DrTrav Åldersgräns 18 år. Regler & villkor gäller. stödlinjen.se. spelpaus.se. Spela ansvarsfullt. Spela inte för mer än du har råd att förlora.
DrTrav

V64 Tips Bergsåker 4/1

3 Januari 2022 - 22:17


Bergsåker står som värd för tisdagens V64 och jag tycker att Robert Bergh ser ut att ha två mycket lämpliga uppgifter på förhand och Bara Mahara i V64-4 samt Global Lover i V64-5 lämnas ensam på kupongen.

Nedan följer min lösning på omgången.

V64 Bergsåker tisdag 4/1
V64-1 4.5.6.9.10
V64-2 2.4.6.7.10.11
V64-3 2.3.5.7.10
V64-4 8 Bara Mahara
V64-5 2 Global Lover
V64-6 1.3.4.6.8

750 rader x 1 kr = 750kr (spelar för endast 6 rätt)

Dagens Dubbel Bergsåker tisdag 4/1
DD-1 2 Global Lover
DD-2 4 Bellis Frontline

1 rad x 150kr = 150kr

Spelbolag med fasta odds på trav:
bet365 - Casumo - LeoVegas - Unibet

V64-1 2640m Auto
5 Huddlestone har svarat för många bra prestationer under hösten och vintern och står inför ytterligare en passande uppgift. Han kommer från en tredjeplats över distansen när han satt fast med gott om krafter kvar över mål i ett lopp i bronsdivisionen. Han är snabb från start och ska ses som spetsfavorit i loppet och från ledningen är det hästen att besegra.

Jag har dock sett 4 Dollar Hornline öppna riktigt fort ett par gånger och jag tror att Daniel Wäjersten gör ett allvarligt försök att svara ut favoriten. Om det är möjligt låter jag vara osagt men han såg jättefin ut på senast när galoppen kom lite oväntat med 800 meter kvar till mål. Jag misstänker att det berodde på att han tävlade på is då och nu är det mer passande förutsättningar.

10 Get Ready On Tour står bra inne i loppet och har fått ett lopp i kroppen i sin nya regi. Han fick aldrig riktigt chansen över upploppet senast och det är svårt att säga hur mycket det fanns sparat men det här är ett passande motstånd även om han kanske är bäst i den främre träffen.

Min Vinnare: 5 Huddlestone
Spets efter 500m: 5 Huddlestone / 4 Dollar Hornline
Skrällen: 10 Get Ready On Tour
Rankingen A:5.4 B:10.9.6 C: 7.2.3.1

V64-2 2140m Auto
2 Nibali Vivantis har vunnit 3/7 lopp på svensk mark och jag tycker att motståndet ser lämpligt ut. Samtliga segrar är dock tagna utan skor på hovarna och han går som allra bäst i ledningen. Jag tror det kan bli svårt att nå den positionen nu och då är han bara en av flera.

4 Cross Track har startat mycket i monté och vunnit fyra lopp i den disciplinen och nu tar man ut honom i ett sulkylopp igen.Det är såklart svårbedömt hur han kommer tävla i vagn men han är snabb från start och borde kunna ta hand om ledningen och jag kan inte tänka mig något annat än att man kör i den positionen om man kommer dit.

11 Text Man Hörsta har kanonform för dagen och kommer med två raka segrar i raden och jag tycker inte att motståndet är mycket värre än senast även om det var ett P-21 lopp med hästar som kanske inte hade den bästa formen för dagen. Det är andra förutsättningar nu med bakspår och en mindre rutinerad kusk men hästen visade att den har en vass speed senast och kan vinna igen med rätt ryggar under vägen.

7 Arabesque har inte sitt bästa år bakom sig men är mycket bättre än raden och han borde kunna utnyttja sin startsnabbhet för att hitta en bra position direkt. Det skulle kunna bli lite körning där framme och som ospelad vill jag inte räkna bort honom.

Min Vinnare: 2 Nibali Vivantis
Spets efter 500m: 4 Cross Track / Nibali Vivantis
Skrällen: 7 Arabesque
Rankingen A: 2.4.11 B:7.6.10 C: 8.3.9.12.5.1

V64-3 2140m Volt
2 Backegrabben får tipset med den senaste insatsen på näthinnan när han vann med hela 8 längder efter att den värsta utmanaren galopperade strax innan upploppet. Om han går iväg felfritt från start borde det vara goda möjligheter att ta hand om ledningen och då blir han svårslagen om han är lika fin som senast. Han känns ändå given att gardera för mig eftersom han är orutinerad och inte helt pålitlig.

5 Solina var faktiskt mer spelad än Backegrabben när de möttes 9/12. Hon startade förvisso tjugo meter framför Backegrabben då men hon var positiv som tvåa efter galopp den gången och har visat bra farter för sammanhanget.

10 Björnemyr Ludwig är bra för klassen och är den som ser mest fartfylld ut i loppet men tränare Pihlström låter mer eller mindre uppgiven över spår 4 i volten och tror att chanserna att han går iväg felfritt är mycket små. Ulf Ohlsson har åtminstone fått iväg honom felfri från spår 4 i volten tidigare och om han håller sig i trav är han bra nog att ta in tjugo meter på den främre volten.

Min Vinnare: 2 Backegrabben
Spets efter 500m: 2 Backegrabben/ 5 Solina
Skrällen: 5 Solina
Rankingen A:2.5.10 B:2.7.1.8.6 C:9.11.4

V64-4 2640m Auto
8 Bara Mahara är en avkomma efter Maharajah som inte direkt har haft en spikrak karriär. Han debuterade som fyraåring 2019 och gjorde ett par starter utan att glänsa och sedan har han varit ifrån tävlandet i över två år. Han har nu hunnit bli sex år och gjorde comeback på tävlingsbanan senast och Robert Bergh presenterade honom i ett väldigt bra skick och han vann mycket enkelt över aktuell distans med krafter kvar över mål. Motståndet ser överkomligt ut nu också och i ett lopp där ett par hästar sticker ut på förhand känns det vettigt att ta ställning med tanke på hur pass fin han var senast.

Motbud
4 Op’s Flawless ser ut att kunna ta hand om ledningen från start och det är hästen att besegra för min spik. Det är en fyraåring under utveckling som kommer från en bra prestation när han vann från just ledningen. Pihlström låter optimistisk på förhand och siktar mot ledningen igen och nu blir det dessutom rycktussar för första gången vilket skulle kunna ge en bra effekt.

Min Vinnare: 8 Bara Mahara
Spets efter 500: 4 O.P’s Flawless
Skrällen:
Rankingen A: 8 B: 4.6.3.5.11.2 C:7.9.10.12.1

V64-5 2140m Auto
2 Global Lover har tagit enorma kliv hos Robert Bergh och ser ut att ha en perfekt uppgift på pappret. Senast blev det fel i volten med flera omstarter och han galopperade kort från start och det blev avgörande för loppets utgång. Berra Steel kunde istället ta hand om ledningen och Global Lover fick trava hela loppet utvändigt. Han var inte på något sätt dålig och utmanade hela vägen in i mål men Berra Steel kunde hålla undan med knapp marginal. Nu är det autostart igen vilket är en klar fördel och jag ser inte att någon ska bråka med favoriten utan det borde bli ledning omgående och sedan stannar han där hela vägen in i mål. Spik.

Motbud
7 Claude P. Hill är värst emot favoriten men när de möttes för två starter sedan hade han inget att säga till om och var flera längder efter i mål. Det är annars en segervan häst som har vunnit 6/18 starter i år men för att kunna utmana här måste favoriten ha en dålig dag.

Global Lover blir väldigt stor favorit och vill man försöka fälla honom och gå för de stora pengarna så kan 9 Bone Hard Flash vara en tänkbar storskräll. Han har en hög kapacitet inombords men har inte glänst i lopp på slutet men han har tävlat bra i Bergsåker tidigare där han var tvåa på V75 i våras.

Min Vinnare: 2 Global Lover
Spets efter 500m: 2 Global Lover
Skrällen: 9 Bone Hard Flash
Rankingen A: 2 B:7.9.1.5.10.3 C:6.8

V64-6 2140m Auto
6 Kaitlin Way Scott har sett formstark ut länge nu. För tre starter sedan glänste hon i värmningen men fick ett alldeles för tufft lopp och näst senast fick hon fritt sent i ett tuffare sällskap. Senast fick hon utdelning på den fina formen när hon vann ett lopp över kort distans efter att ha forcerat sig till ledningen. Nu har hon fått ett spår långt ut på vingen och det kan komma att kosta att nå ledningen men kommer hon dit ska hon ses med högst segerchans i loppet.

4 Bellis Frontline kan öppna snabbt och Tomas Petersson lär prova från start för att hålla ut favoriten. Hon var riktigt bra när hon vann med Magnus A Djuse på Solvalla i november och hon borde ha gått framåt med det senaste loppet med tanke på att det hade varit lite väl långt mellan starterna då. Jag testar att lämna henne ensam inom DD-spelet eftersom favoritkombinationen inte känns spelbar med en såpass stor favorit i DD-1.

8 Turmalin Yankee var heroisk i sitt senaste lopp när hon kopplade greppet från dödens över upploppet men fick till slut se sig slagen av Musett Af Djupmyra. Hon har tävlat bäst utan skor tidigare med visade att hon går bra med skor senast och det är en rejäl häst som tål jobb under vägen.

1 Belle Godiva står perfekt inne på pengarna i loppet och har fått ett passande utgångsläge. Hon har inte visat någon vidare form på slutet men läget är passande och om hon löper upp till sitt kunnande är hon inte ofarlig om hon får fritt från sitt innerspår.

Jag nämner även 3 Listas Thaitanic som förvisso inte vinner speciellt ofta men hon kommer från en positiv insats och har fått ett bra läge.

Min Vinnare:4 Bellis Frontline
Spets efter 500m: 4 Bellis Frontline / Kaitlin Way Scott
Skrällen: 1 Belle Godiva
Rankingen A: 4.6.8 B:1.3.2.10.12 C: 7.5.11.9

Lycka till 
DrTrav 


0 Kommentarer Odds kan ändras. Alla odds var korrekta vid den tidpunkt de publicerades.
Kommentarer
För att kommentera måste du vara inloggad.

Bettingbonusar för nya kunder

Åldersgräns 18 år. Regler & villkor gäller. stödlinjen.se. spelpaus.se. Spela ansvarsfullt. Spela inte för mer än du har råd att förlora.

Betinia:

120 kr gratisspel
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

SpeedyBet:

100% upp till 1000 kr
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Pinnacle:

Alltid höga odds på betting
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Unibet:

100 kr gratisspel
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Hajper:

500 kr tillbaka vid förlust
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Lucky Sports:

100 kr tillbaka vid förlust
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

No Account Bet:

100% upp till 2000 kr

Bethard:

100% upp till 1000 kr
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Snabbare:

800 kr tillbaka vid förlust
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

FastBet:

100% upp till 1000 kr
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Expekt:

100% upp till 1500 kr gratisspel
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

bet365:

Upp till 1250 kr i spelkrediter!
Upp till 1.250 kr i spelkrediter för nya kunder hos bet365. Minsta insats 50 kr och krav på 1x fastställt spel för att få spelkrediterna. Minsta odds, spel och betalningsmetod ekluderingar gäller. Utbetalningar exkluderar insatser i spelkrediter. Tidsbegränsningar och villkor tillämpas. Bonuskoden REKAT kan användas under registreringen, men ändrar inte erbjudandebeloppet på något sätt. Tidsbegränsningar och villkor tillämpas. 18+

Snabbis:

100% upp till 400 kr
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Betfair:

100% upp till 1000 kr!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

CampoBet:

120 kr gratisspel
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

MrGreen:

Gratisspel värt 500 kr!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Turbo Vegas:

Snabba uttag med BankID
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Betway:

100% upp till 100 kr
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

ComeOn:

100% upp till 1000 kr
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

888sport:

100% upp till 500 kr
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

LeoVegas:

100 kr gratisspel
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Casumo:

100% upp till 100 kr
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

William Hill:

Gratisspel upp till 500kr
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Casinostugan:

100 kr gratisspel
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Interwetten:

Brett utbud och höga odds!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Betsson:

100% upp till 100 kr
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Betsafe:

100% upp till 500 kr
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Nordicbet:

100% upp till 500 kr
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Coolbet:

100% upp till 500 kr
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

10bet:

50% upp till 500 kr
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Lyllo Casino:

Nytt spelbolag med BankID
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Senaste Spelbloggar

Åldersgräns 18 år. Regler & villkor gäller. stödlinjen.se. spelpaus.se. Spela ansvarsfullt. Spela inte för mer än du har råd att förlora.

Oddsbonusar för nya kunder

Åldersgräns 18 år. Regler & villkor gäller. stödlinjen.se. spelpaus.se. Spela ansvarsfullt. Spela inte för mer än du har råd att förlora.
Bethard Sätt in 1000 kr & få 2000 kr att spela för. Endast 6x i omsättning!

18+. Kampanjen är endast giltig för nya spelare som har aldrig tidigare spelat på Bethard Groups licens 18Li7392. Bonusen kan hämtas från insättningsmenyn innan den första insättningen har gjorts och kan endast användas i sportsbook. Minsta insats för att ta del av erbjudandet är 100 kr. Max bonus är 1000 kr. Insättning och bonus måste omsättas fyra (4) gånger med min. odds 1,80 inom 60 dagar före ett uttag kan göras. Regler och villkor gäller.

Betinia Snabba uttag och registering med BankID. Bra utbud och bonus!

Åldersgräns 18 år | Endast nya spelare | Min. insättning 100 kr. | Sport: Gratisspel på 120 kr vid första insättningen. Gratisspelet måste spelas inom 60 dagar. Vinster krediteras minus värdet på Gratisspelet | Casino: Insättningsbonus 100% upp till max 3000 kr - Måste användas inom 60 dagar. Omsättningskrav 30x | Spela ansvarsfullt | Stodlinjen.se (020-819100) | Spelpaus.se | Fullständiga villkor gäller

  Dagens Bästa Speltips
Odds kan ändras. Spela ansvarsfullt. stödlinjen.se.
Odds
19:00  Halmstad - Trelleborg
Fotboll - Superettan - 1
1.63
  Rekatochklart Speltips
Odds kan ändras. Spela ansvarsfullt. stödlinjen.se.
Odds
03:00  Holloway - Volkanovski
Annat - UFC - Holloway vinner
2.7
  Rekatochklart Andelsspel
Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. stödlinjen.se.
15:55  Melkers Stryktips 300kr
Insats: 300 kr -  
Köp här!
  Rekatochklart Poolspel
Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. stödlinjen.se.
18:30  Topptipset Tips Onsdag 29/6
Insats: 144 kr - Tipsexperten

Livestreaming