V64 Tips Axevalla 30/8

Publicerad på 30 Aug 2022 - 12:24

DrTrav

DrTrav

30 Aug 2022 - 12:24

V64 hämtar vi från Axevalla denna tisdagskvällen. Noterbart är att Axevalla är banan med det längsta upploppet i landet, upploppet mäter 227m. Omgången kryddas av en JACKPOT på 3,5 Miljoner.

Jag spelar med två spikar. 11 Dats So Cool i den första avdelningen och 2 Cabasse i den femte avdelningen.

V64-tips Axevalla Tisdag 30/8
v64-1 11 Dats So Cool
v64-2 alla
v64-3 1,3
v64-4 1,5,6,7,8
v64-5 2 Cabasse
v64-6 1,2,4,5,6,7,10,11,13

630 x 1kr = 630kr (spelar utdelning på endast 6 rätt)

DD-tips Axevalla Tisdag 30/8
DD-1 2 Cabasse
DD-2 1,2,4,5,6,7,10,11,13

9 rader x 30kr = 270kr

Spelbolag med fasta odds på trav:
bet365 - Casumo - LeoVegas - Unibet

V64-1 2140m volt
11 Dats So Cool är en V75 veteran som har gjort 15 av sina senaste 18 starter på V75. Han är van att möta tufft motstånd och för två starter sedan fick han också en välförtjänt seger efter ett passande lopp innerspåret. Senast var han ute i finalen av Silverdivisionen vilket säger en del om hästens kapacitet. Även om 40m tillägg aldrig är enkelt att plocka in så har Axevalla ett långt upplopp där Dats So Cool kommer kunna blåsas ner samtliga utan för mycket strul längs vägen. Jag spikar.

Motbud
4 Hilltop Hawk har visat bra form på slutet. Han vann för två starter sedan på enkelt sätt med sparade krafter imål. Senast slutade han tvåa efter att fått ge sig precis på linjen, den gången fick han göra jobbet på egen hand i tredjespår sista halvvarvet. Löser det sig bara från utgångsläget ikväll kan Hilltop Hawk en hel del och ses på förhand som en tidig utmanare till Dats So Cool.

Nämner även 1 Lincoln Abe Boko som står på start och är den troliga ledaren av loppet. Väl i den positionen kommer Hans Crebas leda länge med hemmahästen. En skräll vid gardering.

Min Vinnare: 11 Dats So Cool
Spets efter 500m: 1 Lincoln Abe Boko
Skrällen: 1 Lincoln Abe Boko
Ranking: A 11 B 4,1,7,8,3 C 10,6,2,5

V64-2 2640m auto
3 Judge D. kommer med tre raka pallplatser på kontot inför kvällens start. Senast intog man dödens med 1000m kvar till mål och trots detta utmanade man om segern hela vägen in mot linjen. Att det ikväll är lång distans ses som ett plus då Judge D. är stark och rejäl. Även om han troligtvis pånytt kommer få göra en del grovjobb på egen hand ikväll så ska han ses med bra segerchans ikväll trots allt.

1 Kendall Jackson är en annan treåring som är under fin utveckling. Senast såg Kendall Jackson mersmakande ut när han vann från ledningen och även om han fick bestämma tempot en bit av loppet så gick sista 800m på 12,4. Det fanns även sparade krafter imål den gången. Han är kvick iväg från start och den troliga ledaren av loppet pånytt. Väl i den positionen kommer sen Kendall Jackson leda länge.

Nämner även 4 Star Cash som inte är helt att lita på men som besitter bra fart och kunnande när han sköter sig. Skulle han gå iväg felfritt ikväll och kunna lifta med på ett bra sätt är detta en häst som kommer kunna avlsuta vasst över Axevallas långa upplopp.

Min Vinnare: 3 Judge D.
Spets efter 500m: 1 Kendall Jackson
Skrällen:
Ranking: A 3,1 B 4,5,8,7,2 C -

V64-3 1640m auto
3 Catania tog sin första seger i karriären senast och på sättet hon gjorde det när luckan kom över upploppet så kan jag med säkerhet säga att det inte var hennes sista. Ikväll har hon fått ett spännande utgångsläge och kan öppna rappt. Hon är den troliga ledaren av loppet och i ett lopp där få sätta nosen först över linjen någon gång är detta mitt förstaval från ledningen.

Nämner även 1 Ted Tonks som är jämn och säker sina prestationer och skulle han nu med lite mera erfarenhet och första starten för Stefan Pettersson börja tända till extra samt förstå vad tävlingen handlar om är jag säker på att det finns en hel del utveckling i honom att hämta. Han är rejäl och gynnas om det blir tempo på loppet.

Min Vinnare: 3 Catania
Spets efter 500m: 3 Catani
Skrällen:
Ranking: A 3,1 B 7,11,8,6,9,2 C 4,10,5,12

V64-4 1640m auto
4 Aniara Sock är inte helt att lita på och kommer med en programrad som blandar och ger. Att det blivit galopp i fem av de senaste sju staterna är såklart inte positivt men senast visade Aniara Sock att kapaciteten är hög när hon sköter sig. Hon fick senast en tuff resa i dödens men kunde trots det pressa sig till ledningen med 500m kvar och gå undan till seger på nytt rekord. Så form och kunnande finns där och med en liknande insats ikväll ska det vara bra segerchans pånytt.

Nämner även 8 Cassandra Ferm som fått ett tufft utgångsläge ikväll med spår åtta bakom bilen, detta för tredje gången i rad dessutom. Men Cassandra Ferm har vunnit trots spår åtta två gånger i rad nu och gjort det på imponerande sätt dessutom. Det kan mycket väl bli tredje gången ikväll, för kunnandet och formen är på topp. Det långa upploppet är en fördel för Cassandra Ferm ikväll.

7 Silvertail gick i mål med sparade krafter senast. Utgångsläget är inte det bästa men skulle det lösa sig någorlunda från start har Silvertail visat sig besitta bra fart. Carl Johan Jepson i vagnen ses som ett plus.

Min Vinnare: 4 Aniara Sock
Spets efter 500m: 4 Aniara Sock
Skrällen:
Ranking: A 4,8 B 7,6,1,5,2,3 C 10,9,11

V64-5 2140m auto
2 Cabasse är en spännande fyraåring som höjt sig rejält under sommaren. För två starter sedan var man bland annat ute i finalen av Sprintermästaren och slutade fyra bakom hästar som Francesco Zet och Iznogoud Am. Senast var han visserligen inte som bäst men rapporterna var att Cabasse inte fungerade på barfota runt om den dagen. Har har känt fin efteråt meddelar man från stallet och utgångsläget ikväll är perfekt. Nu blir skor på fram igen och med tanke på vad han har mött och hur insatserna på slutet har varit måste detta vara en toppchans ikväll. Spik.

Motbud
8 Italiano K.P. gjorde debut på svensk mark senast och höll farten klart godkänt. Nu med lopp i kroppen bör formkurvan peka uppåt och det bör finnas mycket utveckling i hästen att hämta för Sofia Aronsson. Utgångsläget sätter dock ner chanserna men med lite klaff längs vägen är Italiano K.P. ett tidigt bud bakom Cabasse.

Nämner även 6 Benedetta Jet som besitter bra kapacitet i grunden men som har lite oviss form. Han är dock kvick iväg från start och det skulle mycket väl kunna bli rygg på ledaren för Benedetta Jet ikväll vilket är passande. Skulle luckan sen uppenbara sig i tid över det långa upploppet kan han avsluta kvickt med en normal prestation.

Min Vinnare: 2 Cabasse
Spets efter 500m: 2 Cabasse
Skrällen: 8 Italiano K.P.
Ranking: A 2 B 8,6,4,12 C 5,3,7,9,11,10,1

V64-6 2140m volt
10 Spectre är en individ som sällan vinner men som nu kommer med toppform till kvällens start. Han har radat upp fina prestationer under sommaren och står verkligen på tur för en seger här. För två starter sedan var man ute på V75 och med lite bättre klaff den sista biten hade han mycket väl kommit till start med en V75 seger i programmet. Jag är inne på att man kommer kunna få ett passande lopp ikväll och får han bara spara sin speed till slut så fäller Spectre många över Axevallas långa upplopp ikväll.

7 Keep Flying Rapida trivs som bäst i spets och har tagit samtliga karriärens tre segrar från just ledningen. Idag har han ett spännande springspår på start, han är min troliga ledare av loppet och i den positionen ledet men sen länge. Blev visserligen slagen av Spectre från just spets senast men jagar revansch här.

1 Jula the Bank står perfekt inne i kvällens lopp och även om han inte vunnit sedan sin tävlingsdebut måste han räknas tidigt här med en felfri avgång. Ulf Ohlsson i vagnen ses dessutom som ett plus.

5 Balzano da Quattro vann för två starter sedan på bra sätt och även om han inte är helt att lita på så finns det kapacitet som räcker långt här vid en felfri avgång. Han tål även att göra en hel del jobb på egen han om det skulle behövas.

Min Vinnare: 10 Spectre
Spets efter 500m: 7 Keep Flying Rapida
Skrällen: 7 Keep Flying Rapida
Ranking: A 10 B 7,1,5,4,6,13,11,2 C 3,12,14,8

Lycka till
DrTrav

Kommentarer

Logga in för att kommentera.

Vill du vara med i gemenskapen? Logga in eller registrera dig gratis!

Skapa konto