DrTrav Åldersgräns 18 år. Regler & villkor gäller. stödlinjen.se. spelpaus.se. Spela ansvarsfullt. Spela inte för mer än du har råd att förlora.
DrTrav

V64 Tips Eskilstuna Tisdag 8/9

8 September 2020 - 11:41

Det är V64 tävlingar ifrån Eskilstuna ikväll. Nedan följer min lösning av omgången.

Jag spelar med en spik. 9 Self Explosive i den fjärde avdelningen.

V64 Tips Eskilstuna Tisdag 8/9
V64-1 1,5,6,7,8,9
V64-2 1,2,3,9,12
V64-3 2,3,7
V64-4 9 Self Explosive
V64-5 3,4,5,12
V64-6 3,5

720 rader x 1 = 720 kr (spelar utdelning endast på 6 rätt)

DD Tips Eskilstuna Tisdag 8/9
DD1: 3,4,5,12
DD2: 3 Amiral

4 rader x 50 kr = 200 kr

Spelbolag med fasta odds på trav:
bet365 - Casumo - LeoVegas - Unibet

V64 TIPS ESKILSTUNA TISDAG 8/9

V64-1
Vi inleder V64 med ett Fyraåringslopp - Stolopp över 2140 meter och jag har streckat sex hästar. 7 Groupie Doll var väldigt bra när hon vann ett lopp under Elitloppshelgen för fem starter sedan. Hon tog då hand om ledningen efter 700 meter och sedan så vann hon lätt. Hon var ute i ett uttagningslopp till Derbystoet senast. Hon fick då en fin resa i rygg på den ledande Galant Sisu men hon fick sedan aldrig någon lucka och kom i mål med krafter sparade. Kan Oskar J Andersson som kör åt Jörgen Westholm här få till en bra styrning så kan hon blanda sig i segerstriden.

1 Mellby Hawaii hamnade illa till från spår åtta i Stoderbykval senast och galopperade sedan med halvarvet kvar av loppet. Gången innan det så var hon ute i finalen av StoChampionatet men där hade hon heller inget med segerstriden att göra och galopperade med 250 meter kvar till mål. I ett felfritt lopp nu så har hon gott kunnande och ställer inte innerspåret till med problem här så kan hon bli att räkna med här.

9 Boiling Point gick bra senast i Lindesberg. Hon travade då en stor del av loppet i dödens och hon tog ner den ledande Ies Juvel men hon kunde inte stå emot Love No More så det slutade med en andraplats. Efter det har hon haft ett litet tävlingsuppehåll fast hon har tränat på som vanligt hela tiden meddelar man från stallet. Nu fick hon ett trevligt smygläge och får hon en ryggresa så har hon en vass avslutning att tillgå och då kan det räcka en bit här.

6 Tullibardine Boe har 6 segrar på 17 starter och fem av vinsterna är tagna på aktuell bana. Hon har inte startat sedan slutet av april och hon har dessutom varit struken inför en tilltänkt start i mitten på juli för hälta så formen nu är ett frågetecken. Det är inte så många hästar med i loppet så har hon en bra dag och om hon inte är alltför ringrostig så kan hon duga mot det här motståndet.

Min Vinnare: 7 Groupie Doll
Spets efter 500m: 2 Smaragd Norrgård
Skrällen: 8 Angel From Above
Ranking: A 7,1 B 9,6,5,8 C 4,2,3

V64-2
Ett P21-lopp - Spårtrappa över 2140 meter och jag har streckat fem hästar. 2 Börge Kosing tog karriärens första seger när han höll undan med knapp marginal före Dream E.G. för fyra starter sedan. Efter det har han inte lyckats men nu hoppar Björn Goop upp på Jörgen Westholm tränat för första gången. Från ett passande utgångsläge här så kan han sitta i en bra position omgående och med rätt resa här så kan han blanda sig i segerstriden igen.

3 Tracy's Princess tog hand om ledningen och från den positionen så vann hon sedan mycket enkelt näst senast. På Romme senast så slog hon på en galopp efter ett halvvarv och då var den dagen förstörd. Hon skulle efter det ha startat på Rättvik i slutet av augusti men hon fick feber då så hon kom inte till start. Felfri nu så är hon startsnabb och kommer Lars Erixon som kör hästen till ledningen smärtfritt så kan hon leda loppet länge om hon slipper att utstå alltför hård press under vägen.

1 Homeland Pellini har inte fungerat på slutet för det har blivit två raka galopper. Han är ännu utan seger efter 13 starter i karriären. Här kan han få smyga med i en bra rygg på innerspår och skulle en lucka uppenbara sig så kan han bli farlig den sista delen av loppet. Intressant med Emilia Leo i vagnen för första gången.

9 Botswana strulade det för senast och hon kom aldrig riktigt in i matchen. Gången före det gick hon en bra upphämtning efter en tidig galopp och kom i mål som trea bakom I Am Rapida som vann det loppet. Hon känns fin i träningen och hon tränar bra fast hon har svårt att visa det i loppen. Kan hon få gå med i en vettig rygg innan attacken sätts in så kan hon bli att räkna med över upploppet.

12 Berberis har gjort två starter efter lång vila så formen borde vara i antågande. Tråkigt utgångsläge nu med många hästar att runda men kan Pasi Aikio som finns i vagnen bli fint framdragen under slutrundan så kan han avsluta loppet fort och då kan det räcka en bit mot det här gänget.

Min Vinnare: 2 Börge Kosing
Spets efter 500m: 3 Tracy's Princess
Skrällen: 12 Berberis
Ranking: A 2,3 B 1,9,12,14,7,6,11,5 C 13,8,10,4

V64-3
Ett lopp över 2140 meter och jag har streckat tre hästar. 7 Cruise är en duglig fyraåring som testade Derbykval senast. Han gick då klart godkänt och kom i mål som femma i ett försök som vanns av Power. Gången innan det så fick han ett lopp i vinnarhålet och han fick sedan luckan på upploppet men han kunde inte göra något åt Leo Leo som vann det loppet från ledningen så det slutade med en andraplats. Svårt spår i volten nu men klarar han av det momentet och om Björn Goop kan servera honom ett passande lopp så kan han blanda sig i segerstriden här.

2 Glamour Sisu är ännu segerlös efter 21 starter. Hon öppnade fort och tog ledningen men hon släppte sedan till Husar Norrgård efter 650 meter. Hon liftade sedan med bra till andraplatsen bakom denne senast. Med endast en motståndare på startvolten så tror jag att Kim Eriksson som kör hästen kan nå ledningen inledningsvis. Då kan hon få ett bra lopp i den främre träffen och då kan det räcka en bit mot det här motståndet.

3 Bottnas Ambassadör har gjort två starter efter lång frånvaro i ny regi för Barbro Carlsson. Han har inte fått till det i dessa men med två genomkörare i kroppen så kan han vara lite vassare nu. Det har gått nästan två år sedan den senaste segern togs men med lite klaff och om den klara favoriten skulle göra bort sig med galopp eller underprestera så kan han ställa till med en överraskning.

Min Vinnare: 7 Cruise
Spets efter 500m: 2 Glamour Sisu
Skrällen: 3 Bottnas Ambassadör
Ranking: A 7 B 2,3,10,9,8 C 5,4,6,1

V64-4
Uttagningslopp Dam -SM - Damlopp över 2140 meter. Jag har spikat 9 Self Explosive som debuterade i ny regi för Dennis Palmqvist näst senast. Han blåste då till ledningen från ett spår långt ut på vingen. Från spets så vann han sedan i ohotad stil. På Rättvik senast så tog han över ledningen med 1500 meter kvar till mål och från den positionen så vann han sedan i överlägsen stil. Bakspår nu men han tål att göra en del grovjobb på egen hand om det skulle behövas och blir det ett lusigt tempo där framme i täten så tror jag att Rebecca Dahlén tar ett tidigt initiativ framåt och då kan visa sig vara starkast i det här gänget.

Vid gardering kan 4 Dallas Brick som kommer från en färsk seger vara tänkbar. Han satt en bit bak i kön då men han kom med en vass avslutning och då plockade han ner den ledande Insignia till en säker seger kort före mål senast. Han kan öppna fort och kommer Isabell Eriksson som finns i vagnen till ledningen smärtfritt så kan han leda loppet länge om han slipper att utstå alltför hård press under vägen.

6 Very Charming gjorde comeback efter några månaders frånvaro näst senast. Han tog då över ledningen i ett tidigt skede och sedan så vann han på ett bra vis från den positionen. Gången efter det så fick han nöja sig med sjätteplatsen bakom Selected News och Manuzio Hanover som hade en tät upploppsduell om segern. Linn Stolt i vagnen har kört honom med framgång tidigare och har han en bra dag och om min spik skulle hamna snett på det så kan han slå till med en ny seger.

Min Vinnare: 9 Self Explosive
Spets efter 500m: 4 Dallas Brick
Skrällen: 8 Ace To Play
Ranking: A 9 B 4,6,8,7,1,2,3 C 5,11,12,10

V64-5
Ett lopp över 1640 meter och jag har streckat fyra hästar. 3 Minnestads Ecuador har gjort tre lopp i Dennis Palmqvists regi. Det blev en femteplats i debuten. Näst senast så satt han långt bak i kön och hade väldigt långt fram till den ledande Yieldson men via en ruggig avslutning så fångade han in ledaren på upploppet och avgjorde lätt till seger. Gången efter det så avslutade han på nytt starkt men det räckte inte hela vägen till seger så han fick nöja sig med tredjeplatsen i ett lopp som vanns av Carisma Sisu. Kan Rebecca Dahlén få till en bra styrning så kan han blanda sig i segerstriden igen.

5 Zeta Kronos återkommer efter nästan ett års bortavaro så formen nu är ett frågetecken. Hon var finalist i StoChampionatet och Derbystoet under fjolåret så hon har gott kunnande. Hon kan öppna bra och skulle Björn Goop komma till ledningen så kan det räcka långt här. Det kan dock vankas svar invändigt men får hon en fin löpning i den främre träffen så kan hon bli att räkna med direkt i comebacken.

4 Deede Star har vunnit 8 av karriärens 17 starter hittills. Han gjorde första starten sedan december ifjol senast. Han kom då med en bra avslutning och kom i mål som trea i ett lopp som vanns av Chapuy. Med det loppet i kroppen så kan han vara klart förbättrad till den här starten. Han kan lägga iväg bra från start och Jorma Kontio trivs som bäst i ledningen så här tror jag han har taktiken klar och når han spets så kan han bli svår att plocka ner över den korta distansen.

12 Payet D.E. har inte vunnit sedan början av året. För fyra starter sedan kom han med en härlig avslutning men han fick aldrig tag i S.G.Charpentier så det slutade med en andraplats. Senast så slutade han oplacerad från ett dåligt startspår. Tråkigt utgångsläge på nytt men kan han få lite draghjälp under slutrundan och om det blir ett uppskruvat tempo på tillställningen så kan han avsluta loppet fort och då kan det räcka en bit mot det här motståndet. Intressant med Claes Sjöström upp på Sybille Tinter tränat för första gången.

Min Vinnare: 3 Minnestads Ecuador
Spets efter 500m: 4 Deede Star
Skrällen: 12 Payet D.E.
Ranking: A 3,5 B 4,12,10,9 C 8,2,7,6,11,1

V64-6
Vi avslutar V64 med ett lopp över 2640 meter och jag har streckat två hästar. 3 Amiral har vunnit 3 av karriärens 9 starter hittills. Han tog ledningen och från spets så vann han i ohotad stil även om aktionen inte var den bästa senast. Det var i april så han har haft en paus över sommaren så det kan saknas en del till toppformen. Han kan öppna bra och med bara en motståndare på startvolten så tror jag att Per Lennartsson har siktet inställt på ledningen. Skulle han sedan få styra och ställa som han vill där framme i täten i det här lilla fältet så blir han inte lätt att plocka ner.

5 Viscount hade varit borta från tävlingsbanorna i ett år innan han gjorde comeback i ny regi för Oskar J Andersson. Han började med fyra raka segrar innan det blev en tredjeplats bakom Cyrano De B. som vann näst senast. Gången efter det var han ute i ett Klass I försök på Romme. Han tig då spets från springspåret och från den positionen så försvarade han sig hela vägen till en ny seger. Han har fått träna på efter den starten och siktet är givetvis inställt på stundande final i Svenska Travligan men han ska få en bra genomkörare inför det loppet nu. Det aviseras ett rygglopp den här gången och dessutom är han inte helt stabil i voltstart så en viss galopprisk föreligger. Med rätt resa här så kan han ändå duga mot det här motståndet.

I övrigt kan 1 Monark Amok som har gjort det bra på sistone även om det inte har räckt till någon seger vara tänkbar. Han höll bra som fyra i ett lopp som vanns av Gloria Victis näst senast. Gången efter det så kom han med en stark avslutning och sög sig närmare och närmare men Prime Lini i ledningen höll undan till seger så han fick nöja sig med andraplatsen. Fint läge nu och här borde det kunna bli vinnarhålet och får han sedan en lucka till slut så kan han bli en obehaglig överraskning.

Min Vinnare: 3 Amiral
Spets efter 500m: 3 Amiral
Skrällen: 1 Monark Amok
Ranking: A 3,5 B 1,9,4,6 C 7,8

Lycka till

/ Henrik Hilmersson

0 Kommentarer Odds kan ändras. Alla odds var korrekta vid den tidpunkt de publicerades.
Kommentarer
För att kommentera måste du vara inloggad.

Bettingbonusar för nya kunder

Åldersgräns 18 år. Regler & villkor gäller. stödlinjen.se. spelpaus.se. Spela ansvarsfullt. Spela inte för mer än du har råd att förlora.

Lucky Sports:

100 kr tillbaka vid förlust!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Unibet:

Sätt in 100 kr spela för 200 kr!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

No Account Bet:

100 kr gratisspel!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

10Bet:

100% bonus upp till 100 kr!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Hajper:

Sätt in 100 kr - Spela för 200 kr
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Pinnacle:

Alltid höga odds på betting
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Bethard:

50 kr utan insättning!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Betway:

100% bonus upp till 100 kr!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Snabbare:

100% bonus upp till 100 kr!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

bet365:

Upp till 1250 kr i spelkrediter!
Minsta insats 50 kr och krav på 1x fastställt spel för att få spelkrediterna. Minsta odds, spel och betalningsmetod exkluderingar gäller. Utbetalningar exkluderar insatser i spelkrediter. Tidsbegränsningar och villkor tillämpas. 18+

SpeedyBet:

100% bonus upp till 100 kr!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

LeoVegas:

Sätt in 100, få 100 kr gratisspel!

MrGreen:

Freebet värt 100 kr!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Casumo:

Spela för 100 kr, få 100 kr!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

William Hill:

Freebet värt 100 kr!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

ComeOn:

100% bonus upp till 100 kr!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

888sport:

100 kr i gratisspel!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Betsson:

100% bonus upp till 100 kr!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Betfair:

100% bonus upp till 100 kr!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Casinostugan:

Sätt in 100 kr - Få 100 Free Spins
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Interwetten:

Brett utbud och höga odds!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Scandibet:

Registrering med BankID
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Betsafe:

100% bonus upp till 100 kr!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Nordicbet:

100% bonus upp till 100 kr!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Coolbet:

100% bonus upp till 100 kr!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Senaste Spelbloggar

Åldersgräns 18 år. Regler & villkor gäller. stödlinjen.se. spelpaus.se. Spela ansvarsfullt. Spela inte för mer än du har råd att förlora.

Oddsbonusar för nya kunder

Åldersgräns 18 år. Regler & villkor gäller. stödlinjen.se. spelpaus.se. Spela ansvarsfullt. Spela inte för mer än du har råd att förlora.
  Dagens Bästa Speltips
Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. stödlinjen.se.
Odds
21:00  Real Sociedad - Elche
Fotboll - La Liga - 1 asian -1
2.00
  Rekatochklart Speltips
Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. stödlinjen.se.
Odds
13:00  Dalkurd - Brommapojkarna
Fotboll - Ettan Norra - Över 2,5 mål
1.75
13:30  Leeds - Tottenham
Fotboll - Premier League  - Över 2,5 mål & BLGM
1.90
15:00  IFK Göteborg - BK Häcken
Fotboll - Allsvenskan - Under 2,5 mål
1.78
15:00  Hammarby - Sirius
Fotboll - Allsvenskan - 1
1.80
16:00  Sheffield U - Crystal Palace
Fotboll - Premier League - SU -1 hörnor
2.06
16:15  Barcelona - Atletico Madrid
Fotboll - La Liga - 1
1.81
17:30  Elfsborg - Kalmar FF
Fotboll - Allsvenskan - BLGM
1.95
18:30  Manchester City - Chelsea
Fotboll - Premier League - 1
2.00
20:45  Fiorentina - Lazio
Fotboll - Serie A - 2
1.89
21:00  Athletic Bilbao - Osasuna
Fotboll - La Liga - 1
1.82
21:15  Liverpool - Southampton
Fotboll - Premier League - 1 asian hcp -1.5
1.85
17:30  Malmö - Varberg
Fotboll - Allsvenskan - 1 asian -1,5
1.80
18:30  Villarreal - Celta Vigo
Fotboll - La Liga - 1
2.01
21:00  Real Madrid - Sevilla
Fotboll - La Liga - 1
2.01
  Rekatochklart Poolspel
Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. stödlinjen.se.
16:00  Stryktipset Tips Lördag 8/5
Insats: 864 kr - Tipsexperten
16:00  Stryktipset Tips 8/5 2021
Insats: 216 kr - Aston
16:20  V75 Tips Ålborg 8/5
Insats: 1350 kr - DrTrav
15:00  Europatipset Tips Söndag 9/5
Insats: 864 kr - Tipsexperten

Livestreaming