DrTrav Åldersgräns 18 år. Regler & villkor gäller. stödlinjen.se. spelpaus.se. Spela ansvarsfullt. Spela inte för mer än du har råd att förlora.
DrTrav

V64 Tips Färjestad 23/8

23 Augusti 2021 - 11:34

Kvällens V64 tävlingar hämtar vi från Färjestad. Nedan följer min lösning av omgången.

Jag spelar med en spik. 8 Bombus Jet i den första avdelningen.

V64 Tips Färjestad Måndag 23/8
V64-1 8 Bombus Jet
V64-2 1,2,3,4,6,8,9
V64-3 4,6,7
V64-4 1,3,7,8,9
V64-5 5,9
V64-6 1,4,10

630 rader x 1 = 630 kr (spelar utdelning endast på 6 rätt)

DD Tips Färjestad Måndag 23/8
DD1: 5,9
DD2: 1,4,10

6 rader x 40 kr = 240 kr

Spelbolag med fasta odds på trav:
bet365 - Casumo - LeoVegas - Unibet

V64-1 2140m auto
Vi inleder V64 spelet med att ta ställning och spika 8 Bombus Jet. I nuläget är man inte favorit och motstånd finns i loppet i from av 6 Howdy Quicks och 10 Changs men i min bok har Bombus Jet störst segerchans i loppet och när han endast är strecka på 23% måste jag ta ställning. Han är kvick iväg från start och trots spår åtta bakom bilen räknar jag med full laddning från start. Jag är heller inte säker på att någon av de mindre betrodda hästarna är beredda att svara upp Björn Goop när han ångar fram på hemmabanan och ställer frågan. Lyckas Bombus Jet ta sig hela vägen till ledningen bör det bli svårt för övriga konkurrenter att plocka ner honom. Han kommer med en färsk seger i bagaget till dagens start och ikväll är det även anmält med amerikansk vagn. Jag tvekar inte utan ska gunga in mitt singelstreck i första avdelningen.

Motbud
6 Howdy Quick besitter högt kunnande och har matchats på V75 under sommaren. Hans Crebas fyraåring hade slutat på plats i fyra raka starter inför det senaste framträdandet. Då var det final och dagen slutade med en galopp efter 200m. Att det är en kapabel häst för sammanhanget råder det ingen tvekan om. Men han är inte så kvick den första biten och riskerar därför ikväll att få göra jobbet själv i loppet. Jag tar ställning emot tack vara det, men för den som garderar är detta ett givet streck.

Nämner även 10 Chang som stod för ett fint formbesked i den senaste starten, då vann man på bra sätt efter att intagit dödspositionen med varvet kvar till mål. Har även vunnit V75 på Färjestad tidigare i år och verkar trivas bra på banan. Givet streck vid gardering.

Min Vinnare: 8 Bombus Jet
Spets efter 500m: 8 Bombus Jet
Skrällen:
Ranking: A 8 B 6,10,4,5,1 C 7,3,9,2

V64-2 1640m auto
1 Heart of Courage gör ikväll en spännande debut i ny regi. Det är Allan Åkerman som nu tagit över träningen och ikväll gör även denna femåringen debut bakom bilen. Att då ha innerspåret på Färjestads är inte optimalt men formen är bra och Heart of Courage kommer till kvällens start med två raka segrar. Har dessutom miljöombytet fått hästen att hitta ytterligare växlar ska man tas på allvar ikväll. Det är dessutom anmält barfota runt om för första gången i livet, vilket är spännande.

9 Power Glide kommer med en färsk seger i bagaget, i den senaste starten slutade han vasst via 11,2 sista 800m från ledningen. Det var första gången han tävlade barfota runt om då och det är anmält samma balans ikväll. Han kan dock inte utnyttja sin startsnabbhet från bricka nio men jag räknar med ett offensivt upplägg då Power Glide visat att han trivs som bäst i den främre träffen. Givet segerbud i loppet.

Plockar även med 6 Break the Rules som kommer med fin form och har nu fått två lopp i kroppen. För två starter sedan slutade man tvåa efter att man gjort det bra från lendignen och i den senaste starten vann man efter att fått fritt sista 100m. Anmäld med amerikansk vagn.

Skrällen är 2 Figaro Brick, detta är en fyraåring som minst sagt inte haft en problemfri karriär hittills. Han har varit struken ett par gånger samtidigt som han galopperat vid upprepade tillfällen och kommer nu till start med tråkig programrad. Men tränaren Markus B Svedberg har nu fått jobba med hästen under ett längre uppehåll och dessutom har Figaro Brick fått en välbehövlig genomkörare inför kvällens start vilket ändå känns intressant. Hästen har bra fart och från perfekt utgångsläge till 6% är det en skräll jag måste betala för. Det är även anmält barfota runt om anmält för första gången i livet.

Min Vinnare: 1 Heart of Courage
Spets efter 500m:
Skrällen: 2 Figaro Brick
Ranking: A 1,9 B 6,2,4,8,3,11,10 C,5,7,12

V64-3 1640m volt
7 Habit Silvio är ett fyraårigt sto som har utvecklats på bra sätt under sommaren. Björn Goop som tränare siktade mot Stochampionatet med henne, men blev struken till försöken. I den senaste starten gick man göra jobbet i dödens på Honfleur Mearas i ett V86-lopp och är ursäktad för den prestationen. Ikväll har hon ett intressant springspår och även om hon möter killarna ikväll så är inte motståndet tuffare än i den senaste starten. Förstahäst i loppet för mig.

Skrällen är 6 Dats Pepito som ikväll har ett intressant läge. Han kan öppna kvickt från sitt springspår och skulle han hitta hela vägen till ledningen kommer man bli en svår nöt att knäcka. Dats Pepito har gjort det bra över kort distans tidigare och kusken Stefan Persson känner hästen.

Plockar även med 4 Loveyouecus som under våren visade upp sitt fina kunnande vid två raka segrar. Hare efter det provat på V75 och gjorde det klart godkänt för två starter sedan när man höll tappert via en tuff öppning på 10,7 första 1000m. Nu har man inte startat på över två månader och frågetecken kring formen finns. Men skulle Loveyouecus prestera bra direkt ska han absolut räknas i dagens start.

Min Vinnare: 7 Habit Silvio
Spets efter 500m: 6 Dats Pepito
Skrällen: 6 Dats Pepito
Ranking: A 7,6,4 B 10,9,8,1,2 C 11,5,12,3

V64-4 2140m auto
3 Albacete var ute över kriteriedistansen senast och mötte bland andra Jörgen Westholms obesegrade Global Concept. Albacete avslutade bra som trea via 12,8 sista 800m och lär vara ytterligare förbättrad till kvällens start då det hade gått nästan två månader mellan starterna. För två starter sedan var det troligen segern som rök när man galopperade med 50m kvar till mål. Har blivit åtgärdad sedan dess och i ett öppet treåringslopp är detta förstahästen. Kvick iväg från start och leder loppet länge.

7 Narciso fick aldrig chansen efter ett snällt upplägg i den senaste starten. Men han såg fin ut och har tidigare visat att han kan öppna bra från start. Väljer man ett mer offensivt upplägg ikväll kan man utmana om ledningen initialt men oavsett upplägg finns kunnande för att blanda sig i segerstrioden.

Nämner även 9 Beat Generation som har på sina fyra starter i livet tagit två segrar från ledningen och har efter det en andraplats med galopp och en tredjeplats på kontot. Har fått lite vila inför kvällens start vilket kan göra så unga hästar gott och trots att det blir ett upplägg bakrig från ikväll ska man inte nonchaleras i loppet.

Min Vinnare: 3 Albacete
Spets efter 500m: 3 Albacete / 7 Narciso
Skrällen: 9 Beat Generation
Ranking: A 3,7 B 9,8,1,12,5,2 C 6,11,4,10

V64-5 2140m auto
Ska 9 Pacific Face få revansch ikväll, han var ute i Åby Stora Pris senast och blev störd till galopp med 750m kvar till mål. Pacific Face hade mycket krafter kvar när galoppen kom i sin speciella stil. Nu går han ned ett par klasser och håller han sig bara till rätt gångart är också segerchansen hög. Han ät stark och rejäl och trots att han kommer behöva göra jobbet i loppet är han given förstahäst.

Dubblar ändå systemet med 5 Nappa Scar vars form är svårbedömd efter en längre skadefrånvaro. Men Per Lennartsson fina hingst har en spännande uppgift framför sig här på pappret. Han är kvick iväg från start och ska i normala fall ha goda chanser på ledningen väl i den positionen kommer man bita ifrån sig bra. Skulle det dessutom strula en aning för favoriten längs vägen stiger även segerchanserna för Nappa Scar. Till endast 8% känns ekipaget spännande och jag hoppas inte Per Lennartsson fuskat med träningen hemma på gården.

Nämner även 4 Cash Okay som inte fick chansen i det senaste framträdandet, ett lopp som duktiga Bill's Man vann på norska V75. Ikväll är det enklare emot och det är Björn Goop i vagnen vilket känns spännande på förhand. En skräll som inte ska glömmas vid gardering.

Min Vinnare: 9 Pacific Face
Spets efter 500m: 5 Nappa Scar
Skrällen: 5 Nappa Scar
Ranking: A 9 B 5,4,7,1,3,6 C 2,10,8

V64-6 2140m auto
4 Marble Arch var ute i en tuff V75-final senast och hade tomt i tanken när galoppen kom med 100m kvar till mål. Men för tre starter sedan fick vi se Marble Arch fina kapacitet när hon vann från dödens. Ikväll möter hon något enklare och ska ses med bra segerchans från ett bra utgångsläge. Är anmäld med amerikansk vagn vilket är intressant.

Men given på systemet är också 1 Isan som kommer från Hans Crebas som verkar ha full form på stallet för dagen. Hon försvann med tidig galopp på V75 senast men dessförinnan har hon två raka segrar på kontot. För två starter sedan imponerade hon gick undan till en ohotad seger från dödens sista 900m. Från bricka ett är hon garanterad en fin löpning och skulle det bara klaffa någorlunda är detta ett givet segerbud till 9%.

Plocka även med 10 Del Ray Pellini på systemet som gjorde det riktigt bra för två starter sedan när hon vann överlägset från ledningen. Ikväll blir uppgiften annorlunda men hon har även visat sig rapp bakifrån. Det är anmält amerikansk vagn och med lite klaff längs vägen kommer hon kunna avsluta vasst.
Nämner även 6 She Follow Me som hamnar utanför systemet ikväll. Men hon besitter en bra högstanivå. Har nu fått ett lopp i kroppen efter halsinfektion och kommer troligen gå framåt en hel del formmässigt nu. Ett streck för den som har råd.

Min Vinnare: 4 Marble Arch
Spets efter 500m:
Skrällen: 1 Isan
Ranking: A 4,1,10 B 6,8,11,5,3 C 9,2,7

Lycka till med spelet
Oliver Bergman

0 Kommentarer Odds kan ändras. Alla odds var korrekta vid den tidpunkt de publicerades.
Kommentarer
För att kommentera måste du vara inloggad.

Bettingbonusar för nya kunder

Åldersgräns 18 år. Regler & villkor gäller. stödlinjen.se. spelpaus.se. Spela ansvarsfullt. Spela inte för mer än du har råd att förlora.

CampoBet:

Nya med bonus & BankID reg.
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Snabbare:

100% upp till 100 kr
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

William Hill:

Bra utbud på fotboll
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Pinnacle:

Alltid höga odds på betting
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Unibet:

100 kr gratisspel
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Casumo:

100 kr gratisspel
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Lucky Sports:

100 kr tillbaka vid förlust
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Hajper:

100 kr riskfritt spel
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

No Account Bet:

100 kr gratisspel!
18+. Gäller nya kunder. För att kvalificera sig till kampanjen måste man göra en första insättning på minst 200 kr. Bonusbeloppet är på 100 kr och tillfaller endast de spelare som accepterar bonusen efter sin första insättning. Regler & Villkor gäller. Spela ansvarsfullt - Stödlinjen.se - Spelpaus se.

Bethard:

100% upp till 100 kr
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Betway:

100% upp till 100 kr
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Expekt:

100% upp till 100 kr
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

bet365:

Upp till 1250 kr i spelkrediter!
För nya kunder hos bet365. Minsta insats 50 kr och krav på 1x fastställt spel för att få spelkrediterna. Minsta odds, spel och betalningsmetod exkluderingar gäller. Utbetalningar exkluderar insatser i spelkrediter. Tidsbegränsningar och villkor tillämpas. 18+

Turbo Vegas:

Snabba uttag med BankID
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

LeoVegas:

100 kr gratisspel
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

MrGreen:

Bygg dina egna spel
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Snabbis:

100% upp till 100 kr
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

ComeOn:

100% upp till 100 kr
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

888sport:

100% upp till 100 kr
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Betsson:

100% upp till 100 kr
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Betfair:

100% upp till 100 kr
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Casinostugan:

100 Free Spins
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Interwetten:

Brett utbud och höga odds!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Scandibet:

100 kr bonus
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Betsafe:

100% upp till 100 kr
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Nordicbet:

Stort fokus på Ishockey
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Coolbet:

100% upp till 100 kr
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

10bet:

Satsar på Fotbolls-EM
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Senaste Spelbloggar

Åldersgräns 18 år. Regler & villkor gäller. stödlinjen.se. spelpaus.se. Spela ansvarsfullt. Spela inte för mer än du har råd att förlora.

Oddsbonusar för nya kunder

Åldersgräns 18 år. Regler & villkor gäller. stödlinjen.se. spelpaus.se. Spela ansvarsfullt. Spela inte för mer än du har råd att förlora.
William Hill Sätt in 200 kr och få 100 kr gratisspel. Ett klassiskt spelbolag!

Sätt in 200 kr eller mer med koden: WHS100 , Spela för din insättning genom att lägga ett enkel- eller kombospel med minsta odds: 1.8 för hela kupongen. Få ett Freebet värt 100 kr. 18+ | Regler och villkor gäller | stodlinjen.se | spelpaus.se | Spela Ansvarsfullt

CampoBet Campobet är nya i Sverige och erbjuder betting med BankID.

18+. Gör din första insättning och få 100 kr bonus. Bonus + insättning skall omsättas 5 x till min. odds 1.5 inom 60 dagar. Min. insättning 100 kr. Endast nya spelare, bara en gång per hushåll / IP. Spela ansvarsfullt - Stödlinjen.se - Spelpaus se. Klicka för Regler och villkor.

Unibet Sätt in 100 kr och få 100 kr gratisspel extra att spela för.

Kunder som är 18 år eller äldre. Endast nya kunder bosatta i Sverige. Det finns inget omsättningskrav på den eventuella vinsten utan uttag kan göras direkt. Regler & Villkor gäller - Spela ansvarsfullt - Stödlinjen.se.

  Dagens Bästa Speltips
Odds kan ändras. Spela ansvarsfullt. stödlinjen.se.
Odds
19:00  Örebro - Degerfors
Fotboll - Allsvenskan - 2 asian +0
2.10
  Rekatochklart Speltips
Odds kan ändras. Spela ansvarsfullt. stödlinjen.se.
Odds
19:00  Västervik - Modo
Ishockey - Hockeyallsvenskan  - 1
2.50
20:45  AC Milan - Torino
Fotboll - Serie A - 2 asian +1
1.98
21:00  Espanyol - Athletic Bilbao
Fotboll - La Liga - 1 asian 0
1.97
21:30  Villarreal - Cadiz
Fotboll - La Liga - 2 asian +1,5
1.71
19:00  Troja/Ljungby - HV71
Ishockey - Hockeyallsvenskan  - 2 hcp -1,5
1.67
19:00  Sirius - Hammarby
Fotboll - Allsvenskan - Akinkunmi Amoo målskytt
3.0
  Rekatochklart Andelsspel
Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. stödlinjen.se.
18:30  Topptipset 100kr Tis
Insats: 100 kr -  
Köp här!
18:30  Melkers Jackpott Europatips 150kr
Insats: 150 kr -  
Köp här!
18:30  Topptipset 100kr Tor
Insats: 100 kr -  
Köp här!

Livestreaming