DrTrav Åldersgräns 18 år. Regler & villkor gäller. stödlinjen.se. spelpaus.se. Spela ansvarsfullt. Spela inte för mer än du har råd att förlora.
DrTrav

V64 Tips Axevalla Tisdag 22/9

22 September 2020 - 09:43

Det är V64 tävlingar ifrån Axevalla ikväll. Det är en Jackpot på 6 miljoner kronor som kryddar omgången. Nedan följer min lösning.

Jag spelar med en spik. 10 Jessy Schermer i den tredje avdelningen.

V64 Tips Axevalla Tisdag 22/9
V64-1 1,2,3,4,9
V64-2 3,6,7,9,11
V64-3 10 Jessy Schermer
V64-4 10,11
V64-5 1,2,3,4,6,9
V64-6 5,11

600 rader x 1 = 600 kr (spelar utdelning endast på 6 rätt)

DD Tips Axevalla Tisdag 22/9
DD1: 2,3,9
DD2: 5,11

6 rader x 30 kr = 180 kr

Spelbolag med fasta odds på trav:
bet365 - Casumo - LeoVegas - Unibet

V64 TIPS AXEVALLA TISDAG 22/9

V64-1
Vi inleder V64 med ett lopp över 2140 meter och jag har streckat fem hästar. 1 Jetstream Rapida kommer från en färsk seger. Han fick då vandra i dödens på Lady Star Bo men han gjorde det bra och sänkte ledaren in på upploppet och han höll sedan undan för övriga motståndare till seger. Här har han bara en motståndare på startvolten så här tror jag att Jonathan Bardun provar i ledningen så länge lampan lyser och får han styra och ställa som han vill där framme i täten så kan han rinna undan till en seger. Det var första gången på länge som han tävlade barfota runt om senast och det blir likadant den här gången

9 Spickleback Face gjorde första starten sedan september ifjol när han startade i ett lopp på Dannero i slutet av maj. Han galopperade då utvändigt om den ledande Hagentoy in på upploppet. Han gjorde sedan comeback på Hagmyren över lång distans i början av augusti. Han fick då vandra en stor del av loppet i dödens och han orkade inte riktigt men han räddade andraplatsen en bit bakom Pane Vino som vann det loppet från spets. På Solänget för en månad sedan så fick han det inte att stämma för det blev dubbla galopper då. Han har 40 meters tillägg nu men det är ett litet fält så det är inte så många hästar att runda så kan han hålla ihop aktionen här så kan han bli svår att stå emot när attacken sätts in.

2 Hurricane N.L. har varit en besvikelse i sina senaste starter. Det visade sig att blodvärdena inte var bra. Han har haft ett uppehåll på en månad nu men han tränar bra igen. Han står bra till och han har bara en motståndare på startvolten och kan Rick Ebbinge hitta en bra väg med honom så kan han vara långt framme här. Det blir troligen barfota runt om och ett öppet huvudlag. 

3 Alvena Vagaboy var duktig som tvåa i ett sulkylopp bakom B.T.'s Viclando för tre starter sedan. Efter det har han gjort det bra under sadel i två lopp. Kan Mikael J Andersson som finns i vagnen servera honom ett passande lopp så kan han duga en bit mot det här gänget.

4 Tournado Dream är en rätt skaplig häst i grund och botten. Han avslutade vasst i senaste starten och kom då i mål som trea i ett lopp där Young King segrade. Carl Johan Jepson upp nu och kan han hitta ner i en vettig position innan han sätter in slutstöten så biter hans avslutning bra till slut och då kan det vara läge för en fullträff.

Min Vinnare: 1 Jetstream Rapida
Spets efter 500m: 1 Jetstream Rapida
Skrällen: 3 Alvena Vagaboy
Ranking: A 1,9 B 2,3,4 C 6,5,7,8

V64-2
Wången Cup - Ungdomslopp - Stolopp över 2140 meter och jag har streckat fem hästar. 6 Lucky Wind travade i rygg på den ledande Opulent Tile innan hon fick luckan och då sänkte hon ledaren kort före mål näst senast. Gången efter det så avslutade hon okej och kom i mål som fyra i ett lopp som vanns av Shimoko. Hon kan öppna rätt så bra och här kanske det kan bli tidig ledning. Skulle så bli fallet så kan hon leda loppet länge om hon slipper att utstå alltför hård press under vägen.

9 Tracy's Princess tog hand om ledningen och från den positionen så vann hon sedan mycket enkelt för tre starter sedan. På Romme gången efter det så slog hon på en galopp efter ett halvvarv och då var den dagen förstörd. Hon skulle efter det ha startat på Rättvik i slutet av augusti men hon fick feber då så hon kom inte till start. Hon fick en invändig löpning innan hon tog sig loss senast. Hon avslutade då okej men hon var inget hot mot Enzo Boe som vann det loppet så det slutade med en tredjeplats. Bakspår nu men kan Carl Philip Lindblom som finns i vagnen få lite draghjälp under slutrundan så kan hon bli farlig den sista delen av loppet.

3 Saonoi var ute i Oakskval och hon gick bra i skymundan från ett dåligt utgångsläge bakom Hoboken Am som vann det loppet senast. Hon är van vid att möta tufft motstånd och det här loppet är en del i matchningen inför en tilltänkt start i Breeders' Crown i Örebro längre fram. Hon har passande utgångsläge och från stall Veijo Heiskanen tror man hon ska kunna springa en låg 14-tid och får hon en fin resa så kan hon blanda sig i segerstriden.

7 Miriam Håleryd gick en rejäl repa i tredjespår och svepte till ledningen men i den positionen så galopperade hon i den sista kurvan och då var den dagen förstörd för tre starter sedan. Gången efter det så orkade hon inte riktigt hela vägen och kom in som femma i ett lopp som vanns av Lisa Lisieux. Hon hade stått över en del i träningen inför den starten så det kan ha varit en orsak till den sämre insatsen. Hon avslutade positivt som fyra i ett lopp som vanns av Acredula R.L. på Vaggeryd senast. Nu har det gått ett tag sedan det loppet men kan Henriette Larsen servera henne ett passande lopp så kan hon vara långt framme här.

11 Symphonic Irja gjorde det bra vid två vinster i juni-juli. Hon avslutade starkt senast och kom i mål som trea i ett lopp där To The Moon Face avgick med segern. Tråkigt utgångsläge nu men med lite klaff och om hon kan få hjälp med att tempot hålls uppe så kan hon avsluta loppet fort och då kan hon duga mot det här motståndet.

Min Vinnare: 6 Lucky Wind
Spets efter 500m: 6 Lucky Wind
Skrällen: 8 Springsteena
Ranking: A 6,9,3 B 7,11,5,8,4 C 2,10,12,1

V64-3
Ett lopp över 2140 meter. Jag har spikat 10 Jessy Schermer som för fem starter sedan på Kalmar kom med en stark avslutning och då plockade hon enkelt ner den ledande Bravo Sabotage till en säker seger. För tre starter sedan på Vaggeryd så avslutade hon återigen starkt men Acredula R.L. hade en ännu bättre fart så det slutade med en andraplats. Hon fick en invändig löpning och hon fick inte riktigt fritt näst senast men hon avslutade godkänt i skymundan och kom in som fyra i ett lopp som vanns av Ninia's Boy. Hon fick bestämma i ledningen och vann väldigt enkelt senast på Jägersro. Voltstart kan vara ett litet minus gentemot autostart men hon har springspår och vid en lyckad start här så tror jag Rick Ebbinge är offensiv och skulle hon få ta över ledningen efter ett halvvarv så tror jag hon blir svårstoppad här. Hon går barfota runt om precis som senast.

8 Go All Night har varit bra i sina senaste starter. Han vann på ett bra vis från ledningen senast. Han har blivit behandlad efter det senaste loppet och fick i samband med det ta det lite lugnt. Han har varit borta från tävlingsbanorna i två månader nu så det kan saknas en del till toppformen. Spår fyra i volten är heller inte det bästa och det finns en klar risk att han hamnar en bit bak. Löser det sig med positionerna så kan han ha vissa möjligheter.

2 Cavadarossi kommer från en seger. Han tog sig då loss från en invändig position och via en härlig spurt så fångade han in Amazing Memory till seger kort före mål. Med få hästar på startvolten nu så kan Stefan Persson som finns i vagnen sitta i en vettig position omgående så får han ett bra lopp i den främre träffen så kan han vara med och kämpa om en framskjuten placering igen.

Min Vinnare: 10 Jessy Schermer
Spets efter 500m: 10 Jessy Schermer
Skrällen: 11 Keylor Navas
Ranking: A 10 B 8,2,5,11,1 C 7,4,6,3,9

V64-4
Ett Uttagningslopp Amatör-SM över 2140 meter och jag har streckat två hästar. 11 Zoocoloduro O.P. har gjort det bra i tre starter i Sofia Aronssons regi. Han travade en stor del av loppet i dödens men in på upploppet så hade han sedan inga problem med att plocka ner den ledande Rushlight Face till seger i debuten. Senast så hamnade han riktigt snett till i kön senast och hade massor av mark att ta igen till slut. Han avslutade strålande och över det långa upploppet så hann han fram och på målfoto till seger mot Starbec's A To Z. Nu tror jag på ett mer offensivare upplägg och då kan han bli svår att stå emot så han ska räknas tidigt här.

10 Point Zero kommer till den här starten med två raka segrar. Motståndet höll ingen högre klass men han avgjorde väldigt enkelt näst senast. Gången efter det så kördes han till ledningen med 1850 meter kvar av loppet och från spets så vann han sedan lätt med en del krafter sparade. Han går lika bra bakifrån som i ledningen så kan Jörgen Åsén som finns i vagnen servera honom ett passande lopp så kan han utmana tipsettan om segern. Det blir barfota runt om som på sistone. Han har haft norskt huvudlag i de två senaste loppen och det blir troligen samme igen.

I övrigt kan 2 Madjestic Man vara tänkbar. Han gjorde en mycket bra prestation senast när han kopplade greppet på Leica Håleryd på upploppet men denne fick sedan förnyade krafter och kontrade tillbaka så det slutade med en andraplats. Bra utgångsläge nu så här sitter Robin Anderson som sitter upp bakom hästen bra till i den främre träffen direkt och med rätt resa här så kan han duga en bit mot det här motståndet.

Min Vinnare: 11 Zoocoloduro O.P.
Spets efter 500m: 7 Milos Ganador
Skrällen: 2 Madjestic Man
Ranking: A 11,10 B 2,1,7,9 C 12,3,5,6,4

V64-5
Ett lopp över 2140 meter och jag har streckat sex hästar. 9 O'Man Flax var riktigt fin vid segern från spets i Mantorp senast. Han var inte så hårt jobbad då så med det loppet i kroppen ska han var rejält förbättrad nu. Bakspår nu är inte det bästa men hittar Carl Johan Jepson en bra väg med honom så kan han blanda sig i segerstriden på nytt så han ska ändå räknas tidigt i det här sammanhanget.

2 Shutter Island har vilat sedan maj på grund av pollenallergi så det kan saknas en del till toppformen. Hon fick ett smaskigt läge här och hon är kapabel och får hon en fin löpning i den främre träffen så kan hon bli farlig om hon inte är alltför ringrostig efter den långa frånvaron.

3 Mithril har varit ute under sadel på sistone. Han var rätt blek senast när han kom i mål som femma i ett lopp som vanns av Benzema. Det var första starten på ett tag så med den genomköraren i kroppen nu så kan han ändå vara betydligt vassare nu så kan André Eklundh servera honom ett passande lopp så kan duga mot det här motståndet.

6 Appaloosa gjorde några sämre starter och det visade sig att hon hade borrelia då och det blev hon behandlad för innan hon var tillbaka senast. Då fullföljde hon bra och kom i mål som delad tvåa med Orbital Ås bakom Darah Bibo som vann det loppet. Hittar Bo Falsig ner i ett vettigt slagläge och om hon kan få smyga med i en trevlig rygg innan attacken sätts in så kan hon vara långt framme.

Min Vinnare: 9 O'Man Flax
Spets efter 500m: 5 Ufo Del Rio
Skrällen: 1 Dallas As
Ranking: A 9,2,3 B 6,4,1,11,10,8,12 C 5,7

V64-6
Vi avslutar V64 med ett Fyraåringslopp över 2140 meter och jag har streckat två hästar. 5 Ahura Mazda Font har inlett karriären strålande med sju vinster och en andraplats på åtta starter hittills i karriären. Hon gjorde debut på svensk mark efter lång frånvaro senast. Hon tog direkt hand om ledningen bakom bilen och hon höll ett högt tempo och hon vann sedan på ett bra vis från den positionen. Med det loppet innanför västen nu är en minst lika bra prestation nu att vänta. Hon är kvick iväg och gäller som spetsfavorit här. Från ledningen så kan hon bli svår att fånga in om hon skulle få styra och ställa som hon vill där framme i täten.

11 Baron Frontline har gjort det bra en tid. För tre starter sedan så kom han till ledningen med 1350 meter kvar av loppet. Från den positionen så vann han sedan lätt. Gången efter det blev han trea i ett V75 lopp på Axevalla som vanns av Galileo Am. Senast så återkom han efter en liten paus. Han hade då långt fram Tycoon Broline men när denne tappade stilen i klar ledning i den sista kurvan så tog han över ledningen och han fullföljde bra men han kunde inte stå emot Cleopatra Mystique som avgick med segern så det slutade med en andraplats. Dåligt läge nu men med lite klaff och ett uppskruvat tempo på tillställningen så kan han bli att räkna med över upploppet.

I övrigt kan 7 Joule V.S. vara tänkbar. Han har inlett mycket bra för sin nuvarande tränare Sofia Aronsson där det har blivit fyra segrar av fem möjliga starter. I den näst senaste starten på Tingsryd så forcerades han till spets och sedan så vann han väldigt lätt från den positionen. Det följde han upp med en ny seger då han vann lätt med sparade krafter. Löser det sig med positionerna så kan han vara långt framme på nytt men han får inte plats på systemet.

Min Vinnare: 5 Ahura Mazda Font
Spets efter 500m: 5 Ahura Mazda Font
Skrällen: 8 Linares
Ranking: A 5,11 B 7,6,8 C 10,1,9,3,4,2

Lycka till

/ Henrik Hilmersson

0 Kommentarer Odds kan ändras. Alla odds var korrekta vid den tidpunkt de publicerades.
Kommentarer
För att kommentera måste du vara inloggad.

Bettingbonusar för nya kunder

Åldersgräns 18 år. Regler & villkor gäller. stödlinjen.se. spelpaus.se. Spela ansvarsfullt. Spela inte för mer än du har råd att förlora.

Lucky Sports:

100 kr tillbaka vid förlust!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Unibet:

Sätt in 100 kr spela för 200 kr!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

No Account Bet:

100 kr gratisspel!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

10Bet:

100% bonus upp till 100 kr!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Hajper:

Sätt in 100 kr - Spela för 200 kr
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Pinnacle:

Alltid höga odds på betting
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Bethard:

50 kr utan insättning!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Betway:

100% bonus upp till 100 kr!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Snabbare:

100% bonus upp till 100 kr!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

bet365:

Upp till 1250 kr i spelkrediter!
Minsta insats 50 kr och krav på 1x fastställt spel för att få spelkrediterna. Minsta odds, spel och betalningsmetod exkluderingar gäller. Utbetalningar exkluderar insatser i spelkrediter. Tidsbegränsningar och villkor tillämpas. 18+

SpeedyBet:

100% bonus upp till 100 kr!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

LeoVegas:

Sätt in 100, få 100 kr gratisspel!

MrGreen:

Freebet värt 100 kr!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Casumo:

Spela för 100 kr, få 100 kr!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

William Hill:

Freebet värt 100 kr!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

ComeOn:

100% bonus upp till 100 kr!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

888sport:

100 kr i gratisspel!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Betsson:

100% bonus upp till 100 kr!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Betfair:

100% bonus upp till 100 kr!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Casinostugan:

Sätt in 100 kr - Få 100 Free Spins
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Interwetten:

Brett utbud och höga odds!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Scandibet:

Registrering med BankID
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Betsafe:

100% bonus upp till 100 kr!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Nordicbet:

100% bonus upp till 100 kr!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Coolbet:

100% bonus upp till 100 kr!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Senaste Spelbloggar

Åldersgräns 18 år. Regler & villkor gäller. stödlinjen.se. spelpaus.se. Spela ansvarsfullt. Spela inte för mer än du har råd att förlora.

Oddsbonusar för nya kunder

Åldersgräns 18 år. Regler & villkor gäller. stödlinjen.se. spelpaus.se. Spela ansvarsfullt. Spela inte för mer än du har råd att förlora.
  Dagens Bästa Speltips
Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. stödlinjen.se.
Odds
22:00  Granada - Real Madrid
Fotboll - La Liga - 2 asian -1,5
2.18
  Rekatochklart Speltips
Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. stödlinjen.se.
Odds
18:30  Norrköping - Degerfors
Fotboll - Allsvenskan - BLGM + ö2,5
2.05
18:30  AIK - Malmö FF
Fotboll - Allsvenskan - 2
2.21
19:00  Aston Villa - Everton
Fotboll - Premier League  - 2 asian hcp 0
1.85
19:00  Aston Villa - Everton
Fotboll - Premier League - Över 24,5 skott
1.72
21:15  Manchester Utd - Liverpool
Fotboll - Premier League  - 1 asian hcp 0
2.16
22:00  Granada - Real Madrid
Fotboll - La Liga - 2 asian -1,5
2.18
03:00  Calgary - Vancouver
Ishockey - NHL - 1
1.95
22:15  Braga - Moreirense
Fotboll - Primeira Liga - Under 2,5 mål
2.25
  Rekatochklart Poolspel
Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. stödlinjen.se.
16:00  Powerplay Tips Torsdag 13/5
Insats: kr - MrHockey
18:30  Topptipset Tips Torsdag 13/5
Insats: 144 kr - Tipsexperten
19:30  V64 Tips Jägersro 13/5
Insats: 540 kr - DrTrav
20:55  DD Tips Jägersro 13/5
Insats: 320 kr - DrTrav

Livestreaming