DrTrav Åldersgräns 18 år. Regler & villkor gäller. stödlinjen.se. spelpaus.se. Spela ansvarsfullt. Spela inte för mer än du har råd att förlora.
DrTrav

V64 Tips Gävle 4/8

4 Augusti 2022 - 10:47

V64 hämtar vi på från Gävle på torsdagskvällen. En spännande omgång då det ikväll handlar om uttagningslopp till finalerna av korta E3.

Omgången kryddas av en JACKPOT på hela 6,5 Miljoner. Min Lösning på omgången finner ni nedan.

Jag spelar med en spik, 4 Jewilla i den tredje avdelningen.

V64-tips Gävle Torsdag 4/8
v64-1 1,2,4,6
v64-2 6,8,9
v64-3 4 Jewilla
v64-4 2,3,7,8
v64-5 2,4,7
v64-6 3,5,9,10

576 x 1kr = 576kr (spelar utdelning på endast 6 rätt)

DD-tips Gävle Torsdag 4/8
DD-1 4 Beat It
DD-2 3,5,9,10

4 rader x 50kr = 200kr

Spelbolag med fasta odds på trav:
bet365 - Casumo - LeoVegas - Unibet

V64-1 1640m auto
4 Kayla Westwood har tampats mot de bästa treåringarna i landet hela karriären och i den senaste starten handlade det om final av långa E3 och då slutade hon fyra efter ett rejält slutvarv. Startsnabbheten är fortsatt osynad bakom bilen men men men tanke på vad Kayla Westwood visat upp tidigare bör konkurrenterna ha respekt för henne ikväll och hon startar med störst segerchans i loppet.

1 Global Delivery inledde karriären lovande som tvååring med två segrar på sina fyra starter. Hittills i år har dock segrarna uteblivit men Global Delivery har trots det stått för flera positiva insatser. Hon är kvick iväg från start och spetsat i de tre senaste starterna. Utgångsläget ikväll är spännande och oavsett om man håller upp spets eller inte så är man garanterad ett bra lopp och ska ses som en tidig skräll i loppet.

2 Jai Alai är en välstammad madam som Stefan Melanders nyligen fått in i träning. Hon tog sin första seger i den senaste starten och då var hon ute på The Meadowlands. Hon är såklart svår att sätta in i loppet ikväll, men utgångsläget är spännande och inte nonchaleras vid gardering.

Min Vinnare: 4 Kayla Westwood
Spets efter 500: 1 Global Delivery
Skrällen: 1 Global Delivery
Rankingen: A: 4 B 1,2,6,8,5 C 9,3,7

V64-2 1640m auto
6 Ante La Roque har visat fin utveckling sedan han kom till Daniel Redén och senast testade man även att rycka samtliga skor för första gången, vilket också gav fin effekt på Ante La Roque. För två starter sedan visade även Ante La Roque upp bra startsnabbhet och skulle han öppna på samma sätt ikväll är detta min troliga ledare av loppet och väl i den positionen är han sen hästen att slå.

8 Corazon Combo är en segermaskin som gjort allt rätt hittills i karriären. Det har blivit 13 segrar på 14 starter och enda nederlaget kom näst senast i finalen av långa E3. Då slutade han tvåa bakom Coquaholy. Senast var man ute på Vermo och startade ett nytt segertåg. Utgångsläget ikväll blev dock allt annat än bra och Corazon Combo kommer verkligen behöva leverera här över kort distans för att segerstrida pånytt.

Nämner även 9 Mister Joe som stod för en bra upphämtning efter galopp senast och ser allt bättre ut för varje start. Ikväll har han passande startryggar vilket gör att Mister Joe ska räknas tidigt trots bakspår. Han skulle gynnas om det blir bra tempo på loppet här.

Min Vinnare: 6 Ante La Roque
Spets efter 500: 6 Ante La Roque
Skrällen: 9 Mister Joe
Rankingen: A: 6,8,9 B 4,2,3,5 C 1,7

V64-3 1640m auto
4 Jewilla är efter självaste Tamla Celeber och har höga förväntningar på sig. Hittills har det dock endast blivit en seger i karriären men hon har ofta presterat bra i loppen. I den senaste starten fick man göra jobbet utvändigt om O´Mara Zon vilket blev för tufft. Men nu med det loppet i kroppen och från ett tilltalande utgångsläge kommer hon kunna sitta bra på det tidigt ikväll. Jag räknar även med att man kommer ladda iväg Jewilla från start och skulle hon dessutom hitt till ledningen blir hon svårslagen. Men oavsett om så bli fallet eller inte ska segerchansen vara bra och jag spikar.

Motbud
2 Joy Sisu missade att kvala in till finalen av långa E3-finalen för två starter sedan, då tävlade Joy Sisu med skor på hovarna och fick ett tufft lopp i dödens. Nu är det anmält barfota runt om vilket såklart intressant. Enda gången Joy Sisu tävlat så tidigare slutade det med seger. Dessutom är utgångsläget ikväll tilltalande och ska således ses som ett givet segerbud bakom min spik ikväll. 

3 Brilliant Minds är en spännande skräll i loppet. Hon gör ikväll debut över kort distans men intrycket i den senaste starterna har varit mersmakande. Brilliant Minds har gått i mål med sparade krafter i två raka startar nu och från ett bra utgångsläge ska det bli spännande att se vad hon kan göra här ikväll med ett passande lopp. Endast 3%.

Min Vinnare: 4 Jewilla
Spets efter 500: 4 Jewilla
Skrällen: 3 Brilliant Minds
Rankingen: A: 4 B 2,3,1,6 C 7,5,8

V64-4 1640m auto
8 Bedazzled Sox är en annan kulltopp som fått ett minst sagt tufft utgångsläge här i försöket. Bedazzled Sox het imponerat vid sina framträdanden och har sju seger på nio starter. Enda gången han fått se sig besegrad i år slutade han tvåa bakom Joe Dalton med krafter sparade. I den senaste starten vann han långa E3 och inkasserade 1 Miljon kronor på kontot. Visst finns det vingel risk över kort distans här, men det är bara framåt som gäller från bricka åtta ikväll.

3 Interwall fick ett tufft lopp senast och det blev trötta ben den gången. Men ikväll växlar man upp ordentligt utrustningsmässigt vilket är spännande. Det är anmält barfota runt om och amerikansk vagn. Distansen ikväll är ett plus och från ett bra utgångsläge är han min troliga ledare av loppet. Väl i den positionen kommer Interwall kunna leda länge.

Min Vinnare: 8 Bedazzled Sox
Spets efter 500: 3 Interwall
Skrällen: 3 Interwall
Rankingen: A: 8,3 B 7,2,6,4,9 C 5,1

V64-5 1640m auto
4 Beat It blev för pigg i ledningen senast men höll klart godkänt som trea imål tillslut. Nu har Beat It fått två lopp i kroppen för Timo Nurmos och bör komma allt mer för varje start. Kort distans är en fördel för Beat It som är kvick iväg från start och min troliga ledare av loppet. Väl i spets har det blivit två segrar på tre försök och det är återigen anmlät barfota runt om. Förstahäst i loppet.

7 Halley Wania slutade trea i långa E3 senast med vad det såg ut som obrukade krafter över linjen. Ikväll riskerar hon visserligen en tuff resa men sett till det hon visat i lopp hittills måste hon ändå räknas tidigt här ikväll. Formen ska fortsatt vara god.

2 Lawina visade inget extra senast, men till kvällens start väntar ett par spännande utrustningsförändringar som gör att man bör se upp. Det är anmält barfota runt om och amerikansk vagn. Skulle Lawina få ett passande smyglopp kommer hennes spurt bita bra.

Min Vinnare: 4 Beat It
Spets efter 500: 4 Beat It
Skrällen:
Rankingen: A: 4,7 B 2,6,3,8 C 5,1

V64-6 1640m auto
5 Drake Kronos är en häst med höga förväntningar på sig och senast såg han klart förbättrad ut när han som fastlåst gick imål som fyra. Han är kvick iväg från start och skulle gynnas kraftigt av att hitta till ledningen ikväll. Väl i spets är nämligen Drake Kronos obesegrad på tre försök. Att det är anmält barfota bak är spännande och han ska ses med bra segerchans ikväll.

Tidig för mig är också 10 Greensboro Zet, han ha endast gjort fem starter i livet hittills men kommer med två raka segrar. Senast räkordsänkte han en hel del och stod för en mersmakande insats. Formen är på topp och även om Greensboro Zet är beroende av att det blir tempo på loppet ikväll från sitt bakspår ska han inte nonchaleras vid gardering.

3 Following har gjort det bra på svensk mark hittills och har på två starter en seger och en andraplats. Han har dock inte visat upp någon startsnabbhet ännu vilket såklart väcker frågetecken när det handlar om kort distans ikväll. Men för den som garderar är detta ett givet streck på kupongen trots allt.

Nämner även 9 Pure Atlas som testades barfota runt om för första gången senast, vilket inte såg ut att falla speciellt väl ut för hästen. Nu blir det tillbaks till skor på hovarna och kapacitet har Pure Atlas visat upp tidigare. Tidigt streck om man väljer att gardera.

Min Vinnare: 5 Drake Kronos
Spets efter 500: 5 Drake Kronos
Skrällen:
Rankingen: A: 5,10 B 3,9,7,4,6,C 1,2,8

Lycka till
DrTrav

0 Kommentarer Odds kan ändras. Alla odds var korrekta vid den tidpunkt de publicerades.
Kommentarer
För att kommentera måste du vara inloggad.

Bettingbonusar för nya kunder

Åldersgräns 18 år. Regler & villkor gäller. stödlinjen.se. spelpaus.se. Spela ansvarsfullt. Spela inte för mer än du har råd att förlora.

Betinia:

120 kr gratisspel
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

SpeedyBet:

100% upp till 1000 kr
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Pinnacle:

Alltid höga odds på betting
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Unibet:

100% upp till 1000 kr
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Hajper:

500 kr tillbaka vid förlust
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Lucky Sports:

100 kr tillbaka vid förlust
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

No Account Bet:

100% upp till 2000 kr

Bethard:

100% upp till 1000 kr
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Snabbare:

800 kr tillbaka vid förlust
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

FastBet:

100% upp till 1000 kr
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Expekt:

100% upp till 1500 kr gratisspel
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

bet365:

Upp till 1250 kr i spelkrediter!
Upp till 1.250 kr i spelkrediter för nya kunder hos bet365. Minsta insats 50 kr och krav på 1x fastställt spel för att få spelkrediterna. Minsta odds, spel och betalningsmetod exkluderingar gäller. Utbetalningar exkluderar insatser i spelkrediter. Tidsbegränsningar och villkor tillämpas. Bonuskoden REKAT kan användas under registreringen, men ändrar inte erbjudandebeloppet på något sätt. Tidsbegränsningar och villkor tillämpas. 18+

Snabbis:

100% upp till 400 kr
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Betfair:

100% upp till 1000 kr!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

CampoBet:

120 kr gratisspel
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

MrGreen:

Gratisspel värt 500 kr!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Turbo Vegas:

Snabba uttag med BankID
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Betway:

100% upp till 100 kr
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

ComeOn:

100% upp till 1000 kr
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

888sport:

100% upp till 500 kr
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

LeoVegas:

100 kr gratisspel
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Casumo:

100% upp till 100 kr
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

William Hill:

Gratisspel upp till 500kr
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Casinostugan:

100 kr gratisspel
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Interwetten:

Brett utbud och höga odds!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Betsson:

100% bonus upp till 500 kr!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Betsafe:

100% upp till 500 kr
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Nordicbet:

100% upp till 500 kr
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Coolbet:

100% upp till 500 kr
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

10bet:

50% upp till 500 kr
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Lyllo Casino:

100 kr tillbaka vid förlust
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Senaste Spelbloggar

Åldersgräns 18 år. Regler & villkor gäller. stödlinjen.se. spelpaus.se. Spela ansvarsfullt. Spela inte för mer än du har råd att förlora.

Oddsbonusar för nya kunder

Åldersgräns 18 år. Regler & villkor gäller. stödlinjen.se. spelpaus.se. Spela ansvarsfullt. Spela inte för mer än du har råd att förlora.
Lyllo Casino Riskfritt spel utan omsättning. Helt nylanserad sportsbook.

18+. Gäller nya kunder. 100 kr matchat spel om du inte vinner på ditt första spel. Maxbonus 100 kr. Min insättning 100 kr. Det är inga omsättningskrav på återbetald insats. Giltigt i 60 dagar. Stodlinjen.se, Spelpaus.se, Spela Ansvarsfullt, Läs fullständiga Regler & Villkor här.

Bethard Sätt in 1000 kr & få 2000 kr att spela för. Endast 6x i omsättning!

18+. Kampanjen är endast giltig för nya spelare som har aldrig tidigare spelat på Bethard Groups licens 18Li7392. Bonusen kan hämtas från insättningsmenyn innan den första insättningen har gjorts och kan endast användas i sportsbook. Minsta insats för att ta del av erbjudandet är 100 kr. Max bonus är 1000 kr. Insättning och bonus måste omsättas fyra (4) gånger med min. odds 1,80 inom 60 dagar före ett uttag kan göras. Regler och villkor gäller.

Betinia Registering med BankID. Bra utbud och bonus!

Åldersgräns 18 år | Endast nya spelare | Min. insättning 100 kr. | Sport: Gratisspel på 120 kr vid första insättningen. Gratisspelet måste spelas inom 60 dagar. Vinster krediteras minus värdet på Gratisspelet | Casino: Insättningsbonus 100% upp till max 3000 kr - Måste användas inom 60 dagar. Omsättningskrav 30x | Spela ansvarsfullt | Stodlinjen.se (020-819100) | Spelpaus.se | Fullständiga villkor gäller

  Dagens Bästa Speltips
Odds kan ändras. Spela ansvarsfullt. stödlinjen.se.
Odds
18:30  Milan - Udinese
Fotboll - Serie A - 1 asian -1
1.72
  Rekatochklart Speltips
Odds kan ändras. Spela ansvarsfullt. stödlinjen.se.
Odds
15:00  Nottingham - West Ham
Fotboll - Premier League - 2
1.92
15:00  Malmö FF - GIF Sundsvall
Fotboll - Allsvenskan - MFF -1 ht
2.00
17:30  IF Elfsborg - IFK Norrköping
Fotboll - Allsvenskan - BLGM + ö2,5
1.90
17:30  Chelsea - Tottenham
Fotboll - Premier League - Spurs +0,5
1.72
  Rekatochklart Andelsspel
Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. stödlinjen.se.
14:55  Melkers Europatips 200kr
Insats: 200 kr -  
Köp här!
  Rekatochklart Poolspel
Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. stödlinjen.se.
15:00  GS75 Tips Åmål 14/8
Insats: 1080 kr - DrTrav
15:00  Europatipset Speltips Söndag 14/8
Insats: 864 kr - Tipsexperten
  Läsarnas Speltips
Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. stödlinjen.se.
Odds
15:00  AIK - Värnamo
Fotboll - Allsvenskan - 2 (+1)
1.85
19:30  Valencia - Girona FC
Fotboll - La Liga - Flervalsspel
3.15
17:30  Athletic Bilbao - Mallorca
Fotboll - La Liga - Flervalsspel
2.02

Livestreaming