V64 Tips Gävle 2/12

Publicerad på 2 Dec 2021 - 12:53

DrTrav

DrTrav

2 Dec 2021 - 12:53

V64 hämtar vi på från Gävle på torsdagskväll. Min Lösning på omgången finner ni nedan.

Jag spelar med en spik och den hittar vi i V64-5, 6 Vilja T.Y.C.

V64-tips Gävle Torsdag 2/12
v64-1 1,2,3,4,8,11
v64-2 5,10
v64-3 1,4,5,8,9
v64-4 5,8,9
v64-5 6 Vilja T.Y.C.
v64-6 3,4,10

540 x 1kr = 540kr (spelar utdelning på endast 6 rätt)

DD-tips Gävle Torsdag 2/12
DD-1 6 Vilja T.Y.C.
DD-2 3,4,10

3 rader x 70kr = 210kr

Spelbolag med fasta odds på trav:
bet365 - Casumo - LeoVegas - Unibet

V64-1 2140m auto
1 Make it a Star kommer med en färsk seger i bagaget till kvällens start, då vann hon säkert senast från ledningen. Det var första starten på fyra månader och nu med det loppet i kroppen bör formkurvan vara framflyttad en hel del till kvällens start. Make it a Star har två segrar på två försök från ledningen och håller hon upp innerspåret ikväll ska Make it a Star ses med bra segerchans.

2 Isabelle Mearas är en välstammad treåring som visat hög kapacitet men samtidigt också en viss osäkerhet. För tre starter sedan vann hon från utvändigt om ledaren och stod för en bra insats. Även näst senast visade Isabelle Mearas upp sitt kunnande när hon blev tvåa. I den senaste starten blev det galopp men hon visade ändå viss startsnabbhet från start. Från bricka två ikväll ska man felfri ses som ett givet segerbud.

8 Bravo Unita gjorde det bra från ledningen senast men har ikväll ett tufft utgångsläge. Bravo Unita öppnar kvickt från start och kommer säker lägga allt på ett kort här ikväll från bricka åtta men utgångsläget sätter ändå ner chanserna avsevärt. Men formen är bra och hon ska inte nonchaleras vid gardering.

Min Vinnare: 1 Make it a Star
Spets efter 500m: 1 Make it a Star / 2 Isabelle Mearas
Skrällen: 8 Bravo Unita
Ranking: A 1,2 B 8,4,3,11,9,10 C 12,5,7

V64-2 2140m auto
Ett ungdomslopp med flera fina hästar med i loppet.

Jag är spänd på 5 Juvelens Miss F som i den senaste starten visade bra form när han avslutade bra långt nere i kön. Juvelens Miss F har tidigare även visat sig duga bra mot tufft motstånd och kan öppna helt okej från start. I ett lopp där flera av konkurrenterna borde vara nöjda med ryggen på Juvelens Miss F så håller jag femåringen som ledaren av loppet efter en bit. Enda gången tidigare Juvelens Miss F gått i ledningen slutade det också med seger. Spännande första häst till 8% i skrivande stund.

10 Super Sarah har Mats E Djuse i vagnen, en kusk som verkligen inte hör hemma i dessa ungdomslopp på pappret. Mats tillhör eliten bland kuskar i Sverige numera och att han ikväll ska köra Super Sarah är bara att gratulera ägare och tränare då han står sig huvudet högre än samtliga körsvenner i loppet. För Super Sarahs del blev det galopp direkt i inledningen i den senaste starten men har dessförinnan två raka segrar på kontot. Hon står bra inne i loppet på pengar och har tagit samtliga karriärens sex segrar med skor runt om vilket ses som ett plus nu när samtliga konkurrenter också måste tävla med skor. Super Sarah är tuff och rejäl och ska ses med bra segerchans trots sitt bakspår här.

Nämner även 1 Vega Face har visat fin utveckling efter sommaren. Ikväll är det troligt att man blir över från start, men man är samtliga garanterad ett snällt lopp. Skulle det sen lösa sig med positionerna längs vägen kommer hon kunna fälla många tillsut.

Min Vinnare: 5 Juvelens Miss F
Spets efter 500m: 5 Juvelens Miss F
Skrällen: 1 Vega Face
Ranking: A 5,10 B 1,3,4,6,8 C 11,2,9,7

V64-3 2640m volt
9 My Dream Art avslutade bra i den senaste starten efter att fått ett snällt lopp. Detta är en stark individ som trivs över distansen och när det nu är ett litet startfält ökar också chansen att man kan runda samtliga. Dessutom får han Magnus A Djuse i vagnen för första gången vilket är spännande.

5 Enge Eros galopperade direkt efter start senast, men visade efter galoppen att formen är bra. För två starter sedan vann man på bra sätt och Enge Eros trivs också över distansen. Han har tre segrar på sex försök över 2600m. Att det är skotvång idag är heller inget negativt och med Jorma Kontio i sulkyn för första gången måste ekipaget räknas tidigt.

Nämner även 1 Vici Volantes som fick ett tufft lopp senast och blev hängande i tredjespår efter att ha attackerat med varvet kvar till mål. Nu har man fått två lopp i kroppen efter vila och ses som den troliga ledaren av loppet från sitt innerspår, väl i den positionen har det blivit två segrar på två försök. Skräll.

Min Vinnare: 9 My Dream Art
Spets efter 500m: 1 Vici Volantes
Skrällen: 1 Vici Volantes
Ranking: A 9,5 B 1,8,4,2,7,6,3 C -

V64-4 2140m auto
5 B.W.Bille är en fyraåring som inte har en speciellt smickrande resultatrad, men att det finns kapacitet i hästen råder det inget tvivel om. I den senaste starten stod man för en bra prestation och var påväg mot en topp-tid för klassen men galopperade bort segern kort före mål. Har efter det tvingats kvala två gånger och har sig själv som kvällens största motståndare. Felfri är man given förstahäst, men som ni förstår är detta ingen man kan lita på och gardering är nödvändigt.

8 Guli Fantom galopperade även han i den senaste starten. Men visade efter galoppen bra form. Han är stark och rejäl men osäker på benen. Det har blivit galopp i 14 av karriärens 18 starter men felfri ikväll är han i högsta grad seeger aktuell.

Skrällen är 9 Mino Tabac som kommer med formen på topp och stod för en rekordsänkning senast. Då plockade man ner en så kapabel herre som Per Viking. Han är stabil i travet och skulle flera konkurrenter felade bort sig här ikväll är man ett givet segerbud till låg procent.

Min Vinnare: 5 B.W.Bille
Spets efter 500m: 5 B.W.Bille
Skrällen: 9 Mino Tabac
Ranking: A 5,8,9, B 6,2,4,3,10 C 11,7,12,1

V64-5 2140m auto
Här hittar vi kvällens enda spik, 6 Vilja T.Y.C. I den senaste starten vann man mycket enkelt från ledningen men intrycket var desto mersmakande. Han kan öppna kvickt bakom bilen och med Rikard N Skoglund i vagnen är man min troliga ledare av loppet från start. Väl i den positionen är man sen hästen att slå för övriga. Vilja T.Y.C har tävlat två gånger i spets tidigare och båda gångerna har det slutat med seger. För mig är detta en gjuten spets och slut vinnare att luta sig emot ikväll.

Motbud
5 Hula Hula Sisu stod för en bra avslutning i den senaste starten efter en sen lucka i ett Diamantstoförsök. Nu med det loppet i kroppen bör formkurvan vara framflyttad en hel del och även denna polle kan öppna bra från start. Det är anmält amerikansk vagn för första gången vilket är spännande. Skulle man lyckas nå ledningen från start kommer man kunna ge min spik en rejäl fight och ska därför ses som främst motbudet.

Nämner även 1 Nikki Minaj som i den senaste starten stod för en vass avslutngin efter att blivit serverad ett snällt lopp. Ikväll kommer man inte kunna svara upp innerspåret från start men är istället garanterad ett spårsnålt lopp och ska med lucka tilllsut inte nonchaleras vid gardering.

Min Vinnare: 6 Vilja T.Y.C.
Spets efter 500m: 6 Vilja T.Y.C.
Skrällen: 1 Nikki Minaj
Ranking: A 6 B 5,1,2,4,7,8 C 9,3,12,10,11

V64-6 1640m auto
3 Billy Idol håller bra form och har två segrar och en andraplats på de tre senaste starterna. Senast visade man fin inställning när man höll undan knappt från ledningen. Billy Idol har gått i ledningen fyra gånger över kort distans och segrat i tre av starterna. Från ett bra utgångsläge är man den troliga ledaren av loppet på nytt och ska därför ses med bra segerchans.

4 Donatello Wibb gjorde comeback efter ett långt uppehåll senast och det slutade med galopp. Men detta är en individ som besitter hög kapacitet i grunden och har han nu tagit debuten för Fredrik Wallin på rätt sätt bör man kunna vara med långt framme ikväll. Skotvånget ses om ett plus då samtliga segrar är tagna på den balansen.

Skrällen är 10 Ajlexes Elise som besitter bra fart. Detta är en sto som ser ut att bli helt bortglömt ikväll. Men Tomas Petterssons fyraåring står sig bra i loppet och skulle hon prestera på topp här ikväll kommer hon fälla många den sista biten. Endast 3%.

Min Vinnare: 3 Billy Idol
Spets efter 500m: 3 Billy Idol
Skrällen: 10 Ajlexes Elise
Ranking: A 3,4,10 B 8,6,7,2 C 11,5,9,12

Lycka till
DrTrav

Kommentarer

Logga in eller skapa ett konto för att kommentera
Skapa ett konto