DrTrav Åldersgräns 18 år. Regler & villkor gäller. stödlinjen.se. spelpaus.se. Spela ansvarsfullt. Spela inte för mer än du har råd att förlora.
DrTrav

V64 Tips Bollnäs 25/1

25 Januari 2022 - 09:24

Bollnäs står som värd för V64 på tisdag kväll och omgången blev extra kryddad av att det blev favoritbetonat under måndags V64 och vi får ytterligare en jackpot-omgång. Jag spelar med en spik i omgången, Timotejs Hasse i v64-2.

Nedan följer min lösning på omgången.

V64 Bollnäs 25/1
V64-1 4.7
V64-2 7 Timotejs Hasse
V64-3 1.2.4.7.10.11.12
V64-4 3.5.6.8.9.12
V64-5 2.4.8
V64-6 1.2.12

756 rader x 1 kr = 756 kr (spelar för endast 6 rätt)

Dagens Dubbel Bollnäs 25/1
DD-1 2.4.8
DD-2 2 Backwood’s Boogie

3 rader x 100kr = 300kr

Spelbolag med fasta odds på trav:
bet365 - Casumo - LeoVegas - Unibet

V64-1 1640m Auto
Jag inleder omgången med ett lås på 4 Zinco Jet och 7 Betting Rebel.
Som jag läser loppet ser jag två tänkbara scenarion på förhand. Det ena scenariot är att Rikard N Skoglund laddar iväg från start med 7 Betting Rebel och får överta ledningen från 1 Up To Me eller 2 Lady Zappa. Om han får överta ledningen tror jag inte att någon kommer att sätta upp tempot utvändigt och vid normal författning bör han ha en mycket bra chans att leda från start till mål.

Det andra scenariot som jag ser är att 7 Betting Rebel får svar av 1 Up To Me eller 2 Lady Zappa och då blir det förmodligen bra tempo på loppet med Betting Rebel i dödens och det skulle gynna 4 Zinco Jet extremt mycket. Zinco Jet är som allra bäst när han får gå ett lopp på rulle och behöver få det lite serverat för att komma till sin rätt. När han får rätt lopp har han en rejäl speed till slut och då tror jag inte att någon i det här fältet kan stå emot honom över upploppet.

Min Vinnare: 7 Betting Rebel
Spets efter 500m: 7 Betting Rebel / 1 Up To Me / 2 Lady Zappa
Skrällen:
Rankingen A:7.4 B:2.1.3 C:5.6.8

V64-2 2140m Volt
7 Timotejs Hasse är ett fartfyllt kallblod som kommer med fem raka segrar till den här starten och det ser ut som att han ska ha mycket goda möjligheter att förlänga den segersviten. Oskar Kylin Blom kanske inte är snabbast fram av hästarna på tillägg men oavsett tycker jag att han bör ha så pass mycket respekt med sig att han sitter i ledningen efter en bit och sedan tror jag loppet är över. Spik.

9 Farmpilot vann 2/5 lopp under fjolåret och har fått ett passande springspår på tillägg. Det som skulle kunna öppna upp loppet är om Jessica Sidbäck kommer iväg Snabbare från start än favoriten och vill köra i ledningen. Jag tror ändå att man är väldigt nöjd med ryggen på Timotejs Hasse eftersom man inte har startat sedan i september.

Vill man ändå gardera den stora favoriten nämner jag 1 Slotts Dronninga som kommer få en passande resa på innerspåret och hon är inte så tokig i grund och botten.

Även 6 Önnes Saga har visat bra fart och hon tog karriärens första seger näst senast på ett bra sätt. Spår fyra i volten känns dock högst osäkert för den här hästen som har väldigt lätt att ta till en galopp.

Min Vinnare: 7 Timotejs Hasse
Spets efter 500m: 7 Timotejs Hasse / 9 Farmpilot
Skrällen: 1 Slotts Dronninga
Rankingen A:7 B:9.1.6.2.11.10 C: 3.5.8.12.4

V65-3 2140m Volt
10 Invidia är bra för den här typen av lopp och om hon presterar på topp ska det vara en vettig chans att vinna även den tunga vägen. Näst senast vann hon enkelt från positionen utvändigt om ledaren och senast fick hon aldrig riktigt fritt från ryggen på Wait What och det fanns troligen en del krafter kvar över mål. Det ser ut som en vettig uppgift på pappret men det finns motbud och jag vill gardera.

7 Wait What visade form senast när hon vann från ledningen i samma lopp som Invidia senast. Nu blir det knappast någon ledning men intrycket senast var bra och med rätt resa ska hon göra sig gällande nu också.

2 Mercedes Hall var på pallen vid fem av sina sex starter under sin säsong som treåring och har ett fördelaktig läge nu gentemot sina värsta konkurrenter. Hon gör årsdebut nu och har inte startat på ett par månader men om hon är väl förberedd kan den här rejäla hästen bli svår att nå från ledningen.

4 Digital Quality är kapabel men mycket osäker och det är tveksamt om hon kliver iväg från det här spåret men vid ett felfritt lopp kan hon absolut vinna ett lopp av den här kalibern.

12 Ella Victorystone är loppets smällkaramell. Jag tycker hon är mycket bättre än vad raden utvisar och med ett springspår borde hon komma iväg bra och hitta en vettig position direkt. Om hon kan få lite draghjälp av någon av de mer betrodda under vägen så är jag inte alls förvånad om hon är med på fotot.

Jag betalar även för 1 Cura Great Success samt 11 Ajlexes Elise.

Min Vinnare: 10 Invidia
Spets efter 500m: 2 Mercedes Hall
Skrällen: 12 Ella Victorystone
Rankingen A:10.7.2 B:4.12.1.11 C:6.13.5.8.9.3

V64-4 1640m Volt
3 Myrsjös Magica är knapp favorit i skrivande stund och det tycker jag är befogat.
Det brukar vara svårt att ta något från tillägg i kallblodslopp över kort distans och med tjugo meters försprång på sina värsta motståndare samt dokumenterad form ser det ut som en lämplig uppgift. Hon har skött sig på slutet men har visat osäkra tendenser tidigare och det är ändå ingen att hålla i handen.

9 Wilda Simon är en bättre häst än Myrsjös Magica och han vann fem lopp under fjolåret och var på pallen vid hela elva tillfällen. Nu gör han årets andra start och borde gått framåt formmässigt i och med montéloppet senast. Det är alltid är svårt att hämta in tjugo meter över kort distans, men kapaciteten finns för att göra det.

12 Järvsö Micke vann fick ett snällt lopp senast i sin nya regi efter att ha varit ifrån tävlandet i ett och ett halvt år. Han vann tre lopp som fyraåring och är kapabel i grund och botten och jag tycker inte han ska nonchaleras i det här sällskapet även om distansen kanske är för kort för att komma in i matchen.

6 Sikvelands Pärla har ett bra utgångsläge och vann på en 27-tid över distansen för ett par starter sedan. Hon borde få en bra resa i den främre träffen och det är inte sällan vinnaren kommer från den främre volten i den här typen av lopp.

8 Lättis har ingen rolig rad och har inte vunnit lopp sedan 2019 men han är fartfylld om han fungerar och trots att man ligger lågt från stallet får han plats på min kupong.

5 Dagslill fick ett tufft lopp senast och var ursäktad den gången. Hon möter såklart några som hon normalt får svårt att slå men det är inte sällan det skräller från den främre volten i den här typen av lopp och hon är lite bättre än vad raden utvisar. Till under 1% tycker jag att hon kan vara värd en markering.

Min Vinnare: 3 Myrsjös Magica
Spets efter 500m: 3 Myrsjös Magica / 6 Sikvelands Pärla
Skrällen: 5 Dagslill
Rankingen A:3.9 B:12.6.8.5 C:11.10.4.2.1.3.7

V64-5 1640m Auto
2 Ruger en rejäl häst som vann på 1.13.9 över medeldistans senast och kommer med tre raka segrar till den här starten och han blir definitivt att räkna med nu också. Han möter dock några tuffa konkurrenter och den korta distansen tror jag inte är något plus. Kommer han till ledningen är det förmodligen en toppchans men den positionen tror jag är upptagen av 4 Katalonia.

8 Likeaboss är en mycket värdig motståndare som faktiskt är obesegrad på fem försök och utan strul från ett spår långt ut på vingen är han med och gör upp om det igen. Han har visat att han tål att göra jobb på egen hand om det krävs och om han hanterar bilstart på ett bra sätt blir jag inte förvånad om han kliver runt dom tillslut.

4 Katalonia står väldigt bra inne på pengarna och har fått ett perfekt spår bakom bilen. Hon är snabb från start och går som allra bäst när hon får gå utan ryggar och från ledningen över hennes favoritdistans blir hon inte lätt att besegra.

Min Vinnare: 2 Ruger
Spets efter 500m: 4 Katalonia
Skrällen: 4 Katalonia
Rankingen A:2.8.4 B:9.1.6.3.10 C:5.7

V64-6 2140m Auto
2 Backwood’s Boogie får tipset i loppet och blir också min spik inom DD-spelet. Som jag läser loppet kommer han att komma till ledningen nu och han går ner i klass nu. Han har gjort det bra varje gång på slutet och var bra som tvåa bakom klass-hästen La Verite senast och var före en så pass bra som Habrik Am i mål. Om man når ledningen låter det som att man vill testa att köra i den positionen nu när motståndet är lämpligare och då blir han mycket svårslagen.

1 Hemisphere har högst kapacitet i fältet men han är inte helt okomplicerad och svår att räkna på. Han fullföljde helt ok som fyra senast och löser det sig bara från innerspåret är det ett motstånd som han normalt har bra chans emot. Det finns dock en klar risk att han blir över från start och får problem med positioner och han måste ha lite tur under vägen.

Jag vill även betala för urstarka 12 M.T Montpellier. Senast kopplade han greppet om loppet med knappa halvvarvet till mål men han orkade inte hålla ihop travet hela vägen och galopperade över upploppet. Läget är såklart inte det bästa men har har styrkan som sitt vapen och skulle det bli lite körning där framme kliver han förbi de flesta till slut.

Min Vinnare: 2 Backwood’s Boogie
Spets efter 500m: 2 Backwood’s Boogie
Skrällen: 12 M.T Montpellier
Rankingen A:2.1.12 B: 6.4.10.5.7.11 C:9.3.8

Lycka till 
DrTrav

0 Kommentarer Odds kan ändras. Alla odds var korrekta vid den tidpunkt de publicerades.
Kommentarer
För att kommentera måste du vara inloggad.

Bettingbonusar för nya kunder

Åldersgräns 18 år. Regler & villkor gäller. stödlinjen.se. spelpaus.se. Spela ansvarsfullt. Spela inte för mer än du har råd att förlora.

Betinia:

120 kr gratisspel
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

SpeedyBet:

100% upp till 1000 kr
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Pinnacle:

Alltid höga odds på betting
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Unibet:

100 kr Gratisspel
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Hajper:

500 kr tillbaka vid förlust
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Lucky Sports:

100 kr tillbaka vid förlust
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

No Account Bet:

100% upp till 2000 kr

Bethard:

100% upp till 1000 kr
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Snabbare:

800 kr tillbaka vid förlust
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

FastBet:

100% upp till 1000 kr
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Expekt:

100% upp till 1500 kr gratisspel
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

bet365:

Upp till 1250 kr i spelkrediter!
Upp till 1.250 kr i spelkrediter för nya kunder hos bet365. Minsta insats 50 kr och krav på 1x fastställt spel för att få spelkrediterna. Minsta odds, spel och betalningsmetod exkluderingar gäller. Utbetalningar exkluderar insatser i spelkrediter. Tidsbegränsningar och villkor tillämpas. Bonuskoden REKAT kan användas under registreringen, men ändrar inte erbjudandebeloppet på något sätt. Tidsbegränsningar och villkor tillämpas. 18+

Betfair:

100% upp till 1000 kr!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

CampoBet:

120 kr gratisspel
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

MrGreen:

Gratisspel värt 500 kr!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Turbo Vegas:

Snabba uttag med BankID
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Betway:

500 kr gratisspel
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

ComeOn:

100% upp till 1000 kr
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

LeoVegas:

100 kr gratisspel
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Casumo:

100% upp till 100 kr
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

William Hill:

Gratisspel upp till 500kr
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Casinostugan:

100 kr gratisspel
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Interwetten:

Brett utbud och höga odds!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Betsson:

100% bonus upp till 500 kr!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Betsafe:

100% upp till 500 kr
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Nordicbet:

100% upp till 500 kr
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Coolbet:

100% upp till 500 kr
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

10bet:

50% upp till 500 kr
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Lyllo Casino:

100 kr tillbaka vid förlust
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Senaste Spelbloggar

Åldersgräns 18 år. Regler & villkor gäller. stödlinjen.se. spelpaus.se. Spela ansvarsfullt. Spela inte för mer än du har råd att förlora.

Oddsbonusar för nya kunder

Åldersgräns 18 år. Regler & villkor gäller. stödlinjen.se. spelpaus.se. Spela ansvarsfullt. Spela inte för mer än du har råd att förlora.
Lyllo Casino Riskfritt spel utan omsättning. Helt nylanserad sportsbook.

18+. Gäller nya kunder. 100 kr matchat spel om du inte vinner på ditt första spel. Maxbonus 100 kr. Min insättning 100 kr. Det är inga omsättningskrav på återbetald insats. Giltigt i 60 dagar. Stodlinjen.se, Spelpaus.se, Spela Ansvarsfullt, Läs fullständiga Regler & Villkor här.

Betinia Registering med BankID. Bra utbud och bonus!

Åldersgräns 18 år | Endast nya spelare | Min. insättning 100 kr. | Sport: Gratisspel på 120 kr vid första insättningen. Gratisspelet måste spelas inom 60 dagar. Vinster krediteras minus värdet på Gratisspelet | Casino: Insättningsbonus 100% upp till max 3000 kr - Måste användas inom 60 dagar. Omsättningskrav 30x | Spela ansvarsfullt | Stodlinjen.se (020-819100) | Spelpaus.se | Fullständiga villkor gäller

  Dagens Bästa Speltips
Odds kan ändras. Spela ansvarsfullt. stödlinjen.se.
Odds
19:00  Oskarshamn - Frölunda
Ishockey - SHL - 2
2.15
  Rekatochklart Speltips
Odds kan ändras. Spela ansvarsfullt. stödlinjen.se.
Odds
19:00  Rögle - Malmö
Ishockey - SHL - 1
1.80
19:00  Oskarshamn - Frölunda
Ishockey - SHL - 2
2.15
  Rekatochklart Andelsspel
Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. stödlinjen.se.
20:30  V86 - Bergmans V86:a
Insats: 199 kr -  
Köp här!
20:30  V86 - Bergmans V86:a
Insats: 199 kr -  
Köp här!
15:55  Melkers Fullträff 100kr
Insats: 100 kr -  
Köp här!
15:55  Melkers Jackpott Stryktips 300kr
Insats: 300 kr -  
Köp här!
16:00  V75 - RoK BigOne (Unikt)
Insats: 550 kr -  
Köp här!
16:00  V75 - Bergman spelar snävt
Insats: 210 kr -  
Köp här!
14:55  Melkers Europatips 200kr
Insats: 200 kr -  
Köp här!
  Rekatochklart Poolspel
Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. stödlinjen.se.
19:00  Topptipset Tips Torsdag 29/9
Insats: 144 kr - Tipsexperten
20:30  V86 Tips Bergsåker & Örebro 29/9
Insats: 1094 kr - DrTrav
21:40  DD Tips Bergsåker & Örebro 29/9
Insats: 200 kr - DrTrav

Livestreaming