V64 Tips Färjestad 30/5

Publicerad på 30 Maj 2022 - 12:36

DrTrav

DrTrav

30 Maj 2022 - 12:36

Kvällens V64 tävlingar hämtar vi från Färjestad. Nedan följer min lösning av omgången.

Jag spelar med en spik. 12 So Superb i den sjätte avdelning.

V64 Tips Färjestad Måndag 30/5
V64-1 1,2,9,11
V64-2 1,2,3,4,5,6
V64-3 1,3,9
V64-4 3,9,11
V64-5 5,7,10,11
V64-6 12 So Superb

864 rader x 1 = 864 kr (spelar utdelning endast på 6 rätt)

DD Tips Färjestad Måndag 30/5
DD1: 5,7,10,11
DD2: 12 So Superb

4 rader x 50 kr = 200 kr

Spelbolag med fasta odds på trav:
bet365 - Casumo - LeoVegas - Unibet

V64-1 2140m volt
1 Lexington Zon gör ikväll en spännande debut för David Persson. Dessutom blev det ett optimalt utgångsläge direkt, då Lexington Zon är kvick iväg från start och den troliga ledaren av loppet. Lexington Zon har segrat tre av fyra gånger han tävlat i spets och även om formen inte är maxad inför idag ska ändå segerchansen vara god från ledningen på Färjestads snabba sommarbana. Endast 9%.

2 Dream Of Money D.E. galopperade direkt i starten senast men visade sen bra form i upphämtningen. Klockan stannade på 13,7 i 1900 meter. Inför ikväll är man optimistiska från stallet och menar på att Dream Of Money D.E. tränar på förbättrat hemma och felfri är hon en given utmanare om segern.

Framhåller även 9 Imani som kommer med bra form och kommer sitta perfekt på det i ett andraspår direkt ikväll. Given på min kupong.

11 Woodstra gjorde debut för Per Henriksen i den senaste starten och gjorde det då bra som tvåa. Nu med loppet i kroppen bör formkurvan peka uppåt och Dessutom ses täta starter som ett plus för hästen. Som helt ospelad till 2% är Woodstra en given skräll att betala för.

Min Vinnare: 1 Lexington Zon
Spets efter 500m: 1 Lexington Zo
Skrällen: 11 Woodstra
Ranking: A 1,2,9 B 11,12,5,4,8 C 6,3,10,7

V64-2 2140m auto
Ett spännande treåringslopp där jag kommer gardera. Men 1 Blue Boy Face är förstavalet. Han är fortsatt obesegrad efter två starter och vid båda segrarna har han gått undan från ledningen med sparade krafter i mål. En position det ser ut som han återigen kommer kunna ta hand om inledningsvis och väl i spets ska sen segerchansen vara bra.

3 Kingslayer Pellini är en annan spännande treåring som också kommer med två raka segrar på kontot. Kingslayer Pellini har dessutom fått tuffa lopp där han tvingats till att göra jobbet på egen hand utvändigt om ledaren. Men Kingslayer Pellini som är en rejäl individ har inte visat något missnöje utan har brottat ner ledaren och sen gått undan till seger. Given på kupongen ikväll.

Skulle dessa två köra lite för mycket emot varandra kommer loppet öppna upp sig och jag plockar med så många hästar jag har råd med därbakom.

Min Vinnare: 1 Blue Boy Face
Spets efter 500m: 1 Blue Boy Face
Skrällen:
Ranking: A 1,3 B 5,2,4,6 C 7

V64-3 1640m auto
3 Georgia Am startar med fina förutsättningar ikväll. Han är kvick iväg från start och har ett bra utgångsläge för att tidigt nå ledningen. Väl i spets har åtta av hästens tio segrar kommit och över passande distans ikväll kan det mycket vara spets och slut för Georgia Am.

Framhåller även 1 Lord Horse som kan öppna bra och skulle kunna varad den som kan häxa i inledningen för Georgia Am. Men oavsett om man vill svara ut eller släppa ledningen är Lord Horse garanterad ett bra lopp och uppstår bara luckan tillslut kan kommerr hans speed bita bra.

Skrällen är 9 Issiah som stod för en imponerande insats i den senaste starten, då höll Issiah farten hela vägen på ett bra sätt som tvåa efter att fått ett tufft lopp. Detta är en häst som annars trivs som bäst i ledningen men med tanke på senast och det grovjobb hon fick göra på egen hand så lär i alla fall toppformen vara på sina plats. Bakspåret är givetvis ett minus men med lite fart på loppet från start är Issiah till endast 2% en kioskvältare som jag vill nämna inför ikväll.

Min Vinnare: 3 Georgia Am
Spets efter 500m: 3 Georgia Am
Skrällen: 9 Issiah
Ranking: A 3 B 1,9,7,5,2,6 C 10,11,12,4,8

V64-4 2140m auto
9 Mister A. han inlett karriären på bästa sätt med hela åtta pallplaceringar på nio starter. I den senaste starten höll han hela vägen på ett bra sätt efter ett lopp mestadels utvändigt ledaren. Klockan stannade på 1.12,5, och prestationen var mersmakande. Formen är på topp och Mister A. har visat flera gånger att han tål att göra en hel del på egen hand i loppen. Utan för mycket strul längs vägen ikväll bör segerchansen också vara god. Men som stor favorit på V64 kommer jag göra ett försök att fälla.

11 Global Billboard lyfter jag gärna fram. Detta är en individ som visat sig besitta bra kapacitet för loppet. Dessutom är det anmält barfota runt om för första gången, vilket såklart känns spännande. Tränaren Magnus Jakobsson har testat balansen i träning tidigare och var då nöjd med effekten. Pass upp till endast 9%.

Nämner även 3 Heart Of Courage som också han ska testat barfota runt om för förtsa gången i livet. Dessutom blir det amerikansk vagn på ikväll. Heart Of Courage är den troliga ledaren efter en bit och väl i den positionen är han sen hästen att slå för övriga.

Min Vinnare: 9 Mister A.
Spets efter 500m: 3 Heart Of Courage
Skrällen: 11 Global Billboard
Ranking: A 9,11,3 B 5,7,1,10,12,6 C 2,8,4

V64-5 2640m volt
5 Digital Eye är en gedigen häst för klassen som har presterat okej på slutet utan att nått upp till sin högsta nivå. Men nu är motståndet enklare än senast och distansen ses som ett plus. Björn Goop sitter även själv upp i vagnen på hemmabanan vilket är ett plus. Skulle Digital Eye komma upp och prestera på den nivån han besitter är detta en bra segerchans ikväll. Men jag kommer gardera.

11 Testa di Cavolo är en spännande häst som är svår att räkna på. Han lever på sin styrka och trivs över den längre distansen. Han tål även att göra en hel del jobb på egen hand och skulle det bra gå lite för fort i början av loppet är detta en häst som har styrka och kapacitet att få runt samtliga ikväll. Endast 5%.

10 Gerben var ute på V75 i den senaste starten men kom aldrig riktigt in i matchen från ett tufft utgångsläge. Detta är en speedig hst som trivs bäst med rygglopp och sen avsluta mycket kvickt över upploppet. Att det är anmält skor på hovarna är inget minus för Gerben som presterar bra även på den balansen.

7 Rutger B.L. är en annan individ som trivs över den längre distansen. Ikväll är utgångsläget spännande med springspår och Rutger B.L.har tidigare spetsat från just samma position. Han är lite ojämn i sina prestationer men skulle Rutger B.L. prestera bra ikväll kommer han försvara sig bra från spets här.

Min Vinnare: 5 Digital Eye
Spets efter 500m: 7 Rutger B.L.
Skrällen: 11 Testa di Cavolo
Ranking: A 5,11,10 B 7,9,3,8,1 C 6,12,4,2

V64-6 2140m auto
Här hittar vi omgångens enda spik, 12 So Superb. I den senaste starten var man rejält uppanmäld, då var hon ute mot norska guldhästar. Hon fick då ett lopp långt bak i kön men stod för en imponerande avslutnign bakom Bill’s Man. So Superb var före hästar som Gigant Invalley, Gretzky B.R., Allways On Time och Lucky Queen Soa den dagen. detta är konkurrenter hon slipper ikväll och mot ett mer passande motstånd är det givet att ta ställning för henne när vi endast får 17% på V64. Spik!

Motbud
Främsta motbudet på förhand är 10 Bouillabaisse som inte fungerade i voltstart senast och galopperade bort sig direkt. Men detta är en individen som visat upp bra kapitlet tidigare. Hon vann bland annat sitt uttagningslopp till korta E3 under 2021 och slurtade fyra i finalen med sparde krafter. Bakspår ikväll ett ett minus men hon slipper å andra sidan att volta vilket är till hennes fördel. Löser det sig bara någorlunda längs vägen ikväll kommer Bouillabaisse vara med och slåss om de framskjutna placeringarna här.

Nämner även 1 M.T.Ravishing som är kvick iväg från start och öppnade första 500m på 10,9 från innerspåret för två starter sedan men blev sen för trött över upploppet efter att utstått press längs vägen. Ikväll är det årige läge för ledningen och skulle det bli lite lugnare tempo mitt i loppet för M.T.Ravishing kan det räcka hela vägen nu.

Min Vinnare: 12 So Superb
Spets efter 500m: 1 M.T.Ravishing
Skrällen:
Ranking: A 12 B 10,1,9,8,11,13,6 C 2,5,7

Lycka till
DrTrav

Kommentarer

Logga in för att kommentera.

Vill du vara med i gemenskapen? Logga in eller registrera dig gratis!

Skapa konto