V64 Tips Gävle 1/11

Publicerad på 1 Nov 2022 - 12:41

DrTrav

DrTrav

1 Nov 2022 - 12:41

V64 hämtar vi på från Gävle denna tisdagskväll. Min Lösning på omgången finner ni nedan.

Jag spelar med en spik, 5 Creme Brulee Font i den sjätte avdelningen.

V64-tips Gävle Tisdag 1/11
v64-1 1,2,6,7,8
v64-2 7,8,10
v64-3 3,5,7,9,10
v64-4 1,5,7
v64-5 2,4,9
v64-6 5 Creme Brulee Font

675 x 1kr = 675kr (spelar utdelning på endast 6 rätt)

DD-tips Gävle Tisdag 1/11
DD-1 2,4,9
DD-2 5 Creme Brulee Font

3 rader x 70kr = 210kr

Spelbolag med fasta odds på trav:
bet365 - Casumo - LeoVegas - Unibet

V64-1 1640m auto
2 Magic Image är en spännande treåring som verkar jämn och stabil i sina insatser. Han har slutat topp-3 i sex av sina sju inledande starter. Men han jagar fortsatt första segern. Men från ett bra utgångsläge ikväll är förutsättningarna passande. Senast gjorde han det bra hela vägen och visade bra form. Nu står Magic Image på tur för seger och kommer han till ledningen här är han hästen att slå för övriga.

Nämner även 6 Eau de Vie som kan öppna bra och har visat att hon trivs som bäst i spets. Enda segern i karriären är tagen från spets så jagr räknar med att det blir full laddning från start ikväll. Skulle Eau de Vie ta sig förbi Magic Image från start öppnar loppet upp sig och det kan mycket väl vara så att Eau de Vie leder runt om.

7 Dilemma är en speedig individ som visat 1.14-tider över distansen tidigare. Står han för en liknande prestation kommer det räcka långt ikväll.

Min Vinnare: 2 Magic Image
Spets efter 500: 2 Magic Image / 6 Eau de Vie
Skrällen: 7 Dilemma
Rankingen: A: 2 B 6,7,1,8,5,9 C 3,10,4

V64-2 2140m auto
10 Teddy Best visade bra form senast när han från tredje invändig avslutade bra. Klockan stannade på 27,4 sista 800m. Intrycket var mersmakande och nu känns ekipaget spännande inför ikväll. Men detta är en individ som inte går att lita på fullt ut så även om segerchansen är hög med en bra prestation ikväll så känns det ändå givet att gardera på förhand.

Vill även nämna 8 Friggtora som visserligen står tufft inne i loppet som fyraårigt sto mot äldre. Men Friggtora har visat en utvecklingskurva som pekar rakt upp och när dessutom formen är toppad inför kvällens start är detta ett sto som inte ska nonchaleras vid gardering till 9%. För mig är detta en tidig skräll i loppet trots sitt utgångsläge.

Min Vinnare: 10 Teddy Best
Spets efter 500:
Skrällen: 8 Friggtora
Rankingen: A: 10 B 8,7,2,12,4,11,5 C 3,6,9,1

V64-3 2140m auto
Min idé i loppet är 7 Önas Rose som senast visade att formen är på topp när han stod för sitt klart bästa lopp hittills. Då vann träningen från ledningen efter att öppnat rappt. Med en liknande prestation ikväll kan det mycket väl leda till ytterligare en seger ikväll. Utgångsläget kunde varit bättre men när vi endast får 5% på V64 är spelvärdet högt och Önas Rose är mitt förstaval i loppet.

3 Emelie inledde karriären med en startgalopp för tre starter sedan men har efter det tagit två raka segrar från spets. Det har dessutom varit sparade krafter i mål vid båda segrarna. Från ett perfekt utgångsläge ikväll kommer siktet vara inställt på ledningen pånytt och kommer hon dit är detta hästen att slå för övriga.

Nämner även 5 Simb Trisha som även han inlett karriären lovande. Det har blivit fyra raka topp-3 placeringar varav två av dessa starter har slutat med segrar. Han vann senast enkelt med sparade krafter och sett till hur han öppnat tidigare i volt bör Simb Trisha kunna hitta en bra position från start ikväll. Får hon sen spara speeden tillslut kommer hon bli tuff att stå emot den sista biten.

Min Vinnare: 7 Önas Rose
Spets efter 500: 3 Emelie / 7 Önas Rose
Skrällen:
Rankingen: A: 7,3 B 5,9,10,1,11,4,8 C 12,6,2

V64-4 2140m volt
I min bok är det bra spelvärde på 7 Arras Beluga Wine ikväll. Denna treåring sticker ut kapacitetsmässigt och löser det sig bara från ett tufft spår på volten ikväll ska han räknas tidigt. Arras Beluga Wine har nu laddat om batterierna inför kvällens start då formen inte varit på topp på slutet. Men Tränaren Daniel Wäjersten är skicklig och jag räknar därför med att Arras Beluga Wine kommer till start i fin författning dirket nu efter lite vila.

1 Loaded Rashid har fått ett intressant utgångsläge ikväll. Senast var han aldrig segeraktuell även om han fullföljde klart godkänt hela vägen på nytt rekord. Nu med lopp i kroppen bör formkurvan peka uppåt ytterligare och från stallet meddelar man att Loaded Rashid inte kommer bli lätt att plocka ner från spets ikväll.

Nämner även 5 Kocu Boko som tidigt i karriären visade upp fint kunnande men kommer nu från en lite mer tyngre period med en hel del strul i loppen. Insatsen för tre starter sedan är dock ett undantag då Kocu Boko verkligen fick visa upp sitt kunnande. Klockan stannade på 13,7 sista 1000m och intrycket var positivt. Efter den segern har man nu testat på V75 i två omgångar utan att lyckas. Enklare omgivning nu igen och skulle han prestera som vid senaste segern här kommer Kocu Boko vara en given segerkandidat i loppet.

Min Vinnare: 7 Arras Beluga Wine
Spets efter 500: 1 Loaded Rashid
Skrällen:
Rankingen: A: 7,5,1 B 2,8,6,11,10 C 12,4,3,13,9

V64-5 1640m auto
Här hittar vi ytterligare ett drag till låg procent. 2 Barry Wadd har stått för flera starka prestationer på slutet utan att få någon riktig utdelning på det. För två starter sedan slutade gick han imål som fyra i en bronsfinal och såg inte helt tom ut när mållinjen passerades på 1.11,5 över 2140m. Senast valde man efter tuff körning inledningsvis att släppa spets och satt då fast med sparade krafter in i mål. Känslan är att formen är på topp och att Barry Wadd är förtjänt av att få lite utdelning snart. Utgångsläget är bra och och kan han bara undvika strul längs vägen kan det bli retroaktiv utdelning ikväll. Endast 6%!

9 Beacon Kronos har inte haft tur med spårlotten på slutet. Han har lottats till ett bakspår ikväll för tredje gången i rad. Men kvällens lilla startfältet får ändå ses som ett plus för Beacon Kronos här. Han hade inte startat på tre månader inför den senaste starter och nu med det loppet i kroppen bör formkurvan peka uppåt ikväll. Kunnande och kapacitet vet vi finns och löser det sig bara någorlunda med positionerna längs vägen så är Beacon Kronos i högsta grad segeraktuell här.

4 Mission Beach är kvick iväg från start och kan vara den som hittar till spets initialt. Oavsett vilken taktiken Marcus Lilius som sitter i vagnen sen väljer så är ekipaget garanterat ett bra lopp. Till spännande spelprocent är även detta ett ekipage jag streckar tidigt.

8 Kia Ora är en bra häst det vet vi alla om, men vi vet och om att det normalt sett är väldigt svårt att vinna sprinterlopp med spår åtta bakom bilen. När hon dessutom ser ut att bli favorit ikväll så väljer jag att stå över.

Min Vinnare: 2 Barry Wadd
Spets efter 500: 4 Mission Beach
Skrällen: 4 Mission Beach
Rankingen: A: 2,9 B 4,1,8,6 C 7,3,5

V64-6 2140m auto
Vi avslutar omgången med att spika, 5 Creme Brulee Font. Detta är en individ som nu har gjort nio starter i år och bara missat en topp-3 placering vid ett tillfälle. Hon kommer nu med två lopp i kroppen efter lite vila och ska således vara påväg mot toppformen igen. Creme Brulee Font är allround och inte beroende av något speciellt lopp för att vinna utan presterar hon bara på normal nivå ikväll kommer hennes kunnande och kapacitet göra henne svårslagen ikväll. Dessutom sitter formstarke Jörgen S Eriksson i vagnen också. Spik.

Motbud
4 Ballerina Indika är jämn och stabil i sina prestationer och har visat att hon besitter bra kunnande för klassen. Ho kan öppna över medel och skulle Ballerina Indika vara den som hittar till ledningen i loppet är det främsta motbudet till min spik på förhand.

Nämner även 7 Global Courtesy som är bättre än vad resultatraden antyder. kommer han bara till vettigt från sitt utgångsläge ikväll kan detta vara en outsider som inte ska nonchaleras vid gardering.

Min Vinnare: 5 Creme Brulee Font
Spets efter 500: 4 Ballerina Indika
Skrällen: 7 Global Courtesy
Rankingen: A: 5 B 4,7,11,2,10,3,6 C 1,12,9

Lycka till
DrTrav


Kommentarer

Logga in eller skapa ett konto för att kommentera
Skapa ett konto