DrTrav Åldersgräns 18 år. Regler & villkor gäller. stödlinjen.se. spelpaus.se. Spela ansvarsfullt. Spela inte för mer än du har råd att förlora.
DrTrav

V64 Tips Eskilstuna 28/9

28 September 2021 - 09:46

Tisdagens V64-omgång går av stapeln i Eskilstuna och jag spelar med två spikar i omgången, Indy Lane i V64-3 samt 1 Juncio Boko i V64-6.

Nedan följer min lösning på omgången.

V64 Eskilstuna Tisdag 28/9
V64-1 3.4.9.10
V64-2 4.7.8.9
V64-3 5 Indy Lane
V64-4 2.4.5.6
V64-5 1.3.4.5.6.7.10.11.12
V64-6 1 Juncio Boko

576 rader x 1kr = 576kr (spelar för endast 6 rätt)

Dagens Dubbel Eskilstuna Tisdag 28/9
DD-1 1.5.7.10
DD-2 1 Juncio Boko

4 rader x 50 kr = 200kr

Spelbolag med fasta odds på trav:
bet365 - Casumo - LeoVegas - Unibet

V64-1 2140m Volt
3 Adlon Amok glänste vid segern senast. Han kunde överta ledningen tidigt i loppet och efter att ha bestämt där framme i ett lugnt tempo under första halvan av loppet ökade han tempot rejält under slutrundan och vann sedan i förkrossande stil.
Nu ser det ut som ytterligare en bra uppgift på pappret med tjugo meters försprång på sina värsta konkurrenter och om han är lika bra som senast borde det bli svårt för hästarna på tillägg att komma in i matchen.
Han har förvisso blivit allt mer stabil men det finns hetsiga tendenser och han har trots allt galopperat i över hälften av sina starter. Det finns några fartfyllda motbud på tillägg och någon spik är det inte för mig.

4 Powerbank trodde jag väldigt mycket på inför uppgiften senast när han var anmäld barfota runt om för första gången i karriären och jag spikade honom faktiskt i mina tips här på rekat och klart.
Nu blev det tyvärr dåliga förhållanden i Örebro den kvällen och man valde till slut att tävla med skor på samtliga hovar vilket inte kändes alls lika intressant. Det blev tillslut galopp från ledningen med 500 meter till mål även om han var slagen tidigt av Vice Versa Diamant som äntligen fick utlopp för sitt kunnande och vann överlägset.
Som jag skrev inför tipsen senast går jag lite och väntar på att man ska tävla barfota för första gången som jag tror kan få en väldigt bra effekt på den här hästen. Nu är det åtminstone anmält barfota bak vilket han har tävlat bra på tidigare och med tanke på sin startsnabbhet borde han tidigt ha kontakt med den främre volten och skulle favoriten falla tillbaka i gamla synder är det ingen omöjlighet att han kan avancera framåt till ledningen.. Han känns väldigt intressant bakom favoriten och skulle det dessutom ändras till barfota runt om innan spelstopp är jag väldigt spänd på att se vad han kan uträtta här.

10 Kainai Goj slutade tvåa i samma lopp som Powerbank senast och har varit bra mer eller mindre varje gång sedan han återkom efter vintervila. Han har varit på pallen varje gång som han har varit felfri i år och har bland annat varit tvåa bakom Vice Versa Diamant, Gaylord Am och Magnificent Tooma. Formen verkar vara på plats och Kainai Goj är given på min kupong.

9 Dallas Brick har också visat bra form en längre tid och med ett passande springspår kommer han att komma iväg bra från start. Han har visat att han går hela vägen in i mål och han har gått många starka slutvarv på slutet.

Min Vinnare: 3 Adlon Amok
Spets efter 500m: 3 Adlon Amok / 4 Powerbank
Skrällen: 4 Powerbank
Rankingen A:3.4 B:10.9.1.6.14.15.5 C: 13.12.11.8.7.2

V64-2 2140m Auto
7 Juneau Boko tror jag öppnar fortast i fältet och hon har en bra möjlighet att hitta till ledningen trots ett spår långt ut på vingen och från den positionen är det hästen att besegra. Det är en fin häst som gör det bra hela tiden men jag tycker att hon har haft lite tveksam inställning till slut ett par gånger och efter att ha läst en intervju med Sibylle Tinter angående 8 Västerbo Garonne så låter det inte som att Juneau Boko kommer att få något gratis i ledningen.

8 Västerbo Garonne har en del kapacitet inombords men har inte fått det att fungera som man vill på ett tag. Nu har hon fått ett lopp i kroppen efter vila och hon behövde det loppet för att flytta formen framåt och det låter på Sibylle Tinter som att det här en häst som hon håller ganska högt. Hon kan öppna snabbt från start och får man tro Sibylle Tinter blir det full laddning framåt och gasning hela vägen.

9 Imakeitmyself har fått ett dåligt utgångsläge och kan inte utnyttja sin startsnabbhet från det här läget men det skulle kunna blir bra tempo där framme och man återgår till barfotabalans nu som hon har tävlat klart bäst med. Hon har visat fartresurser när hon har tävlat barfota och klaffar det bara lite med positioner kommer hon att speeda ner de flesta här.

4 Ciel Wibb plockar jag också med på mitt system från ett bra läge. Hon har kanske inte visat den där riktiga formen men kvalitén på motståndet nu håller inte samma klass som de hästarna som hon har mött på slutet.

Jag nöjer mig med fyra hästar på mitt system men det är många om budet och det krävs ganska många streck för att sitta helt trygg i det här loppet.

Min Vinnare: 7 Juneau Boko
Spets efter 500m: 7 Juneau Boko / 8 Västerbo Garonne
Skrällen: 4 Ciel Wibb
Rankingen A:7.8.9.4 B:1.5.1.15.10.13.112979C:14.12.3.2.6

V64-3 2140m Auto
Här kommer min första spik i omgången och jag väljer att ta ställning för 5 Indy Lane i ett lopp där jag tycker att två hästar höjer sig lite över sina konkurrenter.
5 Indy Lane var tränaren Marko Korpi lite besviken över under sommaren även om han var ute och tävlade i knivskarp konkurrens och mötte bland annat Admiral As som siktas mot elitloppet i år. Han hade fått pusta ut ett par månader inför starten senast och tog omgående hand om ledningen och fick bestämma tempot där framme och som loppet blev borde han kanske hållit undan från tät men fick se sig besegrad av Dark Roadster som kunde avgöra loppet enkelt efter en passande resa.
Det här är en häst med hög grundkapacitet som har vunnit 11 av 25 lopp under karriären och även om han kommer att få trava utvändigt om startsnabba Hector Boko tycker jag att det är en så pass mycket bättre häst att han ska vinna den tunga vägen om han tävlar på topp.
Han borde ha gått framåt med loppet senast och känns fin hemma i träning och jag tror att Jorma Kontio vinner det här från dödens.

Motbud
2 Hector Boko har förvisso tävlat bra med sulky tidigare också men det är i montédisciplinen som han har imponerat stort under året och han har faktiskt aldrig förlorat i monté på svensk mark på fyra försök. Senast var han ute i ett tufft montélopp i Tyskland och slutade tvåa bakom Gustafsson och kan han ta med sig den fina formen som han har visat i monté är det en allvarlig utmanare. Senast han startade i ett sulkylopp blev det galopp men han öppnar normalt väldigt fort och gick 1.11.6 över distansen under sommaren och med läge för ledningen nu är det en värdig motståndare.

För den som letar skräll nämner jag 4 Bianca Sisa som är fartfylld och trivs över distansen men hon håller kanske inte samma form som för ett par månader sen.
Skulle det bli hård körning mellan de tvåa favoriterna på förhand kan hon dock flytta på sig riktigt snabbt till slut om hon agerar förbättrat nu.

10 Enzo Am öppnar riktigt fort från start och tog enkelt hand om ledningen och vann i ett speedrace 30/7. Läget blev såklart inte bra men det är inte omöjligt att han kan komma igenom bra direkt trots sitt bakspår med en bra rygg i starten.

1 In Line Tooma borde ha bra chans att hitta ryggen på ledande Hector Boko och kommer att få en passande resa på innerspåret och distansen är rätt. Han är för närvarande anmäld med skor och för att kunna tro på chans fullt ut hade jag nog velat se honom tävla barfota, även om han tävlade bra med skor senast.

Min Vinnare: 5 Indy Lane
Spets efter 500m: 2 Hector Boko
Skrällen: 10 Enzo Am
Rankingen A: 5 B:2.4.10.1 C:6.7.9.11.8.3

V64-4 2140m Auto
4 Dooley’s U.N.G svarade för en rejäl skrällseger senast när han vann till 44 gånger pengarna men det var en väldigt bra prestation trots att han fick en bra resa under vägen och motståndet skrämmer inte mer den här gången. Han vann på en låg 13-tid över medeldistans och är han lika fin som senast kan han såklart vinna nu också men det är ingen favorit jag vill hålla i handen och han är bara en av flera för mig.

5 D’Amore har mött rätt så tuffa hästar och gjort det ok och när han gick ner i klass senast vann han enkelt från ledningen över kort distans. Lyckas Anders Källberg ta hand om ledningen från start vilket jag finner mycket sannolikt är det hästen att besegra och att distansen är något längre nu tycker jag bara är en fördel.

6 Timetomakeitright är inte helt att lita på men det var ett formbesked senast när han vann från ledningen och Markus Hamberg lär göra ett rejält försök från start för att ta sig förbi sina konkurrenter invändigt. Han var fyra i ett V75-lopp under fjolåret och skulle han hitta till ledningen blir han att räkna med.

2 Timetopaythepie var fyra bakom Helios Di Quatrro och Juncio Boko näst senast och följde upp det med en seger i ett enklare gäng starten efter. Han har fått ett bra utgångsläge och borde få en bra resa i den främre träffen.

Min Vinnare: 5 D’Amore
Spets efter 500m: 5 D’Amore / 6 Timetomakeitright
Skrällen: 6 Timetomakeitright
Rankingen A: 5.4.6 B:2.9.11.1 C:10.7.8.3

V64-5 2640m Volt
5 Tullarbardine Boe får tipset i ett väldigt öppet lopp på förhand men det är mest på vad hon kan i grund i botten. Hon har inte haft den där rätta formen under året men snart trillar poletten ner och det här är ett motstånd som hon bör ha bra chans att lägga på rygg.
Nu ska hon tävla hemma i Eskilstuna där hon trivs som allra bäst och hon brukar höja sig ett par snäpp på sin hemmabana.

1 Valle E.W startar ensam på den främre volten och trivs som allra bäst i ledningen. Segrarna har förvisso kommit i enklare sällskap och även om det är duktiga hästar på tillägg kan han mycket väl rinna undan om Oskar J Andersson lyckas med att bedöma tempot där framme och göra det svårt för sina konkurrenter.

7 Massive Speed var positiv i sin nya regi senast och borde ha gått framåt med det loppet i kroppen. Läget går inte att klaga på och han borde komma bra iväg från sitt springspår och när han dessutom ska tävla barfota känns han klart intressant. Han har matchats mot riktigt tuffa hästar i Norge i sin förra regi och med ett lopp i kroppen är han mycket tidig på kupongen.

10 Vikens Dome är en rejäl och stark häst som har svarat för några riktigt starka insatser hos Robert Bergh. Nu har han bytt regi och gör comeback efter en längre vila och är såklart svårbedömd men styrkan finns för att vinna det här loppet om han är väl förberedd.

Min Vinnare: 5 Tullarbardine Boe
Spets efter 500m: 1 Valle E.W
Skrällen: 7 Massive Speed
Rankingen A: 5.1.7 B:10.11.4.3.6.12 C: 8.2.9.13

V64-6 1640m Auto
1 Juncio Boko blir min andra spik i omgången. Han är numera i regi Åke Lindblom och han debuterade i sin nya regi över lång distans senast efter att ha varit ifrån tävlandet i ett halvår. Med tanke på den långa frånvaron tycker jag att han var klart bra som trea efter att ha travat utvändigt om ledaren under slutvarvet.
Nu är det passande förutsättningar men ett innerspår över kort distans, en distans han sprang på en låg 11-tid under förra sommaren.
Han har visat att han kan öppna fort den första biten och har bra chans att ta hand om ledningen och Åke Lindblom låter mycket optimistisk inför den här uppgiften och för första gången i karriären ska han tävla utan skor på samtliga hovar. Åke Lindblom brukar inte vara blyg när han tror på bra chans med sina hästar och jag tror och hoppas att han leder det här loppet från start till mål.

Motbud
4 Vicar har haft form under våren och sommaren och har matchats i tuffare sällskap än vad han ställs emot nu. Han har dock styrkan som sitt främsta vapen och kommer förmodligen att tappa på täten från start och jag är inte säker på att den korta distansen kommer att passa. Kapacitet för att vinna loppet finns definitivt och hade distansen varit längre hade jag trott på en ganska bra chans här.

3 Helios Di Quattro mötte Juncio Boko 28/8 och hade klart mer förtroende från spelarna den gången och han vann också loppet med ett par längder. Han har dock hunnit med ett lopp därefter och var inte alls lika bra då och nu ska han dessutom tävla med skor, vilket känns som ett klart minus.

Loppets skrällvarning tycker jag är 10 Will I Am är. Han har kanske inte glänst vid sina senaste starter men det var inte allt för länge sedan som han var trea bakom J.J Stitch och Missle Hill och var exempelvis före Cyber Lane i mål.

Min Vinnare: 1 Juncio Boko
Spets efter 500m: 1 Juncio Boko
Skrällen: 10 Will I Am:
Rankingen: A: 1 B:4.3.10.9.7.2 C:5.8.6.11.12

Lycka till 
Dr Trav

0 Kommentarer Odds kan ändras. Alla odds var korrekta vid den tidpunkt de publicerades.
Kommentarer
För att kommentera måste du vara inloggad.

Bettingbonusar för nya kunder

Åldersgräns 18 år. Regler & villkor gäller. stödlinjen.se. spelpaus.se. Spela ansvarsfullt. Spela inte för mer än du har råd att förlora.

Betinia:

120 kr gratisspel
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

SpeedyBet:

100% upp till 1000 kr
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Pinnacle:

Alltid höga odds på betting
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Unibet:

100 kr gratisspel
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Hajper:

500 kr tillbaka vid förlust
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Lucky Sports:

100 kr tillbaka vid förlust
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

No Account Bet:

100% upp till 2000 kr

Bethard:

100% upp till 1000 kr
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Snabbare:

800 kr tillbaka vid förlust
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

FastBet:

100% upp till 1000 kr
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Expekt:

100% upp till 1500 kr gratisspel
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

bet365:

Upp till 1250 kr i spelkrediter!
För nya kunder hos bet365. Minsta insats 50 kr och krav på 1x fastställt spel för att få spelkrediterna. Minsta odds, spel och betalningsmetod exkluderingar gäller. Utbetalningar exkluderar insatser i spelkrediter. Bonuskoden REKAT kan användas under registreringen, men ändrar inte erbjudandebeloppet på något sätt. Tidsbegränsningar och villkor tillämpas. 18+

Snabbis:

100% upp till 400 kr
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Betfair:

100% upp till 1000 kr!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

CampoBet:

120 kr gratisspel
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

MrGreen:

Gratisspel värt 500 kr!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Turbo Vegas:

Snabba uttag med BankID
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Betway:

100% upp till 100 kr
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

ComeOn:

100% upp till 1000 kr
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

888sport:

100% upp till 500 kr
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

LeoVegas:

100 kr gratisspel
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Casumo:

100% upp till 100 kr
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

William Hill:

Gratisspel upp till 500kr
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Casinostugan:

100 kr gratisspel
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Interwetten:

Brett utbud och höga odds!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Betsson:

100% upp till 100 kr
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Betsafe:

100% upp till 500 kr
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Nordicbet:

100% upp till 500 kr
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Coolbet:

100% upp till 500 kr
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

10bet:

50% upp till 500 kr
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Senaste Spelbloggar

Åldersgräns 18 år. Regler & villkor gäller. stödlinjen.se. spelpaus.se. Spela ansvarsfullt. Spela inte för mer än du har råd att förlora.

Oddsbonusar för nya kunder

Åldersgräns 18 år. Regler & villkor gäller. stödlinjen.se. spelpaus.se. Spela ansvarsfullt. Spela inte för mer än du har råd att förlora.
Bethard Sätt in 1000 kr & få 2000 kr att spela för. Endast 6x i omsättning!

18+. Kampanjen är endast giltig för nya spelare som har aldrig tidigare spelat på Bethard Groups licens 18Li7392. Bonusen kan hämtas från insättningsmenyn innan den första insättningen har gjorts och kan endast användas i sportsbook. Minsta insats för att ta del av erbjudandet är 100 kr. Max bonus är 1000 kr. Insättning och bonus måste omsättas fyra (4) gånger med min. odds 1,80 inom 60 dagar före ett uttag kan göras. Regler och villkor gäller.

Betinia Snabba uttag och registering med BankID. Bra utbud och bonus!

Åldersgräns 18 år | Endast nya spelare | Min. insättning 100 kr. | Sport: Gratisspel på 120 kr vid första insättningen. Gratisspelet måste spelas inom 60 dagar. Vinster krediteras minus värdet på Gratisspelet | Casino: Insättningsbonus 100% upp till max 3000 kr - Måste användas inom 60 dagar. Omsättningskrav 30x | Spela ansvarsfullt | Stodlinjen.se (020-819100) | Spelpaus.se | Fullständiga villkor gäller

  Dagens Bästa Speltips
Odds kan ändras. Spela ansvarsfullt. stödlinjen.se.
Odds
20:30  Hamburg - Hertha Berlin
Fotboll - Bundesliga - Under 2,5 mål
1.89
  Rekatochklart Speltips
Odds kan ändras. Spela ansvarsfullt. stödlinjen.se.
Odds
11:20  Sverige - Lettland
Ishockey - VM - 1 första perioden
1.76
19:00  Östersund - Örgryte
Fotboll - Superettan - 2
2.70
19:00  Jönköping - Skövde
Fotboll - Superettan - Båda lagen gör mål
1.66
19:20  Finland - Tjeckien
Ishockey - VM - 2
3.70
19:00  Forward - Karlstad
Fotboll - Division 1 Norra - BLGM
1.72
  Rekatochklart Andelsspel
Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. stödlinjen.se.
18:55  Melker Jackpott Europatips 200kr
Insats: 200 kr -  
Köp här!
20:10  V86 - DrTravs Unika
Insats: 199 kr -  
Köp här!
14:30  V75 - Elitloppsspecial Oliver Bergman Lör (unik)
Insats: 700 kr -  
Köp här!
14:30  V75 - RoK BigOne Lördag (Unikt)
Insats: 499 kr -  
Köp här!
14:30  V75 - Bergmans succétåg Elitloppshelgen Lör (unikt)
Insats: 300 kr -  
Köp här!
14:30  V75 - Bergman spelar snävt
Insats: 200 kr -  
Köp här!
  Rekatochklart Poolspel
Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. stödlinjen.se.
15:20  Powerplay Tips Tisdag 24/5
Insats: 162 kr - MrHockey
19:00  Topptipset Tips Tisdag 24/5
Insats: 144 kr - Tipsexperten

Livestreaming