DrTrav Åldersgräns 18 år. Regler & villkor gäller. stödlinjen.se. spelpaus.se. Spela ansvarsfullt. Spela inte för mer än du har råd att förlora.
DrTrav

V64 Tips Eskilstuna Måndag 17/8

17 Augusti 2020 - 12:15

Kvällens V64 tävlingar avgörs på Eskilstuna. Nedan följer min lösning av omgången.

Jag spelar med en spik. 2 Vien Ici i den sista avdelningen.

V64 Tips Eskilstuna Måndag 17/8
V64-1 3,9
V64-2 1,6,7,8
V64-3 1,4,8,12
V64-4 2,7,9
V64-5 2,5,9,11,13
V64-6 2 Vien Ici

480 rader x 1 = 480 kr (spelar utdelning endast på 6 rätt)

DD Tips Eskilstuna Måndag 17/8
DD1: 2,5,9,11,13
DD2: 2 Vien Ici

5 rader x 40 kr = 200 kr

Spelbolag med fasta odds på trav:
bet365 - Casumo - LeoVegas - Unibet

V64 TIPS ESKILSTUNA MÅNDAG 17 AUGUSTI

V64-1
Vi inleder V64 med ett lopp över 1640 meter och jag har streckat två hästar. 3 Reigning Moni var borta länge för en skada innan han gjorde comeback senast. Han hade då ingen chans mot Vacqueyras som trummade på till seger från ledningen men han gjorde det okej och kom in som trea. Han är lite knepig för han bromsar ofta till i den sista svängen men han brukar sedan komma igen bra på upploppet. Med ett nyttigt lopp i kroppen nu så kan han vara klart förbättrad nu. Här tror jag på tidig ledning och från spets så kan han bli svår att plocka ner över den korta distansen.

9 Hill Steet tog årets första seger i den näst senaste starten. Han serverades då en löpning i tredje invändigt innan han vreds ut i spåren på upploppet och då hade han den bästa farten och tog ner den ledande Dragster enkelt och han höll även undan för en starkt avslutande Alone. Gången efter det så orkade han inte hela vägen från ledningen i ett försök i den högsta klassen på Bollnäs där han kom i mål som femma bakom Dreammoko som avgjorde till seger. Kan han få gå med i en vettig rygg innan han sätter in slutstöten så kan han bli farlig över upploppet.

I övrigt kan 7 Don't Mind Me som gjorde det bra som tvåa i ett litet fält där Very Kronos segrade näst senast vara tänkbar. Han hade inte sin bästa dag senast och slutade oplacerad. Precis som de båda hästarna jag har streckat så är det Daniel Redén som tränar hästen. Löser det sig med positionerna och om Rebecca Dahlén kan få till en bra styrning så kan han vara med och kämpa om en framskjuten placering.

Min Vinnare: 3 Reigning Moni
Spets efter 500m: 3 Reigning Moni
Skrällen: 2 Let's Dance D.E.
Ranking: A 3,9 B 7,2,1,5,8 C 4,6

V64-2
E3 Bonus över 2140 meter och jag har streckat fyra hästar. 7 Beauty Kronos har gjort två starter hittills i karriären. Han vann i debuten från ledningen och i den efterföljande starten så var han trea bakom Napoleon Cash från dödens. Springspår nu så prickar Örjan Kihlström bra i startögonblicket så kan han sitta i trevlig position omgående. Med rätt resa nu så kan han nypa en fin placering igen.

6 Fighter var fin vid sin seger i karriärens andra start senast. Han fick då en invändig löpning innan han tog sig loss med 400 meter kvar och via en vass avslutning så spurtade han in till en knapp vinst. Vid en lyckad start här så tror jag att Markus B Svedberg kan köra sig till ledningen direkt och skulle så bli fallet så kan han bli svår att plocka ner om han skulle få bestämma en del där framme i täten.

8 Pre Calculated har efter fem starter hittills ännu ingen seger. Han travade i ledningen men han orkade inte hela vägen och kom in som tvåa i ett lopp som vanns av Hilltop Hawk senast. Han blir allt bättre och kan han få smyga med i en vettig rygg innan han sätter in slutstöten så kan han bli farlig den sista biten. Det är intressant med Jorma Kontio i vagnen för första gången nu.

1 Happy Socks Sisu vann i debuten efter att ha tagit över ledningen efter ett halvvarv för tre starter sedan. Gången efter det så fick han aldrig chansen och kom i mål med en del sparade krafter i ett lopp som vanns av Magic Sea. Trevligt utgångsläge nu så kan Emilia Leo som kör åt Claes Sjöström nu hitta en bra väg med honom så kan det räcka en bit mot det här motståndet.

Min Vinnare: 7 Beauty Kronos
Spets efter 500m: 6 Fighter
Skrällen: 5 Beat The Hill
Ranking: A 7,6 B 8,1,10,5,9 C 3,11,2,4

V64-3
Ett lopp över 2140 meter och jag har streckat fyra hästar. 1 Vicar gjorde första starten sedan februari senast. Han travade då i dödens och han höll fullt godkänt som fyra i ett lopp där Equal To None avgick med segern. Lopp i kroppen nu kan ha fört fram honom mycket till den här starten. Här tror jag på tidig ledning och från spets så kan han leda loppet länge om han slipper att utstå alltför hård press under vägen.

8 Real Caviar kommer till den här starten med två raka segrar. Hon vann på ett bra vis från ledningen senast. Svårt spår i volten nu men om hon klarar av det momentet och om Hans-Owe Sundberg som finns i vagnen kan servera henne ett passande lopp så kan hon duga en bit mot det här motståndet.

12 Takata var duktig när han vann ett försök i Klass II och sedan så vann han även finalen på Solvalla i slutet på mars. Nu har han inte startat på fyra månader så formen är oviss. Han har gott kunnande och är han inte alltför ringrostig så har han en vass avslutning att tillgå och då kan det räcka en bit mot det här gänget direkt i återkomsten.

4 Man Of Steel har gjort fyra starter efter lång frånvaro. Han tog över ledningen med 1200 meter kvar av loppet och från den positionen så höll han bra även om det tog emot lite den sista biten och han fick ge sig och kom in som fyra i ett lopp där Natosi Goj spurtade in till seger senast. Hittar Linda Sedström som finns i vagnen en bra väg med honom så kan han bli att räkna med över upploppet.  

Min Vinnare: 1 Vicar
Spets efter 500m: 1 Vicar
Skrällen: 12 Takata
Ranking: A 1 B 8,12,4,9,11,7 C 6,5,2,3

V64-4
Ungdomsserien 8 - K100 lopp över 2140 meter och jag har streckat tre hästar. 9 Joyness har tänt till och tagit sina tre första vinster på de fyra senaste starterna. På Oviken näst senast så tog hon över ledningen efter 800 meter och från den positionen så vann hon sedan i ohotad stil före Made By Vitsand. Gången efter det så kördes hon till spets och från den positionen så vann hon sedan i ohotad stil med krafter kvar. Nu ska hon tävla bakifrån igen men får hon smyga med i en trevlig rygg innan hon går till attack så kan hon bli farlig över upploppet.

2 Again Kronos gjorde två starter i april efter lång frånvaro. Det har gått fyra månader sedan det senaste framträdandet nu så formen är svårbedömd. Han har varit väldigt hårt betrodd i sina starter men ännu har det inte blivit någon seger. Trevligt läge här så vid en lyckad start så tror jag att Lina Pergenius som finns i vagnen kan hitta till ledningen. Skulle han sedan få bestämma i ledningen så kan det vara läge för den första vinsten.

7 Elton Brick har gjort det bra utan att det räckt till seger på sistone. Han hängde med godkänt som tvåa i ett lopp som vanns av Ingesson senast. Spår lite långt ut på vingen nu men kan Andreas Lövdal som kör hästen slinka ner i ett vettigt slagläge så kan han vara med och kämpa om en framskjuten placering igen.

Min Vinnare: 9 Joyness
Spets efter 500m: 2 Again Kronos
Skrällen: 3 Gamay Boko
Ranking: A 9,2,7 B 6,3,12,1 C 11,5,4,10

V64-5
MälardalsCupen, försök - Stolopp - Spårtrappa över 2140 meter och jag har streckat fem hästar. 11 Marres Diva har visat en härlig form på sistone. För tre starter sedan så fick hon ett lopp i vinnarhålet och när hon tog sig loss så satte hon klorna i den ledande Livi Online och då höll hon undan för övriga motståndare till seger. Gången efter det så gjorde hon en stark avslutning och då räckte det till en andraplats bakom Charm. Senast så höll hon klart godkänt som tvåa i ett lopp som vanns av Global Agency. Tråkigt läge nu men kan Kai P Jussila få hjälp med att tempot hålls uppe så kan hon avsluta loppet fort och då kan det räcka långt här.

9 Ganette Am har gjort bra insatser i alla årets starter utan att få sätta nosen först. Hon hakade på klart godkänt till andrapriset bakom Ale' Pride Gar senast. Kan Kenneth Haugstad som finns i vagnen få smyga med i en trevlig rygg innan attacken sätts in så kan det vara läge för en efterlängtad seger.

5 Mimiro var också med i nyss nämnda lopp som Ale' Pride Gar segrade i senast. Hon kom in på tredjeplatsen där. Hon kan öppna bra och här kan det kanske bli tidig ledning. Skulle Örjan Kihlström som kör henne sedan få bestämma en del där framme i täten så kan hon rinna undan till en seger. Intressant med barfota runt om för första gången nu.

13 Iceland Radio har verkligen ingen rolig rad. Hon var efter tre raka galoppmisslyckande ute i ett kvallopp nyligen och det gjorde hon godkänt. Hon galopperade i ett uttagningslopp till StoChampionatet i juli men det var inte slutsålt i det läget. Löser det sig med positionerna och om hon kan hålla ihop aktionen här så kan hon vara med och kämpa om en framskjuten placering.

2 You To Racer har tre lopp i kroppen. Hon avgjorde på ett bra vis efter en fin resa till seger näst senast. Senast blev det helt fel upplägg fast hon såg i alla fall bra ut i aktionen och höll ihop det bra trots att hon var en bit efter. Hon har tidigare haft stora bekymmer att ta sig runt fläckfri så det var positivt. Får hon ett passande rygglopp så kan hon bli farlig med en eventuell lucka till slut.

Min Vinnare: 11 Marres Diva
Spets efter 500m: 5 Mimiro
Skrällen: 13 Iceland Radio
Ranking: A 11,9 B 5,13,2,3,7,4 C 10,8,12,6,1

V64-6
Vi avslutar V64 med ett lopp över 2640 meter. Jag har spikat 2 Vien Ici som har utvecklats fint hos Ulf Stenströmer. Han är härdad mot hårt motstånd inom V75 spelet. I ett Klass I försök på Rättvik nyligen så svarade han dödens varvet kvar och från den positionen så plockade han ner den ledande The Bald Eagle och han höll även undan för en bra avslutande Kalashnikov till seger. Han är stark och han tål att göra en del grovjobb på egen hand och jag tror han blir svår att stå emot över upploppet när Ulf Ohlsson väljer att sätta in slutstöten.

Vid gardering kan 11 Fleet Admiral som har vunnit 10 av 23 starter vara tänkbar. Han vann i årsdebuten för fem starter sedan. Han har dock inte alls fått till det på sistone och kommer till den här starten med fyra raka galopper i raden. Lång distans är gynnsamt och hittar Örjan Kihlström en bra väg med honom så har han gott kunnande så kan han hålla ihop aktionen så kan han utmana min spik om segern här.

4 Give Me Ten trivs väldigt bra i ledningen men det kan vankas svar invändigt av 3 Duke Of Mearas vilket gör att det kan gå undan den första delen av loppet med Klaus Kern i vagnen här. Kommer han till ledningen utan att behöva bruka alltför mycket krafter så kan det räcka en bit här men jag tror han får svårt att hålla undan hela vägen till seger så han får ses främst som ett platsbud.

Min Vinnare: 2 Vien Ici
Spets efter 500m: 4 Give Me Ten
Skrällen: 4 Give Me Ten
Ranking: A 2 B 11,4,3,10,8,7,9 C 5,6,12,1

Lycka till

/ Henrik Hilmersson

0 Kommentarer Odds kan ändras. Alla odds var korrekta vid den tidpunkt de publicerades.
Kommentarer
För att kommentera måste du vara inloggad.

Bettingbonusar för nya kunder

Åldersgräns 18 år. Regler & villkor gäller. stödlinjen.se. spelpaus.se. Spela ansvarsfullt. Spela inte för mer än du har råd att förlora.

Lucky Sports:

100 kr tillbaka vid förlust!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Unibet:

Sätt in 100 kr spela för 200 kr!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

bet365:

Upp till 1250 kr i spelkrediter!
Minsta insats 50 kr och krav på 1x fastställt spel för att få spelkrediterna. Minsta odds, spel och betalningsmetod exkluderingar gäller. Utbetalningar exkluderar insatser i spelkrediter. Tidsbegränsningar och villkor tillämpas. 18+

Snabbare:

100% bonus upp till 100 kr!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Hajper:

Sätt in 100 kr - Spela för 200 kr
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

SpeedyBet:

100% bonus upp till 100 kr!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Casumo:

Spela för 100 kr, få 100 kr!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

LeoVegas:

Sätt in 100, få 100 kr gratisspel!

Senaste Spelbloggar

Åldersgräns 18 år. Regler & villkor gäller. stödlinjen.se. spelpaus.se. Spela ansvarsfullt. Spela inte för mer än du har råd att förlora.

Oddsbonusar för nya kunder

Åldersgräns 18 år. Regler & villkor gäller. stödlinjen.se. spelpaus.se. Spela ansvarsfullt. Spela inte för mer än du har råd att förlora.
  Dagens Bästa Speltips
Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. stödlinjen.se.
Odds
19:00  Växjö - Örebro
Ishockey - SHL - 1
1.86
  Rekatochklart Speltips
Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. stödlinjen.se.
Odds
19:00  Växjö - Örebro
Ishockey - SHL - 1
1.86
19:00  Rögle - Skellefteå
Ishockey - SHL - 1
1.86
19:00  Hudiksvall - Gefle
Fotboll - Division 1 Norra - 2 hcp -1
2.35
21:00  Arsenal - Everton
Fotboll - Premier League - 2 Asian +0.5
1.85
02:00  Rockets-Clippers
Basket - NBA - 1 Wood U19,5 poäng
1.76
13:30  Liverpool - Newcastle
Fotboll - Premier League - NEW ö 2,5 hörnor
1.80
18:30  West Ham - Chelsea
Fotboll - Premier League - 2
1.83
18:30  Valencia - Alaves
Fotboll - La Liga - BLGM
2.00
21:00  Real Madrid - Betis
Fotboll - La Liga - 1 asian -1
1.86
  Rekatochklart Poolspel
Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. stödlinjen.se.
18:45  Topptipset Tips Fredag 23/4
Insats: 144 kr - Tipsexperten
19:00  Powerplay Tips Fredag 23/4
Insats: 162 kr - MrHockey
19:30  V64 Tips Åby 23/4
Insats: 540 kr - DrTrav
20:55  DD Tips Åby 23/4
Insats: 240 kr - DrTrav
16:00  Stryktipset Tips Lördag 24 April
Insats: 864 kr - Tipsexperten
16:20  V75 Tips Halmstad 24/4
Insats: 1215 kr - DrTrav
18:20  DD Tips Halmstad 24/4
Insats: 250 kr - DrTrav

Livestreaming