DrTrav Åldersgräns 18 år. Regler & villkor gäller. stödlinjen.se. spelpaus.se. Spela ansvarsfullt. Spela inte för mer än du har råd att förlora.
DrTrav

V64 Tips Färjestad 13/12

13 December 2021 - 09:48

Kvällens V64 tävlingar hämtar vi från Färjestad. Nedan följer min lösning av omgången.

Jag spelar med en spik, 5 Indy Lane i den första avdelningen.

V64 Tips Färjestad Måndag 13/12
V64-1 5 Indy Lane
V64-2 1,3,6,7,9,10,12
V64-3 2,4,10
V64-4 1,3,4,8,9,10
V64-5 5,8
V64-6 4,5,7

756 rader x 1 = 756 kr (spelar utdelning endast på 6 rätt)

DD Tips Färjestad Måndag 13/12
DD1: 5,8
DD2: 4,5,7

6 rader x 50 kr = 300 kr

Spelbolag med fasta odds på trav:
bet365 - Casumo - LeoVegas - Unibet

V64-1 1640m auto
Vi inleder V64 med att spika 5 Indy Lane. Detta är numera en sjuårig valack men som redan som fyraåring fick många att lyfta på ögonbrynen för sina insatser. Men tvingades dessvärre efter det av två års frånvaro från tävlingsbanan men har nu kommit tillbaka och det med starka papper. Indy Lane har presterat på hög nivå trots det långa uppehållet och är en häst med den rätta inställningen. Han är allround och tävlar alltid med skor vilket är en fördel nu när det är sko-tvång. Han kommer med två raka segrar på kontot och senast vann man enkelt i ett blufflopp och i är Indy Lane bara vis sina sinnes fulla bruk ikväll ska segerchansen på nytt vara hög.

Motbid
3 Bear Hope är en härdad sjuåring som gjort en hel del framträdanden på V75 under året och står kapacitetsmässigt sig bra inför kvällens sammanhang. Dock är akilleshälen att man inte vinner så ofta även om prestationerna är bra. Men i ett lopp som detta kommer han på nytt slåss om de framskjutna placeringarna.

Nämner även 2 Okashi Cheri som trivs över kort distans. I den senaste starten var man ute på V75 och rekordsänkte då också en del efter ett snällt lopp på innerspåret. Men formen är bra och från ett bra utgångsläge ska man inte nonchaleras vid gardering.

Min Vinnare: 5 Indy Lane
Spets efter 500m:
Skrällen: 2 Okashi Cheri
Ranking: A 5 B 3,2,7 C 1,4,6

V64-2 2140m auto
9 Bull Lock är favorit ikväll och är en individ med högt kunnande för klassen men som haft en höst som strulat en del och man har varit struken två gånger. I den senaste starten var det comeback på tävlingsbanan efter drygt tre månader men gjorde det klart bra direkt, han gick i dödens och blev tvåa i mål. Nu med det loppet borde Bull Lock gått framåt en hel del formmässigt och utan för mycket strul längs vägen ikväll är man hästen att slå. Men som stor favorit på V64 kommer jag ändå gör ett försök att fälla.

3 Sjaman är det främsta motbudet på pappret. Han fick dra tåget i tredjespår sista 700m i den senaste starten och höll trots detta klart bra hela vägen. Sjaman har ett bra år bakom sig med fyra segrar och har ikväll ett spännande utgångsläge. Han kan öppna bra och ät den troliga ledaren av loppet och i den positionen ska men ses slås. Givet streck på min kupong.

Framhåller även 1 Dats Pepito som i den senaste starten hamnade punchigt på det efter en dålig start men såg ändå formstark ut i skymundan. Även om motståndet är bra ikväll så har man ett bra utgångsläge och kommer kunna få en bra resa om det löser sig. Pass upp vid gardering.

Min Vinnare: 9 Bull Lock
Spets efter 500m: 3 Sjaman
Skrällen: 1 Dats Pepito
Ranking: A 9,3 B 1,7,10,6,12,2,4 C 5,8,11

V64-3 2140m auto
2 Mellby Jewel är kapacitetsmässigt för bra för den nuvarande klassen och har haft flera möjligheter att gå ur klassen, men har dessvärre en förmåga att ställa till det för sig emellanåt. Det har blivit fyra galopper på sina sex starter. Men senast flöt det bättre för Mellby Jewel som då testade bilstart för första gången. Förväntningarna är höga på denna toppstammade treåring, vilket inte är så konstigt när man har Bold Eagle som pappa. Går man felfritt ikväll ska man ses med bra segerchans.

10 Isabelline Am är enda startande som vet hur det känns att vinna lopp. Den seden kom efter att man gått i ledningen vilket det inte lär blir ikväll. Men motståndet är på förhand inget som skrämmer och löser det sig bara någorlunda från sitt bakspår kommer man vara med långt framme när det ska avgöras ikväll.

Min Vinnare: 2 Mellby Jewel
Spets efter 500m: 2 Mellby Jewel
Skrällen: 4 Skywalker
Ranking: A 2,10 B 4,9,5,1,12,7 C 6,3,11,8

V64-4 2140m auto
4 Dionysos L.I. har verkligen tagit kliv under sensommaren/hösten och har fyra segrar på sina sju senaste starter. Dionysos L.I. är kvick iväg från start och har ett spännande utgångsläge i detta ungdomslopp. Dionysos L.I. är den troliga ledaren från start och även om det är minus nu att det är skor på hovarna så ska man ses med bra segerchans. Dock är det ingen jag kan lämna ensam på kupongen, ett ungdomslopp med många gasglada kuskar där Dionysos L.I. har den minst rutinerade kusken Adam Ivarsson bakom sig gör att varningsklockorna ringer och jag kommer hardera.

9 Jatzy Jazz var ute i ett helt okej V86 lopp senast i Norge och Paw Mahony som både tränar och körde senast gav sin häst ett snällt lopp invändigt. Det brukar vara moralhöjande för hästarna och för två starters sedan vann man enkelt från ledningen. Formen är bra och jag är inne på att Jatzy Jazz kommer kunna profitera på den spetskörning som väntar här och är ett givet segerbud i loppet för mig.

Skrällen är 10 Thebigbangtheory. Formen är på topp och i den senaste starten visade han uppå fin fint kunnande när han trots en tuff resa enkelt kunde avgöra till seger. Trots den fina prestationen senast ser man ut att inte alls bli påpassad på spelet ikväll vilket såklart höjer spelvärdet. Det är hemmaplan som gäller och givetvis är man beroende av lite tur längs vägen men till 1% kan detta vara kioskvältaren man inte får missa på kvällens V64a.

Min Vinnare: 4 Dionysos L.I.
Spets efter 500m: 4 Dionysos L.I.
Skrällen: 10 Thebigbangtheory
Ranking: A 4,9 B 10,3,1,8,7,10,11 C 2,5,12,6

V64-5 2140m auto
8 Ies Juvel är mitt drag i loppet trots utgångsläget. Hon är hästen med klart mest pengar intjänade i loppet och besitter både hårdhet och kunnande som står sig bra i kvällens sammanhang. Visst utgångsläget är lite lurigt men hittar bara Jimmy Dahlman en vettig position från start kommer detta sto lägga många konkurrenter bakom sig den sista biten. Till endast 7% är spelvärdet högt och hon är min första häst i loppet.

Plockar även med 5 Blue Frontline på kupongen. Hon kommer med toppform till kvällens start och har två raka segrar på kontot. Utgångsläget är bra och dessutom är sko-tvånget till hennes fördel ikväll. Mikael J Andersson som sitter i vagnen känner Blue Frontline väl och ekipaget ska ses räknas tidigt i kvällens lopp.

För den som söker ytterligare streck på kupongen så vann 2 Manstone Two U. via open stretch senast. och kommer med bra form. Hon lever på sin speed och skulle det klaffa med positionerna längs vägen ikväll kommer hon fälla många över upploppet på nytt.

Min Vinnare: 8 Ies Juvel
Spets efter 500m: 5 Blue Frontline
Skrällen:
Ranking: A 8,5 B 2,11,7,3,4,10 C 6,9,1

V64-6 2640m volt
4 Pacific Kingdom besitter bra kunnande och har visat upp en fin utvecklingskurva under året. För tre starter sedan var man bland annat favorit på V75 men var dessvärre inte som bäst den aktuella dagen. Nu har man fått ett lopp i kroppen efter lite vila och han gjorde det bra som tvåa direkt. Formkurvan bör även peka uppåt nu och Pacific Kingdom är allround och ska räknas tidigt i kvällens start.

5 Incredible Wine fick ge sig den sista biten från ledning senast, men insatsen var klart bra även om man är orutinerad i voltstart så har det sett stabilt ut de gånger man provat tidigare. Kommer man bara iväg okej från bricka fem ikväll finns både kunnande och fart för att utmana om segern här.

7 Milos Ganador är jämn och säker i sina prestationer. Senast startade man med bakspår över dubbla tillägg och det blev av naturliga skäl långt fram för Milos Ganador den gången. Ikväll är förutsättningarna bättre och skulle Mikael J Andersson pricka starten från sitt springspår kommer Milos Ganador få ett bra lopp och ska därför tidigt räknas in i segerstriden.

Min Vinnare: 4 Pacific Kingdom
Spets efter 500m: 4 Pacific Kingdom / 7 Milos Ganador
Skrällen:
Ranking: A 4,5,7 B 1,9,2,6,10 C 3,8

Lycka till
DrTrav

0 Kommentarer Odds kan ändras. Alla odds var korrekta vid den tidpunkt de publicerades.
Kommentarer
För att kommentera måste du vara inloggad.

Bettingbonusar för nya kunder

Åldersgräns 18 år. Regler & villkor gäller. stödlinjen.se. spelpaus.se. Spela ansvarsfullt. Spela inte för mer än du har råd att förlora.

Betinia:

120 kr gratisspel
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

SpeedyBet:

100% upp till 1000 kr
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Pinnacle:

Alltid höga odds på betting
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Unibet:

100 kr gratisspel
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Hajper:

500 kr tillbaka vid förlust
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Lucky Sports:

100 kr tillbaka vid förlust
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

No Account Bet:

100% upp till 2000 kr

Bethard:

100% upp till 1000 kr
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Snabbare:

800 kr tillbaka vid förlust
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

FastBet:

100% upp till 1000 kr
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Expekt:

100% upp till 1500 kr gratisspel
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

bet365:

Upp till 1250 kr i spelkrediter!
För nya kunder hos bet365. Minsta insats 50 kr och krav på 1x fastställt spel för att få spelkrediterna. Minsta odds, spel och betalningsmetod exkluderingar gäller. Utbetalningar exkluderar insatser i spelkrediter. Bonuskoden REKAT kan användas under registreringen, men ändrar inte erbjudandebeloppet på något sätt. Tidsbegränsningar och villkor tillämpas. 18+

Snabbis:

100% upp till 400 kr
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Betfair:

100% upp till 1000 kr!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

CampoBet:

120 kr gratisspel
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

MrGreen:

Gratisspel värt 500 kr!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Turbo Vegas:

Snabba uttag med BankID
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Betway:

100% upp till 100 kr
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

ComeOn:

100% upp till 1000 kr
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

888sport:

100% upp till 500 kr
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

LeoVegas:

100 kr gratisspel
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Casumo:

100% upp till 100 kr
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

William Hill:

Gratisspel upp till 500kr
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Casinostugan:

100 kr gratisspel
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Interwetten:

Brett utbud och höga odds!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Betsson:

100% upp till 100 kr
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Betsafe:

100% upp till 500 kr
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Nordicbet:

100% upp till 500 kr
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Coolbet:

100% upp till 500 kr
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

10bet:

50% upp till 500 kr
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Senaste Spelbloggar

Åldersgräns 18 år. Regler & villkor gäller. stödlinjen.se. spelpaus.se. Spela ansvarsfullt. Spela inte för mer än du har råd att förlora.

Oddsbonusar för nya kunder

Åldersgräns 18 år. Regler & villkor gäller. stödlinjen.se. spelpaus.se. Spela ansvarsfullt. Spela inte för mer än du har råd att förlora.
Bethard Sätt in 1000 kr & få 2000 kr att spela för. Endast 6x i omsättning!

18+. Kampanjen är endast giltig för nya spelare som har aldrig tidigare spelat på Bethard Groups licens 18Li7392. Bonusen kan hämtas från insättningsmenyn innan den första insättningen har gjorts och kan endast användas i sportsbook. Minsta insats för att ta del av erbjudandet är 100 kr. Max bonus är 1000 kr. Insättning och bonus måste omsättas fyra (4) gånger med min. odds 1,80 inom 60 dagar före ett uttag kan göras. Regler och villkor gäller.

Betinia Snabba uttag och registering med BankID. Bra utbud och bonus!

Åldersgräns 18 år | Endast nya spelare | Min. insättning 100 kr. | Sport: Gratisspel på 120 kr vid första insättningen. Gratisspelet måste spelas inom 60 dagar. Vinster krediteras minus värdet på Gratisspelet | Casino: Insättningsbonus 100% upp till max 3000 kr - Måste användas inom 60 dagar. Omsättningskrav 30x | Spela ansvarsfullt | Stodlinjen.se (020-819100) | Spelpaus.se | Fullständiga villkor gäller

  Dagens Bästa Speltips
Odds kan ändras. Spela ansvarsfullt. stödlinjen.se.
Odds
20:30  Hamburg - Hertha Berlin
Fotboll - Bundesliga - Under 2,5 mål
1.89
  Rekatochklart Speltips
Odds kan ändras. Spela ansvarsfullt. stödlinjen.se.
Odds
19:00  Örebro SK - AFC Eskilstuna
Fotboll - Superettan - Över 2,5 & BLGM
1.90
19:00  Sundsvall - Mjällby
Fotboll - Allsvenskan  - Mjällby dnb
1.66
19:00  Halmstad - Brommapojkarna
Fotboll - Superettan - Över 2,5 mål
1.78
19:20  Kanada - Danmark
Ishockey - VM - 2 hcp +2,5
2.20
20:30  Hamburg - Hertha Berlin
Fotboll - Bundesliga - Under 2,5 mål
1.89
01:10  Lightning-Panthers
Ishockey - NHL - 1 moneyline
1.83
19:00  Östersund - Örgryte
Fotboll - Superettan - 2
2.70
  Rekatochklart Andelsspel
Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. stödlinjen.se.
18:55  Melker Jackpott Europatips 200kr
Insats: 200 kr -  
Köp här!
  Rekatochklart Poolspel
Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. stödlinjen.se.
19:00  Topptipset Tips Måndag 23/5
Insats: 144 kr - Tipsexperten
19:30  V64 Tips Halmstad 23/5
Insats: 700 kr - DrTrav
20:55  DD Tips Halmstad 23/5
Insats: 250 kr - DrTrav
15:20  Powerplay Tips Tisdag 24/5
Insats: 162 kr - MrHockey
19:00  Topptipset Tips Tisdag 24/5
Insats: 144 kr - Tipsexperten
  Läsarnas Speltips
Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. stödlinjen.se.
Odds
19:00  Sundsvall-Mjällby
Fotboll - Allsvenskan - 2a
2.35

Livestreaming