DrTrav Åldersgräns 18 år. Regler & villkor gäller. stödlinjen.se. spelpaus.se. Spela ansvarsfullt. Spela inte för mer än du har råd att förlora.
DrTrav

V64 Tips Axevalla 21/3

21 Mars 2022 - 11:09

V64 hämtar vi från Axevalla denna måndagskvällen. Min lösning på omgången finner ni nedan och noterbart är att Axevallas travbana har det längsta upploppet i landet, vilket man kommer behöva ta hänsyn till innan man lämnar in sin kupong ikväll. Dessutom har vi en JACKPOT på 4,5 Miljoner att spela om ikväll.

Jag spelar med en spik och den hittar vi i den sjätte avdelningen, 5 Global Billboard.

V64-tips Axevalla Måndag 22/3
v64-1 6,8,10
v64-2 1,6,10
v64-3 4,5,7,9,10,11
v64-4 1,14,15
v64-5 1,2,3,6
v64-6 5 Global Billboard

648 x 1kr = 648kr (spelar utdelning på endast 6 rätt)

DD-tips Axevalla Måndag 22/3
DD-1 1,2,3,6
DD-2 5 Global Billboard

4 rader x 50kr = 200kr

Spelbolag med fasta odds på trav:
bet365 - Casumo - LeoVegas - Unibet

V64-1 2140m auto
8 Bluehill's Wind kommer med toppform till kvällens start, senast stod Johan Untersteiners femåring för sitt livs bästa lopp när hon från dödens vann enkelt via 10,7 sista 800m. Detta är ett sto med hög högsta nivå men som också under 2021 galopperade en del. Nu har hon säkert mognat en hel del under vintern men jag vill trots detta gardera när Bluehill's Wind ikväll startar med ett tufft åttonde spår.

10 Honfleur Mearasn stod för flera fina prestationer under 2021 för sin tränare Jasmine Ising, kapaciteten är hög i hästen och senast var det debut för Ulf Stenströmer. Det slutade dessvärre med en galopp och nu jagar man revansch här. Man är nöjda från stallet och meddelar att formen ska vara bra och trots bakspår ikväll ska hon räknas tidigt i segerstriden.

6 Jane Attack var inte som bäst senast men visade upp sitt fulla kunnande vid segern gången före. Ikväll är distansen kortare vilket är ett plus och ska inte nonchaleras vid gardering.

Min Vinnare: 8 Bluehill's Wind
Spets efter 500:
Skrällen: 10 Honfleur Mearasn
Rankingen: A: 8,10 B 6,5,9,4,1,11 C 7,2

V64-2 1640m auto
6 Twigs Intense ser ut att vara en spännande individ för framtiden. Hon har inte riktigt fått det att lossna fullt ut ännu, men har bitvis visat upp kunnande som räcker långt för dessa sammanhang. Nu återkommer hon efter en träningsperiod och från stallet låter man optimistiska och menar på att Twigs Intense känns förbättrad nu. Ikväll är det debut bakom bilen och skulle hon bara komma iväg okej från start finns det på kartan att Ulf Ohlsson som sitter i vagnen tidigt hittar till spets. Väl i den positionen ska det vara goda segerchanser, dessutom är det anmält barfota runt om för första gången vilket känns spännande. Förstahäst.

Nämner även 1 Don'taskdon'ttell som är en rejäl individ som knappast gynnas av utgångsläge eller distans ikväll. Men med minsta klaff och lite tur längs vägen vinns kunnande och styrka som kommer ta Don'taskdon'ttell hela vägen in i mål.

10 Abercrombie A.F. gjorde första starten barfota runt om senast och det föll väl ut, Abercrombie A.F. blev tvåa i mål och stod för en bra prestation. Ikväll fäller man på nytt många över Axevallas långa upplopp och stämmer det lite längs vägen skulle det kunna räcka hela vägen.

Min Vinnare: 6 Twigs Intense
Spets efter 500: 6 Twigs Intense
Skrällen: 10 Abercrombie A.F.
Rankingen: A: 6 B 1,10,2,3,7,5,11 C 8,9,12,4

V64-3 2140m volt
Draget i loppet ikväll skulle kunna vara 7 Hickory Jaam som har radat upp fina prestationer på slutet och står verkligen på tur för seger nu. För två starter sedan fick han göra jobbet ute i tredjespår sista 700m, trots detta gick han bra hela vägen in i mål och blev endasts lagen av duktiga Global Braveheart. Senast fick Hickory Jaam göra jobbet i dödens sista 1500m men stod återigen för en stark prestation och utmanade om segern hela vägen in i mål. Med ett aningen bättre löpningsförlopp ikväll kan det vara dags för seger nu. Formen sitter där i alla fall och 6% är alldeles för lågt.

5 Oz Allegretto kommer med en färska seger i bagaget och var klart positiv senast. Då vann han från ledningen och skulle Oz Allegretto återigen vara snabbt framme och överta spets ikväll är han hästen att slå för övriga.

10 Cracker Jack är en individ som besitter bra kunnande för dessa typer av lopp men som fortsatt jagar formen. Han har inte riktigt fått till det på slutet men skulle Cracker Jack hitta rätt ikväll är han en faktor att ta hänsyn till ikväll.

Nämner även favoriten 4 Timeless som är under fin utveckling och ska streckas. Men både segrarna i programmet är tagna från spets en position hon inte kommer få ikväll. Sårbar favorit trots allt.

Min Vinnare: 7 Hickory Jaam
Spets efter 500:
Skrällen: 7 Hickory Jaam
Rankingen: A: 7,5,10,4 B 11,9,6,8,1 C 3,2,12

V64-4 2140m volt
15 Husse Boko är häst som brottats med en hel del skadeproblematik under karriären men att sluta trea i Kriteriet 2017 säger en hel del om hästens kapacitet. 2020 gjorde Husse Boko en efterlängtad comeback för Catharina Johansson och efter det har Husse Boko fått visa upp sitt fina kunnande på nytt. Vi har fått se honom duga i tuffa V75 lopp och kommer med två raka segrar på kontot till kvällens start. Att plocka in dubbla tillägg över medeldistans är visserlgien aldrig enkelt men Husse Boko ska med en normal prestation ha goda chanser att runda samtliga ikväll då motståndet inte skrämmer avsevärt.

Tuffaste motbudet är 14 Infinitus som stod för en bra prestation i debuten för André Eklundh senast. Då vann han via en rapp avslutnign som klockades till 10,5 sista 500m. Nu med det loppet i kroppen lär Infinitus knappast vara sämre ikväll och han måste räknas tidigt.

Skrällen är 1 G.K.Tetris. Detta är en häst som håller betydligt bättre form än vad som går att utläsa ut programmet. Det är dessutom anmält barfota runt om för första gången i livet, vilket känns spännande på förhand. Med endast fem hästar på start är jag inne på att G.K.Tetris håller upp ledningen och med tanke på att formen ligger där och bubblar vill jag varna för Björn Hammarströms häst till endast 3%.

Min Vinnare: 15 Husse Boko
Spets efter 500: 1 G.K.Tetris
Skrällen: 1 G.K.Tetris
Rankingen: A: 15,14 B 1,11,2,10,6,9,13,12 C 8,7,5,3,4

V64-5 1640m auto
6 Broadway Sun är numera fem år men som under sin treårings säsong matchades mot de bästa hästarna i kullen i Norge och detta slutade med en sjätteplats i Kriteriet. På svensk mark har även Broadway Sun visat upp sig på ett bra sätt. Det har blivit fem segrar på sina åtta besök. Broadway Sun är en kvick individ som har få övermän i klassen när det gäller fartresurser. Senast vann han på bra sätt trots en tuff öppning via 12,5 första 1000m. Att det ikväll dessutom är sprinterdistans ses som en fördel för Broadway Sun. Kommer han till ledningen ikväll är känslan att loppet är över men till 70% kommer jag gardera. Det som ligger på minuskontot är att tränaren Per Henriksen brottats med en del sjukdomar i stallet tidigare under året.

2 Mahara Gutha var positiv från ledningen senast. Han kan öppna kvickt från start och även om det är lite tuffare hästar emot ikväll skulle han från perfekt utgångsläge kunna vara den som får loppet här. Det är dessutom anmält barfota runt om vilket är positivt.

Barfota runt om blir det även för 3 Crank. Detta är en sexåring som också kan öppna kvickt och kommer bli en faktor i inledningen på loppet. Formen är god och kort distans ikväll ses som ett plus.

Min Vinnare: 6 Broadway Sun
Spets efter 500: 6 Broadway Sun / 3 Crank
Skrällen: 2 Mahara Gutha
Rankingen: A: 6,2,3 B 1,5,11,10 C 4,9,7,8

V64-6 2640m auto
Här hittar vi omgångens enda spik 5 Global Billboard. Jag väljer att gå på honom denna JACKPOT omgång då streckprocenten är tilltalande, endast 28% i skrivande stund. Formen är på topp för Global Billboard som i den senaste starten satte nytt rekord som tvåa. Magnus Jakobsson som körde senast och även är tränare har full koll på vart sin häst befinner sig för dagen och i min bok kommer vi få se en optimistisk kusk ikväll på tävlingsbanan. Det är debut över 2640m men med tanke på det Global Billboard visat upp tidigare ser jag detta som en plusfaktor och utan för mycket jobb på egen hand längs vägen ikväll kommer vi få se Magnus Jakobsson blåsa ner samtliga här. Spik.

Motbud
2 Calamari har svarat för två starka prestationer för Ulf Stenströmer. I årsdebuten avgjorde han enkelt från dödens och i den senaste starten stod Calamari för en rapp avslutning ute i spåren där klockan stannade på 12,5 sista 700m. Detta är en individ som är under utveckling och från ett perfekt läge ikväll talar mycket för att Calamari hittar till ledningen och väl i den positionen ska han sen slås. Främsta motbudet till min spik.

Nämner även 8 Global Commission som ikväll gynnas av den längre distansen och skulle det bli aningen för högt tempo på loppet ikväll kommer Global Commission plocka många placeringar tillslut. Utgångsläget är inte det bästa men gynnas även av att blivit nedstucken ett hack i banan nu.

Min Vinnare: 5 Global Billboard
Spets efter 500: 2 Calamari
Skrällen:
Rankingen: A: 5 B 2,8,1,9,11,10 C 4,7,6

Lycka till
DrTrav

0 Kommentarer Odds kan ändras. Alla odds var korrekta vid den tidpunkt de publicerades.
Kommentarer
För att kommentera måste du vara inloggad.

Bettingbonusar för nya kunder

Åldersgräns 18 år. Regler & villkor gäller. stödlinjen.se. spelpaus.se. Spela ansvarsfullt. Spela inte för mer än du har råd att förlora.

Betinia:

120 kr gratisspel
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

SpeedyBet:

100% upp till 1000 kr
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Pinnacle:

Alltid höga odds på betting
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Unibet:

100 kr Gratisspel
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Hajper:

500 kr tillbaka vid förlust
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Lucky Sports:

100 kr tillbaka vid förlust
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

No Account Bet:

100% upp till 2000 kr

Bethard:

100% upp till 1000 kr
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Snabbare:

800 kr tillbaka vid förlust
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

FastBet:

100% upp till 1000 kr
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Expekt:

100% upp till 1500 kr gratisspel
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

bet365:

Upp till 1250 kr i spelkrediter!
Upp till 1.250 kr i spelkrediter för nya kunder hos bet365. Minsta insats 50 kr och krav på 1x fastställt spel för att få spelkrediterna. Minsta odds, spel och betalningsmetod exkluderingar gäller. Utbetalningar exkluderar insatser i spelkrediter. Tidsbegränsningar och villkor tillämpas. Bonuskoden REKAT kan användas under registreringen, men ändrar inte erbjudandebeloppet på något sätt. Tidsbegränsningar och villkor tillämpas. 18+

Betfair:

100% upp till 1000 kr!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

CampoBet:

120 kr gratisspel
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

MrGreen:

Gratisspel värt 500 kr!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Turbo Vegas:

Snabba uttag med BankID
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Betway:

500 kr gratisspel
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

ComeOn:

100% upp till 1000 kr
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

LeoVegas:

100 kr gratisspel
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Casumo:

100% upp till 100 kr
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

William Hill:

Gratisspel upp till 500kr
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Casinostugan:

100 kr gratisspel
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Interwetten:

Brett utbud och höga odds!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Betsson:

100% bonus upp till 500 kr!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Betsafe:

100% upp till 500 kr
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Nordicbet:

100% upp till 500 kr
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Coolbet:

100% upp till 500 kr
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

10bet:

50% upp till 500 kr
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Lyllo Casino:

100 kr tillbaka vid förlust
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Senaste Spelbloggar

Åldersgräns 18 år. Regler & villkor gäller. stödlinjen.se. spelpaus.se. Spela ansvarsfullt. Spela inte för mer än du har råd att förlora.

Oddsbonusar för nya kunder

Åldersgräns 18 år. Regler & villkor gäller. stödlinjen.se. spelpaus.se. Spela ansvarsfullt. Spela inte för mer än du har råd att förlora.
Lyllo Casino Riskfritt spel utan omsättning. Helt nylanserad sportsbook.

18+. Gäller nya kunder. 100 kr matchat spel om du inte vinner på ditt första spel. Maxbonus 100 kr. Min insättning 100 kr. Det är inga omsättningskrav på återbetald insats. Giltigt i 60 dagar. Stodlinjen.se, Spelpaus.se, Spela Ansvarsfullt, Läs fullständiga Regler & Villkor här.

Betinia Registering med BankID. Bra utbud och bonus!

Åldersgräns 18 år | Endast nya spelare | Min. insättning 100 kr. | Sport: Gratisspel på 120 kr vid första insättningen. Gratisspelet måste spelas inom 60 dagar. Vinster krediteras minus värdet på Gratisspelet | Casino: Insättningsbonus 100% upp till max 3000 kr - Måste användas inom 60 dagar. Omsättningskrav 30x | Spela ansvarsfullt | Stodlinjen.se (020-819100) | Spelpaus.se | Fullständiga villkor gäller

  Dagens Bästa Speltips
Odds kan ändras. Spela ansvarsfullt. stödlinjen.se.
Odds
20:45  Schweiz - Tjeckien
Fotboll - Nations League - 1
1.72
  Rekatochklart Speltips
Odds kan ändras. Spela ansvarsfullt. stödlinjen.se.
Odds
19:00  Tingsryd - Västerås
Ishockey - Hockeyallsvenskan  - 2
2.04
19:00  Skellefteå - Färjestad
Ishockey - SHL - 2 hcp +0,5
1.78
20:45  Sverige- Slovenien
Fotboll - Nations League - Över 2,25 mål
1.84
20:45  Schweiz - Tjeckien
Fotboll - Nations League - 1
1.72
20:45  Portugal - Spanien
Fotboll - Nations League - U 2,5 mål
1.735
19:00  Modo - Almtuna
Ishockey - Hockeyallsvenskan  - 1 hcp -1,5
1.81
  Rekatochklart Andelsspel
Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. stödlinjen.se.
20:40  Melkers Europatips 200kr
Insats: 200 kr -  
Köp här!
  Rekatochklart Poolspel
Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. stödlinjen.se.
20:45  Europatipset Tips Tisdag 27/9
Insats: 144 kr - Tipsexperten
  Läsarnas Speltips
Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. stödlinjen.se.
Odds
20:45  Sverige-Slovenien
Fotboll - Nations League  - Över 6.5 hörnor
2.9

Livestreaming