DrTrav Åldersgräns 18 år. Regler & villkor gäller. stödlinjen.se. spelpaus.se. Spela ansvarsfullt. Spela inte för mer än du har råd att förlora.
DrTrav

V64 Tips Bollnäs Fredag 4/9

4 September 2020 - 11:20

Det är V64 tävlingar ifrån Bollnäs ikväll. Nedan följer min lösning av omgången. 

Jag spelar med två spikar. 2 Mindyourvalue W.F. i den första avdelningen samt 6 Åsrud Vilja i den tredje avdelningen.

V64 Tips Bollnäs Fredag 4/9
V64-1 2 Mindyourvalue W.F.
V64-2 1,7
V64-3 6 Åsrud Vilja
V64-4 Alla
V64-5 Alla
V64-6 5,8,9

576 rader x 1 = 576 kr (spelar utdelning endast på 6 rätt)

DD Tips Bollnäs Fredag 4/9
DD1: 8,11
DD2: 5,8,9

6 rader x 30 kr = 180 kr

Spelbolag med fasta odds på trav:
bet365 - Casumo - LeoVegas - Unibet

V64 TIPS BOLLNÄS FREDAG 4/9

V64-1
Vi inleder V64 med Bengt Ivarssons Minne över 2140 meter. Jag har spikat 2 Mindyourvalue W.F. som vann i årsdebuten och han har efter det matchats tufft hela sommaren. Han hade bakspår fyra gånger i följd så han fick inte med sig så mycket i stenhårda gäng. På Solänget senast så travade han en stor del av loppet i dödens och han sänkte den ledande Bucks To Burn från den positionen. I ett litet fält här så tror jag han har en god chans att komma till ledningen och från spets så blir han inte lätt att fånga in. Blir det inte spets så kan han vinna loppet från andra positioner med om det skulle behövas.

Vid gardering kan 5 Queer Fish vara tänkbar. Han slarvade lite med aktionen så han fick nöja sig med femteplatsen bakom Missle Hill som plockade ner Diamanten till seger för fyra starter sedan. Gången efter det så var han lite trög och han höll bara farten och kom in som sjua i ett lopp där Dreammoko segrade. Näst senast så gick han ett bra upplopp och kom in som trea i ett lopp där From The Mine segrade från ledningen. På Bergsåker senast så fick han ett lopp i rygg på den ledande Maxus innan han kom loss och via en stark avslutning så plockade han ner Lawmaker som gjorde ett bra lopp i utvändig position till seger på linjen. Får han gå med i ryggar och spara speeden in i det längsta så kan han bli farlig över upploppet.

4 Nappa Scar satt fast och kom i mål med en sparade krafter bakom Heavy Sound för tre starter sedan. Han har efter det avslutat bra två gånger i följd. Han kan öppna fort vid laddning och det är inte omöjligt att Per Lennartsson vill köra i ledningen om han kommer till den positionen. I annat fall så har han en vass spurt att tillgå så med rätt resa så kan han nypa en fin placering här men han får ses främst som ett platsbud.

Min Vinnare: 2 Mindyourvalue W.F.
Spets efter 500m: 2 Mindyourvalue W.F.
Skrällen: 8 Balfour
Ranking: A 2 B 5,4,1,8,6 C 3,7

V64-2
Ett Treåringslopp över 2140 meter och jag har streckat två hästar. 1 Chiru kunde inte rubba en bra Global Bienvenue i debuten från utvändig position men han var bra som tvåa och han vann sedan från dödens i loppet efter. Han har inte visat någon startsnabbhet hittills men jag tror han kan öppna fortare än senast. Kommer Jorma Kontio till spets smärtfritt så kan han bli svår att fånga in. Blir det inte ledningen så borde han ändå kunna få ett trevlig lopp i den främre träffen så han ska räknas tidigt här. 

7 Bear Metal är inte att lita på för han har galopperat i samtliga tre starter han har gjort hittills. På Visby näst senast så tog han en kortare galopp när han la press på ledaren men han kom sedan tillbaka starkt och han gick undan till en överlägsen seger då. Han var inte som bäst senast och han är uppfräschad efter den starten meddelar Svante Båth. Från stallet rapporterar man att han känns bra i jobben och han har härliga farter i sig så kan han hålla sig till rätt gångart så kan han bli att räkna med över upploppet.

I övrigt kan 6 Excellent Liss som höll farten bra och kom i mål som trea i ett lopp som vanns av Babsan Kronos näst senast vara tänkbar. Gången efter det så satt hon i andra utvändigt innan hon attackerade på den sista bortre långsidan och via en stark avslutning så satte hon klorna i den ledande Kasper D.Boko och gick undan till en säker seger. Springspår nu så prickar Daniel Wäjersten bra i starten så kan hon sitta i en vettig position omgående och med rätt resa här så kan hon duga mot det här motståndet.

Min Vinnare: 1 Chiru
Spets efter 500m: 1 Chiru
Skrällen: 2 Västerbo All In
Ranking: A 1,7 B 6,2,8,12,3,4 C 5,11,9,10

V64-3
Jenny R.G:s lopp - Stolopp - Kallblodslopp över 2140 meter. Jag har spikat 6 Åsrud Vilja som har gått strålande den senaste tiden. Hon tog över ledningen med varvet till mål i Rättvik näst senast men i den sista kurvan så var hon hårt ansatt av Ingbest på utsidan fast in på upploppet så slog den hästen på en galopp och då dansade hon undan till en överlägsen seger. Senast så stötte hon på övermakten i Odd Herakles och hon fick då inte chansen för hon satt fast i rygg på Tangen Haap som kom i mål långt efter segraren som tvåa så hon fick nöja sig med tredjeplatsen. Den här gången ser motståndet överkomligt ut och i ett litet fält här så tror jag hon har god chans att runda sina motståndare trots att hon startar med 40 meters tillägg. Ulf Ohlsson upp för första gången är ingen nackdel.

Vid gardering kan 8 Granetta som har ett par segrar i raden vara tänkbar. Hon är inte att lita på blev för hon blev stressad från innerspåret senast och det gick inte att göra något åt galoppen då. Felfri nu så har hon bra farter i sig så kan Jimmy Jonsson se till att hålla henne i rätt gångart så kan hon duga en bit mot det här motståndet men jag tror inte hon räcker mot min spik så hon får ses främst som ett platsbud.

1 Silver Jossan har gjort det bra i Simon Walls regi. Hon var ute mot tufft motstånd i Säterbests Minne på Solänget senast. Där fick hon nöja sig med sjundeplatsen bakom Bol Brage som segrade i det loppet. Hon är snabb väg och vid en lyckad start här så tror jag att Peter Eriksson som finns i vagnen kan ta hand om ledningen. Från spets så kan hon leda loppet länge men jag tror inte hon räcker hela vägen till en seger

Min Vinnare: 6 Åsrud Vilja
Spets efter 500m: 1 Silver Jossan
Skrällen: 1 Silver Jossan
Ranking: A 6 B 8,1,4 C 5,7,3,2

V64-4
Anders Kilströms Minne - Final över 2140 meter och jag har streckat alla åtta hästarna. 4 Bandido Gar är en ny reklamhäst hos Susanne Richter. Han kommer från två raka segrar. Senast på Färjestad så tog han över ledningen i ett tidigt skede och trots att han fick lite uppvaktning av Holy Moses Mearas så gick han undan till en mycket enkel seger. Spår fyra i volten är inte optimalt men han har inga hästar utanpå sig så jag tror det ska gå bra. Felfri nu så kan det bli tidig ledning igen och från spets så kan det räcka långt här. Han kommer att lättas till aluminiumskor bak och utan boots fram den här gången. Tidigare har han gått med järnskor runt om och boots fram. I övrigt inga ändringar meddelar man från stallet.

8 Global Bookmaker kvalificerade sig till båda E3 finalerna tidigare under året. Han avslutade starkt i försöket till den korta E3 finalen senast och kom i mål som tvåa bakom Hennessy Am. Han fick dock inte behålla den platsen för han gick ut snävt och blev nerflyttad till fjärdeplatsen. I den efterföljande finalen senast så fick han inte helt fritt och kom i mål med sparade krafter. Han har bara en seger hittills men det är ett litet fält nu och med rätt resa så kan han avsluta loppet fort och då kan han bli att räkna med över upploppet.

3 Cook Island har vunnit tre av sex starter så här långt. Hon kördes till ledningen näst senast och från den positionen så höll hon undan till en säker seger. Hon galopperade senast men hon kom tillbaka ganska bra som fyra i ett lopp som vanns av Brambling. I ett felfritt lopp nu så kan hon öppna fort och då kan hon få en fin resa i den främre träffen och då kan det räcka en bit mot det här motståndet.

2 Bitcoind' Arc var ute i ett uttagningslopp till E3 näst senast. Han kom då med en stark avslutning men kort före mål så slog han på en galopp och då var den dagen förstörd. Gången efter det så travade han en stor del av loppet i dödens och han höll bra som trea i ett lopp där Foreign Rain spurtade in till seger. Kan Jörgen S Eriksson som finns i vagnen se till att hålla honom i rätt gångart nu så kan han vara långt framme.

Min Vinnare: 4 Bandido Gar
Spets efter 500m: 4 Bandido Gar
Skrällen: 2 Bitcoind' Arc
Ranking: A 4,8 B 3,2,1,6 C 5,7

V64-5
Jennifer Tillmans Utmaning - Damlopp - Stolopp över 2140 meter och jag har streckat alla tolv hästarna. 11 Gloria Victis kom med en stark avslutning och då fångade hon in den ledande Global Approval till seger före en bra spurtande Zorro Kronos näst senast. Hon fullföljde godkänt som femma i ett V75 lopp på Bergsåker som vanns av Borups Tornado senast. Hon är stark och rejäl och hon tål att göra en del grovjobb. Hon är inte helt att lita på men kan Emilia Leo som finns i vagnen se till att hålla henne i rätt gångart så kan hon bli farlig över upploppet.

8 Young Highness fick trava i dödens på Lipstick Tooma i ett V75 lopp på Solänget senast. Det blev lite för tufft och hon stumnade och fick nöja sig med sjundeplatsen då. Här brottas hon med ett tufft utgångsläge men löser det sig med positionerna så kan hon blanda sig i segerstriden här. Hon har en mycket vass kusk i Susanne H Osterling.

5 Lyckans Cash gick bra senast som tvåa bakom Algot Zonett. Hon har inte vunnit sedan början av året men nu har hon fått ett trevligt utgångsläge så kan Kajsa Frick som finns i vagnen hitta ner i ett vettigt slagläge innan hon sätter in attacken så kan hon bli att räkna med under den sista delen av loppet.

2 Belle Reine har inte fungerat i de två senaste starterna som har slutat med galoppmisslyckanden. På Lycksele gången innan det så travade hon en del av loppet i dödens innan hon tryckte till och tog över ledningen på den sista bortre långsidan. Hon gick sedan undan till en säker seger. Felfri nu så har hon ett fint utgångsläge och kan Veronica Ericsson se till att hålla henne i rätt gångart och om hon kan servera henne ett passande lopp så kan det vara läge för en ny seger.

Min Vinnare: 11 Gloria Victis
Spets efter 500m: 6 Ella Victorystone
Skrällen: 8 Young Highness
Ranking: A 11,8 B 5,2,1,4 C 10,7,6,9,12,3

V64-6
Vi avslutar V64 med ett Kallblodslopp - DubbelCupen, Försök 4 i Meeting 5 - Fördel Ston över 2140 meter och jag har streckat tre hästar. 9 Bol Brage har varit bra en längre tid. Han var mycket duktig som tvåa bakom Månlykke A.M. för tre starter sedan i Årjäng. Han tog då över ledningen med 1350 meter kvar av loppet och från den positionen så försvarade han sig länge och väl men han orkade inte stå emot den sista biten. Näst senast så avslutade han klart godkänt men åt Spikfaks som var starkast i det loppet fanns inget att göra så han fick nöja sig med andraplatsen. I ett V75 lopp på Solänget senast så kom han till spets i ett tidigt skede av loppet och sedan så vann han komfortabelt. Snävt spår i volten nu men Mats E Djuse är vass i sulkyn så löser han det momentet och om han kan hitta en bra väg med honom så kan han blanda sig i segerstriden på nytt.

8 Pyrmo tog över ledningen med varvet till mål och han höll sedan undan till seger för fyra starter sedan. Gången efter det så tryckte han till på den ledande Moddson och kom till täten in i slutkurvan och sedan så vann han före en bra avslutande Joel Klipp. På Bollnäs näst senast så fick han dra tåget först i tredjespår med dryga varvet till mål och han orkade inte riktigt och kom in som sjua i ett lopp där Rappnor spurtade till seger. Han travade utvändigt om tipsettan och han fullföljde klart bra som tvåa bakom denne på Solänget senast. Det var lite löst underlag då och det passar inte alls fast med tanke på det så gjorde han en klart godkänd insats. Bollnäs underlag brukar passa bättre och får han en fin löpning så kan han duga mot det här motståndet.

5 Spikfaks kommer med två raka segrar. Han vann näst senast på Jarlsberg efter en imponerande prestation. Han fick då vandra en stor del av loppet först i andraspår. Han gjorde det bra när han plockade ner den ledande Viking Faks på upploppet till seger. Han gjorde det bra vid vinsten på Hagmyren för en månad sedan när han besegrade tipsettan. Han håller hög klass här och kan han komma igenom bra från spåret så är han mer stark än snabb och han tål att göra en del grovjobb och då kan det räcka en bit här.

Min Vinnare: 9 Bol Brage
Spets efter 500m: 2 Tangen Elvira
Skrällen: 4 Silver Stjärna
Ranking: A 9,8,5 B 2,6,7,4 C 14,11,10,3,1,15,13

Lycka till

/ Henrik Hilmersson

0 Kommentarer Odds kan ändras. Alla odds var korrekta vid den tidpunkt de publicerades.
Kommentarer
För att kommentera måste du vara inloggad.

Bettingbonusar för nya kunder

Åldersgräns 18 år. Regler & villkor gäller. stödlinjen.se. spelpaus.se. Spela ansvarsfullt. Spela inte för mer än du har råd att förlora.

Lucky Sports:

100 kr tillbaka vid förlust!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Unibet:

Sätt in 100 kr spela för 200 kr!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

No Account Bet:

100 kr gratisspel!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

10Bet:

100% bonus upp till 100 kr!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Hajper:

Sätt in 100 kr - Spela för 200 kr
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Pinnacle:

Alltid höga odds på betting
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Bethard:

50 kr utan insättning!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Betway:

100% bonus upp till 100 kr!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Snabbare:

100% bonus upp till 100 kr!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

bet365:

Upp till 1250 kr i spelkrediter!
Minsta insats 50 kr och krav på 1x fastställt spel för att få spelkrediterna. Minsta odds, spel och betalningsmetod exkluderingar gäller. Utbetalningar exkluderar insatser i spelkrediter. Tidsbegränsningar och villkor tillämpas. 18+

SpeedyBet:

100% bonus upp till 100 kr!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

LeoVegas:

Sätt in 100, få 100 kr gratisspel!

MrGreen:

Freebet värt 100 kr!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Casumo:

Spela för 100 kr, få 100 kr!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

William Hill:

Freebet värt 100 kr!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

ComeOn:

100% bonus upp till 100 kr!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

888sport:

100 kr i gratisspel!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Betsson:

100% bonus upp till 100 kr!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Betfair:

100% bonus upp till 100 kr!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Casinostugan:

Sätt in 100 kr - Få 100 Free Spins
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Interwetten:

Brett utbud och höga odds!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Scandibet:

Registrering med BankID
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Betsafe:

100% bonus upp till 100 kr!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Nordicbet:

100% bonus upp till 100 kr!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Coolbet:

100% bonus upp till 100 kr!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Senaste Spelbloggar

Åldersgräns 18 år. Regler & villkor gäller. stödlinjen.se. spelpaus.se. Spela ansvarsfullt. Spela inte för mer än du har råd att förlora.

Oddsbonusar för nya kunder

Åldersgräns 18 år. Regler & villkor gäller. stödlinjen.se. spelpaus.se. Spela ansvarsfullt. Spela inte för mer än du har råd att förlora.
  Dagens Bästa Speltips
Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. stödlinjen.se.
Odds
22:00  Granada - Real Madrid
Fotboll - La Liga - 2 asian -1,5
2.18
  Rekatochklart Speltips
Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. stödlinjen.se.
Odds
18:30  Norrköping - Degerfors
Fotboll - Allsvenskan - BLGM + ö2,5
2.05
18:30  AIK - Malmö FF
Fotboll - Allsvenskan - 2
2.21
19:00  Aston Villa - Everton
Fotboll - Premier League  - 2 asian hcp 0
1.85
19:00  Aston Villa - Everton
Fotboll - Premier League - Över 24,5 skott
1.72
21:15  Manchester Utd - Liverpool
Fotboll - Premier League  - 1 asian hcp 0
2.16
22:00  Granada - Real Madrid
Fotboll - La Liga - 2 asian -1,5
2.18
03:00  Calgary - Vancouver
Ishockey - NHL - 1
1.95
22:15  Braga - Moreirense
Fotboll - Primeira Liga - Under 2,5 mål
2.25
  Rekatochklart Poolspel
Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. stödlinjen.se.
16:00  Powerplay Tips Torsdag 13/5
Insats: kr - MrHockey
18:30  Topptipset Tips Torsdag 13/5
Insats: 144 kr - Tipsexperten
19:30  V64 Tips Jägersro 13/5
Insats: 540 kr - DrTrav
20:55  DD Tips Jägersro 13/5
Insats: 320 kr - DrTrav

Livestreaming