DrTrav Åldersgräns 18 år. Regler & villkor gäller. stödlinjen.se. spelpaus.se. Spela ansvarsfullt. Spela inte för mer än du har råd att förlora.
DrTrav

V64 Tips Boden 25/11

25 November 2021 - 12:13

V64 hämtar vi från Boden denna torsdagskvällen. Min Lösning på omgången finner ni nedan.

Jag spelar med en spik, det är 3 Ithinkiama Genius i den avslutande sjätte avdelningen.

V64-tips Boden Torsdag 25/11
v64-1 4,10,11,15
v64-2 1,3,5,6
v64-3 3,4,9,13
v64-4 3,5
v64-5 1,3,5,8,9,12
v64-6 3 Ithinkiama Genius

768 x 1kr = 768kr (spelar utdelning på endast 6 rätt)

DD-tips Boden Torsdag 25/11
DD-1 1,3,5,8,9,12
DD-2 3 Ithinkiama Genius

6 rader x 40kr = 240kr

Spelbolag med fasta odds på trav:
bet365 - Casumo - LeoVegas - Unibet

V64-1 2140m auto
4 Jerome Di Quattro kommer med bra form och har på slutet stått för flera bra insatser utan att fått sätta nosen först över mål. Trots att han inte är någon blixt från start blir jag inte förvånad om han öppnar snabbast av de som vill ladda och att man kan överta ledningen i ett andraskede. Men han är inte beroende av den positionen för att vinna loppet och kommer med hjälp av sin styrka slåss om segern här.

10 A Question Bi har gjort det bra sedan han kom till Tarja Jussila, det har blivit två segrar på sina tre starter. För tre starter blev loppet perfekt, då fick man fritt från rygg på ledaren och sköt till bra. I den senaste starten visade man upp fin styrka och inställning när man vann på överlägset sätt från dödens.

Nämner även 15 A.W.'s Fastlight som vann direkt i comebacken senast efter att avslutat bra från kön. Nu med det loppet i kroppen bör formkurvan var framflyttad en bit. Utgångsläget är såklart inte det bästa men man står bra inne i loppet och utan strul längs vägen kommer man fälla många på nytt ikväll.

Min Vinnare: 4 Jerome Di Quattro
Spets efter 500m: 4 Jerome Di Quattro
Skrällen: 15 A.W.'s Fastlight
Ranking: A 4,10 B 15,11,3,14,8,5,1 C 9,13,12,6,2,7

V64-2 2140m volt
1 Sellanrå har tre segrar på sina fem senaste starter, och senast galopperade man kort från start för att sen fullfölja loppet på ett bra sätt och sluta fyra. För två starter sedan vann man överlägset från ledningen. Ikväll är det debut på svensk mark och det brukar kunna ge en bra effekt när norska hästar kommer till Sverige och får tävla med körspö för första gången. Från bra utgångsläge är man den troliga ledaren av loppet och i den positionen är man sen hästen att slå för övriga.

6 Philip har varit ute i tuffa sammanhang och var visserligen utan segerchans senast. Men då var motståndet bra och distansen aningen för kort. Formen verkar ändå vara bra och Philip sänkte sitt rekord en hel del den kvällen. Dessförinnan har Philip två raka segrar på kontot och nu när det återigen är medeldistans ska han ses som en utmanaren bakom favoriten.

3 Risåberra kommer även han med bra form till kvällens start. Detta är en femåring som kommer med två raka segrar på kontot och dessförinnan har man två raka andraplatser. Han är stark och rejäl vilket gör att han tål tuffa upplägg. Ska streckas tidigt vid gardering.

Min Vinnare: 1 Sellanrå
Spets efter 500m: 1 Sellanrå
Skrällen: 6 Philip
Ranking: A 1 B 6,3,5,8,2,9 C 4,7,10

V64-3 2140m auto
13 B.W.T. Dakota stod för en fullt godkänd comeback senast och visade fin spänst i steget i sin avslutning. Till kvällens start lär formkurvan peka uppåt. B.W.T. Dakota gillar att attackera bakifrån och därav ser denna spårtrappa intressant ut för hans del. Han är van att möta tuffare motstånd och ska ses med segerchans ikväll.

3 Callela Lionel kommer med en färsk seger i bagaget till kvällens start, det var karriärens första och formen är på topp. Callela Lionel var helt överlägsen och vann från andra utvändigt. Ikväll är motståndet något tuffare men utgångsläget är desto bättre. Från ett bra utgångsläge måste man räknas tidigt här i den tredje avdelningen.

Nämner även 4 Dream Machine som besitter bra fart för loppet. Han är den troliga ledaren av loppet och karriärens hittills enda seger är just tagen från ledningen. Kommer man dit ikväll leder man loppet länge.

Min Vinnare: 13 B.W.T. Dakota
Spets efter 500m: 4 Dream Machine
Skrällen: 4 Dream Machine
Ranking: A 13,3,4,9 B 12,7,11,2,14 C 10,5,6,1

V64-4 2140m auto
3 Swagger blir stor favorit här, vilket man också kan förstå. Han har imponerat stort under året och har klättrat i klasserna. I den senaste starten var det comeback efter lite paus och han vann direkt mycket enkelt från ledningen. Ikväll står han visserligen hårt inne på pengarna men detta är en individ som är under fin utveckling och har ett bra utgångsläge. Han kan öppna mycket snabbt och ska ses som spetsfavorit, i den positionen har det blivit tio segrar på 13 försök och mycket talar för att det även blir en elfte seger från ledningen.

Främsta motståndaren på förhand är 5 Zelmer I.H. som är en tuff häst och som tål att göra en hel del på egen hand i loppen. I den senaste starten mötte han bra motstånd och gjorde det klart okej från ledningen. Nu har man fått tre lopp i kroppen och toppformen bör närma sig, presterar Zelmer I.H. på topp så utmanar han favoriten ikväll.

Min Vinnare: 3 Swagger
Spets efter 500m: 3 Swagger
Skrällen:
Ranking: A 3,5 B 2,4,7,6,8,1

V64-5 1640m auto
Ett lågklassigt lopp inleder DD spelet ikväll.

1 Proud L.A. är en av få i loppet som visat en uppåtgående formkurva på slutet. Dessutom får man skickliga Sandra Eriksson i sulkyn ikväll och från ett bra utgångsläge är man garanterad ett bra lopp. Jag skulle inte bli förvånad om man korsar mållinjen först här och inkasserade årets första seger ikväll.

9 Thank The Maker är en individ som inledde karriären lovande med flera segrar. Men på slutet har denna fyraåring inte kommit upp i samma nivå och i den senaste starten kunde man inte rå på 8 Erase the Law. Ikväll är dock utgångsläget bättre och löser det sig med positionerna under loppet ska han kunna vara med på målfotot.

Skrällen är 3 Medias Fasth One. Han var inte som bäst senast, men det fanns det också en förklaring till då man la bort mycket krafter i en omstart den kvällen. Han är beroende av att få ett lopp på rulle men från ett bra utgångsläge kommer man kunna söka en vettig position direkt och får man sen spara speeden in på upploppet kan man fälla många tillslut. I ett öppet lopp är detta en skräll jag betalar tidigt för.

Nämner även 5 Mr Alabama som ikväll gör en spännande start efter uppehåll. Är man väl förberedd inför kvällen start står man sig kapacitetsmässigt bra i loppet. Dessutom är det anmält amerikansk vagn direkt vilket känns som ett plus.

12 Ohio U.B. kommer till start med ett lopp i kroppen för sin nya tränare Hanna Olofsson och kan vara kioskvältaren i omgången. Utgångsläget är såklart inte optimalt, men Hanna är en skicklig tränare som troligtvis kommer få denna sexåring att höja sig framöver.

Min Vinnare: 1 Proud L.A.
Spets efter 500m:
Skrällen: 3 Medias Fasth One / 12 Ohio U.B.
Ranking: A 1,9 B 3,5,12,8,6,4,11 C 2,7,10

V64-6 2140m auto
Kvällens enda spik är 3 Ithinkiama Genius. Han visade i den senaste starten att formen är på topp efter att stått för en mersmakande upphämtning efter sin galopp. Galoppen berodde på att man inte hanterade voltstarten på ett bra sätt. Men ikväll är det bilstart vilket ses som ett klart plus. För två starter sedan stod man för en bra prestation och gick i mål bakom topphästen Devils Tongue. Ithinkiama Genius kan öppna bra bakom bilen och ikväll är man den troliga ledaren av loppet efter en bit och i den positionen blir man sen svår att rå på för övriga. Jag spikar.

Motbud
5 Dante Godiva var en lovande unghäst men som inte levt upp till de förväntningarna man hoppades. Nu har man fått starta på för sin nya tränare Gabriella Laestander och verkar återigen vara påväg mot formen. I den senaste starten avslutade man rappt bakom Swagger och ska ses som det främsta motbudet till min spik här.

Nämner även 9 Marvelous som nu gjort tre starter för Bengt-Erik Källsenius. För två starter sedan höll han starkt från ledningen och senast gjorde han det klart godkänt efter ett tufft lopp. Nu har man dock inte startat på ett tag vilket gör formen svårbedöm. Men kapacitet finns.

Min Vinnare: 3 Ithinkiama Genius
Spets efter 500m: 3 Ithinkiama Genius
Skrällen:
Ranking: A 3 B 5,9,6,4,2,12,7,11 C 8,1,10

Lycka till
DrTrav

0 Kommentarer Odds kan ändras. Alla odds var korrekta vid den tidpunkt de publicerades.
Kommentarer
För att kommentera måste du vara inloggad.

Bettingbonusar för nya kunder

Åldersgräns 18 år. Regler & villkor gäller. stödlinjen.se. spelpaus.se. Spela ansvarsfullt. Spela inte för mer än du har råd att förlora.

Betinia:

120 kr gratisspel
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

SpeedyBet:

100% upp till 1000 kr
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Pinnacle:

Alltid höga odds på betting
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Unibet:

100 kr gratisspel
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Hajper:

500 kr tillbaka vid förlust
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Lucky Sports:

100 kr tillbaka vid förlust
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

No Account Bet:

100% upp till 2000 kr

Bethard:

100% upp till 1000 kr
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Snabbare:

800 kr tillbaka vid förlust
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

FastBet:

100% upp till 1000 kr
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Expekt:

100% upp till 1500 kr gratisspel
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

bet365:

Upp till 1250 kr i spelkrediter!
Upp till 1.250 kr i spelkrediter för nya kunder hos bet365. Minsta insats 50 kr och krav på 1x fastställt spel för att få spelkrediterna. Minsta odds, spel och betalningsmetod ekluderingar gäller. Utbetalningar exkluderar insatser i spelkrediter. Tidsbegränsningar och villkor tillämpas. Bonuskoden REKAT kan användas under registreringen, men ändrar inte erbjudandebeloppet på något sätt. Tidsbegränsningar och villkor tillämpas. 18+

Snabbis:

100% upp till 400 kr
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Betfair:

100% upp till 1000 kr!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

CampoBet:

120 kr gratisspel
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

MrGreen:

Gratisspel värt 500 kr!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Turbo Vegas:

Snabba uttag med BankID
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Betway:

100% upp till 100 kr
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

ComeOn:

100% upp till 1000 kr
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

888sport:

100% upp till 500 kr
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

LeoVegas:

100 kr gratisspel
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Casumo:

100% upp till 100 kr
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

William Hill:

Gratisspel upp till 500kr
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Casinostugan:

100 kr gratisspel
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Interwetten:

Brett utbud och höga odds!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Betsson:

100% upp till 100 kr
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Betsafe:

100% upp till 500 kr
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Nordicbet:

100% upp till 500 kr
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Coolbet:

100% upp till 500 kr
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

10bet:

50% upp till 500 kr
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Lyllo Casino:

Nytt spelbolag med BankID
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Senaste Spelbloggar

Åldersgräns 18 år. Regler & villkor gäller. stödlinjen.se. spelpaus.se. Spela ansvarsfullt. Spela inte för mer än du har råd att förlora.

Oddsbonusar för nya kunder

Åldersgräns 18 år. Regler & villkor gäller. stödlinjen.se. spelpaus.se. Spela ansvarsfullt. Spela inte för mer än du har råd att förlora.
Bethard Sätt in 1000 kr & få 2000 kr att spela för. Endast 6x i omsättning!

18+. Kampanjen är endast giltig för nya spelare som har aldrig tidigare spelat på Bethard Groups licens 18Li7392. Bonusen kan hämtas från insättningsmenyn innan den första insättningen har gjorts och kan endast användas i sportsbook. Minsta insats för att ta del av erbjudandet är 100 kr. Max bonus är 1000 kr. Insättning och bonus måste omsättas fyra (4) gånger med min. odds 1,80 inom 60 dagar före ett uttag kan göras. Regler och villkor gäller.

Betinia Snabba uttag och registering med BankID. Bra utbud och bonus!

Åldersgräns 18 år | Endast nya spelare | Min. insättning 100 kr. | Sport: Gratisspel på 120 kr vid första insättningen. Gratisspelet måste spelas inom 60 dagar. Vinster krediteras minus värdet på Gratisspelet | Casino: Insättningsbonus 100% upp till max 3000 kr - Måste användas inom 60 dagar. Omsättningskrav 30x | Spela ansvarsfullt | Stodlinjen.se (020-819100) | Spelpaus.se | Fullständiga villkor gäller

  Dagens Bästa Speltips
Odds kan ändras. Spela ansvarsfullt. stödlinjen.se.
Odds
19:00  Halmstad - Trelleborg
Fotboll - Superettan - 1
1.63
  Rekatochklart Speltips
Odds kan ändras. Spela ansvarsfullt. stödlinjen.se.
Odds
03:00  Holloway - Volkanovski
Annat - UFC - Holloway vinner
2.7
  Rekatochklart Andelsspel
Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. stödlinjen.se.
15:55  Melkers Stryktips 300kr
Insats: 300 kr -  
Köp här!
  Rekatochklart Poolspel
Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. stödlinjen.se.
18:30  Topptipset Tips Onsdag 29/6
Insats: 144 kr - Tipsexperten

Livestreaming