DrTrav Åldersgräns 18 år. Regler & villkor gäller. stödlinjen.se. spelpaus.se. Spela ansvarsfullt. Spela inte för mer än du har råd att förlora.
DrTrav

V64 Tips Dannero Tisdag 26/5

26 Maj 2020 - 12:12

Kvällens V64 tävlingar avgörs på Dannero och här nedan så följer min lösning av omgången.

Jag spikar endast 6 Ulfsås Chagello i V64-4 som har gjort två starter i ny regi för Olle Carlsson efter mer än ett års frånvaro. Han tog hand om ledningen i den första kurvan och sedan så höll han undan till en rätt enkel seger före en bra avslutande Unlimited Face senast. Med en lyckad start från springspåret här så tror jag att Mats E Djuse som kör hästen sitter i spets i ett tidigt skede och från den positionen så tror jag han blir svårfångad över den korta distansen. Vinnarodds 2.15 hos Unibet , Casumo & LeoVegas

V64 Tips Dannero Tisdag 26/5
V64-1 1,3,6,7,9
V64-2 1,4,7,10
V64-3 4,7,8,9,10
V64-4 6 Ulfsås Chagello
V64-5 5,8,9
V64-6 1,12

600 rader x 1 = 600 kr (spelar utdelning endast på 6 rätt)

DD Tips Dannero Tisdag 26/5
DD1: 5,8,9
DD2: 1,12

6 rader x 30 kr = 180 kr

Här kan du spela på fasta odds på trav:
bet365 , Unibet , 888sport , Nordicbet , LeoVegas, Casumo

V64-1
Vi inleder V64 med ett lopp över 2140 meter och jag har streckat fem hästar. 9 Importedfrmdetroit fick punktering direkt i starten senast och gjorde sedan ett kanonlopp som fyra i mål bakom Eder Bob. Nu blev utgångsläget väldigt bra för honom. Får han lite draghjälp och en vettig rygg att gå i innan Ulf Ohlsson sätter in attacken så har han en vass avslutning att tillgå och då kan det räcka långt.

7 Spickleback Face är van vid betydligt tuffare motstånd än vad han stöter på här men han har varit borta från tävlingsbanorna sedan september ifjol så det är knappast tal om någon toppform nu. Han har gått två fina banjobb inne på Bergsåker men han kan nog ändå behöva ett lopp i kroppen och samtidigt är det här loppet inte det viktigaste även om han såklart vill vinna direkt i comebacken. Spåret är inte bra fast han är ändå ingen raket ut men kan Nicklas Westerholm få till en bra styrning så fäller han många hästar till slut.

3 Hagentoy har inte riktigt fått till det på slutet. Trevligt utgångsläge här och han är kvick iväg så här tror jag att Rikard N Skoglund har siktet inställt på ledningen och från spets så kan han leda loppet länge om han slipper att utstå alltför hård press under vägen.

1 Ellieann kommer ut i comeback efter väldigt lång frånvaro så formen nu är minst sagt oviss. Hon gjorde det bra i ett kvallopp nyligen. Kan Sofia Frilén som kör hästen få smyga med på innerspår så kan hon bli farlig med en eventuell lucka till slut.

6 Corroded satt fast med krafter kvar i ett V75 lopp på Umåker för tre starter sedan. Han var klart godkänd som trea i ett lopp som vanns av Adi Gallia från ledningen senast. Kan Micael Melander som kör hästen slinka ner i ett vettigt slagläge innan han sätter in attacken så kan han duga en bit mot det här motståndet.

Min Vinnare: 9 Importedfrmdetroit
Spets efter 500m: 3 Hagentoy
Skrällen: 1 Ellieann
Ranking: A 9,7 B 3,1,6,2,12,5,4 C 11,10,8

V64-2
Svensk Travsports Kallblodsserie över 2140 meter och jag har streckat fyra hästar. 4 Zenit gjorde första starten sedan juni ifjol senast. Han fick då en tung löpning utvändigt om ledaren men han höll starkt till andraplatsen bakom Gangstra som vann från spets. Med det loppet i kroppen så borde han kunna vara minst lika bra till den här starten och kan Magnus A Djuse servera honom ett passande lopp så kan han bli att räkna med.

1 Blixen tog två lätta segrar innan den senaste starten. Då satt han långt ner i kön och slog även på en galopp på den sista bortre långsidan så han var aldrig med någon segerchans men han kom tillbaka okej och räddade femteplatsen i ett lopp som vanns av Månstiern A.M. Han fick en släng av kolik i tisdags fast från stallet hoppas man att det inte ska påverka så mycket. Innerspår nu så med en lyckad start så kan det bli spets här och skulle så bli fallet så kan han leda loppet länge.

10 Bara Blixten tog hand om ledningen och han vann sedan rätt lätt från den positionen senast. Nu har han bakspår istället men kan Stefan Edin som kör hästen få till en bra styrning så kan han blanda sig i segerstriden på nytt om det blir lite tempo på tillställningen.

7 Langlands Viking kommer med två fjärdeplatser på lika många starter i år. Här har han springspår så om Lars-Åke Svärdfeldt som kör hästen kan pricka bra i startögonblicket så borde han kunna ramla ner i en vettig position innan han går till anfall och då kan han vara med och tampas om en framskjuten placering.

Min Vinnare: 4 Zenit
Spets efter 500m: 1 Blixen
Skrällen: 8 Husgars Philip
Ranking: A 4 B 1,10,7,5,9,8,6,11 C 3,12

V64-3
Ett Fyraåringslopp Ston över 1640 meter och jag har streckat fem hästar. 4 Gorgeous Am travade i ledningen i årsdebuten näst senast men hon kunde sedan inte stå emot Young Highness så det slutade med en andraplats. Gången efter det så fick hon vandra i dödens och det blev för tufft så hon slutade långt bakom en överlägsen Glide Devie som vann från spets. Hon kan öppna bra så hittar Daniel Wäjersten som kör hästen ner i ett vettigt slagläge innan attacken sätts in så kan det vara läge för karriärens första seger.

8 Sparkle Sober travade i ledningen senast men hon orkade inte hela vägen så det räckte bara till en fjärdeplats bakom Jagger Boko som vann det loppet. Hon har siktats mot det här loppet en tid fast utgångsläget blev dock mindre lyckat men hon duger bra i klassen så klaffar det men löpningsförloppet så kan hon vara långt framme här. Barfota runt om nu meddelar Markus Pihlström.

10 Ellen Degeneres vann lätt från ledningen för tre starter sedan. Gången efter det så fick hon ett lopp i rygg på den ledande Yankee Blue och hon fick sedan luckan i den sista svängen och hon försökte sedan att gå i närkamp på upploppet men det lyckades hon inte med så det slutade med en andraplats. Senast visade hon dock inget extra. Kan hon få gå med i en vettig rygg innan hon spelar ut speeden så kan hon utmana om en framskjuten placering.

9 Jacy Boko tog sin hittills enda seger när hon fick bestämma i ledningen för tre starter sedan. Senast blev det ett lopp i vinnarhålet och hon kunde inte hänga på Glide Devie men hon plockade andraplatsen många längder bakom. Med en fin smygare här så kan hon bli farlig den sista biten. Hon tävlar i jänkarvagn den här gången.

7 Mesty hade samma startspår näst senast och blåste då till ledningen men släppte sedan på den första långsidan och sedan så hakade hon på okej som fyra i ett lopp där Normal Capture drog det längsta strået. Med den startsnabbheten hon besitter så kanske hon kan nå spets initialt även här och då kan Claes Liljeqvist sedan välja att släppa till någon mer betrodd eller om man kör i den positionen och då kan hon vara intressant till en låg procent på spelet.

Min Vinnare: 4 Gorgeous Am
Spets efter 500m: 7 Mesty
Skrällen: 7 Mesty
Ranking: A 4,8 10,9,7,1,3,2 C 6,5

V64-4
Ett lopp över 1640 meter. Jag har spikat nummer 6 Ulfsås Chagello som har gjort två starter i ny regi för Olle Carlsson efter mer än ett års frånvaro. I comebacken näst senast så fick han trava större delen av loppet i dödens och gjorde det bra men han tog sig aldrig förbi Emperor Mearas som segrade från ledningen så det slutade med en andraplats.

Gången efter det så tog han hand om ledningen i den första kurvan och sedan så höll han undan till en rätt enkel seger före en bra avslutande Unlimited Face. Med en lyckad start från springspåret här så tror jag att Mats E Djuse som kör hästen sitter i spets i ett tidigt skede och från den positionen så tror jag han blir svårfångad över den korta distansen.

Vid gardering kan 11 Brunello Hall som har årsdebuten avklarad vara tänkbar. Med det loppet innanför västen nu så kan han vara klart förbättrad till den här starten. Han har ännu ingen seger men löser det sig med positionerna och blir ett uppskruvat tempo på tillställningen så kan han bli farlig den sista biten.

3 Sugar Beans väntar också på karriärens första vinst. Han gjorde ett bra lopp som tvåa bakom Bone Hard Flash näst senast. Nu har han inte startat sedan början på april men han känns bra i träningen och har fått ett vettigt läge. Han är inte så snabb iväg från start och innan han vinner lopp så ligger Daniel Wäjersten lite lågt med honom och då tror jag inte han rår på min spik.

Min Vinnare: 6 Ulfsås Chagello
Spets efter 500m: 6 Ulfsås Chagello
Skrällen: 5 Korpral Zon
Ranking: A 6 B 11,3,5,8,4,7,2 C 1,9,10,12

V64-5
Ett Kallblodslopp - DubbelCupen, Försök 3 i Meeting 3 över 2640 meter och jag har streckat tre hästar. 9 G.G.Ojjdo har varit väldigt duktig med 7 vinster och 3 andraplatser på 11 starter hittills i karriären. Senast så tog han ett par galoppsteg i starten men han ställde sig fort och han gick sedan en bra avslutning men han var utan chans mot en överlägsen S.T.C.C.Faksen som trummade på där framme i ledningen till en överlägsen seger så han fick nöja sig med andraplatsen. Han har en härlig styrka och han tål att göra en del grovjobb så kan Tomas Pettersson servera honom ett passande lopp så kan han bli svår att stå emot över upploppet så han ska räknas tidigt.

8 Vimse Lars gjorde comeback i nyss nämnda lopp som S.T.C.C.Faksen vann senast och där slutade han på platsen bakom tipsettan. Han tappade en del fart på ett störningsmoment med halvvarvet kvar till mål då. Lopp i kroppen nu och en vass kusk i Ulf Ohlsson i vagnen så löser det sig från ett stängt spår i volten så kan han vara med och tampas om en framskjuten placering.

5 Ålia Rännil gjorde senast första starten sedan oktober. Han öppnade då fort och tog ledningen och från den positionen så stegade han sedan undan till en säker seger. Med lopp i kroppen nu så kan han vara förbättrad här. Snävt spår i volten men det är bara en häst på springspår nu och kliver han iväg i rätt gångart så kan det bli tidig ledning här och skulle han få bestämma en del där framme i täten så stiger hans chanser att ta en ny seger.

Min Vinnare: 9 G.G.Ojjdo
Spets efter 500m: 5 Ålia Rännil
Skrällen: 12 Skorpion
Ranking: A 9,8,5 B 12,11,10,6,4,1 C 14,3,2,13,15

V64-6
Vi avslutar V64 med ett Spårtrappa lopp över 2140 meter och jag har streckat två hästar. 12 Andre Agassi tryckte sig till ledningen med 1150 meter kvar av loppet och från den positionen så höll han sedan undan för övriga ekipage till seger senast. Gången innan det så gjorde han det bra när han blev sexa i ett tufft Klass I försök på Umåker som vanns av Van Gogh Z.S. Tråkigt utgångsläge nu men man växlar upp med barfota runt om och jänkarvagn så kan han få lite draghjälp under slutrundan så fäller han många hästar till slut om det blir bra tempo på tillställningen.

1 Global Wizard har ett par lopp i kroppen så formen borde vara i antågande nu. Senast så avslutade han klart godkänt och såg ut att gå mot fjärdeplatsen men när Digital Dominance galopperade bort sig på upploppet så slutade det med en tredjeplats bakom Pleasure For Cash som vann det loppet. Den här gången har han fått ett perfekt läge så man kommer nog att ladda rejält den första biten så lyckas Ulf Ohlsson hålla upp ledningen här så kan det räcka långt här. Blir det inte spets så kan det lösa sig bra med en eventuell lucka till slut.

Vid gardering kan 7 Order By Box som har visat riktigt fin form på sistone vara tänkbar. Han avslutade positivt efter en sen lucka till tredjeplatsen i ett lopp som vanns av tipsettan näst senast. Gången efter det så fick han ett passande lopp i ryggar innan han gick till anfall på den sista bortre långsidan och via en härlig avslutning så tog han ner den ledande Balotelli Crown till seger. Med lite klaff så kan han duga en bit även mot det här motståndet men han får ses främst som ett platsbud.

Min Vinnare: 12 Andre Agassi
Spets efter 500m: 1 Global Wizard
Skrällen: 7 Order By Box
Ranking: A 12,1 B 7,3,9,11,8,14,13,4 C 6,15,2,5,10

Lycka till

/ Henrik Hilmersson

0 Kommentarer Odds kan ändras. Alla odds var korrekta vid den tidpunkt de publicerades.
Kommentarer
För att kommentera måste du vara inloggad.

Bettingbonusar för nya kunder

Åldersgräns 18 år. Regler & villkor gäller. stödlinjen.se. spelpaus.se. Spela ansvarsfullt. Spela inte för mer än du har råd att förlora.

bet365:

Upp till 1250 kr i spelkrediter!
Minsta insats 50 kr och krav på 1x fastställt spel för att få spelkrediterna. Minsta odds, spel och betalningsmetod exkluderingar gäller. Utbetalningar exkluderar insatser i spelkrediter. Tidsbegränsningar och villkor tillämpas. 18+

Unibet:

Sätt in 100 kr spela för 200 kr!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Nordicbet:

100% bonus upp till 100 kr!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Casumo:

Spela för 100 kr, få 100 kr!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

LeoVegas:

Gratisspel upp till 100 kr!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se. Erbjudandet gäller nya spelare. 1x omsättningskrav till min odds 1.80 för att få bonusen.

Bethard:

100% bonus upp till 100 kr!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

SpeedyBet:

100% bonus upp till 100 kr!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Betsafe:

100% bonus upp till 100 kr!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Senaste Spelbloggar

Åldersgräns 18 år. Regler & villkor gäller. stödlinjen.se. spelpaus.se. Spela ansvarsfullt. Spela inte för mer än du har råd att förlora.

Oddsbonusar för nya kunder

Åldersgräns 18 år. Regler & villkor gäller. stödlinjen.se. spelpaus.se. Spela ansvarsfullt. Spela inte för mer än du har råd att förlora.
  Dagens Bästa Speltips
Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. stödlinjen.se.
Odds
21:00  Leicester - Southampton
Fotboll - Premier League - 1
1.80
  Rekatochklart Speltips
Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. stödlinjen.se.
Odds
13:30  Wolverhampton - WBA
Fotboll - Premier League - WBA ö 2,5 hörnor
1.68
15:00  Helsingborg - Dalen
Innebandy - Superligan Dam - 2
2.20
15:00  Bologna - Verona
Fotboll - Serie A - Under 2,5 mål
1.90
15:15  Linköping - Oskarshamn
Ishockey - SHL - 1
2.25
16:00  West Ham - Burnley
Fotboll - Premier League - Under 2,5 mål
1.80
16:00  Leeds - Brighton
Fotboll - Premier League - Under 3 mål
1.88
18:00  Leksand - Växjö
Ishockey - SHL - 2
2.55
18:30  Fulham - Chelsea
Fotboll - Premier League - Ful ö 3,5 hörnor
2.25
18:30  Fulham - Chelsea
Fotboll - Premier League - Ful ö 9,5 skott
2.00
20:45  Sampdoria - Udinese
Fotboll - Serie A - 1 asian 0
1.93
21:00  Leicester - Southampton
Fotboll - Premier League - 1
1.80
12:30  Napoli - Fiorentina
Fotboll - Serie A - 1 asian -1
1.98
15:00  Sheffield U - Tottenham
Fotboll - Premier League - 2 asian hcp -1,5
2.88
17:30  Liverpool - Manchester U
Fotboll - Premier League - 1
2.02
18:00  Atalanta - Genoa
Fotboll - Serie A - 1 asian -1,5
1.71
21:00  Barcelona - Bilbao
Fotboll - Supercupen - 2 asian +1
1.70
21:00  Arsenal - Newcastle
Fotboll - Premier League - Under 2,5 mål
2.05
  Rekatochklart Poolspel
Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. stödlinjen.se.
16:00  Stryktipset Tips Lördag 16/1
Insats: 864 kr - Tipsexperten
16:00  Stryktipset Tips Lördag 16 Jan
Insats: 864 kr - USandeback
16:00  Stryktipset Tips 16/1 2021
Insats: 216 kr - Aston
16:20  V75 Tips Jägersro 16/1
Insats: 1440 kr - DrTrav
15:00  Europatipset Tips Söndag 17/1
Insats: 864 kr - Tipsexperten
15:00  Europatipset Tips Söndag 17 Jan
Insats: 864 kr - USandeback

Livestreaming