V64 Tips Boden & Bollnäs 19/8

Publicerad på 19 Aug 2022 - 08:47

DrTrav

DrTrav

19 Aug 2022 - 08:47

V64-Express väntar ikväll. Tävlingen arrangeras av två banor och ska vara över på under 60min.
Omgången delas mellan Boden och Bollnäs och min lösning finner ni nedan.

Jag spelar med två spikar, 15 Stjärnblomster i den andra avdelningen och 3 Alma Prins i den fjärde avdelningen.

V64-tips Boden & Bollnäs Fredag 19/8
v64-1 3,5,7,12,14
v64-2 15 Stjärnblomster
v64-3 1,2,10
v64-4 3 Alma Prins
v64-5 1,3,4,5,6,10,11
v64-6 2,4,5,6,8,9,11

735 x 1kr = 735kr (spelar utdelning på endast 6 rätt)

DD-tips Boden & Bollnäs Fredag 19/8
DD-1 4,5,11
DD-2 5,6

6 rader x 40kr = 240kr

Spelbolag med fasta odds på trav:
bet365 - Casumo - LeoVegas - Unibet

V64-1 1640m volt
5 Stjärnstorm var inte som bäst senast och galopperade då på sista långsidan. Men detta är en individ som visat betydligt bättre kunnande tidigare och har sex segrar på sina tio starter i livet. I årsdebuten för två starter sedan vann man på bra sätt och nu med två lopp i kroppen inför ikväll lär formkurvan peka uppåt nu. Det finns heller inga hästar med springspår på start ikväll vilket är positivt för Stjärnstorm som borde kunna komma iväg vettigt från början. Jag räknar med att Mika Forss är offensiv och tidigt sänder fram mot ledningen och i den positionen ska sen ekipaget slås.

14 Järvsö Nilsingemar kommer senast från att tävlat mot varmblod i jipploppett Hot N’Cold, i det loppet var man den som satte nosen först över linjen och detta trots galopp. Nu är det täta starter vilket är spännande och med tanke på formintrycket senast så måste man räknas tidigt även ikväll.

3 Ros Faksen var med i samma lopp som Stjärnstorm senast och fick då göra jobbet utvändigt om ledaren vilket blev för tufft. Inför ikväll har man ändrat om i träningen vilket känns spännande och detta är en häst som kommer bli spännande att följa framöver.

Min Vinnare: 5 Stjärnstorm
Spets efter 500: 5 Stjärnstorm
Skrällen:
Rankingen: A: 5 B 14,3,7,12,2,15 C 13,6,11,8,4,9,1,10

V64-2 2140m volt
15 Stjärnblomster tillhör toppen bland kallblod i landet och kommer med fin form till dagens start. Han fick visserligen segern senast tilldelad sig efter att Källsjöviking blivit diskvalificerad. Men Stjärnblomster behöver inte be om ursäkt för det då insatsen i loppet var klart positiv. Nu ska man återigen hämta in flera meter i tillägg och men detta är en speedig individ som besitter fartresurser som övriga i loppet inte kan jämföra sig med. Trots 80m tillägg ska Stjärnblomster med en normal prestation bli svår att stå emot för övriga. Spik.

Motbud
1 Klack Sigrid står passande inne på startvolten ikväll och ska även tävla barfota bak vilket ses som ett plus. Hon behöver visserligen ha sitt lopp för att bjuda till men skulle hon kunna smyga med på passande sätt här kommer Klack Sigrid kunna utnyttja sin speed tillslut. Tidig vid gardering.

Nämner även 7 Hulte Annika som kommer med en färsk seger i bagaget från senaste starten. Även om detta är en individ som inte är helt att lita på så har hon vi flera tillfällen visat sin kapacitet och skulle hon hålla sig till trav hela vägen ikväll kommer hon sluta långt framme.

Min Vinnare: 15 Stjärnblomster
Spets efter 500:
Skrällen: 1 Klack Sigrid
Rankingen: A: 15 B 1,7,4,6,10,14,8,12,11 C 3,5,13,9,2

V64-3 1640m volt
1 Ytowns Charmör visade härlig inställning senast när han trots en duell över upploppet stred hela vägen och satte nosen först över linjen. Uppgiften ikväll ser passande ut, han är den troliga ledaren av loppet pånytt och i den positionen är Ytowns Charmör hästen att slå för övriga.

2 No Beer Drinker har fått hårdhet på slutet efter att varit ute mot tufft motstånd i de två senaste starterna. Senast var man ute i en final på V75 och gången före handlade det återigen om en V75 start. Ikväll är motståndet enklare och från ett bra utgångsläge är man tidig vid gardering för mig.

Nämner även 10 Yoshi Ness som har visat bra som på slutet och även om man kanske tävlar som bäst i den främre träffen så ska man inte nonchaleras ikväll om man vill gardera. Även Yoshi Ness har mött tufft motstånd på slutet vilket ofta betalar sig bra i vardagsloppen.

Min Vinnare: 1 Ytowns Charmör
Spets efter 500: 1 Ytowns Charmör
Skrällen: 10 Yoshi Ness
Rankingen: A: 1 B 2,10,5,4,12,7 C 8,11,9,3,6

V64-4 1640m auto
3 Alma Prins imponerade senast när han vann från dödens på bra sätt. Alma Prins kan öppna bra och det troliga ikväll är att man tidigt sitter i ledningen. I Sverige har det blivit tre segrar på fyra försök i den positionen och med tanke på insatsen senast kommer man bli svårslagen från ledningen ikväll. Men Alma Prins visade även senast att han inte är beroende den spets för att vinna loppet och jag spikar på V64.

Motbud
12 Gott Klirr är en kapabel häst som ikväll har fått ett tufft utgångsläge. Men med minsta klaff eller något uppskruvat tempo från start kommer hans fart och kunnande bita bra under slutrundan. Han tål även att göra en del jobb på egen hand om det skulle behövas.

2 Gorm har nu fått ett lopp i kroppen och bör ha en formkurva som pekar uppåt. Utgångsläget är tilltalande och har han sin dag kan Gorm vara med och utmana om segern ikväll.

Min Vinnare: 3 Alma Prins
Spets efter 500: 3 Alma Prins
Skrällen: 2 Gorm
Rankingen: A: 3 B 12,2,5,1,4,11 C 6,9,10,8,7

V64-5 2140m auto
Ett öppet lopp på förhand där 11 Roller Coaster Ås gör en intressant debut för Christian Månsson. Detta är en individ som tidigare har visat upp bra kunnande för klassen och är van att tampas mot tuffare motstånd. Utgångsläget ikväll är inte det bästa men skulle det bara lösa sig någorlunda längs vägen ikväll är man segeraktuell direkt.

4 Don Draper har nu fått ett lopp i kroppen efter vila och bör komma med en formkurva som pekar uppåt ikväll. Det är dessutom anmält barfota runt om och amerikansk vagn vilket fungerat väl för Don Draper tidigare. Det finns heller inga startkatapulter på framspår ikväll vilket gör att Don Draper kommer kunna vara med och hugga på ledningen initialt och skulle han lyckas hitta dit kommer han inte bli lätt at ta sig förbi tillslut

Nämner även 5 Soleil d’Inverne som var ute i för tufft lopp senast men stod trots det för en bra insats som femma med galopp. Även ikväll står man hårt inne i loppet men nu finns det ingen motståndare som riktigt skrämmer på förhand vilket gör att Soleil d’Inverne inte ska nonchaleras. Han har bättre utgångsläge nu och ska även köras barfota bak.

Min Vinnare: 11 Roller Coaster Ås
Spets efter 500: 4 Don Draper
Skrällen:
Rankingen: A: 11,4,5 B 10,6,3,1 C 7,9,8,2,12

V64-6 2640m auto
6 Titan Yoda är en häst med bra kapacitet som nu gör comeback efter att brottats med dålig blodvärden inför en tilltänkt start. Formen är visserligen svårbedömd men tränaren Jennifer Persson skulle knappast sela ut sin femåring här om han inte var förberedd för det. Kapacitetsmässigt står Titan Yoda bra inne i loppet och med en normal prestation ikväll är han en given segerkandidat på förhand.

Lyfter även fram 5 Reddington som kommer från en insats som bara är att glömma, det strulade en hel del för Reddington då och nu jagar man revansch. Nu har han dessutom fått ett lopp i kroppen efter att varit struken vilket bör flytta fram formkurvan. Reddington är en rejäl individ som tål att göra en hel del jobb på egen hand och jag räknar med att Robert Bergh kommer vara aktiv från start här. Skulle han till och med hitta till ledningen efter en bit kommer han inte bli lätt att ta sig förbi. Reddington har tre segrar på fem försök från ledningen.

Nämner även 2 Claude P.Hill som haft bra form en längre tid nu. Senast gjorde han det bra som tre från dödens. Ikväll är utgångsläget tilltalande och distansen är heller inget som oroar på förhand. Tränaren Daniel Wäjersten har bra snurr på stallet för dagen och Claude P.Hill är ett tidigt streck ikväll.

Min Vinnare: 6 Titan Yoda
Spets efter 500: 5 Reddington
Skrällen:
Rankingen: A: 6,5 B 2,11,8,9,4,3,12 C 7,1,10

Lycka till
DrTrav

Kommentarer

Logga in för att kommentera.

Vill du vara med i gemenskapen? Logga in eller registrera dig gratis!

Skapa konto