DrTrav Åldersgräns 18 år. Regler & villkor gäller. stödlinjen.se. spelpaus.se. Spela ansvarsfullt. Spela inte för mer än du har råd att förlora.
DrTrav

V64 Tips Bollnäs Torsdag 13/8

13 Augusti 2020 - 10:06

Det är V64-tävlingar ifrån Bollnäs ikväll. Nedan följer min lösning av omgången.

Jag spelar med två spikar. 1 Odd Herakles i den första avdelningen samt 2 Activist i den femte avdelningen.

SVERIGES BÄSTA TRAVBONUS
Upp till 1250 kr i spelkrediter hos bet365
Fasta odds på alla V64-lopp. KLICKA HÄR.


V64 Tips Bollnäs Torsdag 13/8
V64-1 1 Odd Herakles
V64-2 2,7,13
V64-3 1,2,6,7,8,11,13
V64-4 1,2,5,6,11
V64-5 2 Activist
V64-6 1,2,3,5,6,7,8

735 rader x 1 = 735 kr (spelar utdelning endast på 6 rätt)

DD Tips Bollnäs Torsdag 13/8
DD1: 2 Activist
DD2: 1,3,5,6

4 rader x 50 kr = 200 kr

Spelbolag med fasta odds på trav:
Casumo - bet365 - LeoVegas - Unibet

V64 TIPS BOLLNÄS TORSDAG 13 AUGUSTI

V64-1
Vi inleder V64 med Bollnästravets Elitsprint - Kallblodslopp över 1640 meter. Jag har spikat 1 Odd Herakles som kommer till den här starten med 11 raka segrar. Han är förmodligen världens bästa kallblod just nu. En av vinsterna togs när han från innerspåret höll upp ledningen och vann Elitkampen på Solvalla i slutet av maj i ohotad stil. På Sörlandet senast så hade han innerspår igen och han tog omgående hand om ledningen och över lång distans så vann han före en duktig Troll Solen. Han är väldigt kvick iväg så här tror jag att han sitter i ledningen igen och från den positionen så blir han svårslagen. Intressant med Jorma Kontio i vagnen jämfört mot Tom Erik Solberg som har kört hästen i samtliga starter i år.

Vid gardering kan 7 Åsrud Vilja som har gått strålande den senaste tiden inte minst tillsammans med Örjan Kihlström i sulkyn vara tänkbar. Hon tog över ledningen med varvet till mål i Rättvik senast men i den sista kurvan så var hon hårt ansatt av Ingbest på utsidan fast in på upploppet så slog den hästen på en galopp och då dansade hon undan till en överlägsen seger. Löser det sig med positionerna så kan hon vara långt framme men jag tror ändå hon får svårt att plocka ner min spik så hon får ses främst som ett platsbud.

5 Bellfaks är inte att lita på och han har gjort bort sig med galopp i två starter på raken. Han gjorde det bra när han för fyra starter sedan vann ett långlopp över tre varv i Skellefteå. Han är anmäld barfota runt om nu och så verkar han inte ha tävlat tidigare åtminstone inte på svensk mark. Kan han hålla sig till rätt gångart så kan han ha vissa möjligheter här fast jag tror det blir svårt att nå hela vägen till en seger.

Min Vinnare: 1 Odd Herakles
Spets efter 500m: 1 Odd Herakles
Skrällen: 5 Belllfaks
Ranking: A 1 B 7,5,3 C 6,2,4,8
SVERIGES BÄSTA TRAVBONUS
Upp till 1250 kr i spelkrediter hos bet365


V64-2
Ett lopp över 2640 meter och jag har streckat tre hästar. 7 Kalashnikov har gjort nio starter under året. Han har varit topp tre i sju av dessa och vid de övriga två loppen så har han slutat fyra. Han kommer till den här starten med två raka andraplatser så formen är god. På Romme näst senast så travade han en stor del av loppet i andra utvändigt innan han avancerade fram på den sista bortre långsidan och via en stark avslutning så kopplade han greppet på sina motståndare och såg ut att gå mot segern men då kom Apollon De Kacy med en vass spurt och slog av honom på linjen. Gången efter det så var han ute i ett Klass I försök på Rättvik. Då avslutade han positivt i spåren men Vien Ici blev för svår att nå så det blev en delad andraplats med Expensive. Den långa distansen är passande och hittar Nicklas Westerholm en bra väg med honom så kan han bli att räkna med över upploppet.

2 Danilo Brick har tre lopp i kroppen efter en väldigt lång frånvaro så formen borde vara i antågande. I ett långlopp i Gävle senast så klev han fram utvändigt om den ledande Timetomakeitrite med varvet till mål. Han knäckte ledaren men han stumnade lite den sista biten och han kom in först som fyra bakom Topnotch Liss som drog det längsta strået då. Här har han bara två motståndare på startvolten så jag tror att Mika Forss har ställt in siktet på ledningen och från spets så kan han leda loppet länge om han slipper att utstå alltför hård press under vägen.

13 Gretzky Boko kommer med en härlig form till den här starten. På Sörlandet näst senast så satt han djupt bak i kön men han avslutade strålande men det räckte inte hela vägen så han fick nöja sig med andraplatsen bakom Riva Renn som vann det loppet. Gången efter det så travade han en stor del av loppet i dödens på Ivan B.R. och han gjorde det bra men han tog sig inte förbi så det slutade med en ny andraplats. Bakspår på tilläggsvolten nu fast den långa distansen har han vunnit på tidigare och löser det sig med positionerna så kan han blanda sig i segerstriden här.

Min Vinnare: 7 Kalashnikov
Spets efter 500m: 2 Danilo Brick
Skrällen: 8 Young King
Ranking: A 7 B 2,13,8,6,10,12 C 11,9,14,3,5,1

V64-3
Ett Kallblodslopp - DubbelCupen, Försök 8 i Meeting 4 över 1640 meter och jag har streckat sju hästar. 8 Mustang har ännu ingen seger i år efter sju försök. I den senaste starten så var han ute i Svenskt Kallblodsderby på Östersund. Där fullföljde han starkt och kom in som trea bakom Havglimt som vann det loppet före Grisleprinsen G.L. Ove A Lindqvist får chansen bakom Lars-Erik Karlsson tränat för första gången nu och även om tillägg över kort distans inte är det bästa så tycker jag han ska räknas tidigt här.

6 Månremus fullföljde bra i ett ganska tufft sällskap näst senast. Gången efter det så gick han bra på nytt men Vännfors Stjärna var för stark så det slutade med en andraplats. Han kan öppna rätt så bra och Magnus A Djuse är vass i sulkyn så hittar han ner i en hygglig position innan han går till attack så kan det var läge för en fullträff.

1 Järvsö Majlis tog hand om ledningen och från den positionen så gick hon undan till en överlägsen seger på Oviken näst senast. Hon är snabb från start och den korta distansen är till hennes fördel. Skulle hon få styra och ställa som hon vill där framme i täten så kan hon rinna undan till en ny seger. Hon är dock ensamt sto i fältet och hon är bara fyra år och möter äldre och mer rutinerade hästar så får hon lite press så blir det tuffare att hålla undan.

2 Tåga Viktor vinner inte så ofta vilket 4 vinster på 66 starter visar. Han blev fast bakom hästar för länge senast fast när luckan väl kom så gick han bra och kom in som sexa i ett lopp som vanns av Järvsö Bukefalos. Intressant utgångsläge nu och här kanske Oskar J Andersson kan krypa ner i vinnarhålet och skulle han sedan hitta loss i god tid före mål så kan skrällen vara ett faktum.

7 Bleke Gnisten är jämn och säker men inte heller han vinner speciellt ofta. Han gjorde det bra som tvåa bakom Lome Frikk senast. Han är väldigt snabb så den korta distansen är den rätta för honom och han kan öppna snabbt oavsett spår. Han har bara startat i Sverige vid ett tillfälle tidigare och då tog han den sista prisplaceringen efter ett galoppinslag på vägen. Han kanske kan tända till lite nu när kusken får visa körspöet och har han en bra dag så kan det räcka en bit mot det här motståndet.

Min Vinnare: 8 Mustang
Spets efter 500m: 1 Järvsö Majlis
Skrällen: 2 Tåga Viktor
Ranking: A 8,6 B 1,2,7,13,11,14,15 C 3,4,9,5,10,12
SVERIGES BÄSTA TRAVBONUS
Upp till 1250 kr i spelkrediter hos bet365


V64-4
Ett lopp över 2140 meter och jag har streckat fem hästar. 1 Gladiator Mearas har gjort tre starter i nuvarande regi för Magnus Träff. Efter en tredjeplats i debuten så har han nu tagit karriärens två första segrar i de två senaste loppen. Han travade större delen av loppet i dödens men han hade inga problem med att avgöra till seger från den positionen näst senast. Gången efter det så avslutade han starkt och vann sedan mycket lätt. Nu är det debut bakom bilen och det är lite svårbedömt hur fort han kan öppna men lyckas han hålla upp ledningen så är mycket vunnet. Skulle han bli överflyglad så är han lite utlämnad men får han ett passande lopp så kan han ändå dyka upp i segerstriden.

2 Key West har lämnat Veijo Heiskanens träning och kommer nu ut i en intressant debut i ny regi för Emilia Leo. Han har bara vunnit en gång på 14 försök och han har varit borta länge. Trevligt läge så här kan han sitta bra till i den främre träffen omgående och med rätt resa så kan han bli farlig över upploppet.

5 Tintomara Hall kommer från en färsk seger. Hon attackerade då från fjärde utvändigt på den sista bortre långsidan och när sedan den ledande Eyes Of Fire slog på en galopp i den sista kurvan så tog hon över ledningen och då gick hon sedan undan till en mycket enkel seger. Det var karriärens första seger och kan Kaj Widell som finns i vagnen igen servera henne ett passande lopp så kan hon duga en bit mot det här motståndet också.

11 Eric Halbak är jämn och säker men nu har han inte startat på närmare tre månader så formen är en aning svårbedömd. Utgångsläget är heller inte det bästa men kan Rauno Pöllänen som både tränar och kör hästen få smyga med i en vettig rygg innan han går till anfall och om han kan få lite draghjälp under slutrundan så kan han avsluta loppet fort och då kan han vara intressant här.

6 Alesso gjorde fyra starter i fjol som resulterade i tre andraplatser. Han har varit borta från tävlingsbanorna i ett år fast han känns stark och rejäl i jobben och man är nöjda med honom för dagen men han kommer förmodligen att behöva något lopp i kroppen innan toppformen infinner sig så man ligger rätt lågt från stallet. Löser det sig med positionerna så kan han ändå ha vissa möjligheter att nypa en fin placering. Han är anmäld barfota runt om men enligt Svante Båth som tränar hästen så är inga ändringar aktuella.

Min Vinnare: 1 Gladiator Mearas
Spets efter 500m: 7 Make Someone Happy
Skrällen: 11 Eric Halbak
Ranking: A 1 B 2,5,11,6,12,4,9,7 C 10,3,8

V64-5
Ett Spårtrappa lopp över 2140 meter. Jag har spikat 2 Activist som galopperade direkt bakom bilen senast. Han ställde sig men var aldrig med någon segerchans även om han spurtade bra i skymundan på upploppet fast han slutade precis utanför de prisplacerade hästarna då. innan det hade han gått i ledningen två lopp i rad. Han fick inte vara ifred men höll ändå bra som tvåa bakom I Keep Tabs för tre starter sedan. I den efterföljande starten så fick han bestämma i ledningen och då blev det en väldigt enkel seger. Kraftig kuskförstärkning nu då Örjan Kihlström ersätter Reko Säppä som har kört honom de båda senaste loppen. Felfri nu så tror jag på tidig ledning igen och från den positionen så tror jag han säljer sig dyrt.

Vid gardering kan 9 Bally T.N. som har lämnat Adrian Kolgjinis träning och återfinns sedan en tid tillbaka hos Kajsa Frick vara tänkbar. I debuten i den nuvarande regin senast så travade han i ledningen men han fick ge sig mot Arden Wise As som avslutade starkt ute i spåren och han fick även släppa The Bald Eagle som kom loss från vinnarhålet förbi sig kort före mål så det slutade med en tredjeplats. Med rätt resa här så kan han bli farlig över upploppet. Mycket intressanta ändringar nu med barfota runt om och jänkarvagn för första gången.

11 Mellby Helios har högst segerprocent i loppet för han har vunnit hälften av sina 12 starter. Han kom aldrig in i loppet senast och han kunde inte ta någonting i den snabba avslutningen som blev. Allt verkar bra i jobben efteråt meddelar Svante Båth. Chansartat utgångsläge nu men löser det sig med positionerna så fäller han många hästar till slut om det blir ett uppskruvat tempo på tillställningen.

7 Atlas Kronos drar en del streck. Han tog över ledningen efter 700 meter och han vann sedan med en halv längd ner till Gazoline Mearas senast. Spår långt ut på vingen nu så här kan det bli positionsbekymmer och han är heller inte helt att lita på men har han en bra dag så kan han duga en bit mot det här gänget fast jag tror inte han vinner loppet.

Min Vinnare: 2 Activist
Spets efter 500m: 2 Activist
Skrällen: 9 Bally T.N.
Ranking: A 2 B 9,11,7,15,8,13,3,10 C 4,14,6,12,1,5
SVERIGES BÄSTA TRAVBONUS
Upp till 1250 kr i spelkrediter hos bet365


V64-6
Vi avslutar V64 med ett lopp över 2140 meter och jag har streckat sju hästar. 5 Vivacious Allie galopperade i ett tidigt skede men hon gjorde en hygglig upphämtning efter det och kom in som sexa i ett lopp som vanns av Racing Brodda näst senast. Gången efter det så hade hon spåret längst ut på vingen och hon hamnade då illa till långt bak i kön och hon var aldrig med någon segerchans. Klart bättre startspår nu för hon är startsnabb och hittar Örjan Kihlström till ledningen smärtfritt här så kan det räcka till en seger för det är en position som hon trivs bra i.

3 Final Dream har varit struken inför en tilltänkt start på Jägersro i slutet av juli för hosta. Han är startsnabb fast han är som allra bäst över kort distans och när det nu är medeldistans så kanske Linda Sedström väljer att släppa ifrån sig ledningen om den positionen skulle nås. Får han sedan en lucka till slut så kan han bli farlig den sista biten.

1 Coogan har gott kunnande men han har inte fått till det på ett tag för det har blivit tre raka galoppmisslyckanden så han är en aning svårbedömd. Han trampade sig lite senast så han fick stå över något jobb efteråt. Från innerspåret här så finns det en klar risk att han blir över men löser det sig med positionerna och om han kan hålla sig till rätt gångart så kan han vara långt framme här. Tränare Daniel Redén kör själv den här gången.

6 Young Da Vici har vunnit 9 av karriärens 45 starter. Han kom med en godkänd avslutning och kom in som femma i ett lopp som vanns av Vikens High Yield i den senaste starten för en månad sedan. Han är stark och rejäl och kommer Per Lennartsson ner i ett vettig slagläge innan han sätter in slutstöten så kan han duga en bit mot mot det här motståndet.

Min Vinnare: 5 Vivacious Allie
Spets efter 500m: 5 Vivacious Allie
Skrällen: 6 Young Da Vici
Ranking: A 5 B 3,1,6,7,8,2 C 11,4,9,10,12

Lycka till

/ Henrik Hilmersson

0 Kommentarer Odds kan ändras. Alla odds var korrekta vid den tidpunkt de publicerades.
Kommentarer
För att kommentera måste du vara inloggad.

Bettingbonusar för nya kunder

Åldersgräns 18 år. Regler & villkor gäller. stödlinjen.se. spelpaus.se. Spela ansvarsfullt. Spela inte för mer än du har råd att förlora.

bet365:

Upp till 1250 kr i spelkrediter!
Minsta insats 50 kr och krav på 1x fastställt spel för att få spelkrediterna. Minsta odds, spel och betalningsmetod exkluderingar gäller. Utbetalningar exkluderar insatser i spelkrediter. Tidsbegränsningar och villkor tillämpas. 18+

Unibet:

Sätt in 100 kr spela för 200 kr!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

LeoVegas:

Gratisspel upp till 100 kr!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se. Erbjudandet gäller nya spelare. 1x omsättningskrav till min odds 1.80 för att få bonusen.

Casumo:

Spela för 100 kr, få 100 kr!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Nordicbet:

100% bonus upp till 100 kr!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Bethard:

100% bonus upp till 100 kr!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

SpeedyBet:

100% bonus upp till 100 kr!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Betsafe:

100% bonus upp till 100 kr!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Senaste Spelbloggar

Åldersgräns 18 år. Regler & villkor gäller. stödlinjen.se. spelpaus.se. Spela ansvarsfullt. Spela inte för mer än du har råd att förlora.

Oddsbonusar för nya kunder

Åldersgräns 18 år. Regler & villkor gäller. stödlinjen.se. spelpaus.se. Spela ansvarsfullt. Spela inte för mer än du har råd att förlora.
  Dagens Bästa Speltips
Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. stödlinjen.se.
Odds
19:00  Rögle - Djurgården
Ishockey - SHL - 1
1.73
  Rekatochklart Speltips
Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. stödlinjen.se.
Odds
19:00  Västerås - Modo
Ishockey - Hockeyallsvenskan  - 1
2.12
19:00  Rögle - Djurgården
Ishockey - SHL - 1
1.73
19:00  Frölunda - Linköping
Ishockey - SHL - 2
6.00
21:15  Leicester City - Chelsea
Fotboll - Premier League - 1
2.95
21:30  Alaves - Sevilla
Fotboll - La Liga - 2
1.80
15:00  Udinese - Atalanta
Fotboll - Serie A - 2
1.75
21:00  Betis - Celta Vigo
Fotboll - La Liga - 1
2.25
  Rekatochklart Poolspel
Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. stödlinjen.se.
19:00  Topptipset Tips Tisdag 19/1
Insats: 144 kr - Tipsexperten
19:30  V64 Tips Jägersro 19/1
Insats: 630 kr - DrTrav
19:00  Europatipset Tips Onsdag 20 Jan
Insats: 864 kr - USandeback

Livestreaming