V64 Tips Färjestad 8/8

Publicerad på 8 Aug 2022 - 09:56

DrTrav

DrTrav

8 Aug 2022 - 09:56

Kvällens V64 tävlingar hämtar vi från Färjestad. Nedan följer min lösning av omgången.

Jag spelar med en spik. 1 Maestro Zon i den sjätte avdelning.

V64 Tips Färjestad Måndag 8/8
V64-1 3,4,6,11
V64-2 3,4,5
V64-3 2,7,9,11,12
V64-4 1,5,8
V64-5 2,5,8,12
V64-6 1 Maestro Zon

720 rader x 1 = 720 kr (spelar utdelning endast på 6 rätt)

DD Tips Färjestad Måndag 8/8
DD1: 2,5,8,12
DD2: 1 Maestro Zon

4 rader x 50 kr = 200 kr

Spelbolag med fasta odds på trav:
bet365 - Casumo - LeoVegas - Unibet

V64-1 1640m auto
3 Es Trenc kommer med två raka segrar i bagaget, och båda är tagna på bra sätt från ledningen. Formen är på topp och ikväll har Ola Mikkelborgs sexåring återigen fått ett passande utgångsläge. Han är den troliga ledaren av loppet här och väl i den positionen är sen Es Trenc hästen att slå. Även distansen ses som positivt då Es Trenc är obesegrad över den efter tre starter i Sverige. Given förstahäst ikväll.

Vill även nämna 4 Fromheaven Idzarda som är en häst med bra kunnande i grunden och som när han fungera på topp är en given skräll här. Han har kvalat in till finaler på V75 tidigare och nu blir det återigen amerikansk vagn vilket är positivt. 7% är för lågt.

6 Charlock Wiking kan öppna bra och kommer kunna hitta ett vettigt utgångsläge ikväll. Senast var man ute på V75 och gjorde det bra vi en rapp avslutning. Dessförinnan har man presterat bra vid pallplatserna och vid sin seger för tre starter sedan. För den som garderar är Charlock Wiking tidig.

Min Vinnare: 3 Es Trenc
Spets efter 500: 3 Es Trenc
Skrällen: 4 Fromheaven Idzarda
Rankingen: A: 3 B 4,6,11,5,10,7,9 C 1,2,8,12

V64-2 2140m auto monté
Min ide i loppet är 3 Uncle Töll som var senast ute i tufft monté lopp på Åby och fick då endast godkänt efter sin insats. Men detta är en kapabel häst för sammanhanget och nu mot enklare motstånd är känslan att Uncle Töll kommer kaxa till sig lite och ska ha bra segerchans ikväll.

5 Mcgarret är en skicklig monté häst som segrat i de sex senaste starterna i disciplinen. Detta är en allround individ som tillsammans med skickliga Jonathan Carre i sadeln ofta hittar ett sätt att vinna loppen på. Med en normal insats här ikväll ska ekipaget pånytt starta med bra segerchans.

Nämner även 4 Zlatan Knick som är kvick iväg från start och vann senast ett sprintrace på bra sätt från ledningen. Zlatan Knick har fem segrar på tio starter i monté och kommer med segern på topp till kvällens start.

Min Vinnare: 3 Uncle Töll
Spets efter 500: 4 Zlatan Knick
Skrällen:
Rankingen: A: 3,5,4 B 7,6 C 2,1,9,8

V64-3 2640m volt
2 Diva Ravina är en spännande häst som gjorde comeback efter ett långt uppehåll för två starter sedan. I loppet efter vann hon på enkelt sätt och nu med en formkurva som pekar uppåt står Diva Ravina inför en spännande uppgift på start här. Hon är garanterad ett bra lopp och skulle det bli rygg på ledaren efter en bit eller om man väljer att köra i spets så kommer Diva Ravina kunna ge övriga en match. Spännande förstaval till 7%.

7 Conrads Anette kommer från en bra prestation senast, hon stod för en vass avslutnign och blev tvåa imål. Nu är det täta starter vilket har fungerat bra tidigare och dessutom blir det barfota runt om igen vilket är ett plus. För två starter sedan testade man att kvala till StoChampionatet vilket säger en del om vad tränaren Jörgen S Eriksson tror om hästen. Jag räknar med ett offensivt upplägg ikväll och skulle Conrads Anette hitta till ledningen efter en vit här blir hon inte lätt att plocka ner.

Nämner även 11 Miss Irma som var senast ute i ett tufft fyraåringslopp mot hingstar/valacker. Det är erfarenhet och hårdhet som kommer bära frukt framöver. Ikväll möter hon enbart ston vilket är ett plus och över den längre distansen är uppgiften på pappret enklare nu. Utan för mycket strul från dubbla tillägg så ska Miss Irma kunna blanda sig i segerstriden.

Min Vinnare: 2 Diva Ravina
Spets efter 500: 2 Diva Ravina / 7 Conrads Anette
Skrällen:
Rankingen: A:2,7,11 B 9,12,8,12,1,3,14,6 C 4,5,10

V64-4 2140m auto
8 Mister Jupiter är en spännande häst hos Timo Nurmos. Han har nu gjort tre starter i livet och kommer med två raka segrar på kontor. Senast kördes han fram utvändigt om ledaren och vann sen därifrån på bra sätt. Styrkan har han redan visat upp och med ett offensivt upplägg ikväll från bricka åtta bakom bilen ikväll är jag inne på att ingen kommer vilja ta emot Mister Jupiter och Jorma Kontio när de kommer fram. Väl från ledningen ska sen Mister Jupiter har bra segerchans. Förstahäst.

5 Jalapeno K. vann senast på bra sätt från ledningen och visade att han kan öppna bra. Med ett passande lopp här är Jalapeno K. den främsta utmanaren till Mister Jupiter. Unghästar utvecklas olika snabbt och skulle Jalapeno K. ha tagit steg från senaste starten kanske vi kan få en spännande duell här.

Skrällen är 1 Giulietta som ännu inte visat något speciellt. Men ikväll är det debut bakom bilen och tillsammans med Björn Goop är känslan att man kommer få en passande resa ikväll. Dessutom ska Giulietta lättas i balansen och är anmäld barfota bak.

Min Vinnare: 8 Mister Jupiter
Spets efter 500: 8 Mister Jupiter
Skrällen: 1 Giulietta
Rankingen: A: 8 B 5,1,2,11,3 C 7,4,10,6,9

V64-5 2140m auto
2 Estrella Diamante gjorde sin senaste start under Elitloppshelgen och återkommer nu efter drygt två månaders uppehåll. Men Estrella Diamante har tidigare visat att han kan prestera bra direkt efter uppehåll och har två segrar på tre starter efter liknande uppehåll. Ikväll fick han dessutom ett perfekt utgångsläge och ska tillsammans med sin startsnabbhet ses som den givna ledaren initialt. Väl från spets har Estrella Diamante aldrig varit utanför topp-3 och ska således räknas tidigt ikväll trots att han inte startat på ett tag.

Men jag har också respekt för 8 Asa Always Ready som kommer med bra form. Hon har två segrar på de tre senaste starterna och även om utgångsläget ikväll inte blev fördelaktigt så är detta en tuff märr som tål att gör en hel del jobb på egen hand och som inte ska nonchaleras vid gardering.

En annan som också fick ett tufft utgångsläge är 12 Global Billboard. Men även detta är en tuff individ som lever på sin styrka och som kommer med en formkurva som pekar uppåt. Senast vann Global Billboard från dödens och skulle det bara bli aningen överpace på loppet ikväll kommer Magnus Jakobssons femåring dra nytta av det. Dessutom är det anmält barfota runt om för första gången i livet vilket känns spännande.

Min Vinnare: 2 Estrella Diamante
Spets efter 500: 2 Estrella Diamante
Skrällen: 12 Global Billboard
Rankingen: A: 2,8 B 12,5,4,1,6,9 C 11,10,7

V64-6 2140m volt
Vi avslutar omgången med att spika 1 Maestro Zon. I den senaste starten gjorde han debut för Oskar J Andersson och insatsen var klart bra direkt. Det blev ett passande lopp i andra utvändigt efter en rapp öppning och när attacken sattes in på sista långsidan svepte han fältet på ett mersmakande sätt. Dock fick man svar av One More Time som slunkit ut vilket gjorde att man aldrig kom ner till sargen, men även om Maestro Zon krigade hela vägen in i mål fick man nöja sig med andraplatsen den gången. Men nu pekar formkurvan uppåt och ikväll har man fått ett passande utgångsläge. Maestro Zon är min troliga ledare av loppet och i spets har han tagit samtliga karriärens segrar och med tanke på att spelvärdet är tilltalande med endast 29% så kommer jag ta ställning och spika Maestro Zon i avslutningen.

Motbud
7 Listas Marion är en annan som kommer med bra form till kvällens start. På förhand är Listas Marion en utmanare både när det gäller spetskörningen intalat samt till slutsegern. Skulle hon Maestro Zon från start ökar såklart segerchanserna för Listas Marion. Men oavsett så kommer hon kunna få ett bra lopp och är ett givet streck på en kupong där man garderar.

Nämner även 2 C.M.T.Queen Bee för dom som vill strecka på i avslutningen. Detta är en individ som kommer med toppform och har ett passande utgångsläge. Två segrar på de tre senaste starterna.

Min Vinnare: 1 Maestro Zon
Spets efter 500: 1 Maestro Zon
Skrällen: 2 C.M.T.Queen Bee
Rankingen: A: 1 B 7,2,9,6,5,4,8 C 3,11,10,12

Lycka till
DrTrav

Kommentarer

Logga in för att kommentera.

Vill du vara med i gemenskapen? Logga in eller registrera dig gratis!

Skapa konto