DrTrav Åldersgräns 18 år. Regler & villkor gäller. stödlinjen.se. spelpaus.se. Spela ansvarsfullt. Spela inte för mer än du har råd att förlora.
DrTrav

V64 Tips Bollnäs 23/9

23 September 2021 - 10:50

V64 hämtar vi från Bollnäs denna torsdag. Omgången kryddas av en jackpot på 5,5 Miljoner. Min lösning på finner ni nedan.

Jag spelar med en spik ikväll. 6 Heavy Sound i den femte avdelningen.

V64-tips Bollnäs Torsdag 23/9
v64-1 2,3,8,10
v64-2 2,4,5,9,10
v64-3 2,3,4,7,9,12
v64-4 9,10
v64-5 6 Heavy Sound
v64-6 4,6,12

720 x 1kr = 720kr (spelar utdelning på endast 6 rätt)

DD-tips Bollnäs Torsdag 23/9
DD-1 6 Heavy Sound
DD-2 4,6,12

3 rader x 70kr = 210kr

Spelbolag med fasta odds på trav:
bet365 - Casumo - LeoVegas - Unibet

V65-1 3140m volt
8 Xanthis Coktail kommer med en färsk seger i bagaget till kvällens start. Senast vann man enkelt på V86 efter fått ett perfekt lopp från sitt bakspår. Distansen ikväll ses som en fördel och fem av hästens nio segrar i livet har kommit i lopp över den längre distansen. Ska nämnas dock att han är lite ojämn i sina prestationer vilket gör att man inte vill hålla honom ensam i handen i den inledande avdelningen. Kapacitetsmässigt står man sig bra i loppet och ska ses med bäst segerchans på förhand. Men jag garderar.

10 Let's Go Ernie mötte Xanthis Coktail på V75 under sommaren och var då mer betrodd än honom. Men på det negativa kontot är att formen är svårbedömd ikväll. Men skulle tränaren Nicklas Westerholm ha sin travare förberedd inför kvällens uppgift kommer man absolut vara med och utmana om segern. Att det är ett litet startfält gynnar hästarna på tillägg och distansen ska inte vara några problem.

Nämner även 3 Finalizer som var positiv som tvåa senast bakom en överlägsen vinnare Oneiric Ocelot. Han trivs bra med kusken Christina A Hane men gör ikväll debut över distansen vilket gör ekipaget något svårbedömt.

Min Vinnare: 8 Xanthis Coktail
Spets efter 500m:
Skrällen:
Ranking A: 8,10 B 3,2,6,1 C 4,7,5

V65-2 2140m auto
9 Salte Fanden är en treåring som började karriären lovande med två raka segrar men har därefter inte riktigt fått till det i årgångsloppen. Men Salte Fanden har visat upp bra fart. I försöket till svenska Kriteriet blev det galopp som andrahandsfavorit men han lyckades istället kvala in till det norska Kriteriet, men hade tyvärr inte sin bästa dag i finalen. Bricka nio idag är ett litet minus men skulle det bara lösa sig med positionerna längs vägen finns både kunnande och fart för att utmana om segern.

5 Arverud Bonus gör sin tredje start ikväll för tränaren Jan Ove Olsen. Arverud Bonus har stått för positiva insatser på svensk mark under sommaren och i den senaste starten avslutade han sista 700m via 27,5. Med ett okej utgångsläge ikväll är man återigen med och slåss om segern här.

Nämner även 2 Sjöli Basse som ikväll har ett bra utgångsläge och kan vara ledaren av loppet. Oavsett är man garanterad ett bra lopp och ska inte nonchaleras. Sjöli Basse är lite osäker i sina prestationer men när han tävlar på topp finns fart som räcker långt här.

Min Vinnare: 9 Salte Fanden
Spets efter 500m: 5 Arverud Bonus
Skrällen:
Ranking A: 9,5,2 B 4,10,2,3,7,11 C 12,6,1,8

V65-3 2140m auto
2 Anna Mauds Lassie är van att möta tufft motstånd och har dessutom gjort det bra utan att få vinna. På V75 senast fick hon harva på i spåren och får klart godkänt även om man inte var med och gjorde upp om de framskjutna placeringarna. Hon tål att göra en del grovjobb själv och från bra utgångsläge måste hon räknas tidigt här. Blir min förstahäst.

3 Lyckans Cash imponerade med tre raka segrar i början av året och har efter det varit hårt betrodd på V75 ett par gånger. Ikväll står hon fint inne i loppet och har topopkusk i vagnen i detta ungdomslopp. Mats E Djuse sitter upp och ekipaget ska såklart ses med bra segerchans. Formen är dock ett frågetecken när det nu gått över fem månader mellan starterna men kapaciteten är hög för sammanhanget.

7 Global At Work har nu fått två lopp i kroppen och toppformen bör vara i antågande. Täta starter som nu ses även som ett plus och löser det sig bara från utgångsläget ska man inte nonchaleras vid gardering.

Betalar även för skrällen 12 Juvelens Miss F. som nu gör comeback efter ett par månaders uppehåll. Detta är en individ som är van att tävla i tuffa sammanhang och har bara detta sto tagit vilan/träningen på rätt sätt bör hon tagit ytterligare steg framåt i utvecklingen. Visst finns det risk för att hon kan behöva lopp kroppen men till 3% känns det intressant. I detta ungdomslopp dessutom där det kan gå väldigt fort från början och bli många stumma ben tillsut så kan Juvelens Miss F. profitera på det och passera många över upploppet. Skräll.

Min Vinnare: 2 Anna Mauds Lassie
Spets efter 500m: 3 Lyckans Cash
Skrällen: 12 Juvelens Miss F.
Ranking A: 2,3 B 7,4,9,12,6,5,8 C 1,10,11

V65-4 1640m auto
9 Per Viking kommer till kvällens start med sex raka segrar i livet. Alltså denna hingsten vet fortfarande inte hur det känns att förlora. Han besitter bra fart och känslan är att vi aldrig fått se botten i denna sexåring ännu. Att ha bakspår på kort distans är såklart inte optimalt men han har tidigare visat att han går bra bakifrån, och får han bara användning av sin speed tillsut lär inget ekipage hänga med i accelerationen. Mot sjunde raka här.

10 Monster Mustasch är kanske den som kan matcha Per Viking fartmässigt i loppet, men han har heller inte ett optimalt utgångsläge ikväll. Inför kvällens start har han dessutom pausat vilket gör formen svårbedömd. Men är han väl förberedd inför uppgiften här kommer man kunna passera många den sista biten. Tycker ändå segerchanserna är jämnare än vad 71% kontra 11% som de är i nuläget, därför väljer jag att dubbla systemet.

Nämner även 7 Guli Em som trivs över distansen och fick senast bestämde tempot i ledningen, men fick ändå då ge sig den sista biten. Gynnas av att de främsta motbuden har bakspår men finns samtidigt risk för vingel härifrån. Löser det sig från start är man med långt framme ikväll.

Min Vinnare: 9 Per Viking
Spets efter 500m:
Skrällen: 10 Monster Mustasch
Ranking A: 9 B 10,7,11,1,6,5,3 C 12,2,4,8

V65-5 1640m auto
Här hittar vi kvällens enda spik, 6 Heavy Sound. Detta är en nioåring som är rapp i benen och är van att möta mycket tufft motstånd. Han stod för en klart godkänd prestation i den senaste starten över fel distans och från kämpigt utgångsläge. Ikväll ser uppgiften mer passande ut med 1640m. Han kan öppna kvickt från start och även om de finns andra startsnabba hästar med i loppet så finns möjligheten att man sitter i ledningen efter en bit och då är känslan att loppet är över. Men Heavy Sound besitter både kunnande och kapacitet för att vinna från andra positioner också. Han har huvudet aningen högre än sina konkurrenter här ikväll och jag spikar på V64.

Motbud
5 Lawmaker spikade vi senast på V64 och det med framgång. Då vann man på fint sätt från ledningen och slog halva startfältet då. Man höll ut M.T.Insider från start vilket såklart kändes loppavgörande då. Med formen på topp kanske man vill prova i ledningen på nytt men denna gången måste man i så fall svara ut 6 Heavy Sound som kanske är villig att prova trycka längre än vad M.T.Insider gjorde senast. Oavsett ska Lawmaker ses som främsta motbudet till min spik på förhand.

3 Jaguar Dream har nu fått ett lopp i kroppen efter lite vila, då avslutade man sista 1000m via 11,9. Med den genomköraren lär formen vara framflyttad en hel del tills ikväll. Utgångsläget är bra och dessutom blir det återigen barfota runt om. Givet streck vid gardering.

Min Vinnare: 6 Heavy Sound
Spets efter 500m: 6 Heavy Sound
Skrällen: 5 Lawmaker
Ranking A: 6 B 5,3,2,4,1 C 8,7

V65-6 2140m auto
4 Robthebank är en treåring som besitter väldigt bra fart men som tyvärr har svårt att hålla reda på benen emellanåt. Men inför kvällens start är man kastrerad vilket kan ge mycket bra effekt för vissa hästar. Hann vann med en bra avslutning från kön i början av sommaren och skulle han gå felfritt här ikväll är detta en bra segerchans. Dessutom ska Ulf Ohlsson köra för första gången vilket ska ses som ett klart plus.

6 Firefoot är en liten individ som tagit sina två segrar hittills från ledningen. Han kan öppna bra från start och nu med framspår återigen lär man säkert vara offensiva från start. Kapacitetsmässigt duger man bra här, och skulle man dessutom hitta till ledningen ökar såklart segerchansen ytterligare. Streckas.

Nämner även skrällen 12 L.L.Labero som har ryckt upp sig på slutet och stått för två klart bra prestationer på slutet. Formen verkar bra men utgångsläget är såklart inte optimalt. Men skulle det bara lösa sig någorlunda under loppet så kan detta vara skrällen till 4%.

Min Vinnare: 4 Robthebank
Spets efter 500m: 6 Firefoot
Skrällen: 12 L.L.Labero
Ranking A: 4,6 B 12,1,3,8,7 C 10,2,11

Lycka till
D Trav

0 Kommentarer Odds kan ändras. Alla odds var korrekta vid den tidpunkt de publicerades.
Kommentarer
För att kommentera måste du vara inloggad.

Bettingbonusar för nya kunder

Åldersgräns 18 år. Regler & villkor gäller. stödlinjen.se. spelpaus.se. Spela ansvarsfullt. Spela inte för mer än du har råd att förlora.

CampoBet:

Nya med bonus & BankID reg.
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Snabbare:

100% upp till 100 kr
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

William Hill:

Bra utbud på fotboll
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Pinnacle:

Alltid höga odds på betting
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Unibet:

100 kr gratisspel
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Casumo:

100 kr gratisspel
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Lucky Sports:

100 kr tillbaka vid förlust
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Hajper:

100 kr riskfritt spel
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

No Account Bet:

100 kr gratisspel!
18+. Gäller nya kunder. För att kvalificera sig till kampanjen måste man göra en första insättning på minst 200 kr. Bonusbeloppet är på 100 kr och tillfaller endast de spelare som accepterar bonusen efter sin första insättning. Regler & Villkor gäller. Spela ansvarsfullt - Stödlinjen.se - Spelpaus se.

Bethard:

100% upp till 100 kr
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Betway:

100% upp till 100 kr
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Expekt:

100% upp till 100 kr
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

bet365:

Upp till 1250 kr i spelkrediter!
För nya kunder hos bet365. Minsta insats 50 kr och krav på 1x fastställt spel för att få spelkrediterna. Minsta odds, spel och betalningsmetod exkluderingar gäller. Utbetalningar exkluderar insatser i spelkrediter. Tidsbegränsningar och villkor tillämpas. 18+

Turbo Vegas:

Snabba uttag med BankID
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

LeoVegas:

100 kr gratisspel
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

MrGreen:

Bygg dina egna spel
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Snabbis:

100% upp till 100 kr
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

ComeOn:

100% upp till 100 kr
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

888sport:

100% upp till 100 kr
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Betsson:

100% upp till 100 kr
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Betfair:

100% upp till 100 kr
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Casinostugan:

100 Free Spins
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Interwetten:

Brett utbud och höga odds!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Scandibet:

100 kr bonus
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Betsafe:

100% upp till 100 kr
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Nordicbet:

Stort fokus på Ishockey
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Coolbet:

100% upp till 100 kr
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

10bet:

Satsar på Fotbolls-EM
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Senaste Spelbloggar

Åldersgräns 18 år. Regler & villkor gäller. stödlinjen.se. spelpaus.se. Spela ansvarsfullt. Spela inte för mer än du har råd att förlora.

Oddsbonusar för nya kunder

Åldersgräns 18 år. Regler & villkor gäller. stödlinjen.se. spelpaus.se. Spela ansvarsfullt. Spela inte för mer än du har råd att förlora.
William Hill Sätt in 200 kr och få 100 kr gratisspel. Ett klassiskt spelbolag!

Sätt in 200 kr eller mer med koden: WHS100 , Spela för din insättning genom att lägga ett enkel- eller kombospel med minsta odds: 1.8 för hela kupongen. Få ett Freebet värt 100 kr. 18+ | Regler och villkor gäller | stodlinjen.se | spelpaus.se | Spela Ansvarsfullt

CampoBet Campobet är nya i Sverige och erbjuder betting med BankID.

18+. Gör din första insättning och få 100 kr bonus. Bonus + insättning skall omsättas 5 x till min. odds 1.5 inom 60 dagar. Min. insättning 100 kr. Endast nya spelare, bara en gång per hushåll / IP. Spela ansvarsfullt - Stödlinjen.se - Spelpaus se. Klicka för Regler och villkor.

Unibet Sätt in 100 kr och få 100 kr gratisspel extra att spela för.

Kunder som är 18 år eller äldre. Endast nya kunder bosatta i Sverige. Det finns inget omsättningskrav på den eventuella vinsten utan uttag kan göras direkt. Regler & Villkor gäller - Spela ansvarsfullt - Stödlinjen.se.

  Dagens Bästa Speltips
Odds kan ändras. Spela ansvarsfullt. stödlinjen.se.
Odds
21:00  Espanyol - Athletic Bilbao
Fotboll - La Liga - 1 asian 0
1.97
  Rekatochklart Speltips
Odds kan ändras. Spela ansvarsfullt. stödlinjen.se.
Odds
18:30  Juventus - Sassuolo
Fotboll - Serie A - 1 asian -1
1.70
19:00  Troja/Ljungby - HV71
Ishockey - Hockeyallsvenskan  - 2 hcp -1,5
1.67
19:00  Sirius - Hammarby
Fotboll - Allsvenskan - Akinkunmi Amoo målskytt
3.40
19:00  Rayo Vallecano - Barcelona
Fotboll - La Liga - 2
1.85
19:00  Malmö FF - AIK
Fotboll - Allsvenskan - 1
1.81
19:00  Almtuna - BIK Karlskoga
Ishockey - HockeyAllsvenskan - Över 5,5 mål
1.77
21:30  Real Madrid - Osasuna
Fotboll - La Liga - 1 asian -1,5
2.00
19:00  Degerfors - Elfsborg
Fotboll - Allsvenskan - 2 (asian -1)
1.86
  Rekatochklart Andelsspel
Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. stödlinjen.se.
18:30  Melkers Jackpott Europatipset 150kr
Insats: 150 kr -  
Köp här!
18:30  Topptipset 100kr Tor
Insats: 100 kr -  
Köp här!
15:30  Melkers Jackpott Stryktips 150kr
Insats: 150 kr -  
Köp här!
15:30  Melkers Jackpott Stryktips 300kr (R)
Insats: 300 kr -  
Köp här!
  Rekatochklart Poolspel
Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. stödlinjen.se.
19:00  Europatipset Tips Onsdag 27/10
Insats: 144 kr - Tipsexperten
20:30  V86 Tips Bergsåker & Solvalla 27/10
Insats: 1200 kr - DrTrav

Livestreaming