V64 Tips Gävle 14/6

Publicerad på 14 Jun 2022 - 09:51

DrTrav

DrTrav

14 Jun 2022 - 09:51

V64 hämtar vi på från Gävle på tisdagskvällen.. Omgången kryddas av en JACKPOT på 4 Miljoner och min lösning finner ni nedan.

Jag spelar med två spikar, 7 Icon Mearas i den tredje avdelningen och 5 Crussi Dull i den fjärde avdelningen.

V64-tips Gävle tisdag 14/6
v64-1 2,4,10
v64-2 1,3,4,5,7,9,12,13
v64-3 7 Icon Mearas
v64-4 5 Crussi Dull
v64-5 4,7,11,12
v64-6 2,3,4,5,6,7,11

672 x 1kr = 672kr (spelar utdelning på endast 6 rätt)

DD-tips Gävle tisdag 14/6
DD-1 4,7,11,12
DD-2 6 Samedi

4 rader x 50kr = 200kr

Spelbolag med fasta odds på trav:
bet365 - Casumo - LeoVegas - Unibet

V64-1 2140m auto
10 A Girl Has No Name är ett fyraårigt sto som bara blir bättre och bättre för varje start. Senast stod A Girl Has No Name för en mycket vass avslutning där klockan stannade på 10,7 sista 700m och gången innan visade hon upp sin tuffhet när hon trots en dryg inledning ute i tredjespår, följt av andra utvändigt enkelt kunde koppla segergreppet den sista biten. Formen pekar rakt upp och med en liknande prestation ikväll blir hon svår att rå på för övriga.

Men nämner även 4 Denali Doc som är den troliga ledaren av loppet. Formen är aningen svårbedömd nu men att det finns kapacitet skvallrar tre segrar på de fyra senaste starterna om. Är Denali Doc redo för dagens uppgift kommer hon leda länge här.

Gillar även 2 Succession som ikväll gynnas av att det är autostart. Utgångsläget är passande och dessutom blir det amerikansk vagn på denna gången. Tidig vid gardering.

Min Vinnare: 10 A Girl Has No Name
Spets efter 500m: 4 Denali Doc
Skrällen:
Ranking: A 10 B 4,2,8,5,7,6 C 1,3,9

V64-2 3140m volt
Ett långlopp där förstahästen blir 3 Mon's Tornado som står på start. Han kommer med två raka segrar på kontot och imponerade stort för två starter sedan när han vann på överlägset sätt från dödens. Det mesta talar för att han tidigt sitter i ledningen ikväll, och med tanke på den styrka och inställning Mon's Tornado visat upp på slutet kommer han bli tuff att plocka ner från spets. Men jag vill ändå braska för att detta är en individ som endast gjort fyra starter i livet och ska nu möta mer rutinerade konkurrenter. Men samtidigt är distansen inget som oroar då vi vet om att styrkan sitter där. Given förstahäst.

7 Ace Gio Gar gjorde debut för Nicklas Westerholm senast utan att gläns. Men nu har man fått ett lopp i kroppen och formkurvan bör peka uppåt. Kapacitet och styrka besitter Ace Gio Gar som måste ses som främsta motbudet till favoriten om han fungerar.

Vill även nämna 9 Icone De L'Etre som lever på sin styrka och gynnas av distansen ikväll. Skulle det bli lite överpace på loppet är detta en skräll som alltid går hela vägen in i mål. Dessutom ska hon lättas i balansen till ikväll och har springspår på mellan volten. Addera därtill Örjan Kihlström i vagnen. Spännande.

Min Vinnare: 3 Mon's Tornado
Spets efter 500m: 3 Mon's Tornado
Skrällen: 9 Icone De L'etre
Ranking: A 3 B 7,9,4,5,1,12,13,10,2,6 C 14,11,15,8

V64-3 1640m auto
7 Icon Mearas är min troliga ledare av loppet efter en bit trots sitt utgångsläge med spår långt ut bakom bilen. Över kort distans från ledningen blir han sen normalt sett svårslagen. Addera därtill att han ska utrustas med amerikansk vagn för första gången vilket är spännande. Från ledningen har Icon Mearas sju segrar på åtta försök. Icon Mearas är även van att tampas i tuffa sammanhang och var för två starter sedan ute i ett kval till Kungapokalen som vanns av Iznogoud Am. Senast var man ute i en V75 final och stötte då på Charliebrown Effe. Ikväll är motståndet betydligt enklare och väl i ledningen ska han sen slås. Given förstahäst och jag spikar.

Motbud
4 Daven Port gör ikväll en spännande comeback efter kastration. Han visade bitvis under 2021 upp hög kapacitet och skulle operationen nu ge önskvärd effekt kommer Daven Port bli spännande att följa framöver. Vi vet även att Timo Nurmos hästar sällan behöver lopp i kroppen för att prestera. Daven Port är främsta motbudet till min spik.

Nämner även 8 Cape Town som kommer med toppform till dagens start. Senast vann han på bra sätt via 12,5 sista 800m och till dagens start får man Örjan Kihlström i vagnen vilket är spännande. Däremot är inte bricka åtta över kort distans optimalt vilket gör att segerchansen dras ner en aning.

Min Vinnare: 7 Icon Mearas
Spets efter 500m: 7 Icon Mearas
Skrällen:
Ranking: A 7 B 4,8,12,6,3,2,11 C 10,5,1,9

V64-4 2140m auto
5 Crussi Dull står för klassen i gänget ikväll. Han har alltid varit lovande men har nu på slutet hittat ytterligare växlar på barfotabalansen. För två starter sedan kopplades segergreppet redan i sista sväng och senast fick han nöja sig med andraplatsen bakom Oppgårdsdrängen efter målfoto, Oppgårdsdrängen som i sin tur gick svenskt rekord den dagen. Tränare Jasmin Ising är optimistisk på förhand och formen ska fortsatt vara bibehållen. Jasmin lämnar dock en brasklapp för att det kan bli skor bak nu då hovarna tog endel stryk senast. Men oavsett ska Crussi Dull starta med bra segerchans här och jag spikar.

Motbud
10 Faks Odin N.O. imponerade i April månad och kammade hem då tre raka segrar. Han har efter det tappar lite form som det verkar men skulle han hitta tillbaka anu och prestera som vid segrarna på slutet finns både kunnande och inställning för att utmana Crussi Dull om han skulle ha en sämre dag med skor på hovarna.

Min Vinnare: 5 Crussi Dull
Spets efter 500m: 5 Crussi Dull
Skrällen: 10 Faks Odin N.O.
Ranking: A 5 B 10,6,8,2,9 C 7,3,1

V64-5 2140m volt
7 Ivar Pace är intressant ikväll. Han startar här med ett spännande springspår och skulle kusk och tränare Olle Alsen pricka starten är jag inne på att Ivar Pace hittar till ledningen tidigt ikväll. Väl i ledningen är också karriärens hittills enda seger tagen. Det var även på just Gävletravet för fem starter sedan. Skulle Olle i vagnen kunna fuska bort en bit av loppet i ledningen är jag inne på att Ivar Pace kan rinna undan till lår procent. Fräck förstahäst.

11 Hombre D. kommer med en för dagen bedrövlig resultatrad. Men detta är en häst som besitter betydligt högre kunnande än vad han visat på slutet. Motståndsmässigt är han även van att möta tuffare konkurrenter än vad han ställs emot ikväll. För drygt ett år sedan slutade Hombre D sexa i finalen av Kungapokalen bakom bland annat Önas Prince och Rome Pays Off. Det säger en hel del. På ren grundkapacitet ska Hombre D. räknas tidigt här.

Nämner även 4 Västerbo Awesome som visat kapacitet för klassen men som har varit struken efter senast, vilket såklart ställer frågetecken kring formen. Men Västerbo Awesome ska inte nonchaleras vid gardering trots allt. Fart finns för att utmana ikväll med rätt resa.

Min Vinnare: 7 Ivar Pace
Spets efter 500m: 7 Ivar Pace
Skrällen: 4 Västerbo Awesome
Ranking: A 7,11 B 4,12,13,14,2,6,8,10,1 C 15,9,3,5

V64-6 2140m auto
6 Samedi hade två raka segrar på kontot inför den senaste starten, då fick hon nöja sig med en tredjeplats efter att avslutat rappt från en position långt ner i kön. Men Samedi visade att formen fortsatt är bra. Vid segrarna har Samedi visat fint kunnande och detta är en häst som är under härlig utveckling för dagen. Skulle hon bara komma iväg någorlunda från start ikväll och sitta vettigt på det är Samedi hästen att slå för övriga. Spik på DD. 

Skrällen är 11 La Merida som ikväll gör comeback efter vila och givetvis är formren ett frågetecken. Men detta är en häst som besitter bra fart för klassen och skulle hon få en passande löpning ikväll kommer La Meridas avslutning bita bra över upploppet. Gynnas även om det skulle bli överpace från start.

2 You To Tidy är inte helt att lita på men när hon sköter sig är hennes speed alltid effektiv. You To Tidy gör dock comeback nu efter att varit struken vilket såklart gör formen svårbedömd. Men utgångsläget är passande och skulle hon få smyga med i bra ryggar ikväll kommer vi få se en rapp avslutning från henne.

Min Vinnare: 6 Samedi
Spets efter 500m:
Skrällen: 11 La Merida
Ranking: A 6 B 11,2,3,7,5,4,10,1 C 12,9,8

Lycka till
DrTrav

Kommentarer

Logga in för att kommentera.

Vill du vara med i gemenskapen? Logga in eller registrera dig gratis!

Skapa konto