V64 Tips Gävle 23/11

Publicerad på 23 Nov 2021 - 14:06

DrTrav

DrTrav

23 Nov 2021 - 14:06

V64 hämtar vi på från Gävle denna tisdagskvällen. Min Lösning på omgången finner ni nedan.
Jag spelar med en spik, 9 L.L.Labero i den andra avdelningen.
V64-tips Gävle Tisdag 23/11
v64-1 5,6,8,11
v64-2 9 L.L.Labero
v64-3 5,6,9,11,12
v64-4 3,11,14
v64-5 1,2,3,5,8
v64-6 2,8
600 x 1kr = 600kr (spelar utdelning på endast 6 rätt)
DD-tips Gävle Tisdag 23/11
DD-1 1,2,3,5,8
DD-2 2 Björkevarg
5 rader x 40kr = 200kr
Spelbolag med fasta odds på trav:
bet365 - Casumo - LeoVegas - Unibet
V64-1 2140m auto
8 Per Viking är en sexåring som bara gjort nio starter i livet hittills, men han har verkligen inlett tävlings karriären lovande. Med nio segrar och en andraplats som facit. Per Viking är både stark, snabb och har visat sig besitta en fin inställning. Sett till hans kapacitet så står sig Per Viking mycket bra i klassen och han tål att göra grovjobb på egen hand. Trots bricka åtta ikväll lär man vara offensiva från start och utan något strul inledningsvis är jag inne på att man sitter i loungen efter en bit. Men oavsett upplägg så ska Per Viking ses med god segerchans ikväll.

5 Högnäs Baloo är en femåring som besitter bra fart för klassen. Han kan både öppna snabbt från start och vara speedig tillslut. Oavsett vilken taktik Johan Brandel som sitter i vagnen väljer så ska man ses som det givna motbudet till favoriten här.

Nämner även 6 Monster Brage Bo som är superskrällen i loppet, han besitter bra kapacitet, men samtidigt är han inte helt att lita på. Monster Brage Bo har bra styrka och skulle han vakna på rätt sida ikväll och hålla sig till trav hela vägen kommer man vara med långt framme tillslut.
Min Vinnare: 8 Per Viking
Spets efter 500m: 8 Per Viking
Skrällen: 5 Högnäs Baloo
Ranking: A 8 B 5,6,11,4,2,7,1 C 10,9,3
V64-2 1640m auto
Här hittar vi omgångens enda spik, 9 L.L.Labero. Han var ute så sent som i onsdag och vann då på V86 från samma utgångsläge som ikväll. Nu är dock distansen ett halvvarv kortare men L.L.Labero har inget emot kort distans. Formen sitter där och kapacitetsmässigt duger han bra för klassen. I min bok är detta en bra segerchans på nytt och jag spikar.

Motbud
6 Herr Melin gjorde i den senaste starten comeback efter lite paus och såg fin ut direkt. Han satt fast med alla krafter sparade i mål och med den genomköraren nu i kroppen kan vi räkna med en framflyttad formkurva och en förbättrad prestation ikväll. Han kan öppna bra från start och skulle man komma till ledningen räknar jag med att Dwight Pieters väljer att köra där. Främsta motbudet till min spik på förhand.

Nämner också 3 Pretty And Evil som stod för en bra avslutning i skymundan senast. Pretty And Evil står med bättre förutsättningar ikväll och han kan öppna bra från start. Kommer få ett bra lopp här och för den som garderar är detta en skräll.
Min Vinnare: 9 L.L.Labero
Spets efter 500m: 6 Herr Melin
Skrällen: 6 Herr Melin
Ranking: A 9 B 6,3,8,11,5,12,10 C 1,2,4,7
V64-3 2140m volt
9 Luca Vialli Boko är bättre än vad resultatraden antyder, han inledde tävlings karriären lovande och i ett kval till Kriteriet för tre starter sedan sluade han femma. Det var samma lopp som Francesco Zet vann. Luca Vialli Boko är allround och ska med en normal prestation här ha bra segerchans.

5 Yavapai Point har bara startat tre gånger i livet, men de två senaste insatserna har varit klart bra och mersmakande. Ikväll lär Yavapai Point återigen vara redo för en bra prestation och rekordet bör kunna sänkas på nytt. Han är stabil från start med en bra start bör man kunna glida fram och överta ledningen efter en bit. I spets blir man sen hästen att slå för övriga.

Nämner även 6 Ies Furste som har ett perfekt utgångsläge med springspår ikväll, prickar kusken Magnus A Djuse starten bör man kunna sitta bra på det i rygg på ledaren efter en bit. Får man sen smyga med och får luckan tillslut ska man inte nonchaleras vid gardering.

Min Vinnare: 9 Luca Vialli Boko
Spets efter 500m: 5 Yavapai Point
Skrällen: 6 Ies Furste
Ranking: A 9,5,6 B 11,12,4,10,2 C 8,3,1,7
V64-4 3140m auto
3 Adlon Amok är under fin utveckling och blir bara bättre och bättre för varje start. Han lever på sin styrka även om hans snabbhet också stadigt utvecklas. Ikväll är står Oskar J Anderssons femåring med spännande förutsättningar. Utgångsläget är bra och han är anmäld barfota bak vilket är ett plus. Adlon Amok är den troliga ledaren av loppet och trots att det är debut över 3000m så är man hästen att slå i spets.

11 Woogie Broline har visat prov på fin talang för Svante Båth och inledde karriären med fyra raka segrar. Men efter det har man gått segerlös fram till den senaste starten när man återigen fick sätta nosen först över mål. Woogie Broline har hittat formen igen och kapacitet finns så det räcker långt för denna typen av lopp. Utan för mycket strul från sitt bakspår kommer man vara med och utmana om segern här.

Nämner även 14 Knight Single som har visat att formen sitter där. Man har stått för flera bra avslutningar i rad och han kommer återigen fälla många över upploppet här.

Min Vinnare: 3 Adlon Amok
Spets efter 500m: 3 Adlon Amok
Skrällen: 14 Knight Single
Ranking: A 3,11 B 14,7,6,5,8,10,1,2 C 12,13,15,9
V64-5 1640m auto
5 Dom Perignon är härdad i V75 sammanhang och besitter en bra grundkapacitet. Nu har han visserligen inte startat på ett tag men det är samtidigt debut för Emilia Leo och jag är inne på att hon vill visa upp sitt nyförvärv i bra skick direkt. Dom Perignon är kvick iväg från start och skulle man hitta till ledningen är men det givna segerbudet i loppet. Men det finns några startsnabba innanför också som kan ställa till det från start. Dock är man inte beroende av ledningen för att vinna och är man bara väl förberedd inför kvällens uppgift ska man vara tidigt i segersnacket.

2 Doctor Doxey Zenz är en annan individ som också pausat inför kvällens start vilket gör formen svårbedömd. Men både kusk och tränare Mathias Andersson är sällan någon som vilar på hanen när det handlar om att tävla. Från ett bra utgångsläge räknar jag på att man sänder iväg från start och över kort distans måste man trots comebacken ses med segerchans här.

3 King of the Hill är skrällen i loppet. Detta är en sjuåring med högt kunnande i grunden men som inte alls fått till det i år hittills. När King of the Hill väl tänder till igen är detta en häst som står sig bra för klassen. Täta starter inför kväll ses som ett plus och till låg procent är detta en tänkbar skräll jag betalar för.

Nämner även 1 Betting Rebel som har fått ett spännande utgångsläge och är garanterad en bra resa ikväll. Han kan avsluta bra och med Ulf Ohlsson i vagnen handlar det om att leta lucka tillslut.
Min Vinnare: 5 Dom Perignon
Spets efter 500m: 5 Dom Perignon
Skrällen: 3 King of the Hill
Ranking: A 5 B 2,3,1,8,6,4 C 7,10
V64-6 2640m auto
2 Björkevarg blev ett drag i den senaste starten på Bollnäs som pallade trycket. Hann vann tillslut enkelt över den aktuella distansen och formen är på topp för denna sexåring som tränas av Jenny Thygesen. Utgångsläget blev dessutom perfekt och när några av de främsta motbuden drog sämre spår i lottningen är detta min klara förstahäst i loppet. Till kvällens start är det anmält amerikansk vagn vilket känns spännande.
Streckar dock även 8 Perso på V64. Detta är en individ som segrat i hela åtta av hans 14 stater i livet. Ikväll är det debut över lång distans men sett till Persons kvaliteter så ska det inte vålla några större bekymret. Han kommer dock behöva göra en hel del jobb själv längs vägen. Men på pluskontot är att han återigen får Ulf Ohlsson i vagnen, han har kört hästen tre gånger tidigare och samtliga starter har ekipaget avgått med segern.

Nämner även 1 Rönningsgutten som kommer med bra form till kvällens start. Han är stark och rejäl och tål den längre distansen. Från ett bra utgångsläge kan detta vara skrällen i loppet bakom min duo om man fortsatt vill gardera.
12 Jack M.R. är ingen häst man vågar lita på egentligen men skulle han vakna på rätt sida och prestera på topp ikväll finns kapacitet för att vara med där framme trots hans utgångsläge.
Min Vinnare: 2 Björkevarg
Spets efter 500m: 2 Björkevarg
Skrällen: 1 Rönningsgutten
Ranking: A 2,8 B 1,12,9,5,7 C 10,11,6,3,4
Lycka till
DrTrav

Kommentarer

Logga in eller skapa ett konto för att kommentera
Skapa ett konto