V64 Tips Färjestad 2/5

Publicerad på 2 Maj 2022 - 14:02

DrTrav

DrTrav

2 Maj 2022 - 14:02

Kvällens V64 tävlingar hämtar vi från Färjestad. Omgången kryddas av en JACKPOT på 5 Miljoner. Nedan följer min lösning av omgången.

Jag spelar med en spik. 8 Nina Ginto i den femte avdelning.

V64 Tips Färjestad Måndag 2/5
V64-1 1,2,6
V64-2 3,10,11
V64-3 4,7,10
V64-4 1,2,4,5,6,12
V64-5 8 Nina Ginto
V64-6 1,2,3,10

648 rader x 1 = 648 kr (spelar utdelning endast på 6 rätt)

DD Tips Färjestad Måndag 2/5
DD1: 8 Nina Ginto
DD2: 1,2,3,10

4 rader x 50 kr = 200 kr

Spelbolag med fasta odds på trav:
bet365 - Casumo - LeoVegas - Unibet

V64-1 2140m auto
2 Park View såg formstark ut i sin senaste start och han var dessutom nära att sätta nosen först efter att fått ett snällt lopp i rygg på ledaren. Detta är en häst som kan öppna kvickt och som går över alla distanser. Jag är inne på att Park View tar sig förbi 1 Full Of Muscles från start och väl i ledningen blir ekipaget sen inte lätt att plocka ner. När dessutom spel procenten är tilltalande är detta mitt förstaval i loppet.

1 Full Of Muscles stod för en plusbetonad debut i Per Henriksen för två starter sedan, då höll han starkt hela vägen efter en resa utvändigt om vinnande Asteroid. Senast blev det dock galopp innan bilen släppte fältet men Full Of Muscles såg fortsatt fin ut i skymundan efter galoppen. Kapacitetsmässigt står han sig bra i klassen och blir bara inte innerspåret en fälla ikväll är man med och utmanar om segern här.

Nämner även 6 Indy Lane som är en stark individ och som måste passas direkt här i comebacken efter lite vila. Han vann från dödens i den senaste starten och tål att göra en hel del jobb om det skulle behövas.

Min Vinnare: 2 Park View
Spets efter 500m: 2 Park View
Skrällen: 1 Full Of Muscles
Ranking: A 2 B 1,6,3,7 C 4,5

V64-2 1640m auto
10 Mister A har visat fin utveckling på slutet och tränaren Jenny Eriksson har verkligen hittat rätt med honom nu. Senast vann han enkelt från ledningen och nästan joggade ifrån konkurrenterna över upploppet. För två starter sedan fick vi även se att Mister A tål att göra en del jobb på egen hand, han gick då på i fjärdespår med 850m kvar och han kopplade sen greppet mitt på upploppet. Sista 800m klockades till 13,3 den dagen. Mister A står för klassen i gänget ikväll och utan för mycket strul längs vägen ska också segerchansen på nytt vara god. Förstahäst.

3 Gigino bärgade karriärens första seger från ledningen för två starter sedan. Men i loppet efter var han inte lika bra, men det visade sig också att Gigino inte var helt kurant den dagen. Från bricka tre ikväll är man den troliga ledaren på nytt och kan Gigino studsa tillbaka direkt och prestera som vid segern näst senast så leder han länge även ikväll.

Min Vinnare: 10 Mister A
Spets efter 500m: 3 Gigino
Skrällen: 3 Gigino
Ranking: A 10 B 3,11,5,2,8,4,6 C 7,9,1

V64-3 1640m auto
4 Oss Can har visat upp hög kapacitet och är en av få kallblod som kan stoltsera med att man besegrat segermaskin L.Q.Widde. Oss Can kämpar en del med travet emellanåt men de gångerna han får de att stämma fullt ut finns både fart och kunnande som räcker långt. Senast vann man på bra sätt och formen är bra. Med en liknande prestation ikväll är man en given segerkandidat här.

7 Alm Randers visade bra form senast när han gick i mål som tvåa från ledningen på nytt rekord. Sista 500m gick på 1.23 och det är fart som få konkurrenter ikväll kan mäta sig med. Han kan öppna kvickt från start och trots bricka sju bakom bilen är Alm Randers min ledare av loppet. Över kort distans på en snabb bana kommer det sen inte bli lätt att plocka ner honom. Given på kupongen.

Nämner även 10 Monster Brage Bo som skulle gynnas om det blir högt tempo på loppet. Han avslutar alltid bra och skulle de två ovan nämnda köra lite för mycket emot varande under loppet kommer Monster Brage Bo kunna plocka många placeringar tillslut.

Min Vinnare: 4 Oss Can
Spets efter 500m: 7 Alm Randers
Skrällen: 10 Monster Brage Bo
Ranking: A 4,7 B 10,9,11,8,12 C 1,3,5,2,6

V64-4 2140m auto
5 Boots Hanson visade bra form senast trots att det blev galopp direkt från start, upphämtningen var bra och det såg ut att finns mycket obrukade krafter kvar när hästen utvändigt bröt ner i sista sväng och krokade ihop Boots Hanson. Det kan mycket väl varit så att det var segern som rök i och med incidenten. Nu jagar Boots Hanson revansch och jag räknar med att man kör mer på säkerhet från start ikväll. En felfri Boots Hanson kommer de övriga ha svårt att slå ikväll och med tanke på att han även tål att göra en hel del grovjobb på egen hand så blir han också min förstahäst i loppet.

2 Hickory Jaam kommer med bra form och gjorde det bra som trea från rygg på ledaren i samma lopp där Boots Hanson galopperade senast. Utgångsläget är bra och Hickory Jaam kan öppna kvickt. Ikväll är han garanterad ett bra lopp på nytt och ska därför inte nonchaleras vid gardering.

Nämner även 6 Tracy’s Princess galopperade i början av loppet senast men visade uppåtform gången före. Skulle man trava felfritt ikväll kan detta en skräll om favoriten skulle komma bort.

Min Vinnare: 5 Boots Hanson
Spets efter 500m: 2 Hickory Jaam
Skrällen: 6 Tracy’s Princess
Ranking: A 5 B 2,6,1,12,4,9,7,8 C 13,10,3,11

V64-5 2140m volt
Här hittar vi omgångens enda spik, 8 Nina Ginto. Sofia Aronssons travare kommer med bra form, senast klockades sista 800m till 1.10 och i ett jämnt lopp på förhand är jag inne på att toppformen kommer fälla avgörandet. André Eklundh är en påläst kusk som antingen kör tidigt mot ledningen ikväll, eller så väljer man att ge Nina Ginto ett lämpligt lopp ryggar. Men oavsett är segerchansen god i min bok. Nina Ginto besitter nämligen både fart för att blåsa ner samtliga under slutrundan men också inställning och kapacitet för att själv sätta upp tempo på loppet. I en omgång där singel förslagen inte haglat ner från himlen så kommer jag att ta ställning och spika Nina Ginto ikväll.

Motbud
7 Bahama Passion var under fjolåret ofta ute och tampades mot de allra bästa stona i kullen. Men under 2022 har hon än så länge inte haft det riktiga flytet i loppen. För två starter sedan drabbades hon av korsförlamning och senast på Halmstad blev hon störd till galopp kort efter start. Formen är bättre än vad som går att utläsa ur programmet och skulle det bara klaffa lite under loppet ikväll kommer hon kunna utmana min spik om segern här.

Noterbart är också att det blir barfota runt om direkt för 10 Pastorns Lady som ikväll återkommer efter lite vila. Hon är troligen som bäst med spetsläge över sprinterdistans men skulle formen sitta där direkt kan hon flytta på sig tillslut.

Min Vinnare: 8 Nina Ginto
Spets efter 500m:
Skrällen: 10 Pastorns Lady
Ranking: A 8 B 7,10,9,11,6,3 C 4,5,1,2

V64-6 1640m volt
1 Bat Marke kommer med en färsk seger i bagaget till kvällens start, senast satt Björn Goop i vagnen för första gången vilket visade sig fungera väldigt bra. Hann vann då från ledningen på bra sätt och sista varvet travades på 12,8. Ikväll sitter Björn Goop på nytt i vagnen vilket är ett plus och lyckas man hålla upp innerspåret bakom bilen här är Bat Marke hästen att slå för övriga.

10 Greed visade bra form senast via en snabb avslutning tillslut, han hamnade dåligt till på det från start och att man inte kunde utmana om segern på allvar är inget att säga om. Greed trivs över kort distans och även om utgångsläget ikväll är ett minus ska han inte nonchaleras vid gardering.

3 Goodlookin’ Pepper är en annan individ som trivs över kort distans. Han har visserligen varit struken för dåliga blodvärden efter senaste starten men skulle formen vara intakt ikväll duger han bra och ska streckas vid gardering från ett bra utgångsläge. 

Nämner även 2 Zorro Kronos som har två segrar på de tre senaste starterna. Visserligen har det varit i billigare omgivning än ikväll men formen pekar uppåt. Han är inte helt att lita på men från ett bra utgångsläge kommer han kunna göra ett bra lopp felfri.

Min Vinnare: 1 Bat Marke
Spets efter 500m: 1 Bat Marke
Skrällen: 10 Greed
Ranking: A 1 B 10,3,2,8,4,6 C 5,7,9,11

Lycka till
DrTrav

Kommentarer

Logga in eller skapa ett konto för att kommentera
Skapa ett konto