DrTrav Åldersgräns 18 år. Regler & villkor gäller. stödlinjen.se. spelpaus.se. Spela ansvarsfullt. Spela inte för mer än du har råd att förlora.
DrTrav

V64 Tips Färjestad Måndag 12/10

11 Oktober 2020 - 22:34

Kvällens V64 tävlingar hämtar vi från Färjestad. Nedan följer min lösning på omgången.

Jag spelar med två spikar. 5 Anthara Bi i den första avdelningen samt 3 Brenda Grif i den tredje avdelningen.

V64 Tips Färjestad Måndag 12/10

V64-1 5 Anthara Bi
V64-2 2,4,5,6,7,9,12
V64-3 3 Brenda Grif
V64-4 1,2,3,4,5,7,9,11,12
V64-5 2,3,5,7,9,12
V64-6 6,7,8
1134 rader x 1 = 1134 kr (spelar utdelning endast på 6 rätt)


DD Tips Färjestad Måndag 12/10
DD1: 5,9,12
DD2: 7,8
6 rader x 50 kr = 300 kr


Spelbolag med fasta odds på trav:
bet365 - Casumo - LeoVegas - Unibet

V64 TIPS Färjestad Måndag 12/10


V64-1 1640m Auto
Vi inleder V64 kvällen från Färjestad med att ta ett “Björn-tag” om omgången. Spiken kommer direkt, 5 Anthara Bi med just Björn Goop. Anthara återkommer efter en kortare vila men det är inget som Björn ser som något orosmoment. Man meddelar från stallet att hon ser fin ut hemma i träningen och att man tror hon kommer göra ett bra lopp. 


5 Anthara Bi vann senast i somras ett Breeders Crown lopp i Rättvik från spets, där motståndet inte va sämre än Derbystotrean Alsaka Kronos. Det är autostart som gäller även denna gången precis som då och man har anmält att det blir jänkarvagn ikväll. Om man även vill stärka upp sin tro om att detta skulle vara en stark spik så har 5 Anthara Bi vunnit samtliga tre gånger som hon pausat mer än 30 dagar hos Björn. 


Jag läser loppet så att Anthara Bi tidigt kommer sitta i ledningen och utifrån detta så är 5 Anthara Bi med sin höga kapacitet en bra spik att luta sig emot under omgågnen. 

 
Största motståndaren i mina ögon är 1 Enzo Am som drog nitlotten i spårlottningen. Bengt Oltorp som är tränare till 1 Enzo Am säger att man gärna hade haft ett spår längre ut. Det kan lätt bli ryckigt kört från spår 1 och det finns en risk att Enzo Am hetsar upp sig i starten. Annars håller 1 Enzo Am väldigt god form för dagen och kommer med sparade krafter i bagaget från senaste starten i ett V75 lopp. Jag tror man kommer nöja sig med ryggen på favoriten 5 Anthara Bi denna gången och sen hoppas man på att luckan uppenbarar sig, i så fall blir Enzo att räkna med!


8 Ottens Dibaba galopperade senast med 400m kvar till mål i sin comeback efter att man gick på från andra ytter, norsken va oryckt och det såg ej tomt ut i mål vilket är värt att ha med sig inför denna starten. Även om det är svårast möjliga utgångsläge med spår 8 över korta häcken denna gången.

Min Vinnare: 5 Anthara Bi
Spets efter 500m:5 Anthara Bi
Skrällen: 1 Enzo Am
Ranking: A 5 B 1,8,10 C ,2,4,3,7,6,9

V64-2 2140m Auto


Fyraåringslopp över 2140m där jag även i detta lopp tror på goda segerchanser från spets. 5 Vikens Fernand kommer ladda iväg vad som går från början. Han har två raka segrar med sig till denna start varav båda togs ifrån just bricka 5. I en av dessa segrar satt man även i spets, dock lämnade stilen mer att önska över upploppet den gången. Carl Johan Jepson ska köra 5 Vikens Fernand för första gången, det ser jag inte som något minus då Jepson är bra på att sända iväg från start och Jeppson mötte just 5 Vikens Fernand i senaste starten och han fick då se sig besegrad Fernand efter att han försökt utmana med sitt ekipage i sista sväng. 


5 Vikens Fernand är en stor och rejäl häst som inför denna starten även blivit uppfräschad, inga stora grejer med han kommer inte vara sämre än senaste starten meddelar man från stallet.

Jag kommer dock gardera upp detta loppet då jag vill se att man travar hela vägen in i mål denna gången, plus att det finns en del roliga motbud. 


9 Equal To None har i grund och botten fin kapacitet även om han inte alls levt upp till sina förväntningar i de senaste två starterna. Näst senast är han ursäktad då problemet troligtvis handlade mest om banunderlaget på Solänget. 9 Equal To None plockas med på systemet utifrån kapacitet. Från stallet kan man läsa att man tycker han ska räknas tidigt nu i ett “vanligt” lopp.


7 Being Jolly är också en individ man ska passa upp på grund av formen. Vann enkelt näst senast med gott om krafter sparade och senast avslutade man sista varvet på 1,14 i spåren, nära att hinna dit. Även om kvällens uppgift nu kommer bli en tuffare då man troligtvis inte kommer nå någon ledning så finns verkligen formen där. Från stallets sida låter man väldigt optimistiska och vill prova att ladda iväg vad som går. 

 
12 Chef M.M är anmäld barfota runt om för första gången i karriären och avslutade positivt efter fin resa, slutade tvåa då. Den kantbollen åker med på systemet som sista häst, 2% i skrivande stund. 


Min Vinnare: 5 Vikens Fernand
Spets efter 500m: 5 Vikens Fernand
Skrällen: 12
Ranking: A 5,9,7 B 4,2,6,12, C 10,11,3,8,1


V64-3 2140m Volt


KMAB:s Stoserie, ett lopp där stall Björn Goop sadlar ut nr 3 Brenda Grif som favorit. Berättigad favorit helt klart, Brenda Grif har gjort två starter i Björns regi. För två starter sedan avslutade hon 1,14,5 sista 700m och vid segern senast gick det ännu Snabbare. Då stannade klockan på 1,12 sista 700m, detta trots ett tuffare tempo i det loppet.
Inför kvällen finns inga direkta orosmoln att måla upp. Spår 3 i volten ska inte vara några problem och Brenda kommer gå med samma utrustning som senast vid segern, barfota runt om och hybridvagn.

Ikväll kan vi troligtvis förvänta oss en ännu vassare prestation en senast. Björn lär titidt sitta i spets och där har jag mycket svårt att se han förlorar med 3 Brenda Grif. Kvällens bästa SPIK hamras in!

Letar man motbud så är 10 Orlando första häst bakom spiken. Senast va Orlando ute i Derbystofinal där hon spurtade vasst via 1,09 sista 700m. Hon gick till finalen genom att vinna ett försök som det kördes väldigt friskt i och hon kunde spurta förbi samtliga tillslut. Ikväll kommer hon förmodligen behöva göra endel själv och kommer inte få något serverat. Formen finns där och skulle kunna utgöra ett starkt lås tillsammans med spiken för den som har råd. 


Loppets riktiga kioskvältare är 8 Apple Rose som va ute i en final på Kalmar senast med Kim Eriksson i vagnen och det mesta blev fel den kvällen. Man ryckte skorna till den starten och gick imål med gott om krafter kvar bakom formidabla vinnaren Wild Love. Dock åker skorna tillbaka på hovarna till denna starten men med de krafter resurserna besparade från senaste starten vill jag ändå varna lite för 8 Apple Rose. Kan vara ett tänkbart platas spel.


Min Vinnare: 3 Brenda Grif
Spets efter 500m: 3 Brenda Grif
Skrällen: 8 Apple Rose
Ranking: A 3 B 10,8,5,6, C 7,4,9,1,2


V64-4 2140m Auto


Värmlands Folkblads Amerikaresa - Ungdomslopp. Ett lopp som kräver många sträck, jag kommer sträcka nio hästar.
3 Epic Victory låter man väldigt optimistiska kring. Han har gjort två lopp för Eric Martinsson som varit mycket nöjd med hur hästen presterat. Näst senast ville man ha ett snällare upplägg för hästen och det loppet var man nöjda över trots att det inte blev någon seger. Senast fick han trötta hästar framför sig i sista sväng men avslutade riktigt vasst till en andraplats, hade man bara fått en bättre slutsväng tror man från tränarhåll att man varit framme och gjort upp om segern i loppet. Ikväll är det Magnus A Djuse som ska hålla tömmarna, kommer man bara vettigt på det ifrån början vilket man borde från bricka 3 så ska man vara med att slåss om segern här ikväll. 


2 Livi Oboy återkom efter lite längre vila senast och som man gjorde det. En andraplats direkt bakom fina Ahura Mazda Font och man levererade även ett nytt rektor efter fint rygglopp och fritt in på upploppet. Med det loppet i kroppen lär Livi Oboy gå framåt och bli ännu bättre inför den här starten. Solklart streck på kupongen. 

 
1 Jetstrem Rapida är en häst med fin kapacitet. I senaste loppet fick ekipaget utstå två tryckare på långsidan vilket såklart blev för tufft. Men inför denna starten har hästen fått lite extra återhämtning. och kapacitetsmässigt duger han väl i klassen. Dock är spåret inte optimalt då hästen troligtvis kommer bli över från start, så man får istället försöka hålla upp så gått det går. Lyckas man få rygg ledare ska man vara nöjda men troligtvis hamnar man ytterligare något hack bak. Men skulle det lösa sig längs vägen eller att det öppnar upp sig in på upploppet så finns absolut möjligheten att fälla många tillslut. 

 
5 O.M.Easton gjorde en vass årsdebut nyligen där man spurtade via 1.13 sista 700, man fastnade i ryggar hela sista varvet och när man väl fick fritt sköt man till bra. Med det loppet i kroppen ska man gå framåt ytterligare och blossar upp som ett fint skrällbud i kvällens lopp. 

 
Min Vinnare: 3 Epic Victory
Spets efter 500m: 3 Epic Victory
Skrällen: 5 O.M:Easton
Ranking: A 3,2,5,1 B 4,11,12,7,9 C 10,8,6


V64-5 2140 Volt DD-1 


Ett lopp över 2140 meter och jag har streckat 6 hästar. 

Draget i loppet är utan tvekan 9 Vikens Brummer, han va ute senast i Walter Lundbergs Memorial med 220,000kr i förstapris. Där gjorde Vikens Brummer ett klart positiv intryck där han fick ett rygglopp och en fin resa, passerade mållinjen med sträckta linor och full fart. Det va första gången barfota runt om då och så blir det även ikväll. Hade man fått framspår hade såklart segerchansen ökat ytterligare men efter intrycket senast är det ändå min förstahäst i loppet. Kommer man bara till hyggligt från start och det strular lite för de där framme så kommer man fälla många tillslut. 


5 Fredric Palema kommer bli hårt betrodd, han har gjort sina bästa lopp i spets och kommer såklart söka den positionen även denna gången. Har två segrar under juli/augusti där segrarna kom ifrån just spets. Dock är det spår fem i volt idag och innanför kommer 2 Riptide R.D att lägga iväg bra från start. Från springspår kommer två ekipage som båda kommer med rykande färska segrar i bagaget, vilket borde ha gjort sitt för deras självförtroendet. En av de är 7 Mood Indigo som man meddelar från stallet är hygglig iväg från start, man ser sig heller inte slagen på förhand. Kommer man bara till någorlunda i loppet ska vi inte räknas bort meddelar man. Men samtliga av motbuden i spetsstriden kanske i första hand söker rygg på just den kapable 5 Fredric Palema? Oavsett så är inledningen i loppet oviss och kan leda till en dryg första sväng för favoriten. Vilket i så fall skulle öppnar upp loppet och bidra till att min ide 9 Vikens Brummer bjuds in på ett fint sätt. 


Ska man nämna en skräll i loppet så är det värt att kika lite extra på 12 Euklid A.T, han satt fast med allt sparat för två starter sedan och senast vann han lätt från utvändigt ledaren ett lopp på Momarken. Kanske inte säger så mycket, men formen är iallafall duktigt på uppgång. En häst jag inte vågar lämna utanför vid gardering. 


En annan som borde gå framåt med lopp i kroppen är 3 The Luckey One. Som avslutade 1.13 sista 600m efter lite vila senast. Dock allt annat än snabb iväg från start. Men blir det bra pace i loppet och 3 The Luckey One får smyga med i ryggar in på upploppet tror jag vi kommer få se en vass avslutning. 0% i skrivande stund. 

Värt att nämna är också att det är andra gången barfota runt om och första gången med Björn Goop för 11 Aifur. Det va ingen positiv comeback senast, men ska ändå bli spännande att se om Björn kan få fart på hästen som besitter en del kunnande.

Min Vinnare: 9 Vikens Brummer
Spets efter 500m: 5 Fredric Palema
Skrällen: 12 Euklid A.T

Ranking: A 9,5,12 B 2,7,19,3,11 C 6,4,1,8 


V64-6 2640 volt


Ett längre lopp avslutar V64 spelet och även i detta loppet finns en klar favorit som gjort det bra på slutet. 7 Zenzero Jet är berättigad favorit. Det är en häst som besitter en rejäl grundkapacitet och med styrkan som kanske sitt främsta vapen. Vi har i alla fall fått se prov på ett rejält styrkepaket vid de två senaste segrarna, segrarna är nämligen tagna från spår 12 och 15 och rejäla slutvarv. Nu återkommer dock Zenzero från ett kortare break, vilket man testat på tidigare också med blandade resultat. Man har varit ute i tuffare gäng på slutet och går nu ner i klass och ska ses med goda segerchanser här. Jag väljer ändå inte att spika med tanke på den kortare vilan och att hästen inte va som bäst i senaste starten.


Med på systemet vill jag betala för 6 Nisse Sånna som gör det bra nästan hela tiden, dock staplas inte segrarna in på hög. Senast kunde man mycket väl ha åkt hem med segern om luckan bara uppenbarat sig lite tidigare. 6 Nisse Sånna är en häst som varit formstark en längre tid och stod för en mycket fin avslutning senast som jag tar med mig. En häst som står på tur för seger helt enkelt. Löser det sig bara från innerspåret på bakvolten och man kan få rygg på 7 Zenzero Jet eller något annat starkt ekipage inpå slutvarvet och sen kasta loss sin rykande avslutning i sista sväng, så ser jag det inte som en orimlighet att segern skulle komma ikväll. 

 
Skrällen i loppet är utan tvekan 8 Ferell, första gången man rycker skorna sedan 2017. Adderar man där till loppet som 8 Ferell gjorde senast så måste man bara ha med honom på kupongen vid gardering. I senaste loppet blev man störd in på slutvarvet men hamnade trots detta med på målfotot, slagen med nos. 8 Ferell ska enligt uppgifter vara en häst som presterar klart bäst barfota, och när man rycker skorna till detta loppet på hemmabanan plitar i alla fall jag ner honom på mitt system. 

 
Min Vinnare: 7 Zenzero Jet

Spets efter 500m: 7 Zenzero Jet
Skrällen: 8 Ferell
Ranking: A 7,8,6 B 12,10,2,11,4 C 3,9,5,1

Spelbolag med fasta odds på trav:
bet365 - Casumo - LeoVegas - Unibet


Lycka till


/ Oliver Bergman

0 Kommentarer Odds kan ändras. Alla odds var korrekta vid den tidpunkt de publicerades.
Kommentarer
För att kommentera måste du vara inloggad.

Bettingbonusar för nya kunder

Åldersgräns 18 år. Regler & villkor gäller. stödlinjen.se. spelpaus.se. Spela ansvarsfullt. Spela inte för mer än du har råd att förlora.

Lucky Sports:

100 kr tillbaka vid förlust!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Unibet:

Sätt in 100 kr spela för 200 kr!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

No Account Bet:

100 kr gratisspel!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

10Bet:

100% bonus upp till 100 kr!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Hajper:

Sätt in 100 kr - Spela för 200 kr
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Pinnacle:

Alltid höga odds på betting
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Bethard:

50 kr utan insättning!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Betway:

100% bonus upp till 100 kr!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Snabbare:

100% bonus upp till 100 kr!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

bet365:

Upp till 1250 kr i spelkrediter!
Minsta insats 50 kr och krav på 1x fastställt spel för att få spelkrediterna. Minsta odds, spel och betalningsmetod exkluderingar gäller. Utbetalningar exkluderar insatser i spelkrediter. Tidsbegränsningar och villkor tillämpas. 18+

SpeedyBet:

100% bonus upp till 100 kr!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

LeoVegas:

Sätt in 100, få 100 kr gratisspel!

MrGreen:

Freebet värt 100 kr!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Casumo:

Spela för 100 kr, få 100 kr!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

William Hill:

Freebet värt 100 kr!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

ComeOn:

100% bonus upp till 100 kr!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

888sport:

100 kr i gratisspel!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Betsson:

100% bonus upp till 100 kr!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Betfair:

100% bonus upp till 100 kr!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Casinostugan:

Sätt in 100 kr - Få 100 Free Spins
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Interwetten:

Brett utbud och höga odds!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Scandibet:

Registrering med BankID
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Betsafe:

100% bonus upp till 100 kr!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Nordicbet:

100% bonus upp till 100 kr!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Coolbet:

100% bonus upp till 100 kr!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Senaste Spelbloggar

Åldersgräns 18 år. Regler & villkor gäller. stödlinjen.se. spelpaus.se. Spela ansvarsfullt. Spela inte för mer än du har råd att förlora.

Oddsbonusar för nya kunder

Åldersgräns 18 år. Regler & villkor gäller. stödlinjen.se. spelpaus.se. Spela ansvarsfullt. Spela inte för mer än du har råd att förlora.
  Dagens Bästa Speltips
Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. stödlinjen.se.
Odds
22:00  Granada - Real Madrid
Fotboll - La Liga - 2 asian -1,5
2.18
  Rekatochklart Speltips
Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. stödlinjen.se.
Odds
18:30  Norrköping - Degerfors
Fotboll - Allsvenskan - BLGM + ö2,5
2.05
18:30  AIK - Malmö FF
Fotboll - Allsvenskan - 2
2.21
19:00  Aston Villa - Everton
Fotboll - Premier League  - 2 asian hcp 0
1.85
19:00  Aston Villa - Everton
Fotboll - Premier League - Över 24,5 skott
1.72
21:15  Manchester Utd - Liverpool
Fotboll - Premier League  - 1 asian hcp 0
2.16
22:00  Granada - Real Madrid
Fotboll - La Liga - 2 asian -1,5
2.18
03:00  Calgary - Vancouver
Ishockey - NHL - 1
1.95
22:15  Braga - Moreirense
Fotboll - Primeira Liga - Under 2,5 mål
2.25
  Rekatochklart Poolspel
Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. stödlinjen.se.
16:00  Powerplay Tips Torsdag 13/5
Insats: kr - MrHockey
18:30  Topptipset Tips Torsdag 13/5
Insats: 144 kr - Tipsexperten
19:30  V64 Tips Jägersro 13/5
Insats: 540 kr - DrTrav
20:55  DD Tips Jägersro 13/5
Insats: 320 kr - DrTrav

Livestreaming