V64 Tips Färjestad 14/11

Publicerad på 14 Nov 2022 - 10:53

DrTrav

DrTrav

14 Nov 2022 - 10:53

Kvällens V64 tävlingar hämtar vi från Färjestad och nedan följer min lösning av omgången.

Jag spelar med en spik. 2 Sommarsländan i den fjärde avdelningen.

V64 Tips Färjestad Måndag 14/11
V64-1 1,2
V64-2 4,7,8,9
V64-3 2,3,9,15
V64-4 2 Sommarsländan
V64-5 1,2,7,11,15
V64-6 1,4,8,13

648 rader x 1 = 648 kr (spelar utdelning endast på 6 rätt)

DD Tips Färjestad Måndag 14/11
DD1: 1,2,7,11,15
DD2: 13 Oskar Run

5 rader x 40 kr = 200 kr

Spelbolag med fasta odds på trav:
bet365 - Casumo - LeoVegas - Unibet

V64-1 2140m auto
Jag inleder V64 spelet med att ta ställning för ett lås.

1 Es Trenc höll bra utvändigt ledaren senast och gynnas av lite tätare starter nu. Es Trenc är kvick iväg från start och ska från sitt innerspår ha goda chanser att hålla upp ledningen från start. Två gånger tidigare har han startat med innerspår här i Sverige och Es Trenc har försvarat ledningen vid båda dessa tillfällen. Att det nu blir skor på hovarna kanske några reagerar på men faktum är att hans senaste vinster har kommit med just skor på. Att han dessutom aldrig förlorat från ledningen här i Sverige på efter sex försök gör honom till mitt förstaval i loppet ikväll.

Vill även plocka med 2 Joy Alissa tidigt. Hon vann senast på bra sätt och ser ut att vara under fin utveckling för dagen. Utgångsläget idag är passande och när motståndet ser klart överkomligt ut på förhand känns Joy Alissa som en given segerkandidat på förhand. Det är anmält amerikansk vagn och till endast 14% dubblar jag mitt system med henne.

Min Vinnare: 1 Es Trenc
Spets efter 500: 1 Es Trenc
Skrällen:
Rankingen: A: 1,2 B 7,4,3,9,8,10 C 5,6,11

V64-2 1640m volt Monté
8 Linus Boy var senast ute i Monté-SM men dage blev då tyvärr förstörd av en galopp 250m från mål när man skulle lägga in sista attacken. Men detta är en häst som normalt sätt trivs bra i moné och hade två raka segrar på kontot inför den senaste starten. Linus Boy är van att vara ute i tuff konkurrens när det gäller monté och tillsammans med Sveriges bästa ryttare Jonathan Carre har de firat triumfer ihop tidigare. Tillsammans har ekipaget på elva starter tagit nio segra och idag är dem det givna förstavalet i loppet.

9 M.T.Joinville var också ute i Monté-SM senast utan att blanda sig i de framskjutna placeringarna. Men kunnandet är gott och till dagens start blir det återigen barfota bak. Samma balans som hon tävlade på för två starter sedan när det blev seger trots en startgalopp. Med en liknande prestation idag utan att ge bort 20m i starten kommer M.T.Joinville vara med långt framme idag.

7 Zlatan Knick måste också nämnas tidigt i loppet. Det är en bra montéhäst i grunden som lever på sin styrka och räds inte tuffa upplägg. Skulle man komma bra på det från start och komma före de två ovan nämnda är mycket vunnet och vid gardering ska inte Zlatan Knick nonchaleras.

Min Vinnare: 8 Linus Boy
Spets efter 500: 1 Es Trenc
Skrällen: 7 Zlatan Knick
Rankingen: A: 8 B 9,7,4,5,2 C 3,6,1

V64-3 2140m auto
15 Roubine gjorde tyvärr bort sig med galopp i segerstriden senast, detta efter att ha lagt press utvändigt om ledaren. Men intrycket skvallrade om att formen sitter där och att detta är en häst som är betydligt bättre än vad som går att utläsa ur programraden är givet. Detta är ett sto som har varit ute i tuffa årgångslopp flera gånger och hon har bland annat tampats mot Imhatra AM, Debora S.H., Ninepoints Candy och Great Skills för att bara nämna några. Ikväll är motståndet enklare på förhand och trots bricka 15 i denna spårtrappa är Roubine mitt givna förstaval felfri.

Skrällen är 9 Yours To Keep som nu kommer med två lopp i kroppen efter ett litet uppehåll. Hon gjorde det bra vid segern näst senast, även om motståndet var enklare den gången så var intrycket bra. Senast blev det galopp, och det är just detta som är Yours To Keep akilleshäl. Det har blivit galopp i fem av de sju senaste starterna vilket såklart gör henne svårbedömd. Men felfri har hon flera gånger visat bra kunnande som också kommer räcka långt i ett lopp som detta. Endast 4% i nuläget.

Nämner även 3 M.T.Penelope sm har fått ett bra utgångsläge och som nu kommer med lopp i kroppen. Senast höll M.T.Penelope helt okej, och nu med den genomköraren i kroppen bör formkurvan peka uppåt ytterligare ikväll. Hon kan öppna bra och är min troliga ledare av loppet initialt. Väl från ledningen har båda hennes tidigare segrare tagits och får hon bestämma en bit blir inte jag förvånad om det skulle räcka hela vägen.

Min Vinnare: 15 Roubine
Spets efter 500: 3 M.T.Penelope
Skrällen: 9 Yours To Keep
Rankingen: A: 15 B 9,3,2,11,13,5,8,7,10 C 12,14,4,1,6

V64-4 2140m auto
Här hittar vi omgångens enda spik, 2 Sommarsländan. Ikväll startar man sida vid sida med värsta motbudet på förhand, 3 Happy Vip. Jag är inne på att man håller ut henne från start och väl i spets sen ska segerchansen vara god. Sommarsländan har haft framspår bakom bilen en gång tidigare och spetsade hon initialt från just bricka tvåa. Detta är en individ som har visat bra inställning och tog sin seger på rejält sätt från dödens. Trots att man varit struken inför idag så låter Björn Goop optimistisk på förhand och jag är inne på att man spåra detta runt om. Spik.

Motbud
3 Happy Vip är kvick iväg från start men som jag var inne på ovan trot jag det blir svårt att ta sig förbi Sommarsländan initialt vilket innebär att kusken Alice Molin istället bör söka position från start. Happy Vip har visat bra kunnande på slutet om vi bortser från senaste starten. Får hon inte göra för mycket jobb här ikväll på egen hand är Happy Vip det främsta motbudet bakom min spik.

8 Back To Work fick ett perfekt lopp i rygg på ledaren senast, han fick också fritt in på upploppet men galopperade dessvärre med 100m kvar till mål. Det såg ut att finnas en del krafter kvar när galoppen kom och felfri hade Back To Work utmanat om segern. Näst senast gick han också imål med sparade krafter efter att suttit fast hela vägen. Utgångsläget är inte det bästa ikväll, men han kan öppna bra och kommer han bara ner i en vettig position från start är kanaln att formen finns där och att Back To Work ska räknas tidigt bakom min spik.

Min Vinnare: 2 Sommarsländan
Spets efter 500: 2 Sommarsländan
Skrällen: 8 Back To Work
Rankingen: A: 2 B 3,8,10,9,1,4,11,6,13,5 C 14,7,12,15

V64-5 2140m volt
15 Alm Randers är hästen i gänget ikväll, han har nio segrar på 16 starter i år och har flera gånger visat upp att hans inställning och kapacitet räcker långt. Senast fick man nöja sig med en andraplats i DubbelCupens final efter en bra prestation, och dessförinnan har Alm Randers sex raka segrar på kontot. Ikväll startar han med 40m tillägg och har såklart många att runda. Men skulle det bara klaffa aningen längs vägen ikväll kommer Alm Randers bli tuff att stå emot under slutvarvet trots allt.

2 Lysjö Kasper besitter bättre kunnande än vad som går att utläsa ut programraden och har ikväll en passande uppgift med ett bra utgångsläge. Lysjö Kasper har varit ute i tuffa lopp och på så sätt införskaffat sig en hel del hårdhet. Han kan öppna bra och jag är inne på att man tidigt kommer köras offensivt och testa mot spets. Skulle det lösa sig på bra sätt i inledningen av loppet för Lysjö Kasper är detta en given utmanare till segern ikväll och till låg procent är han tidig på min kupong.

Nämner även 1 Stilig Karl som står ensam på start ikväll. Han gjorde det bra och visade upp fint kunnande vid segern för tre starter sedan och att det nu blir barfota runt om igen känns spännande. Vid gardering är Stilig Karl ett tidigt streck.

Min Vinnare: 15 Alm Randers
Spets efter 500: 2 Lysjö Kasper / 1 Stilig Karl
Skrällen: 2 Lysjö Kasper / 1 Stilig Karl
Rankingen: A: 15 B 2,1,7,11,4,13,6,8 C 10,5,14,9,3,12

V64-6 2640m volt
13 Oskar Run vet vi är en individ som besitter bra kunnande. Men tyvärr vinner han inte så ofta numera. Däremot kommer han med bra form och ser man till hans prestationer så står Oskar Run på tur för segern nu. Senast var han ute över 3000m och gjorde det då bra som trea. Ikväll sitter Andre Eklund i vagnen vilket har fungerat bra tidigare. Med lite klaff och rätta ryggar längs vägen är Oskar Run med och strider om segern ikväll.

8 Prince Will har efter senaste starten fått ta igen sig en aning. Han galopperade då som slagen men har innan det visat bra kunnande för klassen. Nu är formen svårbedömd med han har presterat bra efter vila tidigare och den längre distansen ses som ett plus för Prince Will som lever på styrkan. Över aktuell distans har det blivit tre segrar på åtta försök och han måste ses som en tidig segerkandidat trots allt.

Nämner även skrällen 1 Broadway Frazer som ikväll har ett spännande utgångsläge där han ses som den troliga ledaren av loppet. Broadway Frazer är obesegrad i spets efter två försök och nu med täta starter känns detta som en spännande skräll till 2%.

Min Vinnare: 13 Oskar Run
Spets efter 500: 1 Broadway Frazer
Skrällen: 1 Broadway Frazer
Rankingen: A: 13,8 B 1,4,6,9,14,5,7,11,10 C 15,2,3,12

Lycka till
DrTrav

Kommentarer

Logga in eller skapa ett konto för att kommentera
Skapa ett konto