DrTrav Åldersgräns 18 år. Regler & villkor gäller. stödlinjen.se. spelpaus.se. Spela ansvarsfullt. Spela inte för mer än du har råd att förlora.
DrTrav

V64 Tips Axevalla Tisdag 14/4

14 April 2020 - 10:58

Kvällens V64 tävlingar avgörs på Axevalla och här nedan så följer min lösning av omgången.

Jag spikar endast i V64-5 på nummer 10 Intake som är härdad mot tufft motstånd. Hon vann en final i Diamantstoet på Åby i augusti ifjol så hon besitter gott kunnande men hon har varit borta från tävlingsbanorna ett halvår så det kan saknas en del till toppformen men är hon inte alltför ringrostig så tror jag hon blir farlig här. Kan Jörgen S Eriksson få till en bra styrning och om hon kan sitta i ett vettigt slagläge innan attacken sätts in så tror jag hon blir svår att stå emot över det långa upploppet här. Vinnarodds 6.25 hos Unibet , Casumo & LeoVegas

V64 Tips Axevalla Tisdag 14/4
V64-1 1,6,8,9
V64-2 Alla
V64-3 3,4,6
V64-4 5,9
V64-5 10 Intake
V64-6 8,9

624 rader x 1 = 624 kr (spelar utdelning endast på 6 rätt)

DD Tips Axevalla Tisdag 14/4
DD1: 10 Intake
DD2: 2,3,8,9,12

5 rader x 40 kr = 200 kr

Här kan du spela på fasta odds på trav:
bet365 , Unibet , 888sport , Nordicbet , LeoVegas, Casumo

V64-1
Vi inleder V64 med ett lopp över 2140 meter och jag har streckat fyra hästar, 1 Ecke Steel travade i ledningen näst senast i ett V86 lopp på Åby men orkade inte hela vägen utan slutade oplacerad då. Gången efter det så försvann han med en tidig galopp. Med en lyckad start ur volten här så tror jag Robert Bergh vill köra i ledningen och skulle han få bestämma en del där framme i täten så kan han leda loppet länge om han slipper att utstå alltför hård press under vägen.

6 Eye In The Sky har gjort tre starter efter en tids frånvaro. Han har gått i ledningen alla gångerna men han bara vunnit ett av loppen. Senast så fick han ge sig mot Jetstream Rapida som satt i rygg på ledaren innan han tog sig loss och avgjorde sedan till en enkel seger den sista biten. Nu blir det ingen ledning och Claes Svensson meddelar att han kommer att köra på chans och till slut men får han ett passande lopp så kan han duga en bit mot det här gänget.

9 Googal gjorde två starter i februari med en andra- och en tredjeplats som resultat. Nu har han inte startat på två månader så formen är oviss men här har han fått springspår på tillägg så kan Johan Untersteiner hitta ner i ett vettigt slagläge innan han sätter in slutstöten så kan han bli farlig över det långa upploppet här.

8 Walther På G. har vunnit 8 av 20 starter hittills i karriären. Senast så tog han över ledningen i ett tidigt skede och vann sedan väldigt enkelt från den positionen. Knepigt spår i volten här men kan han kliva iväg i rätt gångart så kan han blanda sig i segerstriden på nytt om André Eklundh kan få till en bra styrning.

Min Vinnare: 1 Ecke Steel
Spets efter 500m: 1 Ecke Steel
Skrällen: 12 Rocky Bear
Ranking: A 1 B 6,9,8,12,5,4,7,10,11 C 3,2,13
Travbonus: 1250 kr i spelkrediter hos bet365

V64-2
Ladugårdsinredes Körsvensserie - Spårtrappa - omgång 6 - K75-lopp över 2140 meter och jag har streckat alla tretton hästarna, 11 Global Utopia har haft lite problem med sina luftvägar och har därför inte startat på ett tag. Han rapporteras träna bra och han är väl förberedd inför comebacken här så han kan bli att räkna med direkt. Han tål att göra en del grovjobb på egen hand om det skulle behövas så kan Fredrik Claesson som kör hästen servera honom ett passande lopp så kan han blanda sig i segerstriden här. Barfota runt om nu är en klar fördel.

10 Glowbull Fusion slutade precis utanför prisplaceringarna i ett V75 lopp på Axevalla i februari som vanns av I.T.Inventor. Kan han få smyga med i en vettig rygg innan han sätter in slutstöten här så kan han bli farlig den sista biten. Han är anmäld barfota runt om nu och så har han tävlat med framgång tidigare.

1 Lyssum är jämn och säker men har endast en seger efter 15 starter. Hon är ingen raket ut så det blir nog svårt att hålla upp ledningen men får hon ett fint lopp på innerspår så kan hon avsluta loppet bra om hon kan hitta loss i god tid före mål och om det blir lite tempo på tillställningen. Hon ska tävla med ett norskt huvudlag för första gången nu meddelar man från stallet och det kan ha en god effekt här.

3 Quite Solo kommer från en seger i ett breddlopp på Åby. Hon fick då ett lopp i andra utvändigt och när hon sedan satte in attacken så avgjorde hon till en knapp seger precis på linjen. Hon kan öppna rätt så vettigt så här borde hon kunna få ett passande rygglopp igen och då kan hon duga en bit även mot det här motståndet.

7 Davici har varit borta ett par månader men kommer nu ut i en intressant årsdebut. Kan Emil Engwall som sitter i sulkyn slinka ner i ett vettigt slagläge innan han sätter in attacken så kan han vara långt framme här.

15 Jullan Palema hade kopplat greppet på upploppet näst senast men då kom Rockabilly Rebel med en bra avslutning och tog sig förbi till seger kort före mål så hon fick nöja sig med andraplatsen. Tufft utgångsläge nu med många hästar att runda men med lite klaff så kan hon komma in i matchen.

Min Vinnare: 11 Global Utopia
Spets efter 500m: 4 Harvey Boko
Skrällen: 15 Jullan Palema
Ranking: A 11,10 B 1,3,7,15,14,2,4,13,8 C 9,5
Spela på loppet hos bet365, Unibet, Casumo, LeoVegas, 888sport

V64-3
Första Testet StoChampionatet 2020 över 2640 meter och jag har streckat tre hästar, 6 Alaska Kronos var duktig som tvåa bakom Diana Zet i Oaks förra året. Senast startade hon i ett Margaretalopp på Solvalla och då travade hon i ledningen och höll undan till en knapp seger före en vasst avslutande Ganga Bae. Nu blir det första gången över den dryga distansen men kan hon nå spets smärtfritt och få bestämma en del i täten så kan hon rinna undan till en ny seger här.

4 Milady Grace gör även hon första starten över lång distans nu men hon är mer stark än snabb så det borde fungera bra. Hon kommer ut i årsdebut här men hon är mycket tränad i vinter så jag tror hon kommer att göra en bra prestation direkt i comebacken här och i ett litet fält här så kan hon bli farlig den sista biten.

3 Schweppes har årsdebuten avklarad och kan vara vassare nu med det loppet i kroppen. Hon avslutade då plusbetonat och spurtade in till tredjeplatsen i ett lopp som vanns av Sashay My Way. Med en fin löpning i den främre träffen så har hon en härlig spurt som biter bra till slut att ta till och då kan hon vara med och utmana om segern här.

I övrigt kan nummer 5 Love No Pain som försvann med en startgalopp senast vara intressant. Gången innan det gjorde hon det bra när hon segrade från ledningen. Skulle ett par av de mer betrodda hästarna göra bort sig eller ha en sämre dag så kan hon överraska här.

Min Vinnare: 6 Alaska Kronos
Spets efter 500m: 6 Alaska Kronos
Skrällen: 5 Love No Pain
Ranking: A 6,4,3 B 5,2 C 7,1
Travbonus: 1250 kr i spelkrediter hos bet365

V64-4
Ett lopp över 2140 meter och jag har streckat två hästar, 5 Master Sea har årsdebuten avklarad och med det loppet i kroppen nu så kan han vara klart förbättrad till den här starten för han var bara tunt jobbad inför det loppet. Han gick då en rejäl slutrunda men fick aldrig tag i Alibi som höll undan från ledningen så han fick nöja sig med andraplatsen. Han är rätt kvick iväg från start och borde ta sig ut ganska omgående och sedan så tror jag att Håkan K Persson kan styra på mot antingen spets eller dödens så han ska räknas tidigt här.

9 Awaited fuskade med aktionen och var inte helt körbar den sista biten så det slutade med en andraplats bakom Kent Le Soleil som vann det loppet senast. Gången innan det så vann han med sparade krafter från ledningen. Kan Carl Johan Jepson få iväg honom bra från femtespåret i volten här och om han kan få travet att flyta bättre än senast så kan han bli svår att stå emot den sista biten så han kan blanda sig i segerstriden på nytt.

Vid ytterligare gardering kan 12 Floydside Am som travade på i ledningen och vann rätt enkelt då vara tänkbar. Sämre utgångsläge här men kan Johan Untersteiner smyga med i en vettig rygg innan han sätter in slutstöten så kan han vara långt framme igen men han får ses främst som ett platsbud.

Min Vinnare: 5 Master Sea
Spets efter 500m: 5 Master Sea
Skrällen: 14 Vasco De Gama
Ranking: A 5,9 B 12,14,4,2,3,1 C 7,10,13,8,6,15,11
Spela på loppet hos bet365, Unibet, Casumo, LeoVegas, 888sport

V64-5
Ett Stolopp över 2140 meter och jag har spikat nummer 10 Intake som är härdad mot tufft motstånd. Hon vann en final i Diamantstoet på Åby i augusti ifjol så hon besitter gott kunnande men hon har varit borta från tävlingsbanorna ett halvår så formen nu är lite oviss. Kan Jörgen S Eriksson få till en bra styrning och om hon kan sitta i ett vettigt slagläge innan attacken sätts in så tror jag hon blir svår att stå emot över det långa upploppet här.

Vid gardering kan 3 Hera Eck som ännu efter 22 starter i karriären är utan seger vara tänkbar. Hon är inte att lita på men vid felfri avgång så tror jag att Klaus Kern siktar mot ledningen och kostar det inte alltför mycket kraft att nå spets så kan hon leda loppet länge om hon slipper att utstå alltför hård press under vägen.

9 Beluga West har inte fått till det på ett tag så det här blir karriärens sista start meddelar Peter Untersteiner. Får hon smyga med i en vettig rygg och spara speeden så länge som möjligt så fäller hon många hästar till slut om det blir lite tempo på tillställningen men att hon ska räcka till seger det tror jag kan bli tufft.

Min Vinnare: 10 Intake
Spets efter 500m: 3 Hera Eck
Skrällen: 3 Hera Eck
Ranking: A 10 B 3,9,8,7 C 11,12,1,2,6
Travbonus: 1250 kr i spelkrediter hos bet365

V64-6
Vi avslutar V64 med ett lopp över 2140 meter och jag har streckat två hästar, 9 That's Art gjorde comeback efter två månaders frånvaro senast. Han fick då ett lopp i andra utvändigt och höll sedan godkänt till fjärdeplatsen bakom Mr Creation som vann lätt från ledningen. Med lopp i kroppen nu så kan han vara förbättrad till den här starten fast spåret här är inte det bästa men kan Peter Untersteiner slinka igenom bra och om han kan få en del draghjälp under slutrundan så kan han avsluta loppet fort och då kan han bli svår att stå emot den sista biten så han ska räknas tidigt här.

8 Gun Palema satt långt bak men hon kom sedan med en mycket stark avslutning och hann precis fram till seger sist hon tävlade på Axevalla för tre starter sedan. Dåligt läge nu men en invändig strykning underlättar något så kan Anders Svanstedt som kör hästen nu ramla ner i en hygglig position så kan hon bli farlig när attacken sätts in så till en låg procent på spelet är hon intressant här.

Vid ytterligare gardering kan nummer 3 Sandsjöns Enzo som återkom efter vila senast och avslutade då klart bra från ett svårt läge till andraplatsen bakom Devs Dragon vara tänkbar. Bättre läge nu så här kan det kanske bli tidig ledning och skulle han få fuska bort en del av loppet där framme så kan det räcka en bit här men jag tror ändå han får svårt att hålla hela vägen in i mål över Axevallas dryga upplopp.

Min Vinnare: 9 That's Art
Spets efter 500m: 3 Sandsjöns Enzo
Skrällen: 8 Gun Palema
Ranking: A 9,8 B 3,2,12,10,7 C 1,6,5,11
Spela på loppet hos bet365, Unibet, Casumo, LeoVegas, 888sport

Lycka till

/ Henrik Hilmersson

0 Kommentarer Odds kan ändras. Alla odds var korrekta vid den tidpunkt de publicerades.
Kommentarer
För att kommentera måste du vara inloggad.

Bettingbonusar för nya kunder

Åldersgräns 18 år. Regler & villkor gäller. stödlinjen.se. spelpaus.se. Spela ansvarsfullt. Spela inte för mer än du har råd att förlora.

bet365:

Upp till 1250 kr i spelkrediter!
Minsta insats 50 kr och krav på 1x fastställt spel för att få spelkrediterna. Minsta odds, spel och betalningsmetod exkluderingar gäller. Utbetalningar exkluderar insatser i spelkrediter. Tidsbegränsningar och villkor tillämpas. 18+

888sport:

100 kr startbonus!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Unibet:

Sätt in 100 kr spela för 200 kr!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

LeoVegas:

Gratisspel upp till 100 kr!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se. Erbjudandet gäller nya spelare. 1x omsättningskrav till min odds 1.80 för att få bonusen.

Casumo:

Spela för 100 kr, få 100 kr!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

SpeedyBet:

100% bonus upp till 100 kr!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Nordicbet:

100% bonus upp till 100 kr!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Bethard:

100% bonus upp till 100 kr!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Senaste Spelbloggar

Åldersgräns 18 år. Regler & villkor gäller. stödlinjen.se. spelpaus.se. Spela ansvarsfullt. Spela inte för mer än du har råd att förlora.

Oddsbonusar för nya kunder

Åldersgräns 18 år. Regler & villkor gäller. stödlinjen.se. spelpaus.se. Spela ansvarsfullt. Spela inte för mer än du har råd att förlora.
  Dagens Bästa Speltips
Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. stödlinjen.se.
Odds
21:00  Mönchengladbach - Real Madrid
Fotboll - Champions League - 2
1.94
  Rekatochklart Speltips
Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. stödlinjen.se.
Odds
18:55  Lokomotiv Moskva - Bayern
Fotboll - Champions League - 2 asian hcp -2,5
2.02
19:00  Björklöven - Västervik
Ishockey - Hockeyallsvenskan  - X2
3.45
21:00  Mönchengladbach - Real Madrid
Fotboll - Champions League - 2
1.94
21:00  Liverpool - Midtjylland
Fotboll - CL - Under 4 mål
1.75
18:55  Krasnodar - Chelsea
Fotboll - Champions League - 2 asian hcp -1
1.74
19:00  Örebro - Brynäs
Ishockey - SHL - 1
1.86
21:00  Man United - Leipzig
Fotboll - Champions League - Över 2,5 mål
1.87
  Rekatochklart Poolspel
Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. stödlinjen.se.
19:00  Powerplay Tips Tisdag 27/10
Insats: 162 kr - MrHockey
19:30  V64 Tips Eskilstuna 27/10
Insats: 576 kr - DrTrav
20:45  Topptipset Tips Tisdag 27/10
Insats: 144 kr - Tipsexperten
18:55  Europatipset Tips Onsdag 28 Okt
Insats: 864 kr - USandeback

Livestreaming