DrTrav Åldersgräns 18 år. Regler & villkor gäller. stödlinjen.se. spelpaus.se. Spela ansvarsfullt. Spela inte för mer än du har råd att förlora.
DrTrav

V64 Tips Bollnäs Tisdag 15/9

14 September 2020 - 17:14

På tisdagen avgörs V64 tävlingarna på Bollnäs. Nedan följer min lösning av omgången.

Jag spelar med två spikar. 3 Borups Tornado i den första avdelningen samt 13 Järvsö Tord i den femte avdelningen.

V64 Tips Bollnäs Tisdag 15/9
V64-1 3 Borups Tornado
V64-2 1,3,4,6,8
V64-3 1,2,3,5,11,12
V64-4 1,3,5,6,7,12
V64-5 13 Järvsö Tord
V64-6 3,5,6,8

720 rader x 1 = 720 kr (spelar utdelning endast på 6 rätt)

DD Tips Bollnäs Tisdag 15/9
DD1: 13 Järvsö Tord
DD2: 3,5,6,8

4 rader x 50 kr = 200 kr

Spelbolag med fasta odds på trav:
bet365 - Casumo - LeoVegas - Unibet

V64 TIPS BOLLNÄS TISDAG 15/9

V64-1
Vi inleder V64 med ett Stayerlopp över 3140 meter. Jag har spikat 3 Borups Tornado som har har gjort det bra i Jasmine Isings regi. För fyra starter sedan så tog han över ledningen med dryga varvet till mål och sedan så höll han undan för övriga motståndare till en ny seger. För tre starter sedan så fick han tuff press i ledningen och orkade inte hela vägen så det slutade med en fjärdeplats i ett lopp som vanns av Zenzero Jet. Han var ensam på startvolten näst senast och vann mycket enkelt från ledningen. I ett Klass II försök på Bergsåker senast så fick han bestämma i ledningen och han vann lätt med sparade krafter. Man var ändå inte helt nöjda med honom då så man åtgärdade några småsaker och efter det har han varit fin i lugna jobb meddelar man från stallet. Motståndet ser överkomligt ut och här tror jag på tidig ledning och sedan så blir han inte lätt att plocka ner.

Vid gardering kan 12 Perfect Dynamite vara tänkbar. Han har inte startat på ett tag men han var ute i ett kvallopp nyligen som han klarade av utan problem. Han står 40 meter bakom min spik fast distansen är lång så det kan hända mycket på vägen. Han är ojämn men har han en bra dag så kan han duga en bit mot det här motståndet fast han får ses främst som ett platsbud.

4 No Limit Royalty gjorde två starter i juni efter långt uppehåll. Han satt fast med sparade krafter för tre starter sedan och gången efter det så galopperade han bort sig men han hade slutat oplacerad felfri. Han gjorde comeback senast på Solvalla. Han fick då vandra i dödens på Isan som vann det loppet från ledningen. Han fullföljde klart godkänt som fyra. Med det loppet innanför västen nu så kan han vara ännu bättre nu. Hittar Janne Korpi en bra väg med honom så kan han ha vissa möjligheter.

Min Vinnare: 3 Borups Tornado
Spets efter 500m: 3 Borups Tornado
Skrällen: 9 Cesar F.C.
Ranking: A 3 B 12,4,14,9,13,2,10 C 6,1,11,7,8,5

V64-2
Ett Kallblodslopp - Norrlands Elitserie, Försök - Treåringslopp över 1640 meter och jag har streckat fem hästar. 1 Prinsen tog över ledningen på den första långsidan och han vann sedan i överlägsen stil näst senast. Gången efter det så var han ute i ett uttagningslopp till Norskt Travkriterium och där fullföljde han bra och kom i mål som femma bakom Oppgårdsdrängen som vann det loppet. Trevligt utgångsläge nu och lyckas Ole Johan Östre hålla upp ledningen så är mycket vunnet. Blir det inte spets så borde han ändå kunna få en fin löpning i den främre träffen så han ska räknas tidigt här.

3 Ängsbrage har gjort det bra i sina tre starter hittills. Två vinster och en andraplats har det blivit så här långt. Han kördes till ledningen efter 300 meter och han var sedan fullständigt överlägsen sedan enda hotet Vimo Odin galopperat i den sista svängen senast. Jan Ove Olsens fina treåring är under utveckling och han kan säkert sänka sitt rekord en del. Med rätt resa här så kan han vara med och kämpa om en framskjuten placering.

6 Guli Em kommer från en färsk seger. Han satt då en bit bak men avslutningen var av bästa märke och då fångade han in den ledande Sundbo Grann de sista 50 meterna till en säker vinst. Han har vunnit hälften av sina sex starter hittills. Löser det sig med positionerna i detta lilla fältet och om han kan sitta i ett bra slagläge inför avgörandet så fäller han många hästar till slut.

8 Soldhöjdens Drake höll farten okej och kom i mål som trea i ett lopp som vanns av Finseth Faksen senast. Bakspår på tilläggsvolten nu men kan han hitta en bra rygg att gå i och om han få lite draghjälp under slutrundan så kan han bli att räkna med under den sista delen av loppet.

4 Järvsö Ola kom med en härlig avslutning och kom i mål som tvåa bakom Wolt som vann det loppet senast. För tre starter sedan så tog han karriärens hittills enda seger när han vann från spets. Kan Mats E Djuse som finns i vagnen servera honom ett passande lopp så kan han duga en bit mot det här motståndet.

Min Vinnare: 1 Prinsen
Spets efter 500m: 1 Prinsen
Skrällen: 8 Soldhöjdens Drake
Ranking: A 1,3,6 B 8,4 C 7,2,5

V64-3
Ett Uttagningslopp till Dam-SM över 2140 meter och jag har streckat sex hästar. 3 First Mel Hope var segerlös efter 44 starter. Efter det blixtrade hon till och tog två raka segrar. Näst senast så tog hon en kortare galopp på den första långsidan men hon tappade inte så mycket. Hon fick sedan en resa i femte invändigt innan hon tog sig loss på den sista bortre långsidan och då avslutade hon sedan godkänt ute i spåren men hon kunde inte ta så mycket och kom in först som sjua bakom Lipstick Tooma som vann det loppet. Gången efter det så höll hon upp ledningen men hon fick inte vara ifred i täten så det slutade med en tredjeplats bakom Iceland Falls som vann det loppet. Hittar Felicia Molin en bra väg med henne så kan hon vara långt framme.

2 Zenone G.S.O. är ett oprövat kort på svensk mark men han har fina meriter med sig från Italien. Han kan öppna fort och kommer Katrin K Frick förbi invändig häst så kan det bli tidig ledning här och från spets så kan han leda loppet länge. Det var dock ett par månader sedan den senaste starten men är han inte alltför ringrostig här så kan han bli att räkna med direkt i Sverigedebuten.

1 Isa öppnade fort och tog ledningen. Hon släppte sedan med 1250 meter kvar av loppet och hon hängde sedan med klart godkänt som tvåa bakom Jackpot Tooma som vann det loppet näst senast. Gången efter det så provade hon att kvala in till Derbystoet men det blev för tufft och hon slutade oplacerad i det loppet som Orlando spurtade in till seger. Fint läge här och hon är snabb iväg så här kan det nog bli spets eller vinnarhålet. Får hon ett passande lopp så kan hon vara med och kämpa om en god placering.

11 Jackpot Band avgjorde till en enkel seger näst senast. Han travade i ledningen senast men blev väldigt het och orkade inte hela vägen så det slutade med en femteplats i ett lopp där Royce Rolls spurtade in till segern. Tråkigt utgångsläge nu men om han kan få lite draghjälp under slutrundan och om det blir ett uppskruvat tempo på tillställningen så fäller han många hästar till slut.

Min Vinnare: 3 First Mel Hope
Spets efter 500m: 2 Zenone G.S.O.
Skrällen: 11 Jackpot Band
Ranking: A 3,2 B 1,11,5,12,7,4 C 6,8,9,10

V64-4
Ett Kallblodslopp - Sleipner Bollnäs månadstäcke över 1640 meter och jag har streckat sex hästar. 6 Aas Balder var duktig när han vann på Dannero näst senast. Han kom då till ledningen efter 1400 meter av loppet och han vann sedan mycket lätt. Gången efter det galopperade han i början av loppet men han kom sedan tillbaka bra och kom i mål som sexa i ett lopp som vanns av Bol Brage. Felfri nu så kan han öppna fort och skulle ledningen nås så kan det räcka långt mot det här motståndet.

1 Gullkongen kommer från en färsk seger i montédisciplinen. Han drog undan i ledningen men han stumnade lite den sista biten och han räddades av mållinjen. Trevligt utgångsläge nu och med en fin löpning i den främre träffen så kan han bli att räkna med över upploppet.

3 Spik Loke har två lopp i kroppen efter en tids frånvaro så formen borde vara i antågande. Han kom med en bra avslutning men han var inget hot mot Silver Stjärna som vann loppet så han fick nöja sig med andraplatsen senast. Från ett trevligt läge nu så sitter han bra till i den främre träffen omgående och får han ett passande lopp så kan han dyka upp i segerstriden. Ulf Ohlsson upp nu.

5 Kaksen N.O. har gjort två starter i nygammal regi för Reidun Böhn. Han gick en bra avslutning som tvåa bakom Tarragon Tabac näst senast. Senast så var han i ledningen men då slog han på en kortare galopp ur den sista svängen men han kom tillbaka och kom i mål som trea i ett lopp där Vollanfaks spurtade in till seger. Felfri nu så kan han vara med och kämpa om en framskjuten placering.

Min Vinnare: 6 Aas Balder
Spets efter 500m: 6 Aas Balder
Skrällen: 12 Delsbofaks
Ranking: A 6,1,3 B 5,7,12 C 2,10,8,4,11,9

V64-5
Ett Kallblodslopp - Fyraåringslopp över 2140 meter. Jag har spikat 13 Järvsö Tord som har vunnit 6 av 15 starter i karriären. Han är inte helt att lita på för han har galopperat i fyra lopp i följd. Före det så hade han två raka segrar så han har gott kunnande. Han har blivit uppfräschad och han såg fin ut i rakbanejobb för några dagar sedan meddelar man från stallet. Felfri står han sig bra i klassen. Han har springspår på tilläggsvolten nu och kan han kliva iväg i rätt gångart och om han kan ramla ner i en vettig position innan attacken sätts in så tror jag han blir svår att stå emot över upploppet.

Vid gardering kan 14 Klack Tore som kommer från en seger vara tänkbar. Han var då ute i ett litet fält på Dannero. Han landade i dödens med varvet till mål och från den positionen så sänkte han sitt motstånd på ett bra vis till seger. Gången innan det hade han troligen vunnit om han travat hela vägen. Från bakspår på tilläggsvolten nu så kommer han troligen hamna bland de sista hästarna men med lite klaff så kan han ha vissa möjligheter här.

6 Reine W. vann senast. Han kom då tidigt till ledningen och sedan så vann han lätt från den positionen. Vid en lyckad start här så kan det bli tidig ledning igen och från spets så kan han leda loppet länge om han slipper att utstå alltför hård press under vägen men han får ses främst som ett platsbud.

Min Vinnare: 13 Järvsö Tord
Spets efter 500m: 6 Reine W.
Skrällen: 11 Nebbenes Solan
Ranking: A 13 B 14,6,12,9,3,2,8 C 11,10,5,4,7,1

V64-6
Vi avslutar V64 med ett lopp över 2140 meter och jag har streckat fyra hästar. 5 Avantis Red Witch kom med en härlig avslutning och avgjorde till seger på linjen för fyra starter sedan. Gången efter det så satt hon fast och kom i mål med sparade krafter som trea i ett lopp som vanns av Down And Dirty. Efter det blev det en startgalopp och senast så hamnade hon i en dålig rygg och hon blev sedan påkörd. Felfri nu och om Tomas Pettersson kan få till en bra styrning så kan hon vara långt framme.

8 Global U.S.A. har nu fått ett lopp i kroppen efter en kortare paus. Med det loppet innanför västen nu så kan formen vara i antågande. Utgångsläget nu är mindre bra men kan Daniel Wäjersten som finns i vagnen ramla ner i en hygglig position så kan hon bli att räkna med över upploppet.

6 Lupin Håleryd öppnade snabbt och tog ledningen. Från spets så höll hon sedan undan till seger för fyra starter sedan. Hon tog över ledningen i ett tidigt skede senast. Hon hade dock ingen bra dag då och var slagen tidigt och kom i mål först som sexa i ett lopp som vanns av Belle Reine då. Det har gått drygt två månader sedan dess så hon har fått ladda om batterierna. Skulle hon komma till spets smärtfritt så kan hon leda loppet länge om hon slipper att utstå alltför hård press under vägen.

3 Call Him A Star har gjort två starter efter ett långt uppehåll. I comebacken näst senast så höll han farten bra och kom i mål som trea i ett lopp som vanns av Simb Murdoch. Gången efter det så blev det en startgalopp och sedan så var han utan chans. Bra startspår nu och felfri nu och om Joakim Eskilsson kan servera honom en fin löpning så kan han duga en bit mot det här gänget.

Min Vinnare: 5 Avantis Red Witch
Spets efter 500m: 6 Lupin Håleryd
Skrällen: 3 Call Him A Star
Ranking: A 5,8 B 6,3,11,4,12,2,1,10,9 C 7

Lycka till

/ Henrik Hilmersson

0 Kommentarer Odds kan ändras. Alla odds var korrekta vid den tidpunkt de publicerades.
Kommentarer
För att kommentera måste du vara inloggad.

Bettingbonusar för nya kunder

Åldersgräns 18 år. Regler & villkor gäller. stödlinjen.se. spelpaus.se. Spela ansvarsfullt. Spela inte för mer än du har råd att förlora.

Lucky Sports:

100 kr tillbaka vid förlust!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Unibet:

Sätt in 100 kr spela för 200 kr!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

bet365:

Upp till 1250 kr i spelkrediter!
Minsta insats 50 kr och krav på 1x fastställt spel för att få spelkrediterna. Minsta odds, spel och betalningsmetod exkluderingar gäller. Utbetalningar exkluderar insatser i spelkrediter. Tidsbegränsningar och villkor tillämpas. 18+

Snabbare:

100% bonus upp till 100 kr!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Hajper:

100% bonus upp till 100 kr!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

SpeedyBet:

100% bonus upp till 100 kr!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Casumo:

Spela för 100 kr, få 100 kr!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

LeoVegas:

Sätt in 100, få 100 kr gratisspel!

Senaste Spelbloggar

Åldersgräns 18 år. Regler & villkor gäller. stödlinjen.se. spelpaus.se. Spela ansvarsfullt. Spela inte för mer än du har råd att förlora.

Oddsbonusar för nya kunder

Åldersgräns 18 år. Regler & villkor gäller. stödlinjen.se. spelpaus.se. Spela ansvarsfullt. Spela inte för mer än du har råd att förlora.
  Dagens Bästa Speltips
Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. stödlinjen.se.
Odds
22:00  Barcelona - Getafe
Fotboll - La Liga - 1 asian -1,5
1.75
  Rekatochklart Speltips
Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. stödlinjen.se.
Odds
22:00  Barcelona - Getafe
Fotboll - La Liga - 1 asian -1,5
1.75
04:00  Vancouver - Ottawa
Ishockey - NHL - 1
2.06
19:00  Hudiksvall - Gefle
Fotboll - Division 1 Norra - 2 hcp -1
2.35
21:00  Arsenal - Everton
Fotboll - Premier League - 2 Asian +0.5
1.85
18:30  West Ham - Chelsea
Fotboll - Premier League - 2
1.83
18:30  Valencia - Alaves
Fotboll - La Liga - BLGM
2.00
  Rekatochklart Poolspel
Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. stödlinjen.se.
18:30  Topptipset Tips Torsdag 22/4
Insats: 144 kr - Tipsexperten
19:30  V64 Tips Bollnäs 22/4
Insats: 672 kr - DrTrav
20:55  DD Tips Bollnäs 22/4
Insats: 200 kr - DrTrav
12:45  V65 Tips Gävle 23/4
Insats: 616 kr - DrTrav
16:00  Stryktipset Tips Lördag 24 April
Insats: 864 kr - Tipsexperten
16:20  V75 Tips Halmstad 24/4
Insats: 1215 kr - DrTrav
18:20  DD Tips Halmstad 24/4
Insats: 250 kr - DrTrav

Livestreaming