DrTrav Åldersgräns 18 år. Regler & villkor gäller. stödlinjen.se. spelpaus.se. Spela ansvarsfullt. Spela inte för mer än du har råd att förlora.
DrTrav

V64 Tips Boden 15/11

15 November 2021 - 11:39

V64 hämtar vi från Boden denna måndag. Min Lösning på omgången finner ni nedan.

Jag spelar med en spik, 6 Swagger i den tredje avdelningen.

V64-tips Boden Måndag 15/11
v64-1 1,2,7,8,10,11,12
v64-2 4,8
v64-3 6 Swagger
v64-4 3,4,5,9
v64-5 7,9,12,14
v64-6 5,8,1

672 x 1kr = 672kr (spelar utdelning på endast 6 rätt)

DD-tips Boden Måndag 15/11
DD-1 12 Rambunctious Ravin
DD-2 5,8,11

3 rader x 70kr = 210kr

Spelbolag med fasta odds på trav:
bet365 - Casumo - LeoVegas - Unibet

V64-1 2140m auto

2 Diving Duck
har nu fått två lopp i kroppen efter vila. För två starter seda gav man sig från ledning och det troliga var att man behövde det loppet i kroppen för då. I den senaste starten blev det galopp i ledningen efter 750m något omotiverat. Men grundkapacitetn finns i hästen och har man nu tgágit dessa två lopp på rätt sätt bör man gått framåt en del till kvällens start. Men samtidigt är det många frågetecken kring hästen som gör att det är givet att gardera. Det troliga är ändå att Diving Duck är den tidiga ledaren ikväll och i den positionen ska man sen slås.

7 Fokus Brick kommer med en färsk seger i bagaget till kvällens start och formen är på topp. Mika Forss som körde senast sitter i vagnen även ikväll. Utgångsläget är en bit ut bakom vingen men lyckas man komma till bra från start är man ett givet segerbud på nytt.

Streckar även bakspårshästarna 10 B.W.T.Dakota, 11 Eragon C.B. och 12 Jerome di Quattro som alla besitter kunnande för att bjuda tull här ikväll om det löser sig med positionerna.

V64-2 2140m auto

Draget i loppet är 8 Naima Sjöhammar. Detta är en individ men högt kunnande men som är svår att räkna på med tanke på att det är comeback på tävlingsbanan nu. Tidigare fanns man hos den skicklige unghästtränaren Svante Båth men nu har man bytt och återfinns hos Jaakko Alamäki. Nu ska Jaakko sela ut sitt nyförvärv och jag är inne på att hon kommer stå för en bra prestation direkt. Man möter helt annat motstånd än vad man är van vid och dessutom är det tuffa utgångsläget inte alls lika missgynnande ikväll då det endast är sju ekipage som startar. Har Naima Sjöhammar tänt till lite extra på den nya miljön och träningen kommer hon kunna mäta sig bra med favoriten här ikväll. Till 15% betalar jag tidigt för henne.

Favoriten är 4 Estelle Ima som i den senaste starten fick dagen förstörd av att hon körde upp i vagn kort efter start och galopperade. För två starter sedan tog hon över ledningen med 1000m kvar till mål och höll sen farten bra hela vägen även om hon fick se sig besegrad på slutet. Med spår invändigt om Naima Sjöhammar talar mycket för att hon tidigt sitter i ledningen här och därifrån är hon sen hästen att slå.

V64-3 2140m auto

Här hittar vi omgångens bästa spik, 6 Swagger. Detta är en femåring som hör hemma i betydlig bättre lopp än han startar i kväll. Han kommer med två V75 segrar på sina tre senaste framträdanden och i den senaste starten tog man hem en Bronsdivisions-finalen på Solvalla. Ikväll går man ner betydlig i klass och även om man letar motbud för att försöka fälla den stora favoriten ikväll så hittar jag ingenting som på förhand ska kunna få Swagger missa att sätta nosen först i detta loppet. Är bara Swagger i sina sunda vätskors slag så vinner han detta. Mitt tips är därför när man väljer att spika en storfavorit på V64 att fundera lite över utformningen på systemet i övrigt. Hur man kan koppla grepp på övriga spelar i andra avdelningar eller om man själv går för låg utdelning genom flerkupong.

Vill bara att ni ska ha med er 2 Lexington Tooma som har gått utvändigt om ledaren i sina två senaste starter och har visat bra form vid båda tillfällena. Lexington Tooma trivs bäst med ryggresa och skulle ikväll kunna vara en bra twillinghäst att spela tillsammans med Swagger ikväll (om odds tilltalar).

V64-4 2140m auto

5 Harlem Dupuitsvert är en annan storfavorit som vi hittar i kvällens omgång. Han kommer med två raka segrar på kontot och imponerade stort vid segern i Belgien näst senast. Då startade man loppet med en kort galopp men kunde efter det via en mäktig attack i tredjespår svepa fältet och landa utvändigt om ledaren i slutkurvan. Harlem Dupuitsvert hade sen inga större problem med att koppla greppet och sätta nosen först över linjen. I den senaste starten var det debut på svensk mark och då vann man enkelt med sparade krafter. Ikväll är på nytt segerchansen god men med tanke på att jag redan spikar en stor favorit i form av Swagger så kommer jag försöka fälla Harlem Dupuitsvert.

Tidig bakom favoriten är 4 Isolde Sisu som inte på topp i den senaste starten men han bra fart i kroppen och skulle han studsa tillbaka och stå för en normal prestation så är man ett givet segerbud bakom Harlem Dupuitsvert om denne skulle komma bort på något sätt.

Nämner även skrällen 9 Livi Promise som kommer med en färsk seger i den senaste starten. Visserligen var motståndet av de enklare slaget, men skulle som sagt favoriten komma bort här är loppet öppet bakom och jag betalar tidigt för Livi Promise vid gardering.

V64-5 2140m auto

12 Rambunctious Ravin är en segermaskin som kommer med fyra raka segrar på kontot till kvällens start. Han har dessutom segrat i nio av sina tio senaste starter. Rambunctious Ravin är även han tuff och rejäl, han tål att göra grovjobb själv vilket han visade senast när han trots en tuff resa i tredjespår fram till dödens kunde avgjorde enkelt tillslut. Den prestationen stod han dessutom med punktering större delen av loppet. Min spik på DD.

9 B.Sacamano tog en välförtjänt seger senast efter att varit ute på V75 i två raka starter innan det. På V75 visade sig fyraåringen duga bra och stod för två bra prestationer med två pallplatser som facit. B.Sacamano är en tuff häst som tål att göra en hel del jobb på egen hand och ikväll sitter man direkt i ett andra spår. Startryggarma är dock inte dem bästa och det finns risk att man kommer sitta en bit bak från start. Men strular det inte för mycket vid avancemanget ute i spåren så finns både styrka och form för att plocka ner samtliga tillslut.

Streckar även 7 Soleil d’Inverne som kommer med toppform till kvällens start. Det har blivit två raka segrar på slutet och kommer man bara till okej från start så är man med och utmanar om segern på nytt. Framförallt om det skulle strula lite för de två ovan nämnda i spåren under slutvarvet.

Nämner även 14 Liquify’em som har varit ute på V75 i sina fyra senaste starter och går här ner i klass. Det har blivit två pallplatser under V75 sejouren och får man smyga med i ryggen på någon Rambunctious Ravin eller B.Sacamano kommer man kunna spurta bra tillslut.

V64-6 2140m auto

5 Gelato vann för två starter sedan efter att fått ett perfekt lopp i rygg på ledaren. Men senast uppenbarade sig luckan för sent för att Gelato skulle kunna blanda sig i segern på nytt. Men formen sitter där och skulle man var lite mer offensiva i styrningen ikväll är man ett tidigt segerbud här.

8 Arizona Dream har fått ett tufft utgångsläge ikväll och dessutom får man Samu Sundqvist istället för Mats E Djuse vilket också måste ses som ett klart minus. Men Arizona Dream kommer med bra form och skulle Samu bara hitta en okej position från spåret längst ut bakom bilen är kunnandet hos Arizona Dream tillräckligt bra för att segerstrida.

Skrällen är 11 M.T.Oberon visar toppform och kommer med en färsk seger i bagaget. Han har tjänat minst pengar i startfältet men är samtidigt under fin utveckling och ska inte nonchaleras vid gardering ikväll.

Lycka till
Dr Trav

1 Kommentarer Odds kan ändras. Alla odds var korrekta vid den tidpunkt de publicerades.
Kommentarer
För att kommentera måste du vara inloggad.
yogibjorn - 2021-11-15 19:17

tack för alla tips o tankar men synd att du inte rankar hästarna :/ GLHF

Bettingbonusar för nya kunder

Åldersgräns 18 år. Regler & villkor gäller. stödlinjen.se. spelpaus.se. Spela ansvarsfullt. Spela inte för mer än du har råd att förlora.

Betinia:

120 kr gratisspel
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

SpeedyBet:

100% upp till 1000 kr
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Pinnacle:

Alltid höga odds på betting
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Unibet:

100 kr gratisspel
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Hajper:

500 kr tillbaka vid förlust
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Lucky Sports:

100 kr tillbaka vid förlust
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

No Account Bet:

100% upp till 2000 kr

Bethard:

100% upp till 1000 kr
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Snabbare:

800 kr tillbaka vid förlust
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

FastBet:

100% upp till 1000 kr
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Expekt:

100% upp till 1500 kr gratisspel
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

bet365:

Upp till 1250 kr i spelkrediter!
För nya kunder hos bet365. Minsta insats 50 kr och krav på 1x fastställt spel för att få spelkrediterna. Minsta odds, spel och betalningsmetod exkluderingar gäller. Utbetalningar exkluderar insatser i spelkrediter. Bonuskoden REKAT kan användas under registreringen, men ändrar inte erbjudandebeloppet på något sätt. Tidsbegränsningar och villkor tillämpas. 18+

Snabbis:

100% upp till 400 kr
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Betfair:

100% upp till 1000 kr!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

CampoBet:

120 kr gratisspel
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

MrGreen:

Gratisspel värt 500 kr!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Turbo Vegas:

Snabba uttag med BankID
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Betway:

100% upp till 100 kr
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

ComeOn:

100% upp till 1000 kr
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

888sport:

100% upp till 500 kr
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

LeoVegas:

100 kr gratisspel
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Casumo:

100% upp till 100 kr
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

William Hill:

Gratisspel upp till 500kr
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Casinostugan:

100 kr gratisspel
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Interwetten:

Brett utbud och höga odds!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Betsson:

100% upp till 100 kr
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Betsafe:

100% upp till 500 kr
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Nordicbet:

100% upp till 500 kr
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Coolbet:

100% upp till 500 kr
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

10bet:

50% upp till 500 kr
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Senaste Spelbloggar

Åldersgräns 18 år. Regler & villkor gäller. stödlinjen.se. spelpaus.se. Spela ansvarsfullt. Spela inte för mer än du har råd att förlora.

Oddsbonusar för nya kunder

Åldersgräns 18 år. Regler & villkor gäller. stödlinjen.se. spelpaus.se. Spela ansvarsfullt. Spela inte för mer än du har råd att förlora.
Bethard Sätt in 1000 kr & få 2000 kr att spela för. Endast 6x i omsättning!

18+. Kampanjen är endast giltig för nya spelare som har aldrig tidigare spelat på Bethard Groups licens 18Li7392. Bonusen kan hämtas från insättningsmenyn innan den första insättningen har gjorts och kan endast användas i sportsbook. Minsta insats för att ta del av erbjudandet är 100 kr. Max bonus är 1000 kr. Insättning och bonus måste omsättas fyra (4) gånger med min. odds 1,80 inom 60 dagar före ett uttag kan göras. Regler och villkor gäller.

Betinia Snabba uttag och registering med BankID. Bra utbud och bonus!

Åldersgräns 18 år | Endast nya spelare | Min. insättning 100 kr. | Sport: Gratisspel på 120 kr vid första insättningen. Gratisspelet måste spelas inom 60 dagar. Vinster krediteras minus värdet på Gratisspelet | Casino: Insättningsbonus 100% upp till max 3000 kr - Måste användas inom 60 dagar. Omsättningskrav 30x | Spela ansvarsfullt | Stodlinjen.se (020-819100) | Spelpaus.se | Fullständiga villkor gäller

  Dagens Bästa Speltips
Odds kan ändras. Spela ansvarsfullt. stödlinjen.se.
Odds
21:00  Roma - Feyenoord
Fotboll - Europa Conference League - 1
2.39
  Rekatochklart Speltips
Odds kan ändras. Spela ansvarsfullt. stödlinjen.se.
Odds
18:00  Bodö/Glimt - Strömsgodset
Fotboll - Elitserien - 1 -1 (asian)
1.68
19:00  HTFF - Haninge
Fotboll - Ettan Norra - Haninge dnb
1.80
19:00  Forward - Karlstad
Fotboll - Division 1 Norra - BLGM
1.72
21:00  Roma - Feyenoord
Fotboll - Europa Conference League - 1
2.39
02:00  Colorado - St Louis
Ishockey - NHL - 2 hcp +0,5
2.27
15:00  Hammarby - Malmö
Fotboll - Svenska Cupen - 1
2.10
19:00  Auxerre - St Etienne
Fotboll - Ligue 1 - BLGM
1.88
19:20  Schweiz - USA
Ishockey - VM - 1
2.00
15:00  IFK Göteborg - Sundsvall
Fotboll - Allsvenskan - 1 asian -1
2.0
15:00  Norrköping - Elfsborg
Fotboll - Allsvenskan - 2
2.70
17:30  Helsingborg - AIK
Fotboll - Allsvenskan - 2
1.60
  Rekatochklart Andelsspel
Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. stödlinjen.se.
18:55  Melker Jackpott Europatips 200kr
Insats: 200 kr -  
Köp här!
20:10  V86 - DrTravs Unika
Insats: 199 kr -  
Köp här!
14:30  V75 - Elitloppsspecial Oliver Bergman Lör (unik)
Insats: 700 kr -  
Köp här!
14:30  V75 - RoK BigOne Lördag (Unikt)
Insats: 499 kr -  
Köp här!
14:30  V75 - Bergmans succétåg Elitloppshelgen Lör (unikt)
Insats: 300 kr -  
Köp här!
14:30  V75 - Bergman spelar snävt
Insats: 200 kr -  
Köp här!
15:55  Melker Jackpott Stryktips 300kr
Insats: 300 kr -  
Köp här!
  Rekatochklart Poolspel
Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. stödlinjen.se.
19:00  Europatipset Tips Onsdag 25/5
Insats: 144 kr - Tipsexperten
20:30  V86 Tips Åby & Romme 25/5
Insats: 1080 kr - DrTrav
21:40  DD Tips Åby & Romme 25/5
Insats: 240 kr - DrTrav
15:00  Topptipset Tips Torsdag 26/5
Insats: 144 kr - Tipsexperten

Livestreaming