboll - Ligue 1 - BLGM
1.88
19:20  Schweiz - USA
Ishockey - VM - 1
2.00
15:00  IFK Göteborg - Sundsvall
Fotboll - Allsvenskan - 1 asian -1
2.0
15:00  Norrköping - Elfsborg
Fotboll - Allsvenskan - 2
2.70
17:30  Helsingborg - AIK
Fotboll - Allsvenskan - 2
1.60
  Rekatochklart Andelsspel
Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. stödlinjen.se.
18:55  Melker Jackpott Europatips 200kr
Insats: 200 kr -  
Köp här!
20:10  V86 - DrTravs Unika
Insats: 199 kr -  
Köp här!
14:30  V75 - Elitloppsspecial Oliver Bergman Lör (unik)
Insats: 700 kr -  
Köp här!
14:30  V75 - RoK BigOne Lördag (Unikt)
Insats: 499 kr -  
Köp här!
14:30  V75 - Bergmans succétåg Elitloppshelgen Lör (unikt)
Insats: 300 kr -  
Köp här!
14:30  V75 - Bergman spelar snävt
Insats: 200 kr -  
Köp här!
15:55  Melker Jackpott Stryktips 300kr
Insats: 300 kr -  
Köp här!
  Rekatochklart Poolspel
Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. stödlinjen.se.
19:00  Europatipset Tips Onsdag 25/5
Insats: 144 kr - Tipsexperten
20:30  V86 Tips Åby & Romme 25/5
Insats: 1080 kr - DrTrav
21:40  DD Tips Åby & Romme 25/5
Insats: 240 kr - DrTrav
01:05  Powerplay Tips 26/5 (natt)
Insats: 162 kr - MrHockey
15:00  Topptipset Tips Torsdag 26/5
Insats: 144 kr - Tipsexperten
15:20  Powerplay Tips Torsdag 26/5
Insats: 162 kr - MrHockey

Livestreaming