DrTrav Åldersgräns 18 år. Regler & villkor gäller. stödlinjen.se. spelpaus.se. Spela ansvarsfullt. Spela inte för mer än du har råd att förlora.
DrTrav

V64 Tips Axevalla Fredag 10/7

10 Juli 2020 - 11:53

Ikväll avgörs V64 tävlingarna på Axevalla med uttagningslopp inför StoChampionatet. De två främsta från varje kval går vidare till finalen som körs söndagen den 18 juli.

Jag spelar med en spik. 8 Ganga Bae i den sista avdelningen.

V64 Tips Axevalla Fredag 10/7
V64-1 2,5,7,9
V64-2 1,2,3,4,7,8,11,12
V64-3 1,2,3,4,11,12
V64-4 8,9
V64-5 1,3
V64-6 8 Ganga Bae

768 rader x 1 = 768 kr (spelar utdelning endast på 6 rätt)

DD Tips Axevalla Fredag 10/7
DD1: 1,3
DD2: 8 Ganga Bae

2 rader x 100 kr = 200 kr

Spelbolag med fasta odds på trav:
Casumo - bet365 - LeoVegas - Unibet

V64 TIPS AXEVALLA FREDAG 10 JULI

V64-1
Vi inleder V64 med ett Uttagningslopp StoChampionatet över 2640 meter och jag har streckat fyra hästar. 5 Alaska Kronos är härdad mot tufft motstånd i årgångsloppen. Hon blev tvåa bakom Diana Zet i Oaks ifjol. Näst senast var hon ute i finalen av Drottning Silvias Pokal fast där fick hon inte det att stämma och försvann med en tidig galopp. Hon gjorde comeback i ett Breeders' Crown lopp i Rättvik nyligen och där gick hon ett starkt slutvarv och hon gick i rejäl närkamp med Anthara Bi över upploppet men hon fick nöja sig med andraplatsen.

Här kan hon få ta över ledningen efter en del av loppet och skulle så bli fallet så kan hon bli svår att fånga in så hon ska räknas tidigt här. Distansen har hon vunnit på tidigare så det är inga konstigheter.

9 Svecak Palema kommer till den här starten med fin form. Hon satt i tredje utvändigt innan hon satte in attacken och via en härlig avslutning så spurtade hon in till seger senast. Hon visade näst senast när hon hakade på bra till tredjeplatsen bakom Mahma Lane utan att få fritt att hon klarar den dryga distansen. Hon är stark och rejäl och med rätt resa så kan hon bli farlig den sista biten.

2 No Limit Queen är jämn och säker men hon har inte vunnit sedan september ifjol. Hon gick okej som fyra i ett lopp som vanns av Ganga Bae senast. Trevligt utgångsläge nu så här kan hon sitta i en vettig position omgående. Nu är tanken att hon ska gå barfota runt om för första gången och slår det väl ut så kan det lyfta henne ett par snäpp och då kan hon definitivt göra sig gällande mot det här motståndet.

7 Waiting Hill Hall gjorde det bra som blev tvåa i försöket till StoSprintern nyligen. I den efterföljande finalen så slutade det med en startgalopp. Nu är hon ute över den dryga distansen för första gången men kan Steen Juul som sitter i vagnen slinka ner i en hygglig position innan attacken sätts in så kan hon vara långt framme.

Min Vinnare: 5 Alaska Kronos
Spets efter 500m: 5 Alaska Kronos
Skrällen: 7 Waiting Hill Hall
Ranking: A 5,9 B 2,7,10,6,12,3 C 1,8,11,4

V64-2
Ett Uttagningslopp StoChampionatet över 2640 meter och jag har streckat åtta hästar. 1 Ghostintheshell har gjort tre starter efter väldigt lång frånvaro. Det slutade med galopp i årsdebuten och gången efter det så stötte hon på för tufft motstånd. Senast så blixtrade hon till ledningen och från spets så vann hon sedan lätt. Nu debuterar hon över den långa distansen men med den startsnabbheten hon besitter så tror jag hon får en fin resa på innerspår eventuellt i ledningen eller i vinnarhålet och då tror jag hon är långt framme på nytt.

4 Mahma Lane har vunnit fyra av karriärens nio starter så här långt. Hon var fyra i Drottning Silvias Pokal tidigare i år och gången efter det vann hon ett testlopp inför StoChampionatet på Axevalla efter att hon fått bestämma i ledningen. Därefter var hon med i Breeders' Crown i Rättvik men den dagen var hon inte som bäst men från stallet så tror man att hon var lite nedsatt av långresan i tuff värme. Hon kan kliva iväg bra från början men det finns startsnabba hästar invändigt om henne fast hon borde ändå kunna nå en vettig position och då kan hon blanda sig i segerstriden igen.

2 Dontlooseallmoney vann sitt försök till Drottning Silvias Pokal från ledningen men hon gjorde sedan bort sig i finalen. Näst senast visade hon fin form när hon travade i ledningen i ett tufft tempo och hon höll bra som tvåa bakom Golden Tricks som tog ner henne från utvändig position. Hon kunde inte så mycket från ett dåligt utgångsläge i ett försök till StoSprintern där hon kom i mål som femma bakom Gina Mearas som vann det loppet senast. Hon är snabb iväg men det är inte säkert att Jim Oscarsson vill köra i ledningen om hon skulle komma till spets för hon kan bli lite väl vass i täten och över lång distans så kan det bli tufft att orka hela vägen då. Får hon en bra resa så duger hon i klassen.

8 Perfekt Gehör kommer till den här starten med två raka segrar. Hon tog över ledningen efter ett halvvarv och från den positionen så vann hon sedan på ett bra vis med sparade krafter. Det är debut över lång distans nu och dessutom första gången Johan Untersteiner kör hästen men löser det sig med positionerna från ett tråkigt utgångsläge så kan hon bli farlig över det långa upploppet.

11 Groupie Doll orkade inte från utvändigt om ledaren senast. Hon gjorde det bra när hon tryckte sig till ledningen efter 700 meter och från den positionen så gick hon undan till en ohotad seger för tre starter sedan. Iskallt utgångsläge nu men distansen är lång så det kan hända mycket saker på vägen och blir det ett uppskruvat tempo på tillställningen så kan hon avsluta loppet fort och då kan det räcka en bit här. Intressant med Jorma Kontio upp för första gången.

Min Vinnare: 1 Ghostintheshell
Spets efter 500m: 1 Ghostintheshell
Skrällen: 11 Groupie Doll
Ranking: A 1,4 B 2,8,11,7,3,12 C 5,9,10,6

V64-3
Ett Uttagningslopp StoChampionatet över 2640 meter och jag har streckat sex hästar. 4 Use Face har visat en härlig form på sistone. I den näst senaste starten på Vaggeryd så tog hon ner den ledande One Deep Valley från utvändig position men Robertino fick luckan och spurtade ner henne den sista biten så det slutade med en andraplats. Gången efter det så spetsade hon och drog i ett jämnt tempo där framme och hon var sedan aldrig i någon förlustfara. Det är debut över distansen nu men kommer hon till spets smärtfritt så kan det räcka långt här. Nu är det anmält barfota runt om för första gången och blir det den balansen till loppet så kan det lyfta henne ett par snäpp.

2 Laleh Pellini kommer från en färsk seger. Hon travade först i andraspår ut på slutvarvet och hon gjorde det bra när hon tuggade ner den ledande Four Fifty till seger kort före mål. Trevligt utgångsläge nu så här kan hon få ett passande lopp i den främre träffen och då kan hon vara med och utmana om en framskjuten placering igen. Eventuellt så ska hon tävla i en bike för första gången nu.

12 Mellby Happy har vunnit hälften av sina sex starter hittills. Hon vann rätt lätt näst senast. Gången efter det så var hon ute i ett Margareta-lopp på Solvalla och där satt hon långt bak och var aldrig segeraktuell men hon kördes invändigt den sista biten och kom in som fyra bakom American Hill som vann det loppet från ledningen. Iskallt läge nu men får hon smyga med i en bra rygg under slutrundan så kan hon bli farlig över det långa upploppet.

1 Global Amazone har inte fått till det i årets båda starter. Spåret nu passar perfekt för henne för hon ska helst smyga med och hon kan dessutom öppna ganska bra så det borde kunna bli en fin resa på innerspår och med en eventuell lucka till slut så kan hon slå till här. Man meddelar från stall Jörgen Westholm att man har lagt om träningen på henne så en lite vassare insats nu än senast är att vänta.

3 Sunettan Palema inledde med att vinna sina två första starter för sin nuvarande tränare Hans Crebas. Senast så var hon ute i ett V86 lopp på Åmål. Där fick hon en invändig löpning och hon fick aldrig någon lucka så hon kom i mål med sparade krafter i ett lopp där Zante Grif drog det längsta strået. Får hon smyga med in i det längsta så kan hon vara långt framme här. Intressant med barfota runt om för första gången.

Min Vinnare: 4 Use Face
Spets efter 500m: 4 Use Face
Skrällen: 11 Dior Ima
Ranking: A 4,2 B 12,1,3,11,7,9,5 C 6,10,8

V64-4
Ett Uttagningslopp StoChampionatet över 2640 meter och jag har streckat två hästar. 8 American Hill har tagit två vinster på de tre senaste loppen. Hon var duktig vid segern för tre starter sedan. Hon fick då ett perfekt lopp i rygg på den ledande Dontlooseallmoney och när hon sedan fick luckan på upploppet så hade hon inga som helst problem med att avgöra till seger. Gången efter det så försvarade hon sig med galopp men hon var utan vinstchans i det läget. Senast på Solvalla så tog hon över ledningen efter ett halvvarv och från den positionen så vann hon i ohotad stil.

Trots spåret nu så tror jag en offensiv styrning är att vänta och blir hon släppt till ledningen utan att det kostar alltför mycket kraft så blir hon svårstoppad här. Hon kan vinna loppet även från dödens med om det skulle bli aktuellt så oavsett så ska hon räknas tidigt här.

9 Mellby Harissa kördes till ledningen efter 400 meter och sedan så vann hon på ett bra vis från den positionen senast. Till spets kommer hon knappast från det här läget men hon är vass bakifrån också. Nu har hon inte startat på två månader så formen är lite oviss. Får hon smyga med i en trevlig rygg innan hon spelar ut speeden så fäller hon många hästar till slut om det blir ett uppskruvat tempo på tillställningen.

Vid ytterligare gardering kan 2 Zolly som hade en fin fjolårssäsong vara tänkbar. Hon har dock inte imponerat hittills i år. Med två lopp innanför västen nu så kan formen vara i antågande. Mattias Djuse meddelar att man har siktat hit och här sitter hon bra till i andraspår omgående och får hon ligga på rulle och spara speeden fram till upploppet så kan hon vara med och tampas om en finalplats. Barfota fram och ryckhuva istället för fast huva den här gången.

Min Vinnare: 8 American Hill
Spets efter 500m: 8 American Hill
Skrällen: 5 Mellby Hope
Ranking: A 8,9 B 2,1,5,11,12,3,7 C 4,6,10

V64-5
Ett Uttagningslopp StoChampionatet över 2640 meter och jag har streckat två hästar. 1 Diana Zet vann Drottning Silvias Pokal efter att hon kommit till ledningen i ett tidigt skede näst senast. Gången efter det så landade hon i dödens med varvet till mål och från den positionen så höll hon okej även om hon tappade lite den sista biten och kom in som fyra bakom Mahma Lane som vann det loppet från ledningen. Hon var bara lugnt tränad då så en bättre insats nu är att vänta. Skulle hon lyckas hålla upp ledningen här så kan hon bli svår att fånga in. Det är dock inte säkert att hon lyckas med det men kan Örjan Kihlström hitta loss i god tid före mål så kan hon vara med och göra upp om segern här.

3 Marble Arch tog ingen seger under fjolåret på åtta starter i Per Lennartssons regi. Hon är numera i träning hos Björn Goop och då har även segrarna börjat trilla in. Tre stycken vinster har hon tagit på lika många starter för sin nuvarande tränare. Hon är under utveckling och har nu äntligen fått ett vettigt utgångsläge. Hon kan öppna bra och lyckas hon komma förbi tipsettan i startögonblicket så kan det bli spets här och når hon till ledningen så tror jag hon kan ge tipsettan en match. Eventuellt blir det första gången i jänkarvagn nu.

Vid ytterligare gardering kan 4 Bling Bling som har gjort det bra i försök och final i Diamantstoet i de senaste loppen vara tänkbar. Båda gångerna så har hon fått stryk av Karamel Hill. Får hon smyga med i en vettig rygg fram till avgörandet så kan hon vara långt framme här också men hon får ses främst som ett platsbud.

Min Vinnare: 1 Diana Zet
Spets efter 500m: 3 Marble Arch
Skrällen: 4 Bling Bling
Ranking: A 1,3 B 4,12,7,5,6,10,9 C 1,8,2

V64-6
Vi avslutar V64 med Uttagningslopp StoChampionatet över 2640 meter. Jag har spikat nummer 8 Ganga Bae som avslutade fjolåret med att vinna Breeders' Crown finalen från ledningen. Hon var hårt betrodd i finalen av Drottning Silvias Pokal tidigare i år men då var hon inte som bäst och hon fick dessutom en en tung resa i dödens och kom in som sexa bakom Diana Zet. Hon gjorde comeback efter en tids frånvaro senast och hon var då riktigt fin när hon vann från ledningen.

Trots åttondespåret nu så är det troliga att hon körs framåt direkt och tar över ledningen i ett tidigt skede av loppet och skulle så bli fallet så säljer hon sig dyrt här. Hon är bra nog att hon kan vinna loppet från andra positioner också om det skulle vara upptaget i ledningen.

Vid gardering kan 12 Galant Sisu som debuterade i ny regi för Björn Goop senast vara tänkbar. I debuten i finalen av StoSprintern senast så bombade hon till ledningen men släppte sedan till Gina Mearas och sedan så fastnade hon bakom hästar och gick i mål med gott om krafter sparade. Hon är väldigt explosiv den första biten så hon är missgynnad av det här läget men får hon lite draghjälp under slutrundan så kan hon avsluta loppet fort och då kan hon vara långt framme.

2 Loes har vunnit 4 av 9 starter. Hon har bara missat topp tre vid ett tillfälle och då galopperade hon i början av loppet men hon gjorde sedan en godkänd upphämtning. Trevligt startspår så här sitter Carl Johan Jepson som kör åt Eric Martinsson bra till i den främre träffen omgående och får hon en passande resa så kanske hon kan lifta med till finalen. Intressant med barfota runt om och jänkarvagn båda för första gången.

Min Vinnare: 8 Ganga Bae
Spets efter 500m: 8 Ganga Bae
Skrällen: 2 Loes
Ranking: A 8 B 12,2,9,11,10 C 6,1,3,4,7,5

Lycka till

/ Henrik Hilmersson

0 Kommentarer Odds kan ändras. Alla odds var korrekta vid den tidpunkt de publicerades.
Kommentarer
För att kommentera måste du vara inloggad.

Bettingbonusar för nya kunder

Åldersgräns 18 år. Regler & villkor gäller. stödlinjen.se. spelpaus.se. Spela ansvarsfullt. Spela inte för mer än du har råd att förlora.

bet365:

Upp till 1250 kr i spelkrediter!
Minsta insats 50 kr och krav på 1x fastställt spel för att få spelkrediterna. Minsta odds, spel och betalningsmetod exkluderingar gäller. Utbetalningar exkluderar insatser i spelkrediter. Tidsbegränsningar och villkor tillämpas. 18+

Unibet:

Sätt in 100 kr spela för 200 kr!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

LeoVegas:

Gratisspel upp till 100 kr!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se. Erbjudandet gäller nya spelare. 1x omsättningskrav till min odds 1.80 för att få bonusen.

Casumo:

Spela för 100 kr, få 100 kr!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Nordicbet:

100% bonus upp till 100 kr!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Bethard:

100% bonus upp till 100 kr!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

SpeedyBet:

100% bonus upp till 100 kr!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Betsafe:

100% bonus upp till 100 kr!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Senaste Spelbloggar

Åldersgräns 18 år. Regler & villkor gäller. stödlinjen.se. spelpaus.se. Spela ansvarsfullt. Spela inte för mer än du har råd att förlora.

Oddsbonusar för nya kunder

Åldersgräns 18 år. Regler & villkor gäller. stödlinjen.se. spelpaus.se. Spela ansvarsfullt. Spela inte för mer än du har råd att förlora.
  Dagens Bästa Speltips
Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. stödlinjen.se.
Odds
16:00  Sheffield U - Plymouth
Fotboll - FA Cupen - 1 asian hcp -1
1.70
  Rekatochklart Speltips
Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. stödlinjen.se.
Odds
20:45  Fiorentina - Crotone
Fotboll - Serie A - BLGM
1.90
21:00  Aston Villa - Newcastle
Fotboll - Premier League - 1 asian hcp -1,5
2.45
21:00  Alaves - Real Madrid
Fotboll - La Liga - Under 3 mål
1.76
02:00  St Louis - LA Kings
Ishockey - NHL - 1
1.83
12:30  Juventus - Bologna
Fotboll - Serie A - 1 asian -1,5
2.20
13:00  Chelsea - Luton
Fotboll - FA Cupen - 2 asian hcp +2,5
1.76
15:00  Verona - Napoli
Fotboll - Serie A - BLGM
1.83
15:30  Fulham - Burnley
Fotboll - FA Cupen - 1
2.25
16:15  Elche - Barcelona
Fotboll - La Liga - 2 asian -1,5
2.08
18:00  Man United - Liverpool
Fotboll - FA-cupen - Över 2,5 mål
1.83
21:00  Everton - Sheffield W
Fotboll - FA-cupen - 1 asian hcp -1.5
2.06
21:00  Atletico Madrid - Valencia
Fotboll - La Liga - 1 asian -1
1.70
21:00  Athletic Bilbao - Getafe
Fotboll - La Liga - 1
2.35
  Rekatochklart Poolspel
Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. stödlinjen.se.
16:00  Stryktipset Tips Lördag 23/1
Insats: 864 kr - Tipsexperten
16:00  Stryktipset Tips Lördag 23 Jan
Insats: 864 kr - USandeback
16:00  Stryktipset Tips 23/1 2021
Insats: 216 kr - Aston
16:20  V75 Tips Bollnäs 23/1
Insats: 1260 kr - DrTrav
18:20  DD Tips Bollnäs 23/1
Insats: 320 kr - DrTrav
15:00  Europatipset Tips Söndag 24/1
Insats: 864 kr - Tipsexperten
15:00  Europatipset Tips Söndag 24 Jan
Insats: 864 kr - USandeback

Livestreaming